- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Hello!
Most, h ingyenes volt steamen a hetvege, letoltottem kiprobaltam, aztan most megvettem 19€-ert, mert annyira unom a tobbi jatekom, h kellett mar valami ami lekot egy ideig.
Egy friss, noob velemeny kovetkezik a single-re vonatkozoan:
Sajnos nem nyugozott le a grafika, meg anno jo par eve nezegettem a snowdrop videokat, nagyon kivancsi voltam ra, de eloben meg se kozeliti, igaz maxon kb csak 30-40 fps-em volt, ezert csak raneztem par percig ugy, de aztan lejebb vettem a dolgokat. (Ryzen 5 1600x 4ghz, 16gb ram, gtx 1060 6gb-al azert simabb futtatast vartam egy nem mai jatektol...)
Ez is szet lett hypeolva latom, vagy legalabbis krva eros gep kene hozza, hogy szebb legyen. A latvany egyebkent rendben van, de nem annyira "filmszeru/realis" mint az engine videokban. (Ez persze nem meglepo, nem ertem mit hittem, mindig ezt csinaljak a fejlesztok)
Nekem az egesz jatek amolyan watchdogs/barmilyen ubisoft "rpg" szazezredik klon hatasat kelti-> fedezekrendszer, amerikai nagyvaros, nehol haztetok, h ne csak az utcan maszkaljunk, classic letra feeling amin krva lassan maszik fel a karakter, minden szintkulonbsegen valo leugrashoz kulon meg kell nyomni a gombot,mintha lathatatlan fal lenne ott (sose ertettem miert?!) egy ket "szabadon bejarhato" kis hazterulet, map-rendszer, repetitiv mellek es fokuldetesek, lootolas, stb. stb. mintha ezerszer lattam volna mar.
A prologus nagyon gyenge, ill. az egesz narrativa, engem legalabbis egyaltalan nem rantott be, még magyarul jatszva se, pedig az ember igy aztan tenyleg mindent vegigolvas... ez az atmoszfera inkabb egy metro 2033 szeru lenyekkel, alaphelyzettel lenne nagyon kiraly.
Szerintem egy "virusos" tortenet az legyen zombis/mutansos, vagy semmilyen, igy nem sok ertelmet latom a backstorynak. Annyit latunk, h new york romokban hever, bekes celtalan emberek koszalnak az utcakon, valahol van a nagyon " felelmetes" "dark zone" (jajj de felek!) -aminek csak a multi miatt van letjogosultsaga- es nehol "hú de menő" bandak lovoldoznek, zaklatnak minket...ez aztan az izgalmas szitu...
Erdekes alig mukodik valami a varosban, le van rabolva az egesz, aramot kell szerezni a bazisra, de megis minden karacsonyi diszkivilagitasban pompazikszorakozzal mar massal!
Na mind1, szoval multiban biztos jo veretni haverokkal, de a singleben max par het kikapcsolodast latok (jatekidoben kb 20-30 orat)
Orulok, h nem vettem meg anno, penzkidobas lett volna, de most unalomuzesre tokeletes.
!MAGANVELEMENY!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest