- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Két kép a facebook csoportból. :]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
k-adi
nagyúr
-
lofagi
addikt
Az összefoglalót kicsit lehetne módosítani már nem?
Erre a játékra mindenképp be kell nevezni. Jó lenne ha folyamatos tartalommal töltenék és hosszútávú élvezetet nyújtana. Várós nagyon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
realmdrude #90 üzenetére
Nálam Chrome van, szóval passzolom a hiba okát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
realmdrude #88 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
realmdrude #86 üzenetére
Na megnéztem, nálam az összes platformnál az összes kiadásnál előhozza a Uplay logót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
realmdrude #84 üzenetére
Hazaerek negyed ora mulva es megnezem. Nalam engedte elorendelni, de csak uplayen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet jelentkezni a betara.
Ravaszak nagyon, amazonrol nem lehet elorendelni, csak UPlay-rol. -
- = Zk = -
félisten
válasz
realmdrude #81 üzenetére
én a GTX980-ae szavaztok magam részéről
-
realmdrude
tag
Megkésve, de csak rátaláltam erre a topikra.
Még tavaly év elején láttam, és el voltam ájulva. Most.. Még még mindig úgy vagyok, hogy megveszem. Ez a Snowdrop Engine brutálnak néz ki, és még akkor is, ha kicsit butítanak rajta.
Szvsz több PvP zóna érdekesebb lenne, mint egy nagy. Mondjuk 2-3 korrekt lenne, arányosan felbontva az eredeti egy nagyot.
Viszont a megjelenésig egy videókártyát még be kéne szerezni, mit tudnátok ajánlani hozzá? -
k-adi
nagyúr
Nemrég olvastam egyik kommentben, hogy kivették a közelharcot és a "silent takedown" mozdulatokat? Ja és a kaja/pia rendszert is. Erről ti tudtok valamit?
-
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
Tervezett megjelenés 2016 Március 8.
Division verziók:
Sima:
Alapjáték a Season Pass nélkül 19-20k Ft
Előrendelési bónusszal:
Closed Béta teszt hely
Hazmat csomag: Hazmat ruha, hátizsák ami bónuszt ad a gyógyító skillekre, POF P416 assault fegyver
Ha nem letöltéses verziót kérsz akkor fémdobozban kapod meg a DVDket.Gold:
Alapjáték + Season Pass (egy éven keresztül az összes DLC ingyen + egyéb bónuszok) + National Guard csomag 28-30k Ft
Előrendelési bónusszal:
Closed Béta teszt hely és egy gear set kedvezményes áron. (Hazmat?)Sleeper Agent - Collectors Edition:
Alapjáték + Season Pass (egy éven keresztül az összes DLC ingyen + egyéb bónuszok) 44k Ft
Replika Agent Watch karóra ami világít a sötétben a játékbeli órához hasonlóan.
Karra csatolható Agent kistatyó
Artbook
"Save What Remains" poszter
Collectors Edition nagydobozElőrendelési bónusszal:
Closed Béta teszt hely
Hazmat csomag: Hazmat ruha, hátizsák ami bónuszt ad a gyógyító skillekre, POF P416 assault fegyver
Fémdoboz a DVDkhez -
k-adi
nagyúr
válasz
MichaelSD #70 üzenetére
Ja most már értem mire gondoltál
Elsősorban szerintem ez egy történet orientált MMO-nak indult, amit lehet coopban is nyomni (nyilván, group system), de nyilván a PvP rész (kötelező +) valamilyen szinten szerepet fog játszani, legalábbis biztos vagyok benne, hogy lesz 2-3 olyan küldi a "PvE singleben" amikor kötelezően bekült a játék a DZ-be valami quest miatt..
Ez tűnik az első olyan játéknak aminek van esélye JÓL vegyíteni a PvE és PvP-t, aztán majd meglátjuk....
-
MichaelSD
őstag
Nem erre gondoltam.
Warframe, Interstellar Marine pl. megpróbálta keverni a PvPt és aPvEt és bukta lett belőle. Ment az anyázás a fórumokban. A PvEs anyázni fog a DZre, mert semmi kedve szenvelegni, a taknyos grieferekkel, a PvPs meg ha jó esetbe egyszer végigtolja a PvE kampányt. A hybrid megoldások soha nem jók.
Majd 4.99 USDért megveszem a Steamen, annyit megér nekem, de többet nem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MichaelSD #67 üzenetére
Azért a PvP-ben lesznek a jobb lootok, mert az a zóna sokkal nehezebb (több elite lesz benne) illetve emberi játékost (általában) nehezebb legyőzni, mint egy buta AI-t.
A darkzone-ban megszerezett fegyvereket lehet használni darkzone-ban is (nyilván miután kimentetted és újra belépsz a darkzoneba), ezért a PvPsnek is megéri szenvedni érte.
-
MichaelSD
őstag
-
k-adi
nagyúr
A kérdés az, hogy akkor miért ne campelne mindenki a kivonulási területnél? Mások nehezen megszerzik a jó loot-ot, aztán mikor elmenekülnének akkor bumm, headshot ráugranak a camperek az exitnél
Mondjuk a videóban is lehet látni, hogy játékosonként 6x lehet kivonulást fújni 1 körben, tehát ezt max. 6x lehet eljátszani(megvárni 6 csapatot a loottal, ellopni mind a hatot, majd lelépni)
------
Ja amúgy kivették a tabletes drónt a PvP-ből.
-------
MichaelSD
Nyilván a PvP zónába teszik be a legjobb loot-okat, hogy tényleg meg kelljen kűzdeni érte.Goblin12
Nem shoot and loot lesz; vagy legalábbis ez a része csak a PvP zónára (aka. darkzone) vonatkozik.
A "rendes" pályán, a PvE területen úgy lesz ahogy írtad, menni kell és felszabadítani a területeket, történet is lesz, stb...TTomax
pvp (darkzone területén) ÉS coop is lesz (rendes pályán)
-------
Illetve még a darkzone-hoz kapcsolódóak, ezek vannak még infóként elvileg:
- lesz külön DZ rank is
reputációs szint, ami a DZ-ben lévő mobok,npc-k öléséért jár + a loot megszerzése
ha másik játékosra támadsz akkor ugye "rogue" leszel, és ez elvesz a DZ xp-dből --> tehát a másik player lootja kell vagy a DZ xp, ezt kell majd eldönteni
önvédelem esetén nincs rogue, nincs DZ xp vesztés se
ha a csapattársak megtámadnak másik játékost, de te nem akarod akkor nem leszel rouge se (azaz csapattársak nem tudnak behúzni rogue állapotba ha te sem akarod)- 1db DZ lesz összesen
map közepén, kb. a map 25%-át fogja kitenni
(válaszolva a saját kérdésemre)
- lesz külön DZ valuta
külön DZ vendoroknál lehet beváltani majd mindenféle jó cuccra
(tehát a DZ loot mellett lehet majd valami mást is gyűjtögetni) -
k-adi
nagyúr
Na látom feléledt a topic!
"Barát" nem tud hátbalőni amíg a "csapat" (agent group) tagja. Amint kilép a csapatból, ugyanolyan "ellenséges" lesz mint az összes többi játékos a PvP zónában.
PvP-be meg szép, hogy egymás lövik a játékosok, azért PvP.
Az egy másik dolog, hogy ha más playerek az elején akár segítenek az NPC-k ellen/loot megszerzésében és csak a végén lőnek le -- ha úgy gondolják
Ezért lesz jó szerintem, mert sosem bízhatunk meg senkiben és emiatt mindig lesz egy para feeling, hogy a végén vajon elárulnak-e vagy sem. Bár ismerve a játékosokat 90% hogy a vége mindig árulásba torkollik majd
--
Amúgy egyik YT videós kommentben olvastam, hogy egyik gyerek kint volt E3-on és neki mondták, hogy nem külön zónák lesznek (mint ahogy azt láthattuk a 2013as E3as videó végén), hanem 1 nagy darkzone lesz. Ebből mennyi az igazság? -
he7edik.
addikt
Sok itt a "nagy tudású" de tényleg
-
Csabee86
senior tag
De azért egyes emberek hogy tudják tenni az értetlent. A videóban egyértelműen elmondanak mindent. Ha nem értünk angolul akkor meg legalább kérdezzük meg. A Dark Zones lesz a játék egyetlen olyan módja ami PvP. Megy a siránkozás, de minek? Ez csak egy játékmód!!!!!
-
Csabee86
senior tag
válasz
Bjørgersson #60 üzenetére
Dehát ezt a PS3 Xbox 360 is tudja ezt a grafikát.............
-
Bjørgersson
félisten
-
mettek
addikt
Én is fogtam a fejem amikor bejött a képbe a másik csapat aztán a legvégén lemészárolták szegényeket szó nélkül. Ez valójában még gusztustalanabb lesz a Dayz-ből kiindulva. Jönnek a troll gyerekek, beír a csetbe hogy barátkozni akar aztán hátba lő...de jó lesz. Illetve ha valakinek nincs 1-2 barátja aki épp akkor épp ezzel játszik akkor mehet egyedül....sok esélye lesz így az embernek. Egyre inkább buktát érzek benne de majd a betában kiderül.
-
Goblin12
őstag
Ez a PvP-s dolog nekem se a kedvencem tiszta DayZ, csak a loot miatt campelni meg ölni mást, ez így eléggé egyhangúvá és idő után unalmassá teszi, hogy megszerzel valamit, de már puff dead. . .
Én az elején azt hittem, hogy egy bazi nagy open world coop game és ahogy mész felszabadítasz pár elyet így alakítva a story-t, de ahogy látom ez csak shot and loot lesz.
-
Csabee86
senior tag
Hát ezt nem jól tudod. Xbox 360-on ilyen látványt? Ugye ez vicc?
Még egyszer leírom. A Witcher 3 esetében is elmondták a fejlesztők, hogy nem engedhették meg maguknak, hogy 3 különböző platformra fejlesszenek. Ezért a leggyengébb platformra fejlesztenek és innen csinosítják/optimalizálják a többi platformra. Itt is ez van. És a PS4/X1 kombó sem bírja el. -
k-adi
nagyúr
A grafikai butításon kívül a másik érdekes téma a "rouge agent protocol". (más ügynökök/playerek ellen, illetve egymás ellen fordulás --- csapattárs/playerek kinyírása a loot-ért)
Mit gondoltok erről? Jó, hogy belerakták ezt, ezzel megfűszerezve a játékmentet és még izgalmasabbá téve? Vagy csak egy szimpla friendship-ruiner feature ez?
-
he7edik.
addikt
Ti nem láttátok a tavalyi demot?
-
k-adi
nagyúr
Engem is nagyon lenyűgözött a 2013as E3as videó erről, a petició sikerének meg még inkább örültem.....
...most viszont látva a 2015ös E3as videót kicsit elszomorodtam.Mert a játék ötlete tényleg jó, ilyen modern kori kommandós MMO nemigen van a piacon, ez amolyan újdonságnak is fog hatni. Épp ezért nem kéne elcseszni.
Ráadásul a fejlesztők megígérték amikor a petició sikeres lett, hogy a 2013as E3as videón látottakhoz képest nem lesz butítás, de ahogy látjuk ez nem sikerült.
Én 2 dolgot tudok elképzelni:
1. Vagy csak a PvP területek ilyenek (kevésbé részletes utcák, stb.)
2. Minden zóna ilyen, lebutított részletességű.Tévedés ne essék: én sem vagyok nagy graf. mániás, de két (!) évvel ezelőtti szintet miért nem tudják tartani?
Ha most mutatták volna azt a csúcsszuper szép videót akkor elhinném talán, hogy tényleg túl szép, hogy igaz legyen, de ha már 2013-ban megvolt rá a technológia akkor mi kellett visszabutítani?Most mondanám, hogy WatchDogs szindróma...de akkor mindenki leharapná a fejem....hopp kimondtam mégis.
-
Goblin12
őstag
Pontosan, 2013-ban még mindenhol televolt szeméttel meg egyéb max detailses objektumokkal az utca, most meg semmi. Én aláírtam ,hogy adják ki mert megtetszett a neve és az első videó, de ha ezt bírják össze hozni, akkor az gáz. Mondjuk egyrészt érthető mert ki se akarták adni PC-re.
-
Csabee86
senior tag
Miért lett volna kár? Tényleg nem értem az olyan embereket mint Te. NEM KELL MEGVENNI és kész. Szerintem még így is királyul néz ki. Olyan élményt fog kínálni amit eddig semmi más játék sem. Hatalmas potenciál van benne. De az ilyen sírós emberek....... Fogadd el, hogy ez van. Valószínű az új konzolok nem hozzák azt amit kezdetben nyilatkoztak. Biztos nem fog az Ubisoft 3 platformra fejleszteni külön-külön. A leggyengébb platformra fogják fejleszteni és onnan húzzák fel az erősebb platformokra. Ha neked csak a grafika az mi számít akkor szerintem nem vagy igazi gamer. Fogadjuk el és kész.
-
Goblin12
őstag
Ez azért elég siralmas remélem tényleg csak egy nyavajás Boxon volt bemutatva és azért ilyen amilyen, de ha PC-n akkor kár volt alá írni a petíciót, hogy kiadják PC-re is.
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
válasz
- = Zk = - #37 üzenetére
"Kik a Division ügynökök és hogyan választották ki őket?
2001-ben az amerikai kormány egy nagyszabású próbát tartott, hogy szimuláljon egy biológiai támadást a nemzet ellen. Ennek a műveletnek volt a neve a Sötét Tél (Operation Dark Winter). A szcenárió gyorsan kicsúszott az irányítás alól, és mindössze néhány nap leforgása alatt világossá vált, hogy a nemzet nincs felkészülve egy ilyen típusú katasztrofális vészhelyzetre. Nem sokkal később, 2007-ben George W. Bush elnök aláírta az 51-es direktívát. Ez teljhatalmat ad az elnöknek egy ilyen esemény bekövetkezésének esetében, így ő megkerülheti a kongresszust és az igazságszolgáltatási rendszert is. Itt kezdődik a játék.
A Division ügynököket nagy gonddal választják ki, aztán ők ezt követően köztünk élnek, normális munkát vállalnak a rendőrségnél, katonaságnál, életmenőknél, hírszerzésnél vagy tudósokként, mérnökökként, stb. tevékenykednek. Magasan képzettek és készek, hogy megtegyenek bármit, hogy biztosítsák a társadalom fennmaradását. Amint az elnök hatályba lépteti az 51-es direktívát, aktiválódnak azzal a feladattal, hogy felderítsék, mi történik és eljárjanak a rend megőrzésének érdekében."
-
he7edik.
addikt
válasz
- = Zk = - #35 üzenetére
Mi a kérdés?
-
aerosmith
őstag
-
TTomax
félisten
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
Nohh igen ez már egy másik történet...
Nekem meg sajnos az a rossz tapasztalatom,hogy preorder semmit...Majd ha kijön teszteket megnézem ,fórumára benézek...
-
FireKeeper
nagyúr
mint AMD tulaj, ez az érzés már ismerős
amúgy én még ha elő is rendelném, inkább érkezzen később, de legyen f*sza, mint jöjjön ki időben, de félkészen, bugosan. az AC széria is ezért taszít egyre inkább, hiába volt a kedvenc franchise-om évekig, mert egyre csak futószalagon jönnek ki az új részek de egyre inkább az érződik hogy befejezetlen cuccot adnak ki.
-
TTomax
félisten
válasz
FireKeeper #30 üzenetére
Az okay,csak így a sok csúsztatással a preorder emberkéket szívatják...azért adják olcsón.Most képzeld el kifizetsz valamit de mindig csak majd...
-
MichaelSD
őstag
válasz
- = Zk = - #27 üzenetére
Én nem vagyok ennyire optimista. Ubinál nem az anyagiak miatt csúsznak. A tény hogy egy 4. csapat is beszáll ez lehet jó is, de nem feltétlenül. A The Divisiont már annyiszor foltozták (ld. interjúk), ami soha nem jó jel.
Majd meglátjuk... -
- = Zk = -
félisten
" Hatalmas hidegzuhanyként ért minket a hír, hogy a The Division megjelenés újra el lett halasztva.
Ha van Ubisoft-játék, aminek tényleg minden tekintetben tökéletesnek kell lennie, az a The Division, és ezt láthatóan a Ubisoft is tudja.
Nagyon sokat vállaltak ezzel, többet is, mint amenyit elsőre gondoltak, ezért nem meglepő, hogy már sokadjára halasztják el, ahogy az sem, hogy nemrég egy negyedik csapat, a Ubisoft Annecy is beszállt a fejlesztésbe. Nem is éltük bele magunkat a 2015 végi megjelenésbe, és ez volt a helyes döntés: a Ubisoft pénzügyi jelentése szerint a vadonatúj Tom Clancy-játék csak a negyedik pénzügyi negyedévben, azaz 2016. januárja és márciusa között jelenik meg, továbbra is PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várhatóan az E3-on azért újra megmutatja magát, ideje lenne. " -
Csabee86
senior tag
válasz
- = Zk = - #24 üzenetére
Sajnos igaz. Bár szerintem inkább csiszoljanak rajta még, mintsem korán, bugokkal és rossz optimalizációval együtt adják ki. Remélem az idei E3-on már valós pompájában vagy nem pompájában de jelen lesz a játék.
-
he7edik.
addikt
válasz
- = Zk = - #24 üzenetére
Jól
-
- = Zk = -
félisten
jól olvasom, 2016-ra csúszik?!
-
he7edik.
addikt
Valaki előrendelte már a játékot Uplayen?
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
-
Taposo
aktív tag
Tudom már az elején megmondták a készitők hogy nem fognak sokat spoilerezni, de ha idén jelenik meg ahhoz képest alig van róla valami infó, nem képekre meg videókra gondolok hanem a játékmechanikai adatokra illetve a tartalomra. Erre a játékra sokan felkapták a fejüket, az én köreimből is sokan hajlandóak lennének csak ezért egy komolyabb PC-t összedobni. Meg a másik dolog sokan húzzák a szájukat mert Ubis játék, természetesen mostanság megcsinálták a hirnevüket és sajnos nem arról hogy milyen jól összerakott játékokat készitettek, de sokan tisztába sincsenek vele hogy ezt a Massiv Entertainment hegeszti akik szerintem messze a legminőségibb munkákról lettek hiresek, nagyon remélem hogy ez egy emlékezetes játék fog maradni jó értelemnben
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
Új The Division kedvcsináló:
LINK -
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
Most sajnálom hogy nem élek Szingapúrban. Az ottani Ubisoft iroda facebookon keres ottaniakat hogy bemenjenek és játsszanak egyet a játékkal.
Ja és lemaradt a BUÉK kép.
-
MichaelSD
őstag
Az ötlet tetszik, legalább is a Coop része. Remélem nem rontják el.
A trailer valóban hangulatos.
-
Bad Pritt
félisten
Na akkor bejelentkezem én is. Eddig nem érdekelt, a CGI videó nyilván odaverős volt (manapság miből nem az...), de aztán rájöttem, hogy ez AZ a Massive Entertainment munkája lesz, akik a World in Conflictot csinálták, úgyhogy engem megvettek kilóra. Az új motorra is kíváncsi leszek, plusz a Massive nagyon jó portokat alkot és jól tud optimalizálni, legalábbis eddig így volt, remélem megtartják ezt a jó szokásukat.
Ráadásul az sem fenyeget, hogy az Arkham Knight nyakára szakadna a megjelenés, valszeg még tolnak rajta egy évet. -
.OM.
aktív tag
köszii!
-
aerosmith
őstag
Multkori trailer zenéje és 7 uj kép a http://mydivision.net/ -en.
Nagyon várós.
-
aizen92
addikt
Wallpapers!
Nagyon jók! -
aizen92
addikt
Gameplay videókról nincs letölthető formátum? Mert a YT-os fullHD kb. lófüttyöt sem ér.
Pl. Witcher Wild Huntból is most tettek közzé egy ilyet.
-
WaterWawe
őstag
Best game, ever!
Már csak az a kérdés hogy PC-re vagy PS4-re vegyem inkább, a Deluxe, Hardened, Collectors Edisönt.
-
keIdor
titán
A játékot a 2013-as E3-on jelentette be hivatalosan a Ubisoft, várható megjelenése 2015-ben lesz esedékes.
A játékban meg kell tudnunk, hogy a vírus, amely szinte teljesen elpusztította az emberi civilizációt, kitől ered, honnan ered, miért is szabadult el egyáltalán. A játék műfaja TPS, mely tartalmaz majd RPG elemeket, Openworld lesz és nagyban épít majd az online lehetőségekre.Megjelenés: Sony Playstation 4 - Microsoft Xbox One - PC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest