Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
arnikusz
üzenetére
Most szaladtam bele én is,a pajzsos csapattársam beszoritotta és benn lelötte....aztán megpróbáltam a lootot felszedni kurzorral,de kiraktak a csapatból. (nem tudom lehet-e még) Ritka egy buta két ember alkotta a csapat gerincét.Amugy picit már herótom van a pajzsosoktól... lövöm a mobot,de mindig beállnak elém,nagyon kevesen tudnak értelmesen tankot játszani.
(#28099) Rixilend
Megesik.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
256-os disznó nekem is esett,de a nerf miatt már csak alpha mellett ér valamit.
-
Anonymus23
veterán
Tegnapi DZ farm eredménye egy 256-os Malac + egy ládából egy korrekt Famas.
-
arnikusz
veterán
Famas PVE, UG és jó mobra. Könnyű M4 - Lova-c jobb.
PVP MP5 jobb volt, csak kell keménység és páncél - legalábbis nálam.Lexington ch bugos most hogy elköszöntek a csapattársaktól gondoltam futok egy kört randomokkal, na nem kellett volna.
A lényeg ne öljétek le Barrett ez a kis szobában, mert ha meghal vissza teleportál az irányító szobába center és az ő lootja bukta.
Amit a redditen írták képpel mutatva nem jött be.
-
-
oneal1
senior tag
DZ vendrotól a templomnál, kivették a tervrajzokat?
-
lasall
csendes tag
Hello!
Nemrég szereztem be én is a játékot PS4-re. Nagyon tetszik, de az ismerőseim közül, akik PSN-en fenn vannak, senkinek nincs meg a játék, ezért eddig teljesen egyedül játszottam. Az egyik kérdésem az lenne, hogy a játékos lista, ami ott van a témaösszefoglalóban, mennyire friss? Tudtok olyanról, aki még játszik?
Esetleg van olyan ember, akihez tudok fordulni a játékhoz kapcsolódó kérdésekben? Nagyon alapokra kell gondolni, hog például a cuccok szétszedése vagy eladása jobb, vagy melyik NPC-t érdemes farmolni?
Előre is köszi a segítséget!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
A saját tapasztalatodnak!
mobozni jó lehet!A magas Rpm miatt hullanak a mobok! De PvP-re nekem nem tetszik!
Ez saját vélemény! Próbálja ki aki akarja. Ajánlani viszont nem tudom.
Azért 1000 rpm vs 600 rpm között a több kilőtt golyó nyer mégha kisebb is az alapsebzés!
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Ahha. Az jó mert nekem napi misszió se dobta, DZ-ben se esett meg úgy kb a 15db cache-ből se amik survival-ból jöttek. De sebaj

Ennyire kicsi az alapsebzése?
Nekem egy 26.7k-s Ak van most de tegnap HVT-t csináltam randomokkal és az egyiknek FAMAS volt a kezében és csak úgy hentelt, hullottak a mobok. Hát mondom csak ki kéne próbálni 
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Az engem is érdekelne, hogy hol esik a FAMAS

(#28083) players111
Nos ez is egy lehetőség de ezen kívül?
-
oneal1
senior tag
247 es a gearscore-om, havernak 226.
nem tudunk bemenni együtt a darkzone-ba, hibás párosítást ír...mondom fasza
De! bent futkosok, rágroupoltam egy srácra aki 216 os volt.
Na most akkor ez hogy működik pontosan?Mi kell ahoz hogy lehessen nyomni együtt, illetve a cimbimnek mi kell hogy beléphessen 230+os DZ-be?
köszi!
kicsit nyakatekert volt sorry

-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
tudom nem teljesen ide kötődik a kérdésem. PS4 platform. Meg van lemezesen a játék (SP nélkül), ugye most bf keretein belül az ubi store-ban akciós a season pass-os kivitel. Kérdésem, hogy itt valamilyen kódként kapom meg a játékot és azt kéne aktiválni a gépen keresztül?
-
RazoR
veterán
Kb 60 pörgetés után sem adta be azt az mp5-öt amit szeretnék.....
Lehet a lottóval is leállok! 
-
Csoffadalom
tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy Romeo nevezetű hibával dobta ki a játék? Mert engem most dobott ki épp kimentés közben. A uplay azt írta valaki más hozzáfért a fiókomhoz. Másik kérdés, jól gondolom hogy a Famas-t csak a dz-ben lehet felszedni?
-
Tüphón
senior tag
Üdv
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:Ebben a játékban mi az endgame? Játszottam a bétával, és akkor nagyrészt a pvp területen játszottam, jelenleg is az az endgame content? Semmi raid vagy ilyesmi? Az alapjátékkal mennyien játszanak még? Csak mert a fórumokon mindenki a legújabb DLCvel játszik, én viszont max. az alapot venném meg.
-
Rixilend
tag
Igy ne menjetek be DZ-be mert a vendoros csoka nem szed fel
. -
19ati93
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Értem,azt hittem van külön mód is rá mint steamen megvenni. Azért köszi! Most nincs annyi pénz walletomon.
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27
üzenetére
Lelőnénk többször is de sosem látjuk!
ez valahol jó hír

Ezzel a kis fossal(whrite) még nem találkoztam dz-ben, de szívesen megcsapom ha úgy van!

kérdés nélkül , nem 2x , 12x ... nem is tudom kettőjük közül melyik a rosszabb ...Utóbbinak a stílusa is olyan volt, hogy ha a többiek is csak írtak volna, mint én, tuti leveszem a fülhallgatót

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
So do I 5 AM és lassan végzek én is. Szerzünk magának is Famast és megyünk békazabálókat lőni, vagy nem lőni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na este akkor Lexi mellényvadászat után be kell menni a DZ-be, írta másik korábbi Játékostárs, hogy lelőtte megint a kedvence. Meg Malacka kell 256 -os is csak hogy legyen.

Hátha sokat fogom keresni a lencséket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
19ati93
üzenetére
Kétlem, hogy bárkinek Steames lenne eladó, mindenhol Ubist árulnak, max ha valakinek giftként meglenne Steamen.
(#28049) Snip3r_HUN
Hát nem kérdezted meg tőle, hogy buzi-e vagy?
No offense.
Örüljél, hogy nem lőtt hátba. Másik mesélte, hogy volt olyan, hogy kilépett a csapatból és azokat lőtte le, akik vele játszottak.
-
19ati93
senior tag
Hello!
Valaki nem tud olyan oldalt (magyart) ahol meglehet venni a Divisont és Steam-en kell aktiválni elsődlegesen? (Tudom hogy kell Uplay hozzá de Steamen akarom aktiválni.) Köszi!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Rendben. Meg fog dögleni ha meglátom dz-ben.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez az

Fenn van a black listán a "doki" mellett
players111
Az én nevemben 2x lődd agyon, de egyszerre ! -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor Te is ott voltál.
Mindenki törölte barátlistáról. Sniper! Te miért játszottál vele? 
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Pontosan.

Egy csapatban voltunk? Kicsi a világ, hát még a DZ
Engem lelőtt azt tudom, én voltam az első, ott mondom neki, hogy te hülye ne lőj, meg a többiek is mondták neki, mert senki sem lőtt vissza, mivel először azt hittük, hogy benézte, de aztán hallottuk, hogy ott ordibál...
El is tűnt azonnal, igazi gyík. -
törölt tag

-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Dz2 ellenörző mellett fent azon a kis tetőn. Te is ott voltál? Már nem emlékeztem a nevére de ha ő az akire gondolok agyon fogom lőni kb 100x

-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez a köcsög Whrite még mindig játszik? Ez egy akkora buzi gyerek

Volt régebben, hogy 2x4-es csapatban rugóztunk még az őskorban, egymást lőttük, és mikor ki volt a rugó (XP+DZ kredit farm), erre fel ez a kis gyík egyszer csak fogta magát és mindenkit lelőtt a csapatunkból, amikor rugók voltunk, ott ordibált, hogy Ő mennyit bukott már, mert a kis hülye mindig elmászkált, és mikor rugó volt, akkor jöttek játékosok és szétkapták vagy 2x3x.
Pofája meg volt mint a bécsi kapu. Azóta is sajnálom, hogy nem futottam össze vele...
Igazi kis takony...
Bocs mindenkitől a kirohanásért, nem is tudtam, hogy mélyen belül ilyen indulatok feszülnek bennem, de amikor megláttam a nevét, előtörtek a régi emlékek

-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A páncélértékei nagyon jók kérem, legalábbis hozzám képest.

-
SEMY
tag
TOM CLANCY'S THE DIVISION SEASON PASS - 19,99 euro - Ubisoft storeban !!!

-
ceripapa
aktív tag
Na bemegyek dz-be
hogy meglássam mi vár rám 
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tetszik. A tatyó is, elméletileg csak DZ-ben dobja
-
arnikusz
veterán
Átlag 3 óra most az elmúlt 3 napban volt 6 óra, hogy otthon voltam.
A tapasztalat ládákban lévő cuccokat is eladom. A 15 boss végigszaladása után majdnem 4 millió is összejön.Ebben igazad van a CS hatékonyabb, ha meglátsz szólj és jövök, mert szombatra jó lenne a 2000 PxC.
Tegnap elvertem 1500-at a semmire.Este UG volt tettestársakkal. Egy kicsit vadabb lett.
Jó tanács, ha kihívást, vagy akár 3 fázist csinálnátok 5 direktívával- inkább 4-el a megzavart képesség direktívát ne rakjátok be.
Folyamatosan dobáltuk a heal ládát kihívás 1 fázis 5 direktívánál, de egyébként bejött a feeling.Az meg milyen szemétség, hogy lent Földalatti eligazító boltban csak ládák vannak.
-
Tegnap este eleg negativ tapasztalatok voltak dzrol.
Pajzsos karaktert probalgattam. Volt lelohetetlen szuperhero, ki nagyott lott malaccal ( egy ak mar nagyobbat sebez... ), 370k hpja volt, ami lelohetetlen volt ( bezzeg a mi 330-350k hp-nk azonnal elfogyott ), 150k skillel akkora stickyt lott, hogy azonnal borultunk. Ezen felbuzdulva bementunk kiprobalni 290e skillel a stickyt, minden modositon sticky sebzessel. 540e sebzes, playerre 200e. De ekkor a szivossag csak 240e. Nem 370... Es nem 150e skillel ol, hanem 290e-rel. Kamuszagu...
Jott egy masik srac pajzzsal. Mp7el lott. Szetlotte a pajzsom 1 tarral. En 2 tarral nem tudtam mp5bol ( 130golyo vs 45 ) elloni, O azonnal szetlotte az enyem. Majd a masik srac, aki lvoaccal honaljbol nyilegyenesen lo. 0 szoras. Aha, koszi...
Semmifele anticheat nem jott, es nagyon sokan bugoltatnak valamit, mert 10-12e-t lovok player labara, a szuperhosokre meg 3e-t. Fejre a pajzsos builddel egy szimpla 93R kispisztollyal 25-30-t is lehet loni, hetvegen kiprobalom Rhino-val.
Siman lehet deadeye szettben 1 hitelni m700-al.
-
-
arnikusz
veterán
PxC szerzésre én a következőt használom, minden esett cuccot amin nincs nagy páncél, crit, eladok és veszek ládát egy nap simán összejön 10 millió credit. naponta így minimum 25 ládát veszek - átlag 20 PxC-t ad. Így a napi 500 mindig megvan.
Csábító a 270 CS-en de utálom azt a küldit.Lexingtonon nem akarja adni a Barrett mellényt, valakinek sikerült már levadászni egyet?
Viszont azt írták bugos a mellény és nem adja amiket írtak.
-
sith7
félisten
Én meg 240 - ben álltam neki a tegnapi napnak és 250 lett a vége ... még kell a maszk, és a térdvédő
Valaki próbálta patch óta a clear sky - t ?
Tegnap 6-7 kört sikerült menni több csapatban is, de nem egyszer fekvés volt a vége ... kicsit állítottak a mobok - on úgy érzem -
arnikusz
veterán
A föld alatt volt 229 -es Banshee térdvédő rajz még anno- most csak láda- de nem jött össze annyira jó. Alphákat dobálja most is, de a páncél kevés rajtuk. Banshee eddig egy esett az SP supplyból- nem kellett volna eladnom.
Mindenkinek eredményes napot.
DZ 05 lőfegyver felszerelés boltban a 19% Kritikus sebzés és 3% critesélyt adó csötorkolatot tessenek megvenni- szép hangja vala.

-
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Most már nekem is, de azért kraftolgatnék a kis asztalkánál nekem jobban tetszőt

-
oneal1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
alapból tudom hogy ez volt a szitu, csak azét érdeklődtem volna hátha megoldották
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mobozni jó lehet!

Nekem egy 26.7k-s Ak van most de tegnap HVT-t csináltam randomokkal és az egyiknek FAMAS volt a kezében és csak úgy hentelt, hullottak a mobok. Hát mondom csak ki kéne próbálni 

Lehet a lottóval is leállok!