- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
jó estét lenne még egy kérdésem:
taktikai szempontbol van annak értelme, - jelentősége, hogy HA közelebb jönnek az ellenfelek, akkor az elsődleges vegyvert leváltom egy másodlagosra konkrétan egy "shotgun" rendszerü pufkára?
VAGY itt a játékban értelmetlen? elsődleges pimpelve és azzal orrba- farrba? -
válasz
defede #42179 üzenetére
Ha gondolod, van még egy 5. szintű karakterem, szívesen segítek küldetésekben, de inkább csütörtök-pénteken vagyok délután-este, ha akkor jó, mehetünk majd (uplay: norti_PCFC, szerintem Janesz is benne lesz, úgyis mondta múltkor, hogy fel akar húzni még egy karaktert).
Amúgy klasszikus klánrendszer nincs, de akik már összeszoktak a játékban, azok között vannak "klánok"
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #42189 üzenetére
Köszönjük szépen hogy vetted a fáradtságot és megcsináltad.
-
Anonymus23
veterán
Tudom, havi 16000 csak a gyógyszer
(#42188) arnikusz
Mondjuk ennek így sok értelme nincs, mármint az 500-as zsáknak ha nem optimalizálnak a megjelenítésen, mert ez akkor így kezelhetetlen lesz...
Pl lehetne benne, hogy az adott érték hogyan arányul az adott értékhez tartozó min/max-hoz, pont azok az infók, amik sokat segítenének dönteni, főleg a fegyvereknél kellene ez. -
arnikusz
veterán
válasz
A korábbi összesítő sem volt kismiska, de erre nem lehet mit mondani 1000% gut..
-
RazoR
veterán
válasz
Te beteg vagy (nem bántásból)!
-
Anonymus23
veterán
Elkészült a Division Inventory Helper A23 v1.7.2 (magyarul cucc nyilvántartó
) excel.
Akit érdekel innen letölthető:
DIH 1.7.2A módosítások:
* Összesítő statisztikák (darabszámokról) a különböző itemekhez
* Bekerültek a fegyverek
* Bekerültek a fegyver módosítók
* 256-os fegyver tervrajzok min/max értékekkel (TF535) *Megjegyzés
* A tervrajzoknál azért, hogy ne kelljen összeszedni minden karakterről a cuccokat, így kraftoltam 5 alap zöld cuccost + 1db 163-as sárga hátizsákot (a tárhely miatt), mindenhol elpörgettem Elektronikára, és így csak az alap 535 TF érték van. A logikája ennek az, hogy ugye minden karakteren más és más TF értékek vannak, így azok nehezen összehasonlíthatóak, így ha esik egy jobb sebzésűnek tűnő fegyver, viszonylag könnyen összehasonlítható az adott karakternél vagy a stashben lévő fegyverek éppen aktuálisan mutatott sebzéséhez, és ebből könnyen következtetni lehet, hogy az adott fegyver hol is helyezkedik el sebzésben.
Azoknál a fegyvereknél, ahol (számomra) nem ismert a min/max sebzés, ott érdemes lehet egy akármilyent "mintaként" tartani, és ehhez képest nézni az esett cuccos sebzését. Értelemszerűen sok fegyvert használ is az ember, ezt azokra írtam, amiket nem jellemzően használ az ember, de ki tudja a jövőt, és ha esik egy fullos, akkor talán érdemes megtartani 1 max 2 db-t belőle (lásd pl Éhes Disznó).A fájlban vegyesen, de elsősorban magyarul, és nem feltétlenül az eredeti néven vannak a cuccok.
A fájl fel van töltve az én cuccaimmal, sokra nem mentek vele (kivéve persze az alapadatokat), csak azért hagytam benne, hogy támpontként meglegyen, hogy én hogyan töltöttem ki.Minden konstruktív ötletet és javaslatot szívesen fogadok!
Ha hibát vesztek észre, akkor kérlek jelezzétek! -
arnikusz
veterán
válasz
flash- #42182 üzenetére
Igen rá.
Igaz gyengébb, mint a korábbi DZ-ben megvehető volt, de pl. ezzel szombaton miután megvettem és felszereltem 4 rugó killem volt ( nem vagyok nagy DZ huszár) és mind rus vala.Egyébként meg mire költenéd a PxC-t?
Ha nincs PxC-d, de van sima credited veszel pl. 100 db 400 ezres ládát átlagban ad 16 PxC-t.A G36 760, VAGY 750 rpm az Lvoa-C 850, megfelelő tárral 898 is lehet.
A képen az egyik PVE farmolós nyugdíjas alt látható a kompetenst pörgettem rá és olvadnak szépen a mobok.
Nyugis: ha nem Magányos Csillaggal vagyok, akkor AR M4 és Lvoa-C, valamint SMG MP7 és Aug para xs.
Megvettem az összes tervrajzot és ott megnézem ésvagy pörgetek egy maxos sebzésűt.
Bullfrogot hiába 950rpm , de szór mint állat nem használok mostanában.
Most ha jól emlékszem még nem vagy 30 szinten, utána ha dps szettet akarsz akkor exotic/arany, ninjabike/ predator/banshee.
Én Magányos csillag és Végső megoldás classifiedet használok a mostani alton, de van egy exotic/arany Rambó is.
Tegnap vég UG-ban jó csapatban ezt használtam:
-
Anonymus23
veterán
válasz
defede #42179 üzenetére
Erre írták (szinte mindenki), hogy összefoglaló.
Pl a játékoslista is olyan részletes, hogy könnyen tudsz magadnak (korosztály, játékstílus PvE vagy PvP) találni, akivel lehet együtt tolni.
Pl nekem is van a barátlistán kb 180 ember, de játszani csak 5-10-el szoktam, mert csak ők tudnak engem elviselniTalán ha még egyszer kérdeztél volna, akkor biztos lett volna aki válaszol.
Pl ilyen kérdés, hogy tud-e valaki segíteni.
Miben? Ha végigjátszásban, az nagyon nehéz a szintezés miatt, ha karakter húzásban, arra mindig akad jelentkező. Én legalább 15-20 játékosnak segítettem karaktert húzni (volt akinek többet is).Küldetések:
Minden él és célozgatás nélkül, a küldetések úgy vannak megcsinálva, hogy normál fokozaton ha a javasolt szinten (vagy alatta 1-2vel max) vagy, akkor azok egyedül simán végigtolhatóak. A másik meg, hogy a játékos számhoz is szintezi a mobok erősségét a játék, azaz 4-en adott esetben nehezebb lehet egy küldetés, semmint pl egyedül (kivéve persze néhányat, ahol ugye ketten kelletek, de ilyen csak incursion van), főleg ha a 4 játékosból van egy pár láma. A Normál/Hard/Kihívás küldetések egyedül (max ketten) a leggyorsabbak, a Hősik/Legendások csapatban.Most is igaz az, hogy 30 felett kezdődik az élet, így a nézelődés/történet miatt érdemes eggyel végigtolni, míg a többit (hacsak nem nagyon szereted) segítséggel gyorsan felhúzni 30-ig, és utána már egyedül ki tudod viszonylag gyorsan takarítani. Főleg mióta az egyszerű mob jobb cuccokat dobál el semmint a bossok.
-
arnikusz
veterán
válasz
defede #42179 üzenetére
Van egy feelingje az altok egyedüli 30 szintig felhúzásának, én mind a 4-et egyedül csináltam a gyűjtögetéssel mindent 100%-ra.
A felhúzásnál csak megbújsz a háttérben, ahogy Anonymus Játékostárs írta.
Talán a legjobb időben kezdted el, mert 1.7-el sokmindent újra kell tanulni.Ja és szürke cuccot hagyj meg 1 db-ot.
A youtube videók manapság már nem annyira jók, természetesen, ha célszerűen keresel megtalálod amire kíváncsi vagy.
-
defede
tag
válasz
Anonymus23 #42175 üzenetére
Sziasztok! Először is elnézést ha bárkit megbántottam. Kicsit túl van fűzve a történet. A kérdésem az volt van e klán rendszer mint minden mmorpg, hack'n'slash, rpg és hasonló stílusú játékokban ahol lehet magyar közösségben lenni. Erre senki nem adott választ pedig csak ennyit szerettem volna tudni semmi mást. Elég sok játékkal játszottam már ahol rengetegszer segítettem kezdőknek és soha nem vártam "egy petákot" sem ezért, mivel kezdő. Szeretem olvasgatni a klán chatet más játékokban mert sok infó onnan jön. Mindenki mindent mondott és beleképzelt de az eredeti kérdés ez volt és szerintem nem voltam félreérthető. Újoncként élvezem a fejlődést de vannak dolgok amik nem tiszták, erre van a youtube amit nézek rendesen. Egy egyszerű kérdésre elküldtetek átnézni az összefoglalót (amit elötte már megtettem) ahelyett hogy annyit írtatok volna nincsen klán. Ja és amíg fel nem háborodtam az első hsz-em eltűnt a semmibe, senki nem reagált rá, ezért gondoltam hogy minősítek. Abbahagyom az offot, és elnézést mindenkitől a stílusért. Pár embert felvettem innen, ha elakadnék pár küldi segítséget szívesen vennék, de csak akkor ha nagyon nem megy random csoportban. Előre is köszönöm.
-
arnikusz
veterán
válasz
flash- #42174 üzenetére
Szia!
Vedd meg a Terminal -vendorban lent lévő Lvoa-C-t nagyobb rpm mint a G36 hozzá ugyancsak a terminalban egy szinttel feljebb a rácsos boltból a keresőt, a tárat és a csőtorkolatot, ha nincs rajzod ezekből mármint AR M4 és fegyverkiegek.DPS- nem mérvadó.
Gépkarabély-AR most Könnyű M4 és Lvoa-C
-
Anonymus23
veterán
válasz
defede #42154 üzenetére
Mi az igazi kérdésed?
Az előző HSZ-edből az jött le (nekem), hogy végig akarod csinálni, de:
ad1: aki szerette ezt a részét a játéknak annak már régen megvan mind a 4 karakter lvl30, gyakorlatilag szinte az eleje óta, kiskarakterrel egy lvl30-assal együtt játszani az nem játék
ad2: akinek még van üres karaktere, az nem véletlenül nem csinálta végig, mert nem szereti ezt a részét.
ad3: ha játszani akarod, akkor meg nagyon random, hogy valakinek pont ugyanolyan szintű karaktere legyen, már pár szint különbség elég, hogy felszintezze a mobokat és élvezhetetlen legyen (lásd lvl30)Na most ha karakter húzásban kell segíteni, akkor azt kérdezd, mert abban tudok segíteni (nem sokat, de pár küldetést lenyomok veled) de ott ugye meg csak bújnod kell.
A másik meg:
Azért mindig tetszett az olyan, amikor nyilvános fórumban kérdez valaki, és nem kap választ, akkor jön a minősítés, mikor egy petákot sem fizettél azért, hogy bárki is segítsen, ami nem kötelessége senkinek itt.
Ettől függetlenül én szívesen segítek ha húzni kell a karakert, mert szeretem ezt a részét is, és bár ez már egy bizonyos szintű aberráció, ha lehetne még indítani karaktert, akkor még csinálnék 1-2-tA klánosdira meg most nem írnék semmit
-
flash-
veterán
üdv
egy kérdés:
van valami segétdlet ami segit eldönteni hogy az esett fegyver jobb e-rosszabb e DPS-ben mint ami most van?
mert ránézésre nem tudom, annyira nem vágom, g36 van. ha esik valami más néha átrakosgatom a kiegészítőket és úgy megnézem mennyi a dps de így macera.. az értékek amit mutat a fegyónaál az mindig mérvadó..pl milyen gépkarabélyok most a jók?
-
RazoR
veterán
válasz
defede #42172 üzenetére
Senki sem oltott le szerintem, én legalább is nem olvastam ilyesmit!
Vegyél fel nyugodtan, engem nem zavar, én is ezt tettem a legelején, volt vagy 120 ismerősöm uplayen aztán szépen lassan kialakult egy kisebb létszám.Sőt, még az is szerepel a játékoslistában, hogy kit zavar és kit nem ha idegenek felveszik barátnak...
Semmi elutasítást és oltást nem kaptál, mindössze jelezták, hogy az összefoglalóból választ találsz a kérdéseidre!
-
defede
tag
Jelzem még mielőtt az első hsz.-t írtam volna elolvastam az összefoglalót de klánokról semmit nem találtam. Összesen ez a két kérdésem volt (friendlist és klán) semmi olyan hogy 5 oldalon keresztül magyarázzátok el a játékot. Nem tudom Te mit szólnál ha a játékon belül felvennélek friendlistre ismeretlenül, kezdőként! Gondolom rohannál segíteni. Ezért gondoltam hogy a több száz magyarból valaki talán akár pü.-ben rámír és kicsit segít. Csak azt nem értem akkor minek ez a fórum! Kicsit gondolj bele hogy kezdőként próbálkozol. Nem érzem hogy bármi olyat kértem amit ne tudtatok volna 2 szóban leírni - klán: nincs, friendlist: van. Bocsánat hogy ilyen megterhelő dolgot kértem. És még le is oltottatok hogy "ott az összefoglaló" meg hogy mit képzelek hogy olyan dolgot kérdezek ami nem LV30 utánra vonatkozik.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Kopasz112 #42170 üzenetére
Nem tudom, nekem gagyi gépem van, de ezek a hibák nem jelentkeznek! Egész jól fut, persze a masinéria tudásához képest!! Nem dob ki, nincsenek ilyen beakadások, mint amit te is említettél! Valami hálózati hiba lehet, persze, ez csak egy tipp, nem értek hozzá! Sajnos uborkáék, nem nagyon akarják, hogy patent legyen!!
A mentéseid, nem vesznek el, mert elvileg felhőben tárolódik!! -
Kopasz112
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #42169 üzenetére
Sajnos az akadások és a kifagyások nálam is előjöttek újra, én már deltát sem kapok csak kivág asztalra...... belépés után úgy viselkedik a játék mintha egy Commodore gépen akarnám futtatni. FPS dropoom nincs, stabil a 60 FPS és betöltési problémát sem jelez, de még is mozgás közben szaggatva tölti be a képet illetve random megszűnik az irányításom. Konkrétan nem reagál a karater az egér mozgásra csak fut egyenesen a halálba majd egyszer csak kanyarodik egyet.
Eddig ultrán futott a játék, de most már a legalacsonyabb beállításon is vacakol. Sajnos tanácstalan vagyok a hiba okával kapcsolatban így ha valaki tudna pár ötlettel segíteni a javítás terén azt megköszönném. Flie ellenőrzés megvolt, frissítéseket napra készek, tűzfalat és net ellenőrzés és hasonló "okosságok" ugyan csak meg voltak, de a hiba továbbra is fenn áll.
Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy ha törlöm a játékot és teljesen újra rakom az egészet az befolyásolja-e a karaktereimet. Nem szeretném nulláról újra kezdeni ha nem muszáj.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #42167 üzenetére
Játékba nincs ilyen ez konvertálás után keletkezik. Az okát még nem találtam meg.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #42157 üzenetére
Azok az 0,5-1 sec kiesések a videóban nálad is a "micro" laggok?
Senki nem talált még erre megoldást?
Tegnap mondták nekem, hogy a dok mappából kitörölni a beállítási dolgokat, de volt már ilyen korábban is, és nekem az nem oldotta meg, de hát ki tudja.
Megint csak mondták, hogy újratelepítés is megoldja vagy legalábbis segít rajta. -
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #42162 üzenetére
Senki sem kergettet el senkit! Egész egyszerűen kismilliószor leírni ugyanazt senkinek sincs kedve, főleg, hogy minden kezdő megtalálja az összes infót az összefoglalóban beleértve elég sok játékos nevét is akit fel tud venni uplayen!
Pont, hogy a Te időszakos ehhez hasonló cancer flame keltő posztjaid teljesen feleslegesek!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #42162 üzenetére
Senki nem lett elkergetve,egyszerűen csak az összefoglalóval kell kezdeni a dolgot...
-
törölt tag
válasz
Nyugis #42159 üzenetére
Szerintem az élesztős láda, lángszóró kettős a legtutibb. Illetve minél előbb fejleszd ki az eü szárnyban azt, hogy legyen ultid. Ezzel a három skillel egyedül is jól boldogul az ember, míg végig viszi a játékot. Perkeknél pedig a szűrő és a bónusz xp.
A fentieket úgy írtam, hogy feltételezem most kezdtél el játszani és még nem vagy lvl30. -
Nyugis
senior tag
Hello!
Van annak jelentősége, hogy a skilleket milyen sorrendben érdemes tanulni?
Elsőnek az "ellenség szkennelése" vagy van jobb hasznosabb sorrend? -
HKorn
veterán
Sorretto most dobott egy exoticot és classified-ot egyszerre, igaz mindegyik szar, de akkor se hittem szememnek
-
törölt tag
Fú de örült nekünk "Makrósztájl"
[link]
-
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42152 üzenetére
Igen,de nem ilyen maszkot kaptam.
-
GAbre
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42149 üzenetére
Ezt a maszkot hol lehet beszerezni?
-
LÁZ
addikt
válasz
Anonymus23 #42147 üzenetére
igen, köszi
-
LÁZ
addikt
azt tudjuk vajon, hogy mennyi lett a max intel cap 1.7 után?
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42142 üzenetére
-
GAbre
veterán
Jön valaki tiszta égboltot?
Meguntam a sok random noobot.
Ha valakinek kell egzotikus láda szóljon akkor. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42142 üzenetére
Én egy Ninja - 2végső classified-3 reclaimert raktam most össze, hogy UG-n megcsináljam a Bravúrokat.
-
xyvalaki
aktív tag
Mikorra várható a következő GE?
-
defede
tag
Szevasztok! Pár év diablo után gondoltam bele kezdek ebbe. Eddig nagyon tetszik. Itt létezik klán valamilyen formában? Vagy friendlist? Néha jól jönne egy kis segítség de legtöbbször olyan csapatba sorsol be ahol még nálam is gyengébbek vannak. Tudom tudom, majd 30 után de nagyon nem vagyok még ott
-
Nyugis
senior tag
üdv!
win 10 64 bit alatt, van valami beállitás, amivel "jobbá" tehető a játék?
-
Dante futása rejtek helyen láttátok már a feka alkeszt ?
-
Nyugis
senior tag
elirtam! PVE része PVP nélkül!!!
-
Nyugis
senior tag
üdv!
az lenne a kérdésem, hogy ha csak a PvP része érdekel a játéknak, akkor Melyik DLC-t érdemes megvenni ami ár /érték aranyában megfelelő?
-
FaTHI
őstag
53-ik utcai Dz ellenörzőpontban van egy elég durva 267-elektro 3100 valamennyis -életerős prototipus modositó
-
vtomi2
őstag
válasz
Anonymus23 #42122 üzenetére
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Apdéttel átdolgozták az inventoryt is? A fegyvermenüből eltünt a lecsupaszítás opció, és ami rajta van kiegészítő azt csak cserélni tudom, leszedni nemVan vmi megoldás erre, mert brutálisan idegesítő...
-
válasz
Snip3r_HUN #42119 üzenetére
Jóvan.
-
1.8 lesznek új exo fegyverek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #42113 üzenetére
Terminálos Lvoa-C is elmegy, délelőtt 3 rugó killt adott míg az 1. altal az 50 tisztogatót csináltam, ráraktam a rácsos boltból a tárat, függőleges markolatot és csőtorkolatot pontos, gyors utántöltés és jó visszarúgás.
Brutális talentet pörgettem rá első helyre. -
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42111 üzenetére
Látva a lootodat, kedvet kaptam visszajönni.
Ja, nem. -
qukesz
senior tag
válasz
Jól néz ki. Ha nekem is lenne loot generátor akkor én is variálnék rajta!!!
-
Anonymus23
veterán
2 tár amit érdemes lehet megvenni:
-
arnikusz
veterán
válasz
Nekem még 2 kell a Reclaimeres 4. Altra rakom majd. Majd számolj be kérlek, hogy muzsikált.
Köszönöm. -
törölt tag
Tegnap lelőttük LEGENDA-t. Besírtunk a röhögéstől persze utána visszajött teleport+rpm-el.
-
arnikusz
veterán
Vonatkozik, dobálja a sok szemetet, arra jó, hogy be tudjon az Agent öltözni a szettekbe, meg meglegyen a hvt s bravúr is. Cirka 1 óra alatt- folyamatos eladás mellett- megvannak 3 Agentnek a heti hvt-k.
Ilyen erővel maradhatott volna a 3%- os classified ráta bent.Aki még nem vett a 267 es 3 %- os módból ne feledje.
-
LÁZ
addikt
válasz
Snip3r_HUN #42107 üzenetére
ah so, köszöntem
-
LÁZ
addikt
ez a mostani double reward a hvt boss-okra gondolom nem vonatkozik
-
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest