- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41896 üzenetére
Közel sem, bár a sebzést nem tudom igazán mennyire (mivel nincs másik), de a harmadik tálent rajta a coolheaded, aminek itt nem sok haszna van, jobb lenne helyette valami hasznos (pl a meta: kompetens, de már a halálos lett rá pörgetve).
Nem tudom miért, de nem vett fel hangot, több részletben lett lementve (nVidia beépített) és valami nem az igazi jelenleg vele, egyrészt szerintem miatta akadozik nekem a gép, másrészt meg nem tiszta a felvétel, olyan mosott, de lehet, hogy ez már csak a renderelés miatt van, ott valahogy nem találom a helyes beállításokat, korábban meg jó volt (még win újratelepítés előtt).
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #41895 üzenetére
Hang az elején nincs?
Egyre jobban megy ahogy nézem.
Az MK maxos? -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #41886 üzenetére
ITT van a cheater akivel tegnap este elbohóckodtunk.
Egy újabb hülye ruszki. -
arnikusz
veterán
Én szeretem ha visszahealel, a skill haste is 33% rajta.
Próbáltam 8700 tűzfegyver mellett 110-ezer képzettséggel annyira nem volt jó.Magányos csillag classified szettnél, ha MG5-öt is használ az Agent - nehéz tölténykivető rugót rakjon bele- 50-es tár és majdnem 900-ra feltolja alapból az RPM-et.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #41886 üzenetére
olvasom a fórumot minden nap, majd ha lesz új striker set, akkor lehet visszatérek
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #41882 üzenetére
GYILKOS !!!
-
arnikusz
veterán
válasz
-
FaTHI
őstag
válasz
Ez gyönyörű volt!
-
Anonymus23
veterán
Az hagyján, én Sniperrel voltam bent 3 órát, és semmi
Viszont a Classified Dead Eye az jól működik:
Halászás a zavarosban, az egyik kimentésnél sejtettem, hogy lesz, aki nem bír ellenállni a kísértésnek. -
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #41880 üzenetére
Ma direkt bementem 3-órát a DZ be, Kiszedtem a fertőzött részt is párszor, + jó pár boss, és utánpotlás de semmi... Sniper ezt a loot generátort küld át nekem légyszi. Köszi!
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41878 üzenetére
Igen az lesz a magyar nyelvű fordítása az fejlövéssel találd el az ellenfelet, hogy a lövedék ne vesszen kárba. A talent a 3. oszlop jobb oldalán a legalsó.
-
arnikusz
veterán
Heti kínálatból ami kötelező vétel DZ East 53 267 firearms 3 % skill haste mód.
Jó lesz a Csillaghoz, eddig 1 volt. A tegnap esti DZ után .a Bullfrogot berakom az MG5 és vagy MP7 helyett. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41870 üzenetére
Minek? Úgy is lelőnek a hero játékosok. Jajj sniper igazán tudhatnád, hogy DZ-ben nincsenek szabályok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41870 üzenetére
Dobni dobja, de alacsony páncéllal. A ninja mükődik classifieddel is, nem próbáltam még azért kérdezem. Köszönöm.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #41868 üzenetére
Ha magát ez kapcsolja ki és van rá ideje.
Hétvégén ha meglát és beférek szóljon jövök a jó társaságért. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41867 üzenetére
Jó ez a Dead Eye is, tetszik, csak még egy jobbacska egylövetű kellene, majd kraftolok valamit.
Tegnap este megint a stock-management fájlomat fejlesztettem, statisztiát csinál, hogy melyik itemből hol mennyi van meg ilyenek, és most már benne vannak a fegyverek és tálentek is, a sebzés összehasonlításon gondolkozom.Tudom, halott a játék, de nekem ez egy kis agytorna, meg amúgy is szeretek excelezni
Btw: mintha lett volna valahol egy fegyver alap dmg kiszámoló formula, de nem nagyon találom, ha esetleg valakinek konkrétan meglenne, akkor köszönném szépen.
Most azt csináltam, hogy legyártottam egy halom 4-5-6 szintű itemet, elektronikára pörgettem, és így regisztráltam a fegyvereket, hogy a 4 különböző karakternél és a stashben lévő fegyverek könnyen összehasonlíthatóak legyenek, kemény 535 TF értéknél, és így biztosan nincs semmi módosító, ami hatna az alap sebzésre -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #41866 üzenetére
Mindegy én továbbra is játszok vele a 3 classified szettel. Tegnap csináltam egy Deadeyet-PVE területen boss ölésre napikra elmegy, a Végső 5db classifiedhez meg hozzáteszek egy Barrettet a Virgonc helyett és kipróbálom Falconon.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41865 üzenetére
Azonban szeptember 6. Destiny 2.
Hátha sok csíter átmegy majd oda, de ugye ezt reméltük a BF1-nél is, de semmi. Mondjuk ha abban van/lesz AC, akkor úgyis visszajárnak ide a paradicsomukba...
Mondjuk azt se értem miért hétköznapra tették a bétát (8.28-31)
Mondjuk a Szeptember 6 az konzol, a PC 10.24... szóval, az még arrébb van.
-
arnikusz
veterán
A tegnapi Deadeye tatyó 1136 páncél és egy fos egyéb tulajdonságokkal igen.
Ha van kedved megcsinálod a 267 commendation cuccot és annyi, ja kaphatsz ládákból vanity gagyikat.
A következő esemény pontos dátumát nem adták meg, de szeptemberben biztos lesz.
Az UBI fellelkesült a visszatérő játékosok nagy számán az alatt az 1 héten és volt elgondolás már havi 2 GE eseményről is.
Azonban szeptember 6. Destiny 2.
-
arnikusz
veterán
Hetit nem érdemes csinálni abból nem esett semmi használható.
Ezt a PVE és DZ bossokat viszont igen.
Áthoztam az 5 Deadeye classifiedet erre az altra, de nálam megmarad PVE-re.
A Magányos Csillag classifiednél beraktam a kedvenc MP7-emet és Hudson napi kihíváson szépen adta és rombolta a dagi lángszórósokat. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41858 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41856 üzenetére
Ls-t nézve jó nekem a régi szett is.
Ha ilyen tempóban kapom a Classified itemeket 2035-re összehozok èn is egy 5-6-os szettet.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41848 üzenetére
Semmi a Seeker szettröl.
Classified drop ráta: 1% a cache, 3 % DZ és PVE boss. Exotic ládából szintén 1 %. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #41848 üzenetére
Kár mert kipróbáltam volna.
-
dvd24
senior tag
Meg fogjuk kapni a maszkokat pár napon belül normálisan, annak megfelelően ahol a leaderboardon voltunk, de mivel manuáliasan kell átnézniük ez eltart egy ideig.
A következő GE később lesz mint tervezték mert átalakítják a leaderboard / jutalmazási rendszert, szerver lagról tudnak (de lesz*rják), sniper rifle bugról tudnak (de egyelőre ezt is lesz*rják)
Nagyjából ennyi volt a mai state of the game lényege.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #41844 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41843 üzenetére
Mennyi az alapsebzése annak az SVD-nek?
Az enyémen ugye 79,8k 172% CHD-vel. A TF érték meg szinte ugyanaz.
A kesztyűn olyan 4440 körüli a sebzés, bár ez benne van a 79,8-ban.A fő különbség nekem ugye halálos van, a tieden meg Capable van, szerintem az enyémen az alapsebzés lehet nem túl acélos, de ez volt az egyetlen, ami ehhez a buildhez használható tálentekkel volt és elfogadható sebzéssel.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #41835 üzenetére
Az az érték full alap,nincs stackelés,Prepared - Capable - Competent talentekkel. A fegyveren minden crit sebzés tűzgyorsaság / stabilitás/ optimális táv kiegészítők vannak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Jocikablack #41841 üzenetére
Viszont egy 1003 rpm-es MP7-esetén a Berserk által adott sebzés nem lehet rossz egymás után.
-
arnikusz
veterán
Egy új fegyvert próbáljatok ki a Magányos Csillag classifiedhez az MG5 mellé MP7.
-
arnikusz
veterán
MG5 rajz megvan -abból lett az elsődleges max. alapsebzésű használatban lévő, tár esetében nekem marad a mostani feltolja a 845-re az rpm-t és elég hamar kimegy a 109-es tár 50%-alá és jön a Berserk.
Tegnap este DZ landmarkok takarításánál a fegyenc dagi lmg-s olvadt így a + 40% damege-al, amihez a ragadozó 3. talent szépen tölti vissza az életet így 287 ezer keménység és 33% skill haste mellett tetszik a szett.
Anonymus megnéztem a videjót (a júniusit is azt is gut)
és kedvet kaptam a hozzá, így át kell telepíteni erre a nyugdíjasról a Deadeyet.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #41830 üzenetére
Ez jó.
Én ráuntam kicsit a DeadEye-ra most m4/famas meg ami van azzal lövöldözök.
Ui: összesen 2db cassified itemem van azok is rosszak. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41833 üzenetére
A kérdés jó, a válasz is egyszerű, nem esett olyan ami megfelelő lett volna
Az a baj, hogy ha félig jó, akkor be se szoktam rakni, hanem megy eladni/zúzda. Legalább olyan 90%-osnak kell lennie, hogy egyáltalán meghagyjam, rossz beidegződés.
Most hirtelen nem emlékszem, hogy van-e tervrajz, majd próbálok párat pörgetni max.
M700-asból meg többnyire Brutális tálentesek vannak (Sentry, és a coolheaded miatt ezekre fókuszálok), DE-al is állandóan mennék fejre, ez is beidegződött, meg, hogy használni minden skillt (pl pulse-t folyamatosan elfelejtem nyomkodni)Kérdezni akartam, hogy SVD-vel neked hasonló TF értékekkel hogyan lett 570k DPS? Nekem olyan 485k csak, mindenhol CHD van azért ott is, a módosítókból 4-5% CHD hiányzik csak összesen, a szetten mindenhol maxon van.
Vagy az a screen már stackelt sebzésmódosítókkal van? -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #41829 üzenetére
Szerintem pont hogy nem szabad elfelejteni a váltogatást.
Amit el kell felejteni ennél a setnél az az extended magazine, semmi értelme itt, hiába dobja meg papíron a DPS-t. Ha a 6-os bónuszt minél effektívebben akarjuk kihasználni akkor minél többször / gyakrabban kell lenni a tár méretének az 50%-a alatt, ami nagyobb tárral ritkábban fordul elő. Amiatt meg nem kell aggódni, hogy túl hamar kifogysz mert ha proccol a berserker bónusz akkor úgyis instant újratölt, ha meg nem akkor egyből váltasz és kb 1 másodperces kihagyással már lőhetsz is újra.
Szombatig még meg lehet venni a HUB-on a vendortól a tárat ami tökéletes ehhez (+10% RoF, +3 ChC, +4 ChD), a blueprint árustól meg az MG5 tervrajzot, hogy mehessen mellé két tökéletes fegyver.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #41832 üzenetére
Miért nem használsz az egyik helyett egy M44-et vagy egy M700-at ? Szvsz felesleges a két félautómata.
-
Anonymus23
veterán
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #41830 üzenetére
Melyik fegyvert használod hozzá?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41790 üzenetére
Köszi a tippet, valóban nagyon jó ötlet, így már tényleg igazi Glass Canon lett, de ahhoz képest, hogy most játszok Dead Eye-al először, nekem nagyon bejött.
Az első Dead Eye próbálkozások.
Sorry a videó és a hang minőségért, de valami el lett állítva az újratelepítés után, és ilyen gagyi lett, a hang is el van csúszva a végére...A videóhoz még, hogy persze aztán visszajöttek még a srácok (A-Team), de hirtelen olyan sebzésük lett, hogy pislogni se volt esélyünk, illetve fedezékben zoomolva, gyakorlatilag az overheal nem mozdult meg egy mm-t sem lefelé... Zokon esett nekik na
-
arnikusz
veterán
Ma egy jó órát teszteltem a Magányos Csillag classified hatos Berserk bónuszát és farmolásra jól hasznàlható, csak a cserélgetést el kell felejteni.
Az elsődleges MG5 3. Talentje a Ragadozó, ami kifejezetten farmolásra jó, a másodlagos helyett holnap bemegy a Sasg, azt is tesztelni akarom, a szett még nincs maxra pörgetve, majd hétvégén.
-
dvd24
senior tag
Kis érdekesség az összeadódó és összeszorzódó +dmg módosítókról. Érdemes megnézni.
Még ha sokan utálják is itt a Marco-t
-
Én semmit nem farmoltam ki.
Csak GE kreditet gyűjtöttem amikor volt rá időm.
A sallang nem érdekel.Jó CF szett úgy is csak sokára lesz.
Anno pts-en vettem legalább 10-12 ládát (60-70 items) ami komplett szetet dobott ki,mire összeállt egy használható szett. Nem jó csak használható. Akkor hol van még a fullos.
Így semmi értelme a GE-nek.
Meg a CF szettnek sincs így értelme.
Oda dobták a semmit,mert ez az. -
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Még péneken vettem a játékot azóta a PTS mód ezt irja ki" a division szolgáltatások jelenleg nem elérhetőek. kérjük próbálkozzon később" -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #41817 üzenetére
Már tegnap az esemény lezárását megelőzően felraktak pár cheaters videjót és sok új ismeretlen név volt.
Még a cél megvan egy 83-as és egy 52-es DZ altom van 1-1 Stolen signallal és mind a 4 alt max. lesz a napi játékidő este ezzel megy.
Baker a nyáron csak 2 ment és a melóhelyen előirányzott kvóta 3 lett volna, most a fönököm van én helyettesítem és szeptemberben pedig nekem van előírva a kivétel, de nem csak game lesz falun kertes házban ősszel mindig van teendő.
Chris78 a PTS nem elérhető jelnleg a sima játékod válaszd.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41815 üzenetére
Sok haszna nem volt, 1 szintlépés + 5 rugó kill, plusz 1-2x 19 seces rugóként lelőttek Chuck Norrisok.
Az mondjuk továbbra is "érdekes", hogy 450-490k DPS-el hogy van az, hogy míg egyik agent elfogy pikk-pakk, addig a másik meg se karcolódik, az overhealt se tudom 1 mm-el lelőni róla (nincs ládában, nem ultizott stb.)
Simán csak sok a csaló. Én már elengedtem, nem biztos, hogy meglesz az utolsó kettőn a lvl99, pedig nincs messze, 88 és 85v87 talán. -
arnikusz
veterán
válasz
#92704512 #41813 üzenetére
Tegnap míg a 4 altra kihelyeztem a classified szetteket -mindig míg a Terminalban voltam odamentem a maszkot viselő Agentekhez és a megvető emote-ot alkalmaztam.
Korábbi felvetésemre, hogy az előrehaladás dokumentumoknál a 2db alsó GE esemény felett található archievmentek élnek-e a GE-n kívül a válasz igen, tegnap is a Hudson napi kihíváson az egyik teljesült.
Pl. van olyan, hogy a Falcon küldetésen mind a 4 bombát te rakd rá.Tehát olyanok mint amikor az első , vagy további alt karaktert építi az Agent.
Anonymus a Predator vérzést kiváltó tulajdonságára volt máshol is panasz, meg írtak valamit a Ninja bike-os kombójával is.
Ha este DZ-ben lesz szóljon, megyek a Csillaggal. -
Anonymus23
veterán
válasz
#92704512 #41813 üzenetére
Minek? Akkor meg játszani nem tudnál vele
Más:
Tegnap DZ-ben voltak azért furcsaságok.
Fertőzési esemény, már jár lefelé az idő, azaz a "lowering" után vagyunk, de továbbra is lvl7 a szennyzettség, boss és barátai sehol.Predator karakterrel mentem, voltak olyan játékosok akikre nem hatott a vérzés, gyakorlatilag senkire, utána figyeltem és volt olyan időszak, hogy a mobokra sem adta a jelzést.
Fantasztikus szerverek vannak már megint... -
arnikusz
veterán
válasz
#92704512 #41810 üzenetére
Bár megy a sírás a fő fórumokon a havi 2db GE é sa minél hamarabb, vagy mit csináljak most GE nélkül címszavú nyígások.
Én a szeptember 18. napjával kezdődő hétre tervezek 1 hét szabit.
Akit érdekel a redditen és youtubeon van fen videó egy xbox one csapatról akik 25 ezer feletti órás tokent csináltak a korábban itt a fórumon is említett móddal.
Maszkok kérdésében pedig újabbakkal ötletelgetnek pl. Jason maszk.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#92704512 #41808 üzenetére
Bullfrogot ne sajnáld, igaz 1.6 óta használtam, de egy jó M4, vagy Lvoa-C simán veri, valamint figyelned kell a pontossági és vissza rúgási fegyverkiegészítők nem használatára is.
Tegnap csak Magányos csillaggal és 2 MG5-el csináltam a heti dolgokat és volt egy kis DZ.
Tapasztalat a korábban mutatott Magányos Csillag classified-el MG5 jobb mint más szettel az M4 és Lvoa-C. -
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #41805 üzenetére
Jo de tudjuk, hogy Te mas vagy
Nekem az ezer vagy hany ora alatt meg mindig nem esett peldaul MDR sem.
-
törölt tag
Hiányzik a GE...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest