- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
2 hónap alatt 3 db classed cuccot kaptam...annyi zöld felszerelésem van már a lerakatban, hogy mostanában már inkább szétszedem őket alkatrésznek.
5-ös szintű szűrőt hogy lehet szerezni? Vagy mi mutatja a számát?
Meghallom, hogy oroszul hadoválnak, elkezdek ellenkező irányba futni LOL
-
용 Bob
senior tag
G36C most a legjobb 328.000 DPS és 6500 tűzerő (ennyi max. amit kibírtam sajtolni a felszerelésből). Még több lehetne, de akkor az Alpha/4 set-et meg kellene bontanom.
MP4-re DZ kreditet gyűjtök. A talentekkel meg az a baj, hogy újrakalibrálni csak 1-et enged. A G36c-re állítottam egyet amit arnikusz ajánlott. A fogékonyt sorsolta. LVOAC-ot még soha nem dobott se DZ se sima boss..
-
válasz
alibiman #43995 üzenetére
Az a steam véletlenül nem uplay lesz (még összekeverni is nehéz mert a Steam a jobb alsó sarokban jeleníti meg meg az értesítéseket a uplay meg a jobb felsőben)?
Tekintve, hogy a karaktered neve a uplay neved lesz akkor is ha Steamen vetted meg... másrészt az az üzenet véletlenül nem barátkérelem volt, csak mert uplay üzenetet csak barátoknak tudsz küldeni.
Friends and groups alatt lesznek a barátkérelmek és azon belül meg van egy Friends suggestions ahol pedig az a pár ember akikkel a közelmúltban játszottál. Ráadásul ha barátkérelmet küldött akkor még egy sárga pötty is lesz az ikonján. -
alibiman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Ez egy igen hasznos oldal.
Kérdés (mi más).
A héten random csapatban nyomtam egy UGt, és a GL csákó üzent a Steamen át, hogy barátkozna, de csak egy pillantra tünt fel az üzi, semmit nem tudtam válaszolni. Az idióta szoftverben nem találom meg, ha valaki üzent.
Ezért kérdem, ha valakivel nyomtam a héten, megtalálom az a nyomulást valahol a játlkban? Kéne a fenti csóka pontos neve, így vissza tudok neki üzenni.
Meg emléxem, hogy volt valahol a játékban valami világstatisztika is, de most nem találom, hol keressem?
-
Lefty
addikt
Ez igy meg mindig nagyon ossze-vissza build. Ha DPS-re gyursz elso korben, akkor tuzfegyver 8000 felett, stamina max 3000 (de a szivossag legyen 300e korul ettol fuggetlenul), elektro pedig a maradek (de 140e korul legyen). Ezek a fegyverek nem jok, talentek sem sajnos. AK-nak alacsony az rpm-je, azt hagyd. Konnyu M4 vagy LVOAC, illetve pakhan nagy sebzessel, vagy smg-k kozul MP5, AUG. Arnikusz mar irta az erdemesebb set kombokat es fegyvertalenteket. En az arany/exo szettet preferalom a fenti iranyertekek mellett: virgonc melleny, specializalt taska, refreshed maszk, skull kesztyu, shortbow terdvedo es nimble tok.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43989 üzenetére
Ez valami mobil appból van?
-
Anonymus23
veterán
A heitből, a teljesség igénye nélkül:
SR7 - (pl dead Eye-hoz, ha nincs jobb)
Small Grip
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43986 üzenetére
Ez a mondat hányszor elhangzott már itt ebben a fórumban
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Rossonero89 #43985 üzenetére
Ebből az egészből cak a 19sec-es dolgot kellett volna megoldani. Az rohadt dühitő a sok gyökér miatt, aki szándékosan berohan az ember elé, a három társa meg egyből ledarál hátulról.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Rossonero89 #43985 üzenetére
Ezt a játékot már így kell elfogadni, mivel itt sajnos anticheat már sosem lesz.
-
Rossonero89
tag
Üdv!
Kicsit visszakanyarodva a rugó nem rugó témára, ezt úgy gondolom megint jól elkúrták. (ahogy szokták)
Ugyanis bármit művelnek a dz-vel, anticheat nélkül mindíg a tisztességes játékosok lesznek a farok rosszabbik oldalán. Most mi lessz? Felmész manhuntra, és ahogy írtátok, odamegy az automatához az egész szerver és meg fog várni 4 játékost. Ha nem csalsz, halott vagy, ha csaló manhuntot üldözöl, szintén esélyed nem lessz, kivéve, ha legenda17-esekkel nyomod. És ahogy TommyS írta, simán meglenne a pve játékos a pvp-s mellett. Mert ha nem lenne tele immortal köcsögökkel, meg rpm buzikkal, akkor a pve játékosnak is lenne esélye revansot venni akár, ha megölik. Ebben a formában viszont, csak a kedve megy el az egész játéktól. -
arnikusz
veterán
Van egy könnyű M4 DZ Park Avenue 416 ezer DZ credit kipróbálni jó lehet.
Mentsél ki ládákat lila és arany és hamar meglesz.Ninja bike exotic elem heti láda, field láda, exitic láda, DZ boss, DZ suplly, DZ fertőzés i esemênyből eshet.
Dz -re Banshee Predator Ninja kombó. Banshee 2 eleme 20 % plussz DZ creditet ad.
Így Ninjabike 3 Predator, 2 Banshee ajánlott. A Predator megkapja a 4 - es bónuszt, a Banshee megkapja a 3-as bónuszt Ninjabike használata esetén. -
alibiman
aktív tag
Na lenyomtam az összes napi HVT-t meg a hetiből az első négyet. Megvan a Pakhan is.
-
용 Bob
senior tag
válasz
arnikusz #43979 üzenetére
Volt közben egy jó dz kör, amiben leesett shortbow champion és a megállító. Pakhan is meg lett ma (megvettem phoenix kreditért).
Se AR-em se M4-em nincs még sajnos. M4 volt csak alacsonyabb rankban. Aranyból van most g36c, AK-74, SCARL-L, TAKTIKAI ACR amik említésre méltóak.A ninja-ra fenem a fogamat. Azt milyen mission-on vagy helyen lehet beszerezni?
A tűzerő nem rossz most már, csak a szívósság bánta egy kicsit..Arra már rájöttem, hogy külön DZ-re és sima boss PVE-re kell egy-egy kiosztást csinálnom. Ezekre milyen build az ajánlott, mert teljesen tufa vagyok hozzá? Kb. 2 hónapja gyűröm a játékot, azóta teljesen berántott
Mai farmolás után:
KÖszi.
-
törölt tag
kiprobaltam ezzel a modszerrel. felcsatoltam a taktikust es melle csaptam egy shotgunt. gyorsutazas nelkul, apollo oldalan kezdtem, szepen vegig gyalogoltam az egesz varoson. igaz tartott az egesz muvelet vagy 3 oran keresztul, de reg volt ennyire elvezetes a jatek.
aztan gondoltam megcsinalom a hvt-ket, nem szokott gondot okozni egyedul se, de most valami nyomorek shotgunos lefacetankelt, mert rossz helyen voltam fedezekben. kb meg is olte az elozo 3 ora elmenyet.
lassan mar remalmaim lesznek attol az animaciotol, amikor latom, hogy jon az lmb-s shitgunos, es eppen fegyvert valt, majd elkezd loni a szoras nelkuli 100%-os accuracyval. -
arnikusz
veterán
Bansheet PVE-e no.
Legyen 4 alpha, vagy 4 nomád, vagy 4 predator.
Ha van ninjabikeod akkor 2/3- as kombinációk.
Fegyver AR Könnyű M4. Lmg- Pakhan.
Keménység 300 ezer, tűzfegyver 7300,
Fegyvertalentek: fogékony, kompetens, adept, kérlelhetetlen, halálos, brutàlis.
Mid van most szettekből, vagy amit korábban linkeltem arany/exoticus. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43976 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
Most nézem, megjelent valami láncszem jelzés néhány felszerelés ikon jobb felső sarkában. Ez mit jelent?
-
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43971 üzenetére
Ja, értem.
Azért próbálkozom egyedül, mert hátha. Persze nem... Minden nap próbálkozom esténként, szóval láthattál. Ezzel nickkel könnyű rám akadni.
-
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #43968 üzenetére
Valószínűleg azért nem kap a végén annyi jutalmat, mert azon a héten amikor rögzítette a videót nem először csinálta meg. És egy jó tanács: ne próbáld egyből elsőre egyedül, elég nehéz, ráadásul a solozashoz kívülről kell tudnod mikor honnan és hányan támadnak rád. Inkább matchmakinggel keress rá csapatot, szombat-vasárnap egy pillanat alatt találni csapatot bármelyik legendaryra.
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #43968 üzenetére
Pedig az legendáson csinálja. Az enemykből azonnal kiderül. A legendáson spec LMB-sek jönnek, egyébként meg Rikers (TS, WG)/Tisztogató(Napalm) az ellen.
De miért egyedül próbálkozol?Egyébként most ugrik be, hogy valamelyik nap láttalak a Terminálban, éppen mondtam magamban, hogy itt alibizik egy alibiman
-
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
A kiemelt célponttal próbálkozom (legnehezebb boss-al, ami már dob zöld geart), de a vége előtt a "gold enemy rush" folyamatosan ledarál. Kérdésem, hogy min kellene változtatnom, hogy ne legyen ilyen könnyű dolguk.
Nem szoktam egy helyben állni, probálok hátrálni, mozogni a lerohanás ellen, de az "aranyos" brigáddal szemben egyszerűen tehetetlen vagyok. Jelenlegi kiosztásom:
-
alibiman
aktív tag
Valami nem stimmel ezzel a WarrenGate-es videóval. Most vagy azért, mert 1.6x a software, vagy azért, mert nem Legendaryban csinálta meg a csóka.
A videó végén nem ad sem főnix creditet, sem Exot. Az a mostani verzióban ez kb. NEHÉZ vagy kihívás, fokozat. + próbáltam legendaryban, azzal a módszerrel, ahogy az ember csinálta, nyilván, hogy kezdő vagyok, de olyan szinten rohannak le még a medveemberek előtt, hogy esélyem sincs.
-
válasz
Anonymus23 #43917 üzenetére
Amherst tier1 úgy végig futok a pályán,hogy hozzám se érnek.
De halnak. -
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #43964 üzenetére
Neki úgy jön össze, hogy rajta van ez a Barret páncél és mellé még egy inventive talentes hátizsák (ez sima arany cucc, könnyű találni ilyet) ez utóbbi 15%-al növeli a skill powert de csak addig amíg maximum életerőn vagy. Ha a 329k skillpower úgy lenne meg nálad, hogy ez a két cucc rajtad van akkor neked is nagyjából annyi skill powered lenne mint neki, mert 329000 X 1,10 X 1,15 = 416185. Szóval , csak a megfelelő cuccokat kell magadra pakolni.
A pontos számot amúgy nem tudom, hogy egy elektronika mennyi skill powert ad, de annyira nem is lényeges, legyen minél több, ha ilyenben gondolkodsz és kész
És igen, azért öl olyan gyorsan mert nagy a skill powerje (és emelett még sok enemy armor damage és damage to elites is van a cuccain), szóval ezzel a builddel iszonyatos sebzést lehet produkálni, miközben kb végig fedezékben vagy.
-
alibiman
aktív tag
Aha, kezdem érteni.
Azt nézegetem, hogy a csákónak 419K Skill Power, én akárhogy kombinálok, max. 329K jön össze. Ugyanakkor azt is látom, hogy neki a Primary DPS sokkal kisebb. Ugye az SP miatt fekteti meg olyan gyorsan a bossokat?
Amit még nem értek, hogy az elektronika, amik kb. 9K most, hogyan befolyásolja az SP-t. Egyelőre nem teljesen világos az összefüggés a lenti kis és a fenti nagy szám között, pl. P DPS és Fire Arms. KIcsit még vakrepülés vagyok, de nagyon igyekszem.
-
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #43961 üzenetére
A vigorous az egy lehetséges talent aranyszínű testpáncélon, ha ilyet hordasz akkor minden heal "overheal" lehet ha többet gyógyítana rajtad mint amennyi a maximum életed. Tehát ha mondjuk épp a 3 életerő szegmensedből csak kettő van meg mert lőttek téged, és elnyomod a a gyógyításodat ami akár 2 szegmenst is visszagyógyítana, akkor nem csak maximumra gyógyulsz hanem a maximum fölé. Vizuálisan ez így néz ki a normál életerő csík fölött a zöld csík az overheal effekt, és legközelebb miközben lőnek, előbb annak kell elfogynia, mielőtt a normál életerőd fogyna.
A másodikra a válasz a Barret testpáncél, ez egy exotic páncél és az az egyedi talentjének a lényeges része, hogy kapsz +10% skill powert amíg nem indul el a "visszaszámlálás" (ez a cooldown) valamelyik skilleden, hogy újra használhasd. Addig van "cooldownon" egy skill amíg nem tudod használni újra egy használat után.
A harmadik kérdésedre meg ott a válasz: mivel a seeker mine skill "cooldownja" csak akkor indul el amikor felrobban, nem pedig akkor amikor effektíve használod ezért a seeker mine használata után van pár másodperced, ennél a buildnél, hogy használd a második skillt is úgy, hogy arra is érvényes legyen a +10% skill power (és ugye a skill power az a tulajdonság ami meghatározza, hogy milyen erős egy skilled, mekkorát sebez, mekkorát gyógyít, stb.)
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #43959 üzenetére
Ennél a buildnél sokkal jobban megéri a barret mert a vigorous overhealjének nem veszi hasznát, de a barret +10% skill powert ad addig amíg nincs cooldownon semmi, ami kb mindig aktív, csak arra kell figyelni, hogy előbb a seekert dobja, utána a stickyt mielőtt elindulna a seekerek cooldownja, ami viszont csak akkor indul el, ha felrobbant az összes, szóval bőven van idő úgy használni mindkét skillt, hogy kapják a +10% skill powert.
Amúgy ez az egyik legjobb build PVE-re ha megtanulja használni az ember.
-
alibiman
aktív tag
Érdekes harcmodor:
https://www.youtube.com/watch?v=n8_evELnxGI
Célozni nem tud a srác, viszont annál ügyesebben mozog, meg - az esetek többségében - ügyesen használja a képességeket (sticky mine, etc.). Nagyon eredményes.
-
cacasz02
aktív tag
Az hogy pvp-ben hiába lövöm az ellent nem fogy a hp-ja de engem fordul és két lövésből leszed az cheat vagy csak valami brutál cucca+boostja van?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43927 üzenetére
Most megnéztem a WarrenGate-t legendás szinten, valahogy nem látom, hogyan tudom egyedül megcsinálni. Miután lenyomtam majdnem mindenkit az udvaron, jönnek a medveemberek pajzzsal meg még pár kisérő, aztán annyi.
Jól gondolom, hogy csapatban kell megpróbálni? Vagy másképp kell nekilátni?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43952 üzenetére
nincs malacom se
Olyat én is csináltam már, hogy lelőttem egy csítert, felvettem az összeszedett cuccait és összetörtem, jött vissza fél percen belül, ledarált, és nézte, hogy vajon hol a cucc
Az arcát megnéztem volna élőben
-
Anonymus23
veterán
Malaccal jó lesz az egyik achihoz
De hát éhes disznó makkal álmodik
A DZ hangulatát kétségkívül a playerek adják meg, meg az, hogy az időn kívül a néha eső jó lootot is bukhatod.
De őszintén sajnálom azokat, akiknek nagy sokára kiesik valami jó cucc és olyanok elveszik tőle, akik csak betörik. Ez már a rohadékság netovábbja.Olyat én is csináltam már, hogy lelőttem egy csítert, felvettem az összeszedett cuccait és összetörtem, jött vissza fél percen belül, ledarált, és nézte, hogy vajon hol a cucc
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
A kedvkapás attól függ, hogy te vagy a csapatod hol helyezkednek el a táplálékláncban
Én pl kifejezetten élvezem a nem csaló vagy full kemperek elleni játékot.
Azt, amikor a dead eye-al az overhealt sem tudni megkarcolni rajta, az khmmm nem jön beAzt a legjobban szeretem, amikor nagypofájú shittalkereket lelövöm, az külön bónusz, amikor 1 seccel a manhunt lejárta előtt
Igaz fekszek közben akár 50x is, de ha közben ad 10-20 rugó/manhunt killt, kit érdekel. Úgy bírom, amikor odajönnek és pofáznak, hogy noob meg EZ, közben van a DE karakternek ~240k szívóssága, persze ha be tud lőni, akkor esélyem sincs, de megfogadtam Ákos tanácsát, és az egyik builden a második fegyver egy közeli sebzésre beállított M4, 10200-as TF értékkel az is durván sebez, volt már ebből meglepetés, amikor letérdelt elém és kérdezte, "Háó did jú dú det"
Persze legtöbbször fekvés van, de én a végeredményt nézem -
dvd24
senior tag
válasz
TommyS_27 #43945 üzenetére
De pont ez a lényeg
ha nem vagy csíter akkor kb esélytelen lesz a manhunt jutalom, amikor 4-en ott vagytok a terminálnál, hogy leszedjétek a manhuntot és rajtatok kívül ott lesz az egész szerver, hogy rád dobja a gránátot / turretet / stickyt / seekert, mindent amivel eddig óvatosan bántak a friendly fire miatt.
A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés. Vagy egyszerűen csak várni kell valakire, hogy manhunt legyen és ott kell lenni a rogue hunter tömegben
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #43947 üzenetére
Csakhogy PVE terület több van mint PVP sajnos.
Igazad vanHa beállítanák ugyanazt a loot -ot pve területre is, mind ami a DZ - ben van, én nyomi sose mennék oda be
Jön majd a 4v4 azzal ellesznek páran
egészen a 3. Ukrán front megérkezéséig ... lásd Last StandItt nem a PVP játékosokkal van a baj ahogy irtad is hanem azzal aki pofátlanul rpm teleporttal ledarál.
Ebben is igazad van, és amíg ez így lesz, és úgy táneik ez a Division 2 - ig így is marad, addig a Last Stand, az új 4v4 mód, és a DZ is halálra van ítélve a nem csaló játékosok előtt ... sajnosNem vagyok nagy pvp player, de a mai napig azt mondom, nagyon nagy hangulata van a DZ - nek még mindig ... de a fenti dolgok miatt az ember egyre ritkábban akar bemenni .., a szerverváltás meg nem oldja a azt, hogy visszakapjam a nomád táskámat, amit elvettek
players111
sorryAnonymus23
azt mondod, hogy egy palimadár vagyok ?
Este várlak a DZ 3 bejáratánál és lerendezzük a dolgot ... nagyon durva magányos set - em vandvd24
A DZ-t farmoló PVE játékosnak meg csak arra kell figyelnie, hogy olyankor indítson kimentést amikor épp manhunt van, mert mindenkinek az lesz a prioritás nem pedig a kimentés.így legyen
-
TommyS_27
senior tag
Csakhogy PVE terület több van mint PVP sajnos. Jön majd a 4v4 azzal ellesznek páran. Itt nem a PVP játékosokkal van a baj ahogy irtad is hanem azzal aki pofátlanul rpm teleporttal ledarál. A rugót is meg a nem rugót is. Ha nem lennének ezek a szarházi csalók akkor simán elférne a pve meg pvp-t szerető játékos. Sőt lehet kedvet kapna a pve játékos a pvp-hez.
-
TommyS_27
senior tag
Miert most megéri rugónak lenni? Mit nyerhetsz? Xp meg pénzt amiért semmi jutalom nem jár? Akit meg lelősz az nem bukik se xpt s kulcsot se semmit. Max a nomád shite fost amit ki akar menteni a sima kreditért... Pont most lesz értelme rugózni mivel jár majd érte jutalom.
-
sith7
félisten
Szóval egy idő után nem lesz rugó senki, mert semmilyen szinten nem éri meg ebben a rendszerben.
kivéve a gyevi bírót !
gyevi bíró = csaló player
és ismét szerény személyemet hoznám fel, szóval az én szempontomból nem fog változni semmi, a manhunt - os játékosok 99,9999999999999999999999 + 0,000000000000000001 % - a csaló játékos lesz, akiket esély nem lesz megfektetni .... de ne nekem legyen igazam.
players111
akkor Budapest Bank ... most jobb ?Anonymus23
én sose voltam vétlen rugó, direkt se, de akkor ezután lőhetek bátranTommyS_27
rugó szempontból igen ... szerény személyem az smafu ?
DZ - ben van a legjobb loot, ezért muszáj oda bemenni, és ha egyszer végre kiesik amire 2 hete vársz, mint múltkor Te is írtad – Dani + a táska - , akkor azt szeretnéd kivinni, de ha megjelennek a 3. Ukrán front veteránjai, még járókerettel és remegő kézzel is lelőnek az instant cheat – jükkel.Tudom, hogy a dz pvp terület, de akkor ne ígérgessenek semmit, ha nem tudják megvalósítani
Szerintem a kapcsolónak úgy kellene működni, hogy a rugózni vágyó játékos a szintén rugzóni vágyót tudja csak lőni ... ami persze kivitelezhetetlen lenni, fél óráig kellene nektek a szervert keresni, ahol ilyen embereket találtok
Soha véget nem érő probléma ez a pve játékos vs pvp játékos dz – ben -
Anonymus23
veterán
Egyetlen dolog változik, nem leszel vétlen rugó.
Ez azért segíteni fog, mivel eddig ha sokan gyűltek össze, akkor lehet sikerült valakit likvidálni, de közben nagy eséllyel te is rugó lettél.
Jó párszor volt már úgy, hogy rugóként jöttek ránk, és azzal sikerült leginkább kimenekedni, hogy nem mertek lőni, és ha valaki 19 seces rugó lett, akkor hirtelen aki addig bennünket lőtt az őket kezdte el lőni(#43942) dvd24
De, lesznek sokan rugók, a csíterek és azok, akik játszani akarnak.
Mert sokan vannak, akiknek már fullos a szett, és mobokat lőni nem nagy élvezet, sőt egyenesen rühellik.
És kb az ilyeneknek már van annyi DZ kredit, hogy nem érdekli mennyit bukik, neki sokkal többet jelent, hogy játékosok ellen játszik, ahol nem tudod mire számíthatsz. -
dvd24
senior tag
Ok, az elején ugyanúgy lelőnek mint most, de hamar rájönnek majd az emberek, hogy nem éri meg játékost ölni mert esélytelenek a végén manhuntként, ezenkívül gyakorlatilag tök nyugodtan lehet majd kimenteni amikor látsz manhuntot, mert a manhuntoknak nem az lesz a célja hogy öljenek hanem hogy leszedjék magukról a manhuntot, mindenki más meg a manhuntra fog vadászni, mivel instant nem kimentendő jutalom jár a a manhunt ölésért és a manhunt túlélésért is.
Szóval szerintem a következő lesz a forgatókönyv: először próbálkoznak páran manhunttal, de mindig meghalnak majd a végén, egy pár héttel a patch után meg mindenki a másikra fog várni, hogy elkezdjen rugózni, mivel mindig a rugó húzza majd a rövidebbet (pláne hogy a 3. GEvel jön majd a classified banshee).
Szóval egy idő után nem lesz rugó senki, mert semmilyen szinten nem éri meg ebben a rendszerben.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43939 üzenetére
Az lesz a tuti, amikor 2 csaló csapat fogja lőni egymást eredménytelenül 30 percig az OTP automata előtt
Szóval , lényegében nem fog változni semmi
...pedig mást se lehetett hallani, hogy na majd az 1.8 után a dz így meg úgy ...
-
sith7
félisten
válasz
Krissz1983 #43936 üzenetére
ezt értem, és írtam is, hogy értem, ... az én szempontomból mi változik ?
mi változik a mostani rendszerhez képest a dz -t farmoló nem pvp játékosok számára ?
mert ezzel a csalók ellen ismét nem tettek semmit, így is halomra fognak lőni mindenkit
20 player ? És ? lelövi mind a 20 a-tszerk.
ok -
Lifer092
senior tag
válasz
#75376384 #43920 üzenetére
Természetesen tudom a helyén kezelni, nem vagyok idegbeteg típus amúgy sem, és ezt sem ideggel teli állapotban írtam, csak azért "bosszantó" hogy a legutolsó GE óta nonstop ilyen professzorok vannak a DZ-ben. Ha éppen nincsenek mikor elkezdek/elkezdünk farmolni, akkor lesznek, és természetesen a 5 másik kimentésből PONT a miénket/enyémet találják meg. Külön öröm.
Krissz: Ismerős, nekem egyszer egy 2003-as sárga Virgonc mellényem vitték el, akkor ha hiszed ha nem, túlélő köteléket elnyomva futottak utánam HATAN és lőttek le. Természetesen elvitték, és szintén betörték a mellényt. Igaz, azóta lett már 2 helyette. De volt már ugyanúgy CF is ami ilyen sorsra jutott. Nekem egy végső CF maszk hiányzik már csak, azóta se kaptam.
Na mindegy, itt nem a helyén kezeléssel van baj, hanem azzal hogy ez nettó alpári köcsögség. Nem a PvP-vel van bajom, hanem azzal hogy EZ nem PvP. Hanem inkább MGvP MultiGroupvsPlayer. De csapatban is ez van, múltkor voltunk négyen, rugóztunk, lejárt rólunk az egész szerver ott volt, és ismét multiba 8-9en ránkjöttek. De 6 még így is meglett. Nagy divat lett ez a multigroupozás úgy látom.
2 napja volt, hogy egy nyomorék 4 fős csapat kimentést hívott (akik rugók voltak előtte), arra jártunk éppen. Nem akartunk kötözködni, erre feljött mind a 4, majd körbeálltak engem, aztán a fő értelem mutáló 16 éves hangon megkérdezte hogy MIT KERESEK ITT
és lelőttek, négyen kb. 1,5 percükbe tellett ez a mutatvány. Elsírtam magam, bementem safehousbe oszt' inkább kiléptem...
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43927 üzenetére
Uh, ez is jó hosszú válasz lett. Még jó, hogy nem a játékidődet rövidítem meg.
Elolvasgatva, hogy milyen feladatokat kell teljesíteni, úgy látom, kevés vagyok, mint molypuki a viharban. Szóval akkor most elvonulok a "könyvtárszobába" (a legkisebb helység a házban) és aprólékosan tanulmányozom amit írtál.
-
Anonymus23
veterán
Hát akkor egy tiszta játékos vagy most megcsinálja a manhunt túlélés achit, vagy soha-örökké
Ez mondjuk így
Ettől sokkal tisztább lett volna a PvP és PvE DZ-t megcsinálni, és senki sem sírna, PvP részen levenni a mobokat egy picit, hogy ne ők döntsék már el az ilyen párharcokat és kész is...(#43931) vzarmo
Csak, visszajelzésként. De ismersz, a múltkor is beszélgettem a srácokkal, akik sikeresen lelövették magukat vagy 15x és korrekten megköszöntem a tiszta játékot. Az igaz, hogy utána megjegyeztem, hogy felmenni kempelni DZ5 kimentés mellett az nem túl brave, de ha nekik ez a játék, akkor legyen. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43922 üzenetére
Te miért tapsolsz v csinálsz bármit fölötte? Magad miatt vagy azért, hogy őt idegesítsd?
Ez kicsit olyan, mint amikor elkezdesz valakit piszkálni. Melyik idegesít jobban, ha teljes mértékben ignorál vagy ha bele áll a piszkálódásba és heccelheted tovább?
Semmi extra nincs ebben az egészben, ők tudják hogy valaki erre vevő és ezért csinálják. Nem kell velük foglalkozni. -
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43929 üzenetére
Ugye rogue 2.0 az hogy aki rugó akar lenni az bekapcsolja majd a megfelelő gombbal, utána már ölhet játékosokat, egy bizonyos ölésszám után manhunt lesz, ekkor a térképen aktivizálódik a manhunt terminál amihez el kell jutnia a manhuntnak és át kell kapcsolnia, hogy eltüntesse magáról a manhunt státuszt, de ez ugye időbe telik, kb mint a last standben a terminál foglalás. Na most a szopóka az az, hogy amikor manhunt lesz az ember, akkor a térképen a nem rugóknak is megjelenik, hogy hol vannak a manhuntosok és hogy hova kell menniük (bár ebben nem vagyok biztos, de az biztos, hogy a termináloknak fix helye van) és csak annyit kell csinálni mindenkinek, hogy oda megy a terminálhoz és nem hagyja hogy a manhunt csapat "tisztázza" magát.
És ugye friendly fire már nem lesz szóval gyakorlatilag egy rugó mészárlás az ilyen helyszín.
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #43924 üzenetére
Nem.
A karakterenként hetente összeszedhető rewardokról beszélünk:
Egy karakter minden héten letudva az alábbi küldetéseket és nehézségen:
Incursionök HŐSI nehézségen:
Sólyom (Falcon Lost) - 1 db EXO láda
Sárkányfészek (Dragon Nest) - 1 db EXO láda
Tiszta Égbolt (Clear Sky) - 1 db EXO láda
Ellopott jel (Stolen Signal) - 1 db EXO láda3 küldetés LEGENDÁS nehézségen
Warren Gate - 1 db EXO láda
Napalm - 1 db EXO láda
Time Square - 1 db EXO ládaEz összesen karakterenként 7 láda. Itt a hét Szombat Hajnal 2-től tart a következő hét Szombat hajnali 2-ig!
Ezen túlmenően vannak heti ládák, amik a heti küldetések (NEM HVT) teljesítéésért tudsz megszerezni.
A heti küldetések: M betű (azaz map) és ott alul a menü sávban van, hogy Küldetések (talán, nem emlékszem mi a neve) és jobb oldalon megjelennek a küldetések (ebben vannak napi, heti, DZ és UG, meg minden egyéb is felsorolve. Értelem szerűen a tetején vannak azok amik még nem lettek meg, ott rámész a HETI küldetésre, és kiírha, hogy mit kell teljesíteni.
Ami fix szokott lenni:
10 küldetés
30 tárgy kimentése a DZ-ből
meg még 2 valami, pl ilyenek:
Szedj össze 30 szövetet
Ölj meg 50 Rikers-tHa ezeket teljesíted, akkor karakterenként 1 HETI láda, ugyanez van a TÚLÉLÉS heti küldetés teljesítéséért.
Azt már nagyon régen csináltam, nem tudom, talán az, hogy 20000 pontot kell összeszedni, ez gyakorlatilag 2 játék alatt összeszedhető, ügyesebbek talán 1 alatt is megoldják.
A HETI küldetéseknél a hét váltás KEDD hajnal 2 óra.Tehát hetente karakterenként 7 EXO láda + 2 HETI láda kapható, ezek fixen tartalmaznak 1-1 EXO cuccot.
Ha semmi sem esne, akkor ezen küldetések teljesítésért hetente fixen 9 exo cuccot lehet szerezni, ezt felszorozva 4-el, az 36 db hetente.Szerk:
"Azért is gáz, mert a játék helyett rám pazaroljátok a szabadidőtöket, ugye."
LOL, munkahelyen vagyunk kb. mindenki -
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #43924 üzenetére
Az az exotic cache tartalma amiről írtam neked az előzőben, amit akkor kapsz hetente egyszer, ha megcsinálsz egy legendary küldetést (Warrengate, Napalm, Times Square, ezeknek a küldetéseknek van legendary nehézsége) vagy egy heroic incursiont (mármint küldetésenként és incursionönként egyet).
De az a heti amire céloz az nem a heti célpont, hanem az amit ha megnyitod a térképet akkor láthatsz, ott vannak napi meg heti feladatok, amiket ha teljesítesz akkor kapsz jutalmat. Na ott a heti láda ami jutalomként jár az rosszabb mint az exotic láda és még hosszabb ideig is tart megszerezni.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43917 üzenetére
Ez olyan ciki, hogy ezt sem értem teljesen:
Én hetivel nem foglalkozok, sokkal jobban tejel az exo:
1 exo cucc
51 célpontinfó
+ div tech, ami pont jó lesz 1.8-ra.Azért is gáz, mert a játék helyett rám pazaroljátok a szabadidőtöket, ugye. Próbálok úgy írni, hogy röviden tudjatok válaszolni.
Tehát. Vannak a napi és a heti célpontok. Ami a bázison lévő hapsinál és csajnál érhető el célpontinfóért cserébe. Azt mondod, hogy csak napi küldetéseket csinálsz? És ott azt választod ki, ami exotic cuccot dob, jól értem?
Ha ez így van, akkor még nagyon keményen gyúrnom kell, mert azok a küldetések, ahol csillag is van a sráfok felett nekem még túl nehezek.
-
dvd24
senior tag
Mindegy is mert 1.8 konkrétan kinyírja a DZ-n belüli PVP-t. Most borítékolom, hogy a patch után egy két próbakör után senki nem akar majd rugó lenni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #43919 üzenetére
Nekem se sok kedvem van, hogy degenerált és debil emberek baromságainak a célpontja legyek.
De mit vársz idegenektől, amikor (mint írtam vagy 2 napja) barátlistámon rajta lévő ember LS-ben (ahol ugye nincs mese, ellenfél, nem DZ) egymás ellen játszottunk pár kört, és mivel DE-jal jó párszor lelőttem, amikor hátulról lelőtt oda jött emotolni. Instant ALT+TAB és törlés lett belőleEgyébként meg jött most ki annyi új játék, hogy ha tényleg csak valamikor December elején lesz 1.8 és a következő GE, akkor bőven hagynak időt azokra is, lehet el is felejti az ember a Divisiont addigra...
Az AC Origins állítólag visszahoz valamit az AC széria fénykorából. Wolfenstein II is kijött.
Meg szerintem neked is van a tarsolyban X másik, amit megvettél és még nem toltad ki...Én is befejezem végre a Doom3-at. Aztán lehet előfizetek az Origin Accesre (éves díj 25 EUR - 7900 Ft-ért teljesen korrekt, van ami önmagában ennyibe kerül majdnem, és ha más nem 1x játszható: pl. Mass Effect Andromeda, Battlefield 1).
Ide meg visszajár az ember lövöldözni meg konstatálni, hogy ugyanolyan köcsögök maradtak a nyomorultak.
(#43920) vzarmo
Azt te csak hiszed, hogy ezek ennyire kifinomultak, hogy téged akarnak felbosszantani, egyszerűen csak annyira debilek és gonoszak, hogy ebben lelik a kedvüket, mert ez okoz neki kielégülést és ettől gondolja végre valakinek magát. Nyomorult. Ennyit tudok rá mondani.
Én is szoktam emotolni, amikor pl betámadnak, és mégis lelövöm őket, vagy a shittalkereknek, amikor 50 halál után is rámegyek a 4-es csoportra, mert lesz belőle így is 8-10 manhunt killem. Ennyi.
De amikor lelövünk valakit, mert ott vagyunk kimentésen és tatyó nélkül odajön, akkor minek mutogassak?
Nem, szerintem se kell emellett szó nélkül elmenni, ez a játékfejlesztők hibája és bűne, hogy ezt direkt így csinálták, kiszolgálva az emberi aljasságot. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Hát igen ez sajnos ilyen. Ma reggel toltam kicsit. 1 darab cf hiányzik a magányos csillagból egy maszk. És hát most dobta. Na mondom öröm bódottá. Szerinted sikerült kimentenem? Persze hogy nem. Két srác úgy lőtt agyon hogy öröm volt nézni. És ezt megcsinálták 6x....de hetedikre meglett a két köcsög. De hogy milyen formák vannak. Szerinted nála volt a cf cucc? Nem. Betört a csávó mindent amit tőlem nyúlt le.
-
törölt tag
válasz
azzal, hogy ezt ide irod ok elertek a celjukat, meg kell tanulni helyen kezelni (leszarni). egy olyan jatekban ahol a pvp reszben, a lelott ellenfel felett diszno meg bohoc maszkban "emote-olo" (sic!) emberek rohangalnak, hatbalove a masikat, teljesen felesleges fennakadni barmin is.
-
Lifer092
senior tag
Én azon gondolkoztam hogy beöltözök lilába, sőt, még jobb, kékbe! Mindegy hogy 256-os CF szettben, vagy level 6-os kékben lőnek le 8-an hátulról multigroupban, aztán emotolnak.
A Delta meg Mike hibaüzenetek helyett kiírhatná inkább a legközelebbi pszichiátriai intézet, vagy lelki segély szolgálat telefonszámát... Néhány emberre nagyon ráférne...
-
-
válasz
Anonymus23 #43915 üzenetére
Nekem is kellene ma ládáznom,meg DZ-be menni,hogy meg legyen a heti is.
A héten eléggé hanyagoltam a játékot.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43913 üzenetére
szerintem arra gondolt, hogy ez abban az esetben jo taktika, ha kovetkezo GE elobb jon mint 1.8. exo ladat ugye most nem erdemes nyitni az event viszont "eszi" az inteleket. plane, ha olyan kort akar futni, amit te is mondtal anno.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #43911 üzenetére
Nem fontos, csak az achikhoz kell.
Az egyik ilyen, hogy teljesíts 100 S&D küldetést.Egyébként az achik egy jó része olyan, amit ha normálisan logol a játék, akkor azoknak, akik régóta tolják, már régen be kellett volna adnia, csak mivel gondolom 1.7-el tették bele a "bravúrokat", a legtöbb statisztikát, vagyis, hogy logolja is, így onnantól kezdve kezdte el számolni.
-
alibiman
aktív tag
Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat! Picit megint okosabb lettem.
Egyébként ma megint behívtak random buliba, megcsináltuk a CS-t.
2-3x lefeküdtem. Aztán elindultunk a Sárkányra, már csak hárman voltunk, aztán meg csak ketten. Gondoltam ez nem fog összejönni. Hát amikor jött az a négy csúnya bácsi a parkolóban, akkor (már vagy 5x-re megfeküdtem) és a aki kiírta megunhatta, mert kilépett. Szerintem esélytelenek voltunk ketten.
Ja, az utolsó kérdésnek csak a második fele volt költői. Az elsővel inkább a meglepetésemet fejeztem ki, hogy hogy lehet űgy megírni egy játékot, amibe így bele tudnak piszkálni.
-
arnikusz
veterán
válasz
alibiman #43907 üzenetére
Ahogy leírta dvd úgy vala.
A Rambo szett nálam nagy tűzerős DPS karaktert jelent.
Két fajta az egyik amit most használok ezzel csináltam meg Anonymussal a 3 hibátlan Legendary küldetést anélkül, hogy feküdtem volna.
Elemei: Virgonc mellény, Refressed maszk, Specialized táska, Nimble fegyvertok ezek arany színűek, a térdvédő Shortbow, a kesztyű Skull ezek vörös színűek exotic- exo szettelemek.
Tűzerő 8300 és 33% a képzettséggyorsítása, amely ahhoz kel, hogy gyorsabban visszatőltse a gyógyító skilleket. Emellett van benne 4 db elsősegély öngyógyító mód amelyek a szettelem jobb oldali helyébe találhatóak a térdvédő, zsák és tokban.
5 db 267 tűzfegyvert és 3 % képzettséggyorsító mód a bal oldalon a mellényben, maszkban, térdvédőben és zsákban.Pakhan exoticus fegyver a bázison lévő boltban 1333 Phöenix credit az enyém egy jó régen vett max sebzésű példány.
Ma este meg is lett vele a 10 ezer öléses achi. -
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #43907 üzenetére
Anonymous23 írja:
1. csak a különböző játékban elérhető "commendation"-ökről beszél, ezeknek igazából nincs haszna, itt konkrétan arról, hogy meg kell ölni pár száz (ezer?) ellenfelet úgy, hogy előtte aktiválsz valamilyen "consumable"-t (pl víz)
2. itt konkrétan egy módszert írt le amivel gyorsan megszerezhető az előbb leírt commendation
3. igen
4. a tier az a nehézség, 1-5-ig van, a térképet megnyitva tudod állítani érdemes mindig 5-ön hagyni.
5. a Clear Sky (Tiszta Égbolt) incursion rövidítése, a térképen északon van a Dark Zone-tól balra
6. a lőszeres láda az az egyik skill, a Support Station-nek az egyik változata a három közül ha le van rakva és a zöld körön belül állsz, akkor gyógyít + újratöltésnél nem fogy a lőszered.
7. UG az Underground rövidítése.TommyS_27
1. Dark Zoneban, ha sok játékost ölsz meg akkor ún. Manhunt státuszt kapsz és elkezd a fejed felett pörögni egy visszaszámlálás, ha addig senki nem tud megölni amíg le nem jár az idő akkor kapsz egy csomó DZ pénzt és DZ tapasztalati pontot és van egy olyan commendation, hogy élj túl valamennyi Manhuntot.Arnikusz
1. itt ismét csak commendationről van szó, az egyik az , hogy DZ-ből ki kell menteni cuccokat sikeresen (ez volt Arnikusznak egyik karakterrel 286 másikkal karakterrel 576), az 500 fázis meg egy Undergroundhoz kapcsolható commendation, sikeresen teljesíteni kell annyi fázist ott.
2. itt ugyanarról a commendationről van szó amiről már írtam Anonymusnál
3. a Rambo csak egy Arnikusz által használt fantázia név egy olyan buildre ami vegyesen áll exotic cuccokból és arany cuccokból, a Pakhan meg egy exotic fegyver, amit akár meg is vásárolhatsz főnix creditért.Igen, egy fegyveren csak egy talentet lehet átpörgetni valami másra, a másik kettő marad, de azt az egyet amit pörgettél akárhányszor újrapörgetheted, csak egyre többe kerül.
Azért jó, ha több karaktered van mert pl egy karakterrel egy héten csak egyszer kaphatsz bizonyos rewardokat (pl egy sikeres legendary küldetés után egy olyan ládát amiben garantáltan van egy exotic cucc) és így értelemszerűen ha több karaktered van akkor hetente több ilyen ládát is bezsebelhetsz.
DZ-ben meg úgy működik a dolog, hogy amiket ott veszel fel cuccot azok egy külön helyre kerülnek az inventorydan mert azok "fertőzöttek", csak akkor kapod meg őket, ha sikeresen kimented a DZből, ezt meg úgy tudod megcsinálni, hogy a kimentési pontok alamelyikén hívsz egy helikoptert és ráakasztod a kötélre, ha sikeres a kimentés akkor ezek a cuccok megjelennek a ládádban és onnantól már senki nem veheti el. Viszont kimentés előtt egyszerre csak 9 fertőzött cucc lehet nálad, és ha megölnek téged mielőtt kimentenéd őket akkor azokat a cuccokat elvehetik tőled.
Az utolsó kérdés remélem költői
Próbáltam szleng mentesen írni
-
alibiman
aktív tag
Jó estét a Zuraknak! (Hölgyek is vannak?)
Kicsit tudtam tolni a héten. Nem vagyok elégedett. Baromi sok bosst lemészároltam, de egyetlen class motyó sem esett, csak sima zöldek, vagy arany.
Tegnap behívtak randomba ismeretlenek UGban, hárman voltunk. Azt se tudtam merre jártunk. Mindegy, gyorsan levertünk mindenkit, pár perc volt az egész. A "főnöknek" is új lehetett a pálya, mert soxor nem tudta, merre kell menni, pl. egyszer egy konténerben volt az átjárás. Itt felmerült egy kérdés, amikor esett valami cucc, én odamentem, és felvettem. Később észrevettem, hogy megoszthatom a másik két arccal, akivel mentem. Ilyenkor mi az etikett?
Volna néhány további kérdésem. Megint nagyon alapdolgokat nem értek, kérlek nézzétek ezt el nekem, Előre is köszönöm, hogy türelmesek vagytok!
Anonymous23 írja:
1. A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam...
- Ebből semmit sem értek. A T1-ről sejtem, hogy az a nehézségi fok lehet.
2. egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett
- Mi törpént???
3. A "boss kör" gondolom, mikor az ember végig megy a rendes térképen és a nevesített arcokat végzi ki. Ugye?
4. Mi az a Tier? Pláne a 2.
5. Mi az a CS?
6. Lőszeres láda le...
- Mi az a lőszeres láda? Talán az automata golyószóró? De azt szeretik egyből kilőni.
7. "UG is ezek vannak legtöbbször."
- UG ???TommyS_27
1. első karakteren lement 48 túlélt manhunt.
- Ez mi lehet!? Is mit nem adott be?Amikusz
1. 4. alton 286, az előtte lévőn 576.
- Jesszusom, hol?És mi az a 286, meg 576?
- És mi az az 500 fázis?
2. A 100 célpontinfós achihez
- Ez meg milyen durva achi lehet. Ilyet miért jó csinálni?
3. Rambo exoticban Pakhannal
- Feltételezem, hogy a Rambo exotic az valami téglavörös cucc, de mi a Pakhan?További kérdések:
Próbáltam hangolni a fegyvereimet. Nekem úgy tűnik, ha egyszer már módosítottam az egyik tulajdonságot, a másik kettőre lakat kerül. Jól gondolom? Feloldható ez a lakat valahogy?
Miért jó, ha a több karakterünk van?
Ha lemészárolnak a DZban, akkor a nálam lévő motyók elvesznek?
Az fel sem tudom fogni, hogy 1, hogy a rákban lehetnek csalók? 2. Miért jó nekik így játszani?Most többet nem merek kérdezni. :-) De jövök ám még!
-
bozont
veterán
Üdv
Nem akar működni a Freesync ezzel a játékkal. Guglival rákeresve megtaláltam, hogy ez nem újkeletű dolog, de azok már elég régi témák. Azóta volt több patch és amd driver is. Mi a tapasztalat akinek van FS képes konfigja? Még mindig nem javították volna?
Most a 17.9.1 drivert használom. -
arnikusz
veterán
Norti fórumtársunk írta korábban a 2 hetes engedélyezési periódust a konzolok estetén.
Így a 14 valószínűbb, ha már nem kezték el.
Mindegy addig achi farm. 6 db 1500 -ös láda rögtön a zsákba és még 4 biztos az első napon.
Javasolt a célpont infók betárolása és 4-es csapatok együtt farmolása. -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #43902 üzenetére
Jah, de mivel 31-én lezárják a PTS-t én tartom, hogy nov. 7-én vagy 14-én jön. Gondolom azért nem dobálóznak dátumokkal, mert a konzolokon engedélyeztetni kell a patcheket és már szívtak emiatt, hogy bejelentettek egy dátumot aztán mégis el kellett tolni egy héttel mert sony nem hagyta jóvá.
Az elkeserítő inkább az, hogy hagynak mindent úgy ahogy most van PTS-en és majd "They keep an eye on them."
Szóval lélekben mindenki készüljön fel: a Predator az új meta, mindenki azzal fog menni, (esetleg Nomaddal még trollkodnak majd páran). Sentry + shield + pisztoly buildek kuka (igazából minden shield build ami nem D3-FNC-vel használja a skillt). Szerencsére classified tactican később jön, azt talán még módosítják.
-
arnikusz
veterán
State egy nagy nulla.
Nincs 1.8 dátum.
Nincs special halloween esemény.
A Strike GE elméletileg 1.8-al jön dátum nincs.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest