- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Han nem lesz 1.6-ra BattlEye jelentkezem a Team Dark-ba.
-
Dendytv
senior tag
Most nem azért, hogy beleszóljak de látta valaki Witcher 3-Topikot ? Ha igen akkor tudja azt, hogy ha csak szakma lenne ott is, akkor már réges-rég nem látogatná senki max-azért mert van egy két játékos aki még csak most kezdet meg vele játszani s kérdez !
-
RazoR
veterán
válasz
Krissz1983 #32093 üzenetére
Látod másnak mégis fáj ha nagyritkán van egy ilyen 5-7 hsz-es beszélgetés a játékélményről....
-
törölt tag
válasz
akkor ez gondolom csak disznek lett letrehozva.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
szerencsére a hozzád hasonlók vannak többségben!
-
Krissz1983
aktív tag
-
törölt tag
mar nem azert, de ha offba van teve egy egesz beszelgetes "lanc", mert kb 0 koze van a jatek ugymond "szakmai"reszehez, akkor miert nem lehet ilyennel teleirni az erre letrehozott off topicot?
-
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Survival- map:
Forrás reddit.
[link] -
törölt tag
2v3
[link]
-
VincentVG
senior tag
Végigolvasva az utolsó 30-40 hozzászólást a gear-set-ekkel kapcsolatban, mostmár nagy biztonsággal kijelenthetem h értelmi fogyatékos vagyok.
legnagyobb része kínai. sebaj majd 1x... lehet h az a baj h magyarul kezdtem és baromi furcsa a fordítás.sixpak kérdését értettem, éljenek a kötött satyik
))
-
sixpak
nagyúr
Innen az utolsó megvan valakinek?
Ha igen, hogy néz ki?
Most egy zöldet hordok, de a lila és a fehér nagyon kéne.Nekem csak 5 van meg, hol érdemes keresgetni a többit?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #32069 üzenetére
Annyi változás jön, hogy egyszerűen képtelenség mindent fejben tartani, szerintem nagyobbak is a változások, mint 1.4 esetében, nagyon sok mindent átdolgoznak és ugye még content is jön.Szóval egyelőre nagy + nekik, aztán meglátjuk, hogy mi meg hogyan alakul.
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #32068 üzenetére
Igen ő pl volt is ETF-en és játszott is az 1.6-al, nem csak elemzi a változásokat, konkrét tapasztalatai is vannak, én irtam nemrég hogy reclaimer lehet jó support lesz de attól függ a láda milyen statokat kap (gyógyitás, terület stb stb ezeket ugye nem tudtuk meg az eddigiekből), mondta butter hogy nagyon jó lesz a reclaimer és ő probálta is meg beszél róla hogy a statok is odavernek a heal ládánál, nem csak annyi hogy megkapja mind a 3 fejlesztést.
-
DokiBaxxi
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #32064 üzenetére
Fejlövés és crit sebzés egyaránt jó. Ha ugyanilyen hangtompitó vagy loud vent brake lenne forditott fejlövés és crit értékkel azt mondanám abból is vegyél
Egyaránt jó a kettő, a crit az a testlövésedet erösiti, a fejlövés meg nyilván a fejlövést, mobok ellen szerintem egyértelmüen jobb a fejlövés, pvp pedig érdekes kérdés, ott is sokszor van hogy facetradelsz valakivel, illetve azért az esetek többségében ott is fejre lövök.
Ettöl függetlenül szerintem mindkettő egyaránt jó, próbálgatni kell neked mi jön be jobban mert az is sokat számit pvpben pl te hogy szoktál lőni/célozni. A loud vent brake-ből is lehet venni, patch után lehet jó lesz, de jelenleg jobb lenne szerintem a pontosság helyett ha fejlövés lenne rajta, de pl marco gyerek meg a stabilitásra esküszik ugye (nyilván másodlagos értékről beszélünk), de mondjuk ha jól emlékszem ő is fejlövést rak mindenhova.
Amugy alpha nerffel kapcsolatban egy ETF-es gyerektöl hallottam hogy alpha ugy müködik hogy ingyen megkapod a fegyver talenteket, na most ha ez azt jelenti hogy nem lesz egyáltalán talent követelmény a 4ből egyikre sem, akkor talán érdekes lesz még az alpha
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dendytv #32063 üzenetére
Amit tudok leírok magyarul, a többit majd akinek magyar a játék
Reckless = ?
Savage = ?
Armor = páncél
grip = markolat
CHC = kritikus találat esélye
CHD = kritikus találat sebzése
Enemy armor damage = ellenség páncélsérülése
Assault rifle damage = gépkarabély sebzés (talán)
Brutal = brutális
Deadly = halálos
Destructive = pusztító
Competent = kompetens
Uncomplicated = ?
Responsive = ? (nem tudom, hogy reszponszívként van-e fordítva vagy valami más)Ja és felszerelés módosítók:
1 kivételével mindegyik életerő + páncél, va negy ami tűzfegyver + páncél. -
törölt tag
válasz
micafighter #32045 üzenetére
most hogy famas kiesik alpha szettbol egy loud vent brake miert nem jobb? a fejloves sokszor csodaszamba megy, lvb meg inkabb chd-t noveli.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #32060 üzenetére
Alpha szett (arról volt szó ugye) m4+famassal, az off topikba raktam egy csomó képet és leírtam pontosan hogy is néz ki
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dendytv #32059 üzenetére
Alpha táska, térdvédő, maszk és fegyvertok, mellé reckless/Barrett mellény és savage kesztyű. Másodlagosnak FAMAS. Ügyelj arra, hoogy a FAMAS-on nincs semmilyen módosító, az elsődlgesen pedig csak a grip-en van max. 3% stabilitás vagy pontosság (de csak az egyik).
Nekem amit linkeltem builddel ~6100 tűzfegyver értékem és ~5800 staminám volt, illetve Barrett mellény volt rajtam. Mellényen armor+elitsebzés, maszkon CHC és enemy armor dmg (ead), térdvédőn ead az armor mellett, kesztyűn CHC, CHD, assault rifle dmg. Többi érték a szokásos ami kell (táskán és fegyvertokon armor).
Plusz ugye a fegyver talentek számítanak nagyon, nem tudom, nálam itt mik voltak pontosan, de volt szerintem Brtual, Deadly, Uncomplicated, Destructive, Competent és Responsive. Ezekre tippelek (sajnos már nem ez a build van rajtam).
(#32060) Snip3r_HUN
Tudom, csak még múltkor írtam, hogy 250k lehet talán a max. (kb.) és ebből indult a dolog. De minden bónusz nélkül azt hiszem olyan 130-140k körül volt a krit. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
DokiBaxxi #32057 üzenetére
Ebből az értékből vedd le a sebzésnövelős ultit amit csak ritkábban tudsz használni. Máris 30% mínusz,booster 15%,kompetens 10%...
(#32058) micafighter: Továbbra is szett és fegyver függő a dolog. Predatorban 4900 firearms mellett lövök ~100k körül,minden fegyverkiegészítő crit sebzésre ad elsőként.
-
Dendytv
senior tag
Az komoly pedig már csak egy kesztyű kell s meg van a teljes alpha set (jó tudom, hogy abból is van több fajta de azért még is csak alpha) hogyan tudnám följebb vinni ?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #32055 üzenetére
70-80k között lövök fejes critet a céltáblába m4el képességek használata nélkül, az akkor kevés? Páncél sebzés 56%, elit sebzés 0. Nem nagyon látom hogy lehetne ezt feljebb vinni
Azért ezt írtam mert mobokba nem emlékszem mennyit lövök, de ha céltáblába 80kt lövök max akkor nem hiszem hogy mobokba 100kt tudnék lőni
-
válasz
Vettem is kettőt,hogy legyen.
Még annyit hozzátennék,hogy ...
Csipásoknak jó lehet egy sárga kesztyű a Tűzfal rejtekhelyen.Mivel elvileg a FAMAS (az exo miatt) nem fogja befolyásolni az AB szetten az elsődleges fegyót,így érdemes lehet majd beszerezni olyan kiegészítőket is amik pontosságra illetve visszarúgásra adnak (2db láttam).
DZ boltokban még nem jártam.
-
törölt tag
válasz
micafighter #32043 üzenetére
Ha nem lesz pvp dlc-re BattlEye akkor kár próbálkozni vele.
PVP survin volt olyan, hogy bementem és rá 5 percre már kimentést hívott valaki dz-ben.
-
Hát, úgy néz ki az ETF topikok véletlenül voltak nyitva (hogy miért nem mentettem le őket, nemtom), szóltam Hamishéknak, már újra zártak, de annyit sem írtak, hogy kösz...
-
myckey
veterán
válasz
Na mi lesz este?
Csít endzsín?Na de poén odébb.....nem tudom ,hogy gondolják ezt a komolyabb PvP DLC -t, ha ilyen szinten hagyják ezt az egészet érvényesülni, mint amit prezentál a videó is.
Ebből lesz majd anyázás, mivel ez egy koncentráltabb közeg lesz....jobban kijön majd a kuki a zsákból.
-
Köszi mindenkinek.
Nemsokára körbe nézek mi van eladó. -
Edem05
őstag
válasz
akoska07 #32042 üzenetére
Igen, volt. Itt meg tudod nézni az összes cuccot.
-
micafighter
nagyúr
BoO vendornál elvileg van egy jó omega rifle supressor, de játékban még nem voltam azóta igy nem tudom pontosan mik vannak.
Lassan vége a melónak remélem tudjátok mi lesz este
Szerk.: megkerestem közbe a vendor listában:
18.50% Headshot Damage
3.0% Critical Hit Chance
4% Critical Hit DamageKb ilyen volt vagy 2 hete DZ pénzért, ez sima pénzes.
Egész jó, akik nem tudják mi a jó azoknak mondom ebből érdemes lesz venni vagy 3-4et
175K ropi darabja.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32041 üzenetére
Sajnos komoly: [link]
Sőt igy mégegyszer elolvasva az eredeti szöveg mégnagyobb BS mint amit én irtam ide magyarul..
De a lényeg kb ugyanaz.
,,
01.19.2017 06:00PM
...
Cheating
With the announcement Last Stand as organized PVP, we’ve seen a lot of discussions surrounding cheating. As we’ve previously mentioned, we are purposely vague on what measure we take to combat them in order to provide as little information to those who are making these cheating tools. Rest assured that we continue to improve and work on creating a more fair experience for everyone. If you want to know how you can make us aware of a potential cheater, please check this thread." -
Nem néztem még semmit,csak kérdezek.
Volt Vendor reset ? -
myckey
veterán
válasz
micafighter #32040 üzenetére
Ez komoly?
Ekkora szöveget, tuti csak onnan tudtak leakasztani.
Félelmetes ez a hozzáállás.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #32038 üzenetére
A jó öreg cheat engine... Én is használtam
Single player játékban.. Pl Dragon Age: Inq-ben saját cuccokat tudtál "gyártani".. De hogy ezt egy multi orientált játékban mint a Division hagyják, inkább nem kommentálom.. Megtették ezt a Divisionos fiúk. A Division hivatalos oldalán annyit kommenteltek most a Cheat téma kapcsán, hogy azért szükszavuak a témában, hogy akik a csaló programokat irják, ne tudják milyen megoldások vannak eddig a játékban, és milyeneken dolgoznak jelenleg.
Szerintem innen kapták ezt a szöveget: [link]
-
törölt tag
Cheat Engine-el RPM hack! Gratulálok B+
[link]
Komolyan kérdezem miért nem teszik bele a BattlEye-t?????
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #32033 üzenetére
Ha teljesitmény modositora gondolsz akkor pulse erősitőt nem nagyon érdemes, az ellenséges rejtö pulse ugyis semlegesiti a CHC és CHD-det a pulsebol, persze mobok ellen jo lehet. Szvsz általánosságban a first aid self heal a legjobb. De ha Firecrestet huzol vagy te vagy a healer a csapatban akkor persze van jobb is.
-
qukesz
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #32029 üzenetére
Köszönöm szépen. Ment a barát felkérés!!
gaby830221_HUN -
törölt tag
milyen modokat erdemes hasznalni first aid es pulse buffolasara?
nekem ugy tunik, hogy pulsera nem is erdemes erositeni. vagy annyit szamit az az 1-2%? -
Lefty
addikt
Tudni, hogy nagyjabol mikor jon az 1.6?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32028 üzenetére
Tehát azok is amik az előző update-ekkel jöttek? (UMP, PP-19, G36, stb.)
Mondjuk ezt a döntést nem értem, nincs bennük semmi különleges, sőt, a legtöbbjük egyenesen sz*r.
-
sulu1701
aktív tag
Szisztok!
Találtam ma jó árban kulcsot és úgy döntöttem, hogy a Beta után végre csatlakozom a játékhoz. Egy olyan kérdésem van, vegyem azonnal meg az SP-t vagy ráér később is?
Köszi.
-
vegitossj7
addikt
Minden spéci talentes fegyver exotic lesz amúgy.
-
qukesz
senior tag
Kedves Snip3r_HUN!!!
Esetleg csatlakozhatok egyszer én is egy kis DZ barangolásra???
Van alpha és predator szettem is, de látom hogy jó társaság a tiétek!!!
-
xyvalaki
aktív tag
(#32015) VincentVG
A 2 3 és négyes mást ad. Ott van mindig mellette hogy mit. Ha csapatban vagyunk, akkor az egyiknek az elektronika az erős. Ő aki gyógyít., legalább is az s fő dolga.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #32021 üzenetére
Annyit turkálunk a szemétben, azt szoktam mondani a Division leginkább egy szelektív hulladékgyűjtő szimulátor játék
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32019 üzenetére
úúúhh ezt adom.
csak kár hogy az összes hulladék volt.
-
VincentVG
senior tag
Dark Zone-ban mikor látom a kimentési pontokat? még csak párszor voltam bent egyedül, eddig sikerélmények inkább, de erre nem jöttem rá, h mikor mutatja. gondolom minden DZ szektorban van 1-1.
u.i. itt a forum elején nem találtam külön DZ összefoglalót, sorry ha van csak elkerülte a figyelmemet.
-
VincentVG
senior tag
válasz
xyvalaki #32013 üzenetére
Huh köszi a válaszokat, nem lettem teljesen okos.
Akkor elég ha három azonos névvel/színnel ellátott gear-em van, akkor aktiválódnak a set bonusok?
Én eddig arra törekedtem hogy fegyver/életerő legyen minél magasabb, elektronikát nem figyeltem.
De ha jól értem az egész gear-elésnek az a lényege,
h baromi nehéz összeválogatni a sett-et, illetve játékstílus függvénye is.. + set bonus / fegyver talent aktiválásokhoz is többnyire szükséges magas elektronika érték is igaz? -
xyvalaki
aktív tag
Ennél ez kicsit jobban bonyolítva van.
Az Alpha szettnél jó ha meg van a négy a fegyverek adottságai miatt. Közben ott van hogy az egyes cuccok adottságait jól válogasd össze. A túl sok elktronika leviszi az életet és/vagy a fegyverzetet. A csapásmérőnél a negyedik nem olyan fontos PvP-ben, mert a playerek nem fognak egy helyben állni. Oda egy jó arany mellényt, ami túltölti az egészséget, meg két alpha ami 100%-ot regenerál. Pl. Aztán az sem mindegy hogy milyen módosítókat teszel rá. Van olyan ami folyamatosan gyógyit. Kisérletezni kell. Főleg mert mindenből van vagy 30 féle.
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, valahol találok részletes gear leírást?
nem igazán értem mi itt a lényeg,
cuccaim sárgák, szedegettem innen onnan zöld-eket, látom h mindegyiknek van külön külön spec-je, itt az lenne a lényeg h az összes kiegészítő azonos szín / név / specifikáció legyen?bocs biztos rossz szavakat használok, de hátha értitek
szóval ha összegyűjtöegetem az azonos nevű cuccokat,akkor lesz egy set bonus??
-
SkyS1gn
félisten
válasz
myckey #32006 üzenetére
Úú baazd azokat nemlehet majd legyilkolni
Tuti pólóban fognak rohangálni -20ban és a főhadiszálláson így fognak táncolni
2:24-től a Neves Boss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged