Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Időnként eladok betörök. Most altonként van 2-2-3-3 szett fegyverzettel amik altonként 60 helyet foglal, a központi stashaba meg striker szettelemek és felszerelve 10 fegyver az sem foglal 80 ál többet. Ma csak míg csináltam a hetit ezen az alton kb. 100 cuccot adtam el.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sufi EOCnak a haverja.
EOC-ot már kirakták valószínűleg, mert Widdz videót csinált róla.
Nem is láttam a táblázatban.GÉ:
Jövök, de ha egymás után 5 szerveren lesz csaló és nem csak négyen, akkor lépek.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem kell kösz inkább nyitunk egy sört mert oda mindenkinek van kulcsa.

-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Há de hogy legye így a embeee mehánt?

Nem baj.
Este elveszítjük az összes kulcsunkat, aztán abbahagyjuk.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Kiégtem....

-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

Valami ilyesmi lehet az ubisoft szerver a PTS után:

-
Lifer092
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Szerverek terén nem valószínű, maradnak az olajban eláztatott félig nyers sültkrumpli szerverek...
Sajnos nálam is, és az asszonypajtásnál is folyamatosan Delta hibákat dobál pontosan amit neked is. De van Mike és Delta C-0-200 is szépen. Beragadó skillek, fegyver nem lő, mobok teleportálnak, player lelőhetetlen, gránát már a "levegőben robban" kb. ahogy írták is mire mutatja már fel is robban....Katasztrófa a helyzet.... Már csak egy free-weekend kellene a totális apokalipszishez...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
Remek ergo végre nyár és nem a szutyok ciscos anyagot tanulmányozom. De Divisionozni most se fogok.
PTS mikor ér véget? 1.7 sugall bármi nemű pozitív elmozdulást ? -
Anonymus23
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Az a baj, hogy még mindig túl sokan játszanak vele, és rohadt sokba kerül a szerver hosting
Innentől kezdve meg ki lehet számolni, hogy mi jön...Ez a játék üzleti szempontból már rég behozta azt amit be kellett, sőőőt. Tehát, minden "értelmes ubis döntéshozó" (akit valószínűleg ütnek a részvényesek a zséért), azt mondja, hogy jól van, a marketing hadd menjen, de az életgörbe alapján ez a játék már rég túl van a csúcson, úgyhogy el kell sorvasztani. Nekik "valahogy" más szempontok a fontosak

Hónapok óta (de talán az eleje óta ilyen, csak nem tűnt fel/nem akartuk észrevenni (amíg a rózsíszín köd el nem múlt), hogy ilyen szutyok laggos szervereken kellett játszani.
Emlékszek rá anno Sith-et mit össze nem szidtuk, mert Falconon (akkor az első 4 kör még fenn ment a bejáratnál), hogy mi a francért nem ugrik el a gránátból, aztán kiderült, hogy bizony ma is ugyanez a helyzet, amikor laggol az ember, hogy mire jön a jelzés, már robban is
-
Micsurin
nagyúr
15 percenként.... delta c-0-1276

Másnál is? (T-s vagyok, először a wifire gyanakodtam de kábelen is szaraxik ma is....)
-
törölt tag
Ha manhunt vagy és sokan jönnek akkor fuss!

-
Anonymus23
veterán
Tegnap este, mondom játsszunk!
Napalmot elindítom, senki, majd bejön egy RU_ kezdetű tag, senki többet.
Elindulunk, nézem, hogy a dagi mob, kb 1,5-2 sec alatt elfogyott
Írom a gyereknek, hogy OMG are you using norecoil+aim? Mert kb úgy lőtt, mintha lézerfegyvere lett volna...
Persze tagadta
De azért Rambozott, és mikor gyors egymásután 2x is megfeküdt, akkor kilépett...Annyira szánalmasak ezek a csalók, mert kb játszani nem tudnak, de arcoskodás megy ezerrel...
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez nem mázli.

-
bombibmw
veterán
Délután beléptem egy kicsit és egymás után három Delta.
Építik le szépen ezt a xart.
Nekem elég is volt ebből. -
Micsurin
nagyúr
Srácok, nálatok is kakik a szerverek? Eltünedeznek a textúrák (Mosott "tejes doboz" lesz minden, és "loading....", de még a HQ-n is.
, kidobál a játék Delta nem tudom mennyivel. 
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Már nem azért
, de ezzel a módszerrel max 15 másodperc alatt ott vagyok a szeren, míg az általad leírtak az minimum 2 perc, ráadásul én a játék indításával egyidejűleg azonnal meg is szoktam nyitni a Feladatkezelőt, így ha szükségessé válik, akkor így csak egy Alt +Tab, meg két kattintás, és máris túl vagyok az egész procedúrán. -
válasz
akoska07
üzenetére
Üdv!
A szerverváltáshoz, ki kellene próbálni azt , ami már működik a GTA V-ben, én minden ottani fegyver eladáskor meglépem, hogy egyedül maradjak a szerveren, így egyetlen gyökér se tudja szétlőni, vagy felrobbantani a cuccaimat.
Tehát, indítani a Feladatkezelőt, majd Teljesítmény fül, ezen bal oldalt lent megnyitni az Erőforrás-figyelőt, ott a keresett exe folyamaton jobb klikk, majd "Folyamat felfüggesztése" opció kb. 6-8 másodpercig, majd utána a "Folyamat folytatása" opció, és legalább is a GTA online-ban, máris tuti egyedül vagyok a szerveren, nem zavar senki. -
nyamsas
aktív tag
Üdv...
Nem tudom, mit akarnak a fejlesztők, de amilyen állapotban vannak a szerverek, semmi jót nem jósolok...
Amit Surviver PVP-ben produkálnak, az kritikán aluli..
Delta, Mike, még elviselhető, lagg néha igen komoly, de hogy Uniform error...És mindezt úgy, hogy benne vagyunk az aktuális túlélésben...nagyon "király"..

Haverral kezdtünk egy pvp survivert, szal. csapatban...
Csak mi voltunk az egész szerveren, szal. ketten, havert folyamatosan levágta Deltával(400 vagy 500 mbit digi net), engem csak hébe hóba(40 mbit falusi), de utána mindkettőnket levágott(egyszerre) Delta, és nem engedett vissza, folyamatosan Uniform error...Ok, játékból totális kilépés, visszaléptem, és felajánlotta hogy, szeretném-e folytatni az aktuális túlélést..
Folytattam, és egy lila mob mellett ébredtem, úgy mintha most kezdeném a túlélést egy save house-ban, szal. nem vett észre.Havert is vissza engedte, beértünk a DZ-be, nem volt ellenszer...nem mutatta, úgyhogy kijöttünk a picsába, legelső kimentésnél...
GJ ubifos....

-
VTom
veterán
válasz
Lifer092
üzenetére
Reggel mentem én is egy szóló DZ-t, a hős BANDIT klán (BANDIT_EHSAN, BANDIT_NOOB és BANDIT_SAQIB) 3v1-ben hátbalőtt.
Addig mentem vissza rájuk, amíg manhuntok lettek, utána háromból kettőt lelőttem, a harmadik meg elkezdte lefutni.. Természetesen makrózva...Hagytam is a p*csába.

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nálam ha jól emlékszem van 6

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ja itt kő kemény bf4-van.
Csak nem találom a bolhást pedig van bipodos kèsem. A bundája meg dogtagos. 
Hainan Resort

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az lehet de ma Flipper Öcsi fog szólni dz-ben.
Ja meg a grofó!
nézését meg a járását....
Ha kibírják ezt a csalók akkor még mindíg ott a joker. Zsülike!
-
törölt tag
Ma este ha hazaérek elindítom ezt a csodát.

-
DZ összes boss arra volt képes,hogy 3 midas-t dobjon ????

-
válasz
akoska07
üzenetére
Bárhová megyek csak a csalók.......
És még azt is elhiszik,hogy elég drága a csalás amit vettek,hogy checkpoint-on is le tudnak lőni.
Természetesen látják,hogy ott állok,de nem tudnak lelőni.

Gondolom ilyenkor megy majd a complain ,hogy nem elég jó a cheat amit vettek.
-
válasz
akoska07
üzenetére
Végre vhogy szervert váltottam és ki van ott..... legenda és csapata...

---------
Komolyan mondom veszek egy rohadt ps4-et és újra építem az egész karaktert.
Sokkal jobban élvezném újra építeni,mint ezekkel a szemetekkel egy szerveren lenni.
B@ssza meg ubi,hogy nem képes anticheat-et rakni a játékba.
Majd a wildlands,ott csodát tesznek a pvp-vel.

Idióták!-------------
Eléggé közel álltam egy bill kettétöréshez,de sajna nincs tartalék.

-
Srácok valaki mondja meg hogyan tudok szervert váltani,ha senki sincs akihez becsatlakozzak és szervert váltsak !!!
Csak a tetves rohadt csalók vannak és nem tudom elváltani a szervert !
Ha nincs kihez becsatlakozni hogyan tudok szervert váltani ?!
Több,mint 10x ki bejelentkeztem,teljesen kiléptem a játékból,és mindig ezekhez a tetvekhez rak vissza.

Hogy r****na meg az összes! -
Exo láda gyűjtés és/vagy DZ gyalázáshoz csapat kerestetik...
Right now !
-
Lefty
addikt
Van ezen heten valami ertelmes dolog, amit meg lehet venni?
-
arnikusz
veterán
Aki a múlt héten nem vett 264 firearms 3 % skill haste módot az most a Boo vendorban megteheti PxC ért.
DZ W42 265 elektro 3167 healt mód. -
arnikusz
veterán
Last Standen hétvégi cheater rus áradat van kizárólag csak nyugodt vérmérsékletű Agenteknek ajánlott.
Este mennék egy Stolen Signalt, hogy meglegyen az is ezen az alton, aki kedvet érez csatlakozzon. -
Ezt nem tudom hogyan sikerült a "get the gold for the price of the standard edition"-ből kihoznod. Arról már nem is beszélve, hogy ha megnézted volna akkor láthattad volna, hogy a gold verzió ára egyezik a standardéval mert kedvezmény van rá, azaz nem kapsz vissza semmit.
-
GAbre
veterán
Mi ez az akció ubi oldalán?
Veszel goldot,és visszakapod a különbséget a sima és a gold között?
Vagy nem értem -
Anonymus23
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Azt értem, de ha nincs kivel tolni, akkor még a PUG is jobb mint a semmi. Néha olyan jó csapat jön össze, hogy végigtoljuk az összeset, mert minden működik normálisan.
Ha exo kell, akkor vagy a heti küldik, vagy próbálkozol a bossokkal, ami olyan mint as kutya vacsorája szürkület után. -
cyberkind
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mondjuk azért mert szeretek olyanokkal játszani akiket ismerek innen vagy onnan? Csak a napi küldikhez szoktam másokhoz bemenni meg persze most, hogy megnézzem milyen a legendary, de az mindenhogy nehéz és sok, úgyhogy ez kimarad, ennyit nem akarok a játékba áldozni mert annyira nem jó.
A betöréseket még hagyom egy darabig, túl sok szenvedés az is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
De miért egyedül?
Egyébként a Napalm az egyik legnehezebb (a többihez viszonyítva), kb az elspő 2 percben látszik, hogy akik csinálják, azok tudják-e a dolgukat, vagy felesleges az időpocsékolás a csapatra.Szerintem a Sólyom/Sárkányfészek a legkönnyebb és gyorsabb az exoticot adó küldetések közül, aztán TS, WG, Napalm, a CS-ről letettem randomokkal, viszonylag nehéz értelmes csapatot kifogni.
Az elveszett vagy ellopott jel (asse tom mi a neve) egyszer csináltam meg, nem éri meg a kínlódást és a befektetett időt szerintem. -
cyberkind
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szerintem hagyom azt egyedül, most próbálkoztunk csapatban a napalmost küldit legenden de kb lehetetlen.
-
cyberkind
félisten
Az ilyen Ninja Bike, Bliss és társai is eshetnek a PVE bossoktól? Illetve ha egy küldetést nehezebb fokozaton csinálok meg akkor több esély van egy egzotik cuccra vagy oly mindegy?
-
HANDO88
senior tag
Na azt hiszem ma van a napja hogy helyet szabaditsak fel a vinyón

-
5150head
senior tag
Hali. Nálatok se mennek az uborka/potato szerverek?
"Megszakadt a kapcsolat. A Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető... blablabla."
-
arnikusz
veterán
1. Általános elégedetlenség a félresikerült konzolos PTS miatt.
2. Destiny 2 bétatesztje zajlik és sokan inkább oda mennek ha kaptak meghívót.
3. A commendation és tokengyűjtés nem úgy muzsikál ahogy kéne.
4. Játszhatatlan az állandó laggok miatt.
5. Az esett classified cuccok statjai kritikán aluliak.
6. Ami nagyon betett a tegnap esti Staten bejelentett Sasg-M870 nerf és a Striker állandó buzgerálása.
7. A többi classified-et szinte PVP-re nem is használják, de PVE -re is alig.
8. Ami eldöcög az a Ninjabike, de az kevés.
9.Meg a szokásos cheater problem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2017-07/24/429691_ilcwkb6y5xy7ij6c_screenhunter_37_jul_24_14_52.jpg/800)

, kidobál a játék Delta nem tudom mennyivel.