- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
djculture #8097 üzenetére
Köszi az infót, akkor nem fogok bele a win újrahúzásába, mert ezzel nem próbálkoztam eddig. A játékot 5x telepítettem újra, az összes VGA drivert kipróbáltam, rántottam a procin 3.3-ról 4,4 Ghz-re, de akkor minden erőfeszítés hiába volt. Persze, hogy hosszú hétvégén kell ennek kiderülnie.
-
venomka1
aktív tag
válasz
Neil Watts #8091 üzenetére
PayPallal fizettem, azonnal megjott a kod, abban a masodpercben elerhetove valt az oldalon, regisztralnod kell, es ugy vedd meg, kapsz emailt, is,de az oldalon mutatja a kodot
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Van már valami infó arról hogy mikor kapjuk meg a Gold Editionhöz járó police, paramedic, stb kinézeteket? Eddig csak a seriff, swat.... settek vannak meg, hazmatból is hiányzik a kabát. Egyáltalán meg fogjuk kapni? Gameshopból rendeltem eredetileg a paramedic miatt aztán itt irtatok hogy ubi úgy döntött hogy mindenki megkapja a setteket aki Goldot vesz aztán itt egy fórum társ oda adta az 576os rendelését amihez járt volna a police set. Most ott tartok hogy 576 nem küld kódot arra hivatkozva hogy jár minden a Goldhoz, de játékban meg ezek nincsenek, így érzem az ubi meg az 576 is átvert. Lehet jobb lett volna maradni a gameshopnal és legalább a medic ruha meg lett volna. Remélem valamennyire érthető mit szeretnék kideríteni.
-
Garsza
veterán
Helló! Most kezdtem a játékot. Tudnátok segíteni hogy az aláírásomban szereplő configon milyen beállítások mellett van meg a stabil 60FPS? Nincs kedvem kisérletezgetni mert minden beállítás változtatás után újra kell indítani.
A CPU 4,4GHz fut a GPU 1500MHz -
vendingo
veterán
válasz
djculture #8089 üzenetére
Nekem HD6950 2GB van. ~4-5 éves, de pl a far cry primal simán megy medium/high beállítások mellett, álmomban se gondoltam volna, hogy a division játszhatatlan lesz az amúgy számomra bőven elegendő VGA-val. 1-2 éven belül nem terveztem még cserét. Most nem tudok kiadni 80-100 ezret egy normálisra, de köztes megoldásért szintén nem fizetnék 40-50 ezret. A játék meg áll és porosodik, mert 2 órája játszottam vele 20 percet és kisütötte az agyam a villogás. Még jó, hogy az elején figyelmeztet is, nehogy rohamot kapjak a játéktól.
Most vagy veszek valami újabb de szar VGA-t olcsón, vagy nézegetem a játék dobozát 1-2 évig. -
-
venomka1
aktív tag
Meg vettem a jatekot
Kell vagy 2 ejszaka mire leszedem, 40Gb kb ha jol tudom
-
-
-
Raysen623
addikt
Találkozott valaki játékban furcsa de baromira zavaró villogással? Főleg belső terekben jön elő és nagyon zavarja a szemet is...Külföldi oldalakon is szenvednek tőle többen és sajnos játszhatatlan tőle a játék. Valaki tud valami megoldást rá?
-
tomas51
senior tag
2-perces videó magas beállításokon 2560x1080-as felbontáson.
GTX 980Ti kártyával: [link]
Konfig a profilomba. -
venomka1
aktív tag
melyik verzioban van benne a magyar nyelv?
-
venomka1
aktív tag
válasz
m0h0senator #8071 üzenetére
Meg akarjatok olni
-
venomka1
aktív tag
válasz
ForRedGlory #8069 üzenetére
Lehet akkor kene megvenni csak a passt mert addigra lehet olcsobb is. En is azon gondolkodom amugy. Jo kerdest tettel fel
-
ForRedGlory
félisten
Van valami értelme jelenleg beruházni a Season Passra? Ad-e olyan pluszt, ami miatt megérné? Ahogy nézem a 2014-es útitervet, a nem ingyenes kiegészítők hónapok múlva jönnek csak.
(#8066) kinghaxor: Tom Clancy's The Division Graphics & Performance Guide
-
venomka1
aktív tag
Tom Clancy's The Division (PC) Nvidia Download ez mi a fene ?
es ez is 12k ft
-
TTomax
félisten
Nohh játék megvéve...
-
kinghaxor
aktív tag
Apropó 980-al ki milyen beállítások mellett játszik és milyen fps értékeket kap? Igazából valami olyasmi szösszenet jó lenne, hogy melyik beállítás mit ad illetve vesz el a látványból. Jó lenne optimálisan belőni a grafikát de úgy elég nehéz megnézni a különbségeket ha minden állítás után újra kell indítani a játékot. Gondolkodtam képernyő mentésen is de az meg nem adja vissza a látottakat. Csinált már valaki ilyesmi tesztet?
8065: Egyébként az nekem is feltűnt, hogy ha maxra húzom ultra beállításról akkor nem sokkal megy rosszabbúl. Mind a két esetben le tud esni 40 körülire az fps. Mik azok a grafikai opciók amik a legtöbbet fogyasztanak de látványban szinte alig észrevehető különbséget produkálnak a különböző szintek között?
-
RazoR
veterán
Nálam az furcsa módon R9 290-el minden maxra húzva (nem a gépi ultra hanem tényleg minden maxon) 40-60FP között és álomszép! (nem is értm, hogy hogy megy ilyen jól
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pakhan vagy Cassidy srácok?
Csak az egyikre van pénzem.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
demmer123 #8058 üzenetére
Azért kér 980ti-t meg tix-et maxon mert jelenleg azok az egy gpu-s csúcs kártyák. Úgy lett megírva, hogy azokon fusson teljesen kimaxolva normális sebesség mellett. Egyébként egy 980ti sem tartja a fix 60 fps-t fhd-n úgy ha kézzel minden maxra van húzva. Én 980-al ultra opcióval vagyok 50-75 között. Volt olyan hely amikor 40 is volt a minimum. Szituáció, napszak és időjárás függvénye. De még így is brutálisan szép a játék. Nem igazán van különbség az ultra meg a kézzel maximumra húzott grafika között. Nem értem miért elégedetlenkedsz még mindig. Jobb lett volna ha E3 szint marad de két tix kell a 30 fps-hez? Még így "butítva" is az egyik legszebb játék idén. Ha nem a legszebb. Még high beállítások mellett is gyönyörű. Ráadásul ott már azért a kellő sebesség is megvan.
-
demmer123
őstag
Azért egész szépen vissza butították a grafikát.És ehhez kér maxhoz 980ti-t gratula ubisoft
[The Division – E3 2013 Reveal Trailer vs. PC Max Settings Graphics Comparison]
-
ForRedGlory
félisten
Skacok. Ha atvertek, akkor egy email nekik, hogy lesznek szivesek a hirdetesuk alapjan potolni a hianyzo dolgokat, kulonben fogyasztovedelem. Olyan nincs, hogy valamit hirdetnek, aztan visszakoznak. Egyaltalan benne vannak ezek a plusz tartalmak a megrendeles visszaigazolasaban vagy csak a honlapon volt? Ha meg valaki kapott, mas meg nem, akkor a fogyved szarra is bunteti oket megtevesztes miatt. Szoval azt tanacsolom, hogy ne hagyjatok annyiban. Az 576 amugy is egy fereg ceg.
-
kraven54
aktív tag
válasz
Neil Watts #8046 üzenetére
8-ért vettem itt az aprón..(kuponosat)
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #8052 üzenetére
Este 10 után leszek. Addig a többiek is felhúzzák magukat és akkor 4en tudunk menni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #8042 üzenetére
Akkor mehetnénk majd dark zone-ba.
-
D.Orion
veterán
válasz
Neil Watts #8046 üzenetére
Amd ill. nv kuponokat látni néha 10K-ért, annál olcsóbb sztem nincs.
-
-
Sziasztok!
Úgy gondolom jövőhéten beszállok én is a csapatba, - előrendelni nem akartam, még a béták után sem, pláne hogy az extrák nem igazán mozgattak meg - ehhez csupán egy dolgot kellene tudnom: Hol a legolcsóbb most a játék megbízható forrásból? (Mivel ennek megválaszolása lehet reklám, így akár privátban is jöhet)
Én a GMG-ben láttam eléggé baráti áron, kérdés van-e náluk jobb opció?.
Köszi!
Üdv. core2
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #8043 üzenetére
Mivel bárhol spawnolhatnak mobok, így a safe hose-okban vagy a főbázison érdemes pihenni.
-
danee47
csendes tag
Hello. Ha valakinek van kedve DZ-t vagy dailyt tolni vegyen fel. Egyedül unalmasabb. level 30 vagyok
uPlay: danee47
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok! Segítséget kérek. Amikor egyedül barangolok,van mód rá,hogy megállítsam a játékot,ha valami dolgom van a valóságban? Többször is ráfaragtam már,mert a menü/térkép nem állítja meg játékidőt. Köszi előre is.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #7953 üzenetére
-
pzstm
titán
The Division @TheDivisionGame · 27 seconds ago
UPDATE: Servers are now back online. Have fun!
-
D.Orion
veterán
Épp lenyomtam a második Medical Mission-t hardon, és olyan barangolósra sikeredett a visszaút a főhadiszállásra, hogy már ott ért a Server Show Down 10 9 8 7 6
Még csak 8as vagyok, de baromira élvezem. Főleg a nagyjábóli barangolós részeket. 30-40 percet simán el tudok lenni egy olyan mission-ben amin már 10 perc alatt átrohan. Ez is 50 percig tartott, minden sarkot végigjártam mindenhova benéztem, rácsodálkoztam apróságokra matricákra. Szerintem nagyon jól össze van rakva ez a játék, ne rohanjatok nézzetek körül.
uplay: pHeetR
-
Anonymus23
veterán
Nekem már beadta, pedig még messze vagyok a végétől. Valamelyik mellékküldetéskor adta be, hogy oda is be tudtam menni.
Vagy várjunk csak, lehet nem is.
Csatlakoztam Westlake-hez a játékba, és akkor tudtam megcsinálni, lehet azért adta be, mivel gondolom Ő már végigtolta, és ő volt a csatlakozásnál a csopvez.
Mondjuk utána nagyon hamar le is léptem tőle, az akkor még 14 lvl csávónak kicsit erősek voltak a 30-as ellenfelek. -
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg negyed órás lesz a szerver restart.
(#8037) demmer123
Ha jól emlékszem, csak az utolsó küldetés letolása után lehet odamenni.
-
Edem05
őstag
Amikor többen vártok egy helikopterre a kimenekítési ponton...
-
Madoc
veterán
A saját karaktereitek között át lehet vinni a cuccokat. A bázison a ládába kell betenni és a másik karakterrel is kivehető. Bocs ha már volt!
-
mettek
addikt
Én lekopogom semmi buggal nem találkoztam pedig a sztorin végigértem és DZ-ben is 27-nél járok. 1-2szer kidobott error-ral de ennyi volt. Ja meg az izzó kék festés valójában zöld 😆
Illetve egyszer rosszul számolta az inventoriban a felszerelések értékeit, újraindítás megoldotta. -
Drenadar
veterán
Bug:
Elkezdtem játszani, tegnap este pl Duvi-val, és az egyik idegesítő dolog:
A jó öreg classic M44-re rátettem a scope-ot, és ha leváltok a fegyverről és vissza, akkor már nincs rajta. Grafikailag ott van, csak éppen nem működik, és ha megnézem a fegyver modokat, akkor jelzi is hogy nincs rajta scope, és tegyek rá...
A másik még idegesítőbb bug, lehet hogy driver? (AMD 03.09-es javító feltéve).
Egy idő után el kezd akadni a játék. az FPS szám NEM esik le, de 2-3 másodpercenként megakad a játék (r9 380 GPU 62fok). Nem hiszem, hogy a vga lenne a gyenge, főleg, hogy mondjuk mediumon játszottam, és feltettem HIGH-ra, és egy kis ideig játszható. De csak ha a Vsync-et állítom át ide oda amoda akkor is jó egy ideig.Valaki tud ezekre mondani valami értelmeset? Nagyon idegesítő, és gáz...
-
modflow
veterán
Hol találok a játékban olyat hogy jutalom beváltó hely? A bázison, de mit kell keresnem, mert nem látom.Mi a magyar neve?
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #7597 üzenetére
-
Balazs_
senior tag
2013 óta elérhető pár játékuk egymásnál is.
-
ot93
senior tag
Ez mi már? ORIGIN-en a Division?
-
-
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
Base-n vettem egy edzőcipőt, amit nem kaptam meg, benyúlta a köcsög!
haver is ugyan így járt.
Járt még így valaki? van valami megoldás, hogy előkerüljön?
köszi!
-
Fenybenhanyo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis help kellene. Hol lehet most legolcsóbban megszerezni a játékot, amely tartalmazza a magyar nyelvet is?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
warcat
veterán
válasz
FollowTheORI #8009 üzenetére
Elnézted a dolgot,ne keverjük a kettőt(nuuvem és uplay).Egyrészt a nuuvemes is aktiválható(bár ip aktivációs egyszeri záras),de nem arról van szó.(azt rendkívül nehéz kifizetni).
Van simán a Uplay-nek külön brazil aloldala,ott lehet megvenni saját fiókra.Ezt közvetlenül rá is rakja egyből,bár a kulcsot is elküldik egyébként emailben,de egyből be van aktiválva.Simán Paypallel fizetsz.
Sikeres vásárlás esetén már minden aktiválva van,semmi további zár nincs,ahogy a képen is látható,minden nyelv választható.Másfél órát tudtam játszani most vele mert holnap koránkelés +egész napos elfoglaltság.
Épp ezért aki eddig írt annak segítettem,de estig már nem tudok,lényeg hogy VPNezni kell hozzá,a "brazil uplay division" google keresésre dobott 4. és 5. találatban minden le van írva,persze mindenki saját szakállára mókol
Jó játékot. -
Már egy ideje nem...
"I am from EU. Yes, i bought the game today and it was region locked. I activated the game on my uplay account using VPN. "
...
"Tested Gold Edition -> It is activation LOCKED to Brazil."
....
"Purchased a Nuuvem copy through a Braizlian verified PayPal account on March 9th. Purchased the Gold version, this code also applies.
The Division key I received for Uplay was region locked. Keys purchased earlier had different levels of region lock.
I made a temporary UPlay password change & using FlyVPN Trial I logged into the UPlay launcher to activate the key, logged out of UPlay & closed the VPN.
Key activated fine, standard copy & all DLC season pass etc is attached to my UPlay account.
Playing in US.
NOTE: Using a VPN has the risk of making public any login info you are using.
As a precaution be sure to log out of all important accounts, sites, Steam, etc. before use.
Make a temporary password before using a VPN for any account you need to log into during the VPN usage, restore the password once you're done with the VPN."
-
TTomax
félisten
válasz
#15779328 #8006 üzenetére
Amúgy van egy fixem rá...
Töltsd le az nV Ispectort [link]
Töltsd le az sli profilt,csomagold ki valahová... [link]
Indítsd el az inspectort,driver verzió szám mellett a kis csavarhuzó-villáskulcsra kattints,felugrik egy ablak,felül "import user defined profiles" (kis zöld nyil lefelé),ott lesz két opció válaszd a felsöt "import profile(s)",tallózd be a .nip profilt amit kicsomagoltál elözöleg,aztán jobb felsö sarok zöld pipa "apply changes".
Kíváncsi vagyok hoz-e valamit a profil.
-
törölt tag
Sli-vel tud valaki játszani?
-
törölt tag
Grand Centralt csinálta már meg valaki Hard-on? Nem DZ-s cumókba.
-
venomka1
aktív tag
ja most olvasom hogy nem lemez
de akkor mi a fasznak varnak vele keddig. Na mond1, szerintem a lemezt meg veszem a passt pedig kulon. Az csak egy kod es kesz? vagy hogy mukodik ha kulon veszem meg a jatekot,es a passt?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest