- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52093 üzenetére
Nem benak voltak...nezd meg a gyerek statjat...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52098 üzenetére
Na jó de azt a szettet csak Orosz diplomata útlevéllel lehet megszerezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52095 üzenetére
Ez megint olyan, hogy tipikusan tudni kell ellene játszani.
Amikor D3 ellen vagyunk, akkor elég ritka, hogy jól összerakott szettek ellen játszunk, kb 2 a 10-ből, a többi esetben úgy dobja el a pajzsot, hogy én még 60-70% pajzsnál járok. És ilyenkor jön a csíterezés, pedig csak össze van rakva a cuccos, ahogy kell, és a medkit is idejében van elnyomva.
Másrészt le lehet lőni a D3-at is, csak nehezebb, de ez kb így van a valóságban is. Aki csak a pajzsot tunkolja, az meg is érdemli.Újra megjegyezném, hogy ami igazán előny, hogy nem működik ellene az aimbot, sőt, sokkal "jobb", mert így még csak nem is a kilátszó részt tunkolja. Valamelyik nap is volt, hogy a gyerek csalt, mert kb kitörölte a fél szervert (bullfrog + VX + OMEGA) és velem meg nem tudott mit kezdeni, mert dmg nem volt neki odaállítva, csak fejre ment minden sebzés. Rohadt sok csaló van ebben a játékban, nagyon sokan használnak csak kevés beállítást, ami éppen mindig arra elég, hogy 1v1-2-3-t simán lehozd a többiekkel szemben.
A D3 sem tud 3-4 közepes játékost kitankolni, főleg ha megkerülnek, vagy benne vannak a textúrámban.
De akár 2 jó játékos is elbánik vele. -
törölt tag
válasz
FireKeeper #52095 üzenetére
Sentry nem véletlenül lett régen elb@szva. Shotgunnal 1 hit és feküdtél. Na az volt aztán a pvp. 🤣😂
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52086 üzenetére
az meg megint elég gáz ha van egy olyan gearset amit még csalással sem lehet lenyomni. félre ne értsetek mélyen elítélem a csalást, de ez a tény önmagában elég gáz a balanszra nézve.
szerintem elég lett volna a strikernek a sustainjét visszavenni. lett volna egy más fajta glass cannon, olyasmi mint a sentry.
-
Anonymus23
veterán
válasz
p3l9uph #52090 üzenetére
Ha 1v10-ben ladott 5-ös manhuntot, akkor nagyon béna játékosok üldözték, mert a játékban nincs olyan szett jelenleg, amivel 10 játékos sebzését ki lehetne tankolni. Főleg nem jelenleg a striker, amivel DZ-ben másodpercek alatt lejár rólad a stack, ahhoz, hogy folyamatos legyen a stack, ahhoz meg gyakorlatilag minden lövésednek találnia kell, egyébként bukta...
-
p3l9uph
tag
-
qukesz
senior tag
válasz
Dr Destiny volt az illető.
Másik magyar aki vele volt az se nagyon volt képbe hogy miről is van szó.
Arról nem is beszélve hogy ninjabike volt rajta.
Mármint a Dr Destiny - n.
De mi szarok vagyunk.
Sajnos a játék kényszerítette az embereket a D3 - ba.
Lesz itt még nerf ezzel kapcsolatban is!!! -
p3l9uph
tag
válasz
Maganyos csillagban
bravo
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #52079 üzenetére
Szerintem meg nem rossz, az egyetlen szet, amiben védve vagy az aimbotos+no recoil+no spread hérókkal szemben.
Volt tegnap egy hármas csapat rektelték a szervert, de ők se tudtak mit kezdeni a D3-al amikor ott voltunk mindig feküdtek. 1 végső healer volt köztük meg 2 DPS, az egyik magáynos csillagban a Snorry666, mondjuk ez a gyerek szerintem nem tisztán játszott (jó párszor találkoztam vele előtte is már), de ez a magánvéleményem.
Az mondjuk tendencia lett, hogy folyamat le vagyunk csíterezve, mert kb sok szerencsétlennek fogalma sincs, hogy hogyan is kellene összerakni, holott tele a YT videókkal is akár, nem beszélve arról, hogy maga a leírás is egyértelműen vezet a 9000 stamina felé, azaz igazából el se nagyon lehet téveszteni. Egyedül a képzettség az, amit ki kellett kísérletezgetni.
Nagyon sokan jelentettek bennünket, bár ez a legegyszerűbb, elég ha az Ubi megnézi a statokat, ehhez még vizsgálni sem kell, elég egy scriptet írni nekik, ami ellenőrzi a statokat.Volt tegnap is egy magyar csapat, akik megmondták, hogy szarok vagyunk. A gyereknek 8 nap játékideje van (2 hónap alatt), de megmondta a tutit
Vagy csak egy nyomorék csíter, akinek tényleg az x-edik accountja (mondjuk mondta is, hogy 2 havonta szokták bannolni, akkor ez most megint következik
), vagy csak egy hatalmas szájhős, akinek a többiek segítettek összerakni egy Striker szettet, amivel most már nem boldogul.
-
törölt tag
Striker is túlzás volt 1.8.2 alatt. Konkrétan 7300 staminával megálltam a d3 előtt és pillanatok alatt dobta el a pajzsot még medkit sem kellett. 100% stack mellett túl sok életet nyertél vissza és hozzá akkorát lőttél, hogy leszakadt a másik feje.
-
pucz
senior tag
válasz
p3l9uph #52078 üzenetére
Volt esélyem, ha tiszta játékosok voltak. Jött egy nomád, volt esélyem. Jött egy D3, volt esélyem. Most nem igazán.
Tegnap a fun kedvéért csináltam egy 9K nomádot. Ez, így élhető. Szívós vagy, mint egy törpeharcsa, aztán közben szépen, lassan csipegeted az enemyt.
De a több fős nomád csapatokkal semmit nem bírsz kezdeni.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
p3l9uph #52078 üzenetére
Igen sokan voltak strikerben! Mostmeg D3-ban aminek a shieldjét (ha nem balfék) 1v1-ben nem nagyon vagy nehezen tudod leőni. Főleg úgy ha egy házzal püföl közben. Ha pedig okos csapat ellen játszol és van egy healer (meg ugyebár a combat medicet is használják) akkor a shieldes rohadt kellemetlen tud lenni. Ölni is képes és amire a legjobb az az időhúzás. Az a baj a striker nerfben, hogy magával hozta ezt az új “metát” ami nem is lenne baj, ha lenne ellene normális counter. Pred ellen csináltak, striker ellen csináltak. Szóval nagyon meglepne ha nem jönne egy nerf a D3-ra is. Ami rá is férne a játékra.
-
pucz
senior tag
Ma kb tízszer váltottam szervert, mind szartig volt csalóval. Valaki most szedte le free weekend alkalmából, csak azért hogy szét hackelje a játékot. Aztán full üres szerverre dobál. Aztán jó lenne minden, emberek kapják a hitet, solo manhunt, jön egy csorda nomád, instant delete.
Ez a Striker nerf arra volt jó, hogy totál lehetetlenné tegye a solo playerek dolgát. Most kb a nomád az új Striker.
Viszont, csapatba zsinórban két napon keresztül olyan volt a játék élmény, hogy 5 csillagból minimum tízet adtam volna a játéknak. Úgy már a nomádoknak sem akkora a szájuk.
Vicc ez a játék. Mivel a BF5 egyenlő egy nullával, így nagyon félve, foghúzva veszem meg a Division 2-t.
Ugyan itt keresek playereket számítgépre, délutáni, esti pár óra játékra.
-
Madison legendást toltam egyedül.
Az utsó kör amikor a boss-ok jönnek vissza hátráltam,még a létrára is ráugrottam,hátha jönnek utánam.Amikor visszaentem nem volt ott senki.
Egyszer csak elém dobta amit a hunter adott exo cuccot anélkül,hogy egy lövést leadtam volna rá,egy boss meg be volt ragadva a szobába,de az ajtó nyitva volt.
Bedobtam neki a a tüzes turet-et az meg ölte,de meg sem mozdult.
A többiek gondolom vhol last minute nyaraltak.Remélem egy glitch,próbáljátok ki ti is.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Van több YT videó is, hogy a Pier 93-ban lehet farmolni classified cuccokat, én viszont arra a területre nem tudok bemenni. Az egy DLC-s terület lenne? Vagy milyen feladatot kell ahhoz megcsinálni?
Előre is köszi.
-
Ez így fullosnak mondható,hiába 0.1 tűzgyorsaság hiányzik.
Ritka az ilyen.
Heavy Magazine Spring
The Grindhouse
4% Critical Hit Damage
3% Critical Hit Chance
11.1% Rate of Fire -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52063 üzenetére
Mengin jót nevettem. Esett kelt...
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52058 üzenetére
Tegnap Mengelke hozta a formáját, ez a csávó tényleg egy igazi agyatlan barom. Szívesen megnéznék egy Mengelke vs Szatyi live fightot
Tegnap Jolinea-t azért még leoltottam kifelé menet, a gyerek olyan ideges lett, majd szétrobbant. Ott pofázott, hogy csalók vagyunk a D3-al (gondolom azt hitte, hogy a glitchet használjuk), elmondtam neki a véleményem, a végén már dadogott a gyerek annyira ideges lett...
Az se volt rossz, amikor CCCP_Pazzoékat rekteltük, de ők se bírták sokáig, bekapcsoltak mindent utána, 100 méterről 1 lövéssel szedte ki az embereket.
Az ilyen gerinctelen köcsögöket bírom azért, főleg azokat, akik végigcsalták és glitchelték az egész Divisiont, és bárki aki egyszer is lelövi őket az csaló, mert hát csak úgy lehet őket lelőni...
Sajnos ez van, délután még játszhatóak a szerverek, de estére előkerülnek ezek gerinctelen férgek...
Megyek inkább befejezem a félbehagyott játékokat, van belőlük egy halommal...Annyira kiváncsi lennék erre a sok herora, hogy mit kezdene a játékkal ha lenne benne AC ami kiszűri a csítet és a makrókat + ezeket a szánalmas glitcheket meg tudnák oldani... De ezt már kb sosem tudjuk meg.
Bár szerintem kb az lenne, mint ami most is volt, hogy Pazzoék is estek keltek 5-ös szintű manhuntig seperc alatt felmentünk. Arra a Cassidyre is kíváncsi lennék, ami 1 lövéssel leszedi a 2,3M full HP pajzsot, gondolom 10k FA+ MCS, de akkor is, a berserk nem volt rajta... -
Jimbo75
tag
Ha valakinek van kedve egy kezdővel benézegetni DZ-be, vagy nehezebb küldiket tolni, akkor Idealdarkness néven megtalál a játékban.
-
VTom
veterán
Azt láttátok, hogy kezdődik?
-
-
törölt tag
Hú B+ Dz-ben Electromagnetc RAILGUN-al tolják a ruszkik.
Meddig is tart ez a free hétvége?
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52055 üzenetére
Sebaj, még úgyse fejeztem be az Originst
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #52049 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Aki játszott már ma, annak beadta a következő Shieldet?
Talon (September) – "Death from above"
Attain a Commendation score of 3000>=3000 commendation pont kell hozzá.
-
-
Anonymus23
veterán
Szerinted?
És nem is gyűjtöttem a D3-at, csak a múlt heti event alatt igazából, de már akkor is megvolt az összes PvE és a PvP jó része.Akkor most felülbírálod amit az előbb mondtál?
Ha bemész a DZ-be, és átvedlesz, akkor rohadt sok időt el tudsz úgy tölteni, hogy nem kell eldobni a pajzsot, mivel lehet futni, hogy nem dobja el. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52036 üzenetére
Van fent Taktikus stickys video is Skirmishen bemutatva, így tényleg felesleges.
Azt is olvastam a fórumon, hogy Banned for D3 DZ.
Az a sok 1000 pont alatti játékos meg csak kapkodja a fejét és egyenes út viszi öket a csalások beszerzésére.Mindezalatt a 2. résznél még szó sem volt hivatalosan a csalásvédelemröl.
-
pucz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52032 üzenetére
Jó, azt azért tegyük hozzá, hogy ez így, ilyen formában bullshit.
Dara közben nincs idő ilyenre. Másik meg, hogy valakinek egy jól összerakott D3 nincs, nem hogy rögtön kettő.
Vagy...makróval ezt meg lehet oldani? -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #52035 üzenetére
Komolyan mondom megszerettem a D3-at, mert a csalók akinél az aimbot be volt lőve csak lestek, mert minden sebzés a pajzsra ment, és olyan hérókat rekteltünk az első napokban akiket előtte karcolni sem tudtunk.
Aztán megjelentek full elektronikás taktikus szettben többiek között rohangáló de lelőhetetlen játékosok, akik egy stickyvel szedték le a pajzsot. Megnéztük, le lehet szedni egy maxos taktikussal, de el kellene párologni, amikor hárman lőjük, de ezek vígan rohangáltak 3-4 ember keresztüzében.
Most meg ez megint újra. Ez már márciusban is volt, csak akkor még nem sokat ért a Strikerek ellen, de emlékszem hogy volt olyan, aki pajzs mögött akkorát lőtt, már akkor is csodálkoztam, hogy mégis hogyan, hát így.
Impotens egy banda az már biztos... -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #52034 üzenetére
Az a gond, hogy egy ilyen videó kijövetele után azonnal le kellene állitani a szervereket amig ki nem javitják. Persze tudjuk, hogy a hotfixek náluk hónapokig tartanak
Viszont a Nerf hammer meg megy szépen agyatlanul.
Igen nincs már mit csinálni a játékban. Az egyedüli dolog a PvP lenne, de az meg olyan amilyen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #52033 üzenetére
OMG, asszem lassan tényleg az utolsó kést is belenyomják ennek a játéknak a hátába...
Én szerintem befejeztem
Mármint pajzsok még meglesznek, de ennek így aztán semmi értelme...
Farmolni sincs már értelme, nincs olyan CF cuccom ami ne lenne kimaxolva (néhány sárga táskával a taktikushoz összesen 265 db), mellette még 172 fegyver is, 437 maxos cucc, meg másik 100 amit már maxosan összetörtem, mert esett helyette jobb tálentekkel, vagy roll helyekkel. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #52032 üzenetére
Nem javitották. Widdz most rakott fel róla videót.
Szóval ezen videó után senki ne lepödjön meg, hogy a D3 akkorát üt mint egy kamion.
A striker volt a legnagyobb gond... -
törölt tag
Csak a 6-os Alpha Bridge!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52028 üzenetére
Csak 3 manhunt leütés és 3 manhunt leadása miatt tértem be, de nem jött össze.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52026 üzenetére
Igen. Tegnap randomokkal manhuntoztam és volt egy olasz aki folyton berugózott és szedte szépen az üldöző 8-10 Agentet. Amivel meg lehetett zavarni a tűzlöketes seeker.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #52024 üzenetére
Az szép, ez megint működik akkor?
Vasárnap délután játszottunk, lőhető volt mindenki, jókat játszottunk, estére már előbújtak a vackaikból a hérók, és vagy üres szerver volt, vagy tele volt héróval.
Ugyanez a tapasztalat hétköznap is. Őszintén nincs már kedvem folyamat bosszantani magamat a sok gyökér miatt...Asszem lassan elő kell venni az elmaradt DLC-ket a többi játékban, amit közben játszottam, illetve barátok nemrég hívtak játszani a SCUM-ba, lehet azt is bepróbálom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52022 üzenetére
Hidd el én ezt tudom, csak leírtam a pontos leírását a tálentnek, mondjuk neki is válaszolhattam volna, de a tiedre kattintottam.
-
Ha esetleg vki nem tudta volna,az új-régi glitch a D3 9K stamina 10K firearms.
Így lesz b@szó a D3.Szal ha vkit 0.00000000000001 sec alatt vkit kitöröl a D3,akkor nem biztos,hogy csíííter a k*cs*g,talán csak glitch-el.
-
Anonymus23
veterán
válasz
El Gringo #52019 üzenetére
Őszintén kérdezem miért jobb a 118,5% a 120,5%-tól?
Amit te írtál:
És ami a Camp Hudsonban kapható:
Mindkettő megvásárolható még a héten (helyi idő szerint Szombat hajnalig), bár nem értem, hogy mi értelme lenne a 118,5%-ost venni, amikor pont ugyanazon a héten meg lehet venni a 120,5%-ost is ugyanazokkal a maxos altulajdonságokkal...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52021 üzenetére
de az messze nem 15%, mint amit ő írt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #52020 üzenetére
Killing a target regenerates 35% health over 20 seconds.
Azaz 1,75% healt ad 20 másodpercen át másodpercenként.
-
El Gringo
senior tag
A mészárszéken is van egy jó tár, ha valaki kihagyta volna az előzőt
-
Jimbo75
tag
válasz
FireKeeper #52015 üzenetére
Ragadozó
-
TommyS_27
senior tag
válasz
FireKeeper #52015 üzenetére
Ragadozó.
Jimbo:
Igen összeadódik! De a ragadozó nem azonnal adja a healt hanem csepegtetve. A életerő öléskor pedig azonnal. -
Jimbo75
tag
Ha megvan a 2-es nomad bónuszom 15% életerő ölékor, és a fegyveren is van 15 % életerő öléskor, akkor összeadódnak?
-
arnikusz
veterán
Az lehet hogy a Manhunt achi bugos, mert ma randomokkal vadászgattam D3-al és biztos én ütöttem le legalább 3-at annyi kéne a 25 höz és nem adta be.
Holnap megpróbàlom Predatorban. -
pucz
senior tag
-
HdRew
őstag
Ma jönnék én is, ha lehet, végre dobott a gép egy LVOA-C fegyvert, mellé pedig van egy Házam.
Viszont classified cuccokból nem állok túl jól, a ninja bike-os táskával próbálok operálni.
-
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest