- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megint kezd a rossz irányba elmenni a topik. Ha valakinek gondja van a másikkal privátban intézze, ne itt tolja le a cicaharcot. Köszönöntem.
-
utomi
senior tag
válasz
kovimester #16097 üzenetére
Vigyázz mert még a végén én is tiltólistán leszek (nagy az Isten állatkertje
)!
De azért egy baglyot szerezz be bakker! -
kovimester
aktív tag
válasz
vegitossj7 #16058 üzenetére
Fekete lista......
Hol van ez a fekete lista? Azon a diszkonton.
Szoljak Reddingtonak? (Blacklist sotrozat ha nem ismernéd).
Nem baj ilyen emberek nem is szivesen játszok kivéve utomi.
Ja és ha ő is rajta lett volna a képen nem reportolok.... xD
Puszi! -
.LnB
titán
válasz
bendeguz76 #16090 üzenetére
Egy hónapja sincs, hogy cloud-ot vettem. Király fejes. takstar pro80 belülről, csak cloud 1ként árulják. És a Takstar-t nem kapni. Ezért vettem. Maradéktalanul elégedett vagyok vele. Az a kérdés, hogy nyitott vagy zártat szeretnél, mert ez zárt.
Ja és ne alaplapi hang kártyával hajtd meg mert az fos.mind.
-
válasz
bendeguz76 #16090 üzenetére
Én inkább a hyperX Cloud-ot ajánlanám
-
bendeguz76
aktív tag
Kicsi off.Egyre jobban idegesit,hogy nem tudok kommunikálni DZ társakkal.Gondoltam beruházok egy headset-re.Túlzás ehhez a programhoz ez a tipus?beyerdynamic mmx2
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #16085 üzenetére
A pakhan nem egy AK?
Másnak is deltát dob? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
H4rt1g4n #15979 üzenetére
DZ3-ban cserélődnek a 204-es BP-k, ott érdemes keresni. BOO vendornál lehet venni kész 204-es változatot de többnyire gagyi talentekkel, szóval érdemes a BP-re menni DZ-ből, és craftolni magadnak.
Passz, hogy melyik a legjobb, nekem a black market rpk 74 jött be a legjobban, az ugyan az mint a pakhan, csak craftolt verziót használok belőle jó talentekkel, már amikor használom. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16080 üzenetére
Hát sniper - rel nem nagyon lehet növelni
, én a kicsi tár miatt váltottam Vector - ról Aug - ra ... azért az mire kifogy, ott már megindul a striker feltöltés
szerk.
Raulblanco07
Tiszta sor, game közbeni chat -et fogom használni, eddig se mentem rá senkire szó nélkül , ezután se fogok -
Raulblanco07
aktív tag
Annyi gond lehet azzal, hogy minket elég gyakran átrak másik instába amikor többen vagyunk és bejön még egy ember. Ez egy boss harc közben idegesítő lehet, mert lehet hogy a bosst lelőtted és a lootot nem vetted még fel, akkor az szépen eltűnik, illetve minden más is ami a térképen volt.
Pl volt ilyen hogy már tele vagyok, de egy bosst még lelőttünk és ládát nyitottunk extract előtt, gondoltam majd visszamegyünk érte, ott vár az a 3 sárga, de instát váltottunk egy belépő 4. miatt és volt nincs loot.Esetleg üldöznek egy rogue csapatot, szintén insta váltás miatt azokról lemaradnak.
Vagy csak szimplán rossz helyen vannak insta váltáskor, pl pitben lent középen, insta váltás ott elég kellemetlen lehet ha az új instában vannak mobok a pitben.
-
válasz
Snip3r_HUN #16079 üzenetére
Jaja, ezert van nalam is a shotgun...
Ha eleg kozel vagyok, 2-3loves eleg sokat tolt rajta.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16079 üzenetére
Nem, eleddig minden shotit ledaráltam, még régebben próbáltam ki 1-2-t, de amikor DZ-ben mentem shotival, és a mobok aláztak, akkor inkább leraktam, lehet túl közel mentem hozzájuk, mivel minden játékban eddig nagyon közel volt csak hatásos a shoti.
Melyik a jófajta shoti most? Már csak azért ha véletlenül esne DZ-ben, akkor ne daráljam le minden megnézés nélkül...
(#16078) sith7
Az a baj, hogy pl orosz küldetésben is sokszor sniperrel megyek, és azzal lövöldözöm az ellent, az meg nem segít striker bónuszt növelni. A vectornak is 40-es tárja van, bár azt hamar kiszórja magából, de távolabbra ott is van azért szórás... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #16077 üzenetére
Próbáltad már shotival? Mivel minden lövedék beleszámít set bónuszba,így elég gyorsan fel lehet tölteni félig/háromnegyedéig. Plusz a shotit nagyon szeretik a rugók is közelről.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16075 üzenetére
Vazeg ... nem akarsz 1-2 órát az én accommal is játszani ?
2 -3 nap alatt megoldanád a problémámatAnonymus23
Nagyobb csete-patéban simán feltolja 1/2 - 2/3 részig, ha van sok mob, ... orosz küldetésen, lexingtonban , zárt helyeken akár 100 % - ig is
-
Anonymus23
veterán
válasz
Jól adja neked a striker set a bónuszt?
Nekem alíg sikerül feltornázni, mire menne feljebb, addig vagy elfogyik az ellen, és lemegy a cooldown, vagy nagy a mozgás, és megy mellé annyi, ami ugyancsak leviszi hamar...
Laboratóriumi körülmények között (lőtér) persze lehet vele bohóckodni, de túl hamar lemegy (másodpercenkénti minusz, meg még a nem találat esetén -2%)Nekem most 3-3 van striker és sentry, mivel a standard +20% eliteken az nekem valahogy többet ér, mint a feltornászható striker bónusz. Egy negyedik sentry cucc kellene még, de eddig normális még nem esett, mert azért könnyebb 3x fejen találni valakit a +45% sebzésért...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Baszki, egy ilyen körbe egyszer bevehetnétek
Én gyakorlatilag egyedül toltam végig 75-ös szintig, mert a haverokkal valahogy sose DZ-ztünk. -
válasz
[hun] warhea #16072 üzenetére
Nem!
Ha 2 mob van elottem, akkor 4 erre, 4 arra a soretekbol... -
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #16072 üzenetére
az igen
-
-
válasz
Brownage #16064 üzenetére
Tegnap este tobbszor is lathattak ilyet. Rugot korbefutkostam shotgunnal, lottem, de nem vette a sebzest. 1-2 sec mulva osszeesik. Gondolom lagoltam ( csodas ubi szerverek ).
Tobbszor is volt, hogy a pancelos lmb-s foszert kilottuk a pancel mogul, kidobta a lootot, de o meg megtoltotte a tarat, majd gyorsan osszeesettEn is repoltoltam volna magam, ha a rugo helyebe lettem volna. Mit lathatott? Jon a srac, korbefut, 1 hitel. Kozben lottem vagy 3-4et. De egyszerre irta ki a sebzest, es abban a pillanatban ossze ia esett a srac...
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16063 üzenetére
jah csak te voltál az utolsó, aki épp válaszolt a témában és tovább folytatva a gondolatot válaszoltam. Nem a te írásodra ment konkrétan a válaszom, csak úgy általánosságban hozzászóltam valami hülyeséget a klántémához, ahogy szoktam
-
Brownage
tag
Akkor nem érted, jól van
Ez elvi kérdés. Persze, hogy akinek nincs mitől félnie, az nem fél. De te nem tartod ostoba és buta dolognak azt, hogy a képen látható embereket jelentette név szerint? Nincs itt kettős mérce. Olvasgass vissza. Értsd meg végre, hogy nem azzal van a baj, ha kovi jelenti recskát az ő saját uplay nevén, tegye, megvan hozzá a joga. Ami miatt kifejeztük nemtetszésünket az, hogy ő konkrétan azt írta, hogy a képen látható embereket reportolta. Nem a kép készítőjét. Erre írtam le a véleményem, hogy buta dolog. Ennyi.
Én nem ismerem Recskát, nem játszottam vele, nem tudom, hogy összehoz-e vele egyszer a sors vagy nem. Nem az fog befolyásolni, hogy játszom-e vele együtt, hogy használ nagyfejeket vagy nem. Ha együtt játszom vele és teleportálgatva mindenkit 1 lövésből lelő, akkor eldönthetem, hogy akarok-e vele játszani, vagy sem. Ha nem csinál ilyet, akkor meg miről beszélünk?
Te most azt várod el emberektől, hogy a saját barátaikat/haverjaikat dobják el, mert nagyfejet használnak?
Te egy olyan dologra használod a kettős mércét, ami abszolút nem állja meg a helyét.
Amennyiben Recska teleportálgatva god mode-ban öldös és nem hal, akkor aki ezt látja, reportolja és kész. Nincs itt kettős mérce. Te láttál ilyet? Tapasztaltál ilyet a társaságában? Mert a kettős mérce az lenne, ha így játszana veletek miközben szídjátok azokat, akik így játszanak. De te magad írtad, hogy ő nem így játszik. Használjuk már helyesen a kettős mérce fogalmát és ne másra mondjuk azt, hogy nem tud olvasni, mikor te magad nem fogod fel, hogy mi váltott ki ellenszenvet az emberekbenDe szerintem már így is egy nappal több ideje beszélünk a témáról, mint amennyit érdemel
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16059 üzenetére
Ööö, ezt nem tudom miért nekem írtad, én a lista frissességére írtam, hogy nem tudom mennyire friss.
Embert nem láttam még Ph! klán előtaggal rohangálni a játékon belül.Nem játszok már klánosdit, nincs PvP csapatalapú rész a játékban, ahova igazi taktik kell.
A challenge egyedül ahova taktika kell (Falcon és talán a hard), de itt is szinte ugyanakkor és ugyanoda jönnek a mobok, persze függően attól, hogy hogyan is lövöd meg őket először.A DZ meg inkább ilyen tehéncsorda / farkashorda jellegű dolog, aki megy elől azt követik a többiek, néhol megáll legelni/vadászni a társaság, néhol kempel, máskor meg fekszik
-
utomi
senior tag
válasz
Brownage #16057 üzenetére
Az ubinál sem idióták és nem fogják vizsgálni csak azt aki jelentve lett. Amúgy meg akinek nincs miért félnie az miért is fél? Nekem nincs mitől tartanom, nyugodtan jelentsen aki akar.
Tehát mit szeretnél, mi legyen kimondva? Foglald már össze, mert minden alkalommal ugyanazt írod le, hogy valami legyen kimondva.
Tényleg ennyire nehéz az értő olvasás? Csak azt szeretném ha nem jönnének ide és mosdatnák Recskát csak mert ő Recska és mondjuk pont Ő nem kérte és elég korrekten lezárták a témát! Azt szeretném ha nem lenne kettős mérce. Vagy elitéljük a csalókat és akkor mindenkit vagy nem. Ne rinyáljanak itt emberek, hogy később ugyanazok ugranak kovimesternek a report miatt csak mert éppen a kedves haver lett jelentve. Ezt szeretném semmi többet. MÉG egyszer és utoljára, részemről téma lezárva ehhez már nem tudok és nem is akarok semmit sem hozzáfűzni.
-
[hun] warhea
tag
Persze, és én vagyok a főbíborosi pozícióban a klánon belül! xD
Max 2 het mulva lehet te a fobiboros. Utana megkapod a Just In Bibor rangot
Recska,
sikerult atrakni a DZ xp-t a stashbe?a legdurvabb az volt amikor atteleportaltad a FL apc-t dzbe es azzal rugoztunk.
Utomi:
En kimondom, recska csalt. es elobb is ment el, mint a tobbiek.
le is lett reportolva igaz nev nelkul xD hova tovabb ezzel a temaval? -
válasz
[hun] warhea #16029 üzenetére
Emlekszel a tegnap esti beszolasomra???
Idezem : "en itt mindenhol csak gurulo labdakat latok"
Na, most hogy kep is van hozza, megint jot rohogtem. -
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16056 üzenetére
olyan ódivatú már ez a nem támogatott játékban klán alapítás. 32-en a nevünk elé írjuk a klánlogót. Azt akkor mi van? Közben lehet, hogy abból 20-an nem is ismerjük egymást, mert mindenki mindenki ismerőse és hozzáadódik ő is a klánhoz. ugyanolyan idegenek egymásnak, mintha nem lennének egy klánban. Akikkel meg egy friendlisten vagy, azokkal klán nélkül is ugyanúgy tudsz együtt játszani. Ha van haszna a klánnak, közös klánstash, klán achi, valami, akkor érthető. De amúgy... Vagy legalább egy közös chat, ahol szóba lehetne ingame állni egymással, megkérdezni, hogy kinek van kedve ide meg ide jönni.
Szvsz a HUN elő/utótagnak több értelme van, mint egy kitalált klánjelzésnek. Ott legalább egy random magyar rádköszönhet, hogy ó helló te is magyar vagy? toljuk együt? és máris egymásra találtak
-
Brownage
tag
De most mit rugózol ezen a témán? Legyen kimondva? Az első kérdésed utáni következő hozzászólás rögtön ott volt, hogy használ. Ő maga is leírta a dolgot. Mit akarsz kimondani ezen túlmenően? Nem érted a többiek felháborodását a témában úgy látom.
Játszottál valaha Recskával? Én sosem. De te ha jól olvastam igen. Te tisztán játszol igaz? Mit szólnál hozzá, ha az adott fénykép úgy készült volna, hogy te vagy az egyik a képen? És kovimester TÉGED jelentett volna, holott semmi közöd az esethez. Itt ez az undorító. Nem az, hogy valaki jelent egy cheatert. Szíve joga azt reoprtolni, akit akar. Csak ne legyen valaki ilyen sötét, buta, hogy a képen szereplő tiszta játékosokat reportolja, míg a képet készítőnek lehet nem is tudja a uplay nevét, így nem is tud kit reportolni.
Tehát mit szeretnél, mi legyen kimondva? Foglald már össze, mert minden alkalommal ugyanazt írod le, hogy valami legyen kimondva.
Mondd ki, amit szeretnél, amit gondolsz, ne másra várj és tegyünk pontot a végére.
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #16053 üzenetére
Hát az összefoglalóban lévő lista alapján igen...
Hogy mennyire élő, azt nem tudom, mert westlake-et sem láttam már jó ideje ezzel a játékkal játszani. -
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #16053 üzenetére
Persze, és én vagyok a főbíborosi pozícióban a klánon belül! xD
(#16056) Anonymus23 Egyáltalán nem élő. És sose volt kán. Nem is tudom ki írta be a listába (mondjuk lehet, hogy én)
westlake egy hétig ha játszott. Ő kipörgette a DZ-t ez alatt, csalódott a játékban és azóta se híre se hamva.. -
utomi
senior tag
ne haragudj, nem mosdattam senkit. en csak ezt a tipikus peldajat nem szeretem az eszetlen hulyesegnek. a nyakamat rateszem, hogy elkuldte a kepet, de RECSKA nevvel, pedig jatekban ugye nem is az a neve. plusz melle a kepen nem is latszik ki az. igy igazabol ot kerlekszepen a rosszindulat vezerelte es nem az, hogy egy csalot nyugovora kuldjon hanem "vilagitsuk at a masik 4et"
amivel racseszett mert a teambol mindenki tiszta volt azon kivul aki a kepet csinalta
Ha reportolni akarnank elmondom a ph-s kozosseg jo nagy szazalekat lehetneezek teljesen egyertelmuek ki mit csinalt, megsem kovezitek meg oket. (kovizzatok. igy helyesebb) legalabb ertekelnetek, hogy bevallalta es ugy rakta fel a kepet. 8an voltunk ott tudta, hogy a 8bol 5 legalabb eliteli a csalast de nem kamuzott, nem szarozott. az oszinteseg becsulendo.
Azért legyünk fairek Recska se vallotta be csak éppen kirakott egy képet aminek komolyabb visszhangja lett mint gondolta. Nem hinném, hogy ez tudatos lett volna, főleg olvasva az első reakcióit.
Én nem akarok senkivel se háborúzni, sem veled, sem Recskával mert egyrészt nem én reportoltam másrészt pedig nem hinném, hogy jobban fel kellene fújni az ügyet ennél DE azt tegyük hozzá, hogy te se alkalmazz kettős mércét mert nem fair. Ha neked fontos a játék tisztasága akkor az legyen mindig az és ez nem jelenti, hogy ne játssz emberekkel akikről sejted vagy tudod mert mint mindig ez mindenki maga eldöntheti, hogy kivel múlatja az időt DE mondjuk már ki egyértelműen végre, hogy Recska alkalmazott egy fajta hacket ami nem korrekt és talán az lenne a többiekkel szemben is a jogos eljárás ha továbbiakban nem csinálná bár ugye ez az ő dolga.
Kovimestert meg lehet szeretni meg nem szeretni de ha zéró tolerancia van akkor az mindenkire vonatkozik. (Teszem hozzá én se reportoltam volna de ez meg megint hozzáállás kérdése!) -
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #16052 üzenetére
van klan?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16016 üzenetére
Jól látom ezen a képen van a "szépnevű" mellett egy PH.Brokenmyth29 nevű valaki is? Ez itteni PH-s?
Szerk.:
Jah nem látom már az itteni klán az Ph! -
sith7
félisten
Köszi a választ mindenkinek
cain69
ez lesz a 100% - os megoldás, köszi
/w karakternév, vagy magyar kliensben /s karakternév után lehet neki privit küldeni, amit csetablakban ír ki a játék,szép lila színnel, szerintem inkább ezt erőltesd.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #16043 üzenetére
Ha valóban lesz két hét pihenőd, akkor az nem egy screenshot miatt lenne, hanem mert a statjaid alátámasztják, hogy használtál csítet.
Ha ennek tudatában írtad ezt és valóban csaltál korábban, akkor végképp szánalmas a reportod.
Ha nem csaltál soha, akkor meg nincs mitől félned, nem fogsz egy valaki által beküldött "állítólag XY csinálta ezt a képet" beküldés alapján 14 nap pihit kapni.Dehát ezt csak te tudhatod, hogy van-e mitől félned.
Rólam küldhet bárki ilyen kamu képet akármennyit, max aki megnézi a statomat az kiröhög, hogy mennyire nem tudok célozni -
Anonymus23
veterán
Szia,
Bejoinolsz, és megkérdezed, hogy maradhatok-e.
Én őszinte szoktam lenni, és megmondom, ha most nem alkalmas, aki ezen besértődik, az nyugodtan töröljön a friend lisáról (ugye Venomka).
De az esetek 95%-ban, többnyire ez a válasz: "Persze, gyere, itt meg itt vagyunk..."
Csak nem kell megsértődni, ha nem velem akarnak játszani ott és akkor. Ennyi.Erre a csít témára még visszatérnék:
3 dolog van bennem ez ügyben:
1., Nem elég tisztának lenni, annak is kell látszani, azaz Recska, ha tiszta a dolog, akkor vigyázni kell, hogy mit tesz közre az ember, mert mindig lesz néhány túlvezérelt ember, aki az ilyet zokon veszi.
Bár téged kovimestert pont nem értelek, mert egy korábbi hozzászólásodban pont azt írtad, hogy ha nem féltenéd a Steam accountodat, akkor már te is régen csítelnél. Akkor is reagáltam erre, és most sem értem, hogy egy ilyen fajta gondolkozással ez az egész egy vihar a biliben kb. plusz a másik szemében a szálkát keresést jelenti számomra, mikor te is simán megcsinálnád, nekem úgy tűnik, csak a ban tartott vissza. Számomra az ilyen gondolkozás sem jobb, mint aki "bevállalja" a használatát.
Akkor miről beszélünk? Mert így csak arcoskodásnak tűnik az egész!
Azért írom ezt le, mert tegnap Recskával együtt játszottunk (SP kiskarakter húzás) és személyesen, azaz élő szóban is elmondtam a véleményem. Nem kivételezek, ha meg lennék győződve, hogy valaki itt csítel, akkor azonnal törölném a barát listámról, nem mintha ez bármilyen értékkel is bírna (mármint a barátlistám). Továbbra is elítélem az online játékban a csítet. Ha Recska emiatt ki lesz bannolva, mert mégiscsak nagyobb az az érvényes fejfelület, akkor csak magára vethet, mert bárki más is jelenthette volna.
De ezt be is vállalta, majd kiderül, hogy mi lett a vége.
Ja igen, én is használtam csítet, IDDQD, ha még tudja valaki, hogy ez mit jelent.Online sosem.
De ide hiába írom be, semmit sem csinál2., Jó lenne ha mindenki tisztán játszana, max kiderülne, hogy nem akkora pro mint amilyennek látszik vagy szeretne látszani. De ettől az életben még értékes ember lehet, csak lehet nem a Division-t kellene erőltetnie.
3., A csítelés pszichológiájáról jutott eszembe, hogy egyrészt elég komoly önértékelési problémákkal küszködnek az ilyenek, másrészt meg a fórumokban is jelenlévő, ez milyen ügyes meg amaz milyen pro feeling miatt sokan többnek akarnak látszani mint amennyit tudnak, de erről meg Svejk jut eszembe: "Büszke vagyok magamra, saját erőmből lettem senki!"
-
Brownage
tag
Tisztában vagyok a számokkal, csak mivel mindenki más szintű, egy értelmezhető számot próbáltam leírni, amivel tudsz számolni
A maximum egyébként nem 20%, hanem 15% manhunt esetén, ha már pontosak akarunk lenni.
Hát egy-egy pvp fight után 20-30k + DZ Fundzom szokott lenni. Ez adódik rewardból + az eldobott/lootolt pénzből.
A gear könnyen összeszedhető falcon lostból. 170 körüli gs-ben toltuk le Hard-on, ami 191-es setet dob meg 214 bónuszt. ha 200as vagy, az már bőven challenge szint, ahol már 214-es és 240-es cuccokat kapsz, úgyhogy csak rajtad múlik, hogy vagy-e 200+, mint mások. Járok sokat együtt 198, 205, sőt 187-es emberekkel is és a csapat nem szokott alapvetően ügyetlen lenni. Bezárkózni pedig csak viszonylag kezdő játékosok ellen lehet. A legrosszabb rogue taktika, hogy bemész egy kis szobába, ahol nincs mozgástered és nincs menekülési útvonalad. Odamegy Morpho a 45k skill powerével és 1 shotolja sticky bombbal az egész szobát. Vagy ha van esze a kinti játékosoknak, bedobnak egy shockoló turretet, shock gránátot, fürkészt, akármit, sőt EMP gránátot, amitől nem tudnak használni se healt, se ultit, se semmit, berontasz, ledarálod és kész. Azokat lehet visszatartani az ilyen szobákkal, akiknek nincs tapasztalatuk. Akik nem használnak shockoló cuccokat, robbanólövedéket, stb. Illetve az olyan értelmetlen idióta játékosok ellen jó még, mint akik tegnap HUN-Ga-Biká-t lelőtték, mert a csata közben 20 seces rogue-ok lettünk véletlen találat során. sajnos jobban kell tartni a buta játékosoktól, mint a rogue-októl. A buta játékos vérszemet kap. Jó lenne ezeknek az embereknek a tudtára adni, hogy a 20 sec-er rogue NEM SZÁMÍT ROGUE-NAK! Nem jár érte semmilyen bónusz, ha megölöd. Annyu a jutalom csupán, hogy nem változik az ember rogue-á, tehát "szabadon" ölhető. Csak épp értelme nincs
Voltunk olyan helyzetben rogue-ként hogy pit mögé beszorultunk egy zsákutcába manhuntosként. ott volt 2 4 fős csapat ellenünk. Le tudtak volna rohanni minket röhögve, ha összedolgoznak. Egyik 4 fős csapat véletlen belelőtt a másikba. Mire a másik 4 fős csapat ledarálta a 20 seces rogueokat, amiért semmi bónuszt nem kaptak. Csupán nekünk segítettek, hisz maradt ott 4 ember, megöltük, és win
Egyébként plays.tv-n visszanéztem 2 videómat. Nem tudom, hogy szintfüggő-e a DZ Funds reward, tudtommal az nem, csak az XP amit kapsz.
Rank1 rogue-ként 5107DZ Fundsot kaptam (úgyhogy nem voltam eltévedve), Manhuntból pedig 11kDZ funds jött. De lvl 50-en valóban nem nagyon nézegettem, hogy mennyi jár, mert már 1.1 kijövetelekor is 75 felett voltam, így azokról az időkről nincs információm
Szerk: igazad lehet, hatással lehet a szint a pénzre, mert 93 helyett 95ösként 10987DZFunds helyett 11300 körülit kaptam manhuntból. Szóval 2 szinttel magasabbként 300-al többet. Meglehet, hogy akkor 50-esként 5k helyett csak kb fele annyit kapsz. Akkor viszont törekedni kell, hogy elérd minél előbb a 70-80+ -t és akkor jön jól a pénz is
-
uplayen az életben nem veszem észre, hogy rámírsz. jobb felső sarokban pislákol valami, aszt eltűnik. no chance.
/w karakternév, vagy magyar kliensben /s karakternév után lehet neki privit küldeni, amit csetablakban ír ki a játék,szép lila színnel, szerintem inkább ezt erőltesd.
-
válasz
RECSKA #16040 üzenetére
Nm. Ha már ilyen lelkes vagy megcsinálhatnád nekem a Falcon Lostot challengen de ne csak aim botot hanem rpm hacket hozz, a bázisom tudod hol van, a lootot pakold be a ládába a bejárattal szemben
Amúgy komolyra fordítva, lassan ideje lenne egy FL challenge-nek nálam is mert a hardot már letoljuk 3 effektív emberrel is wipe és nehézség nélkül. -
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #16043 üzenetére
Viszont kivanom
-
kovimester
aktív tag
válasz
[hun] warhea #16036 üzenetére
Köszi. Lesz 2 hét nyugodt pihenőm.
Nekem nem az életem ez a játék mint itt egyeseknek....
Visszont jó volt olvasni a hozzászolasokat milyen gyerekes és önteltek voltak. Ahogy játék a fórum is hanyatlik.
További jó játékot mindenkinek! -
marilllyo
veterán
Én tegnap mondjuk berugózódtam. ~2750 DzXp-t meg kb ugyanennyi pénzt is. Lvl 60-as vagyok. 5444 Xp-t, 2 kulcsot, meg nemtommennyi pénzt buktam mikor rugóként meghaltam. Belerohantam rugóként egy csapat mob-ba "A verem" -nél és nem tudtam keresztülfutni rajtuk.
10 másodperc volt vissza.
-
sith7
félisten
Kérdés:
Ha látok valakit a barátlistámon, aki DZ - ben van, és van hely a csapatban, akkor kérdés nélkül csatlakozhatok én is ?
Az elmúlt napokban többször is volt ilyen, párszor írtam is a uplay chat -en, de választ nem kaptam - gondolom nagy volt a hent, és nem vette észre az illető - ezért kérdezem
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #16035 üzenetére
Mindenki profitál belőle. Mondjuk egy bizonyos távolságon belül kell lenni. Ez miatt buktam is szombatok sok sok pénzt mert nem voltam ott mikor Sniper lelőtt 2-3 rugót :/
Azt nem tudom, hogy bele kell e lőni a rugókba, hogy kapd a creditet és az XP-t, de szerintem nem.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Brownage #16028 üzenetére
Sose jöttem még ki úgy DZ-ből nap végén, hogy mínuszban lettem volna. Sőt.
Mert nem jatszottal meg recskaval.
Hunner:
nincs véresszájú boszorkányüldözésAzert erdemes lenne meghallgatnod mit kap neha.
Kovimestert csak azert jelentettem amugy mert mindig az pampog a legjobban aki maga is bunos
Meg azert mert a trollok kozottunk jarnak.
-
marilllyo
veterán
-
válasz
Brownage #16018 üzenetére
Hogy miért kerülik az emberek a rogue-okat, erre van pár egyszerű válaszom:
-A rogue-ok jelentős része még most is cheaterekből tevődik össze
-A nem cheater rogue-ok nagy része pedig messze jobb gearrel rendelkezik mint a játékosok nagy része tehát ha próbálkozol akkor le leszel lőve a fenébe (az 1.1 óta szinte csak olyan rogue-okkal futottam/futottunk össze akik 210+ vagy 220+ GS-al rohangáltak miközben én a 200-at is csak alulról karcolgatom.
-Beveszik magukat olyan helyre ahonnan szinte lehetetlen kilőni őket még 2-3x túlerővel is.A számokkal egy picit tévedésben vagy, a killekért %-osan kapod az XP-t (1 killért/szintért kapsz 7%-ot a maximum az 20%) és a DZ credit jutalom sem közel sem olyan magas mint ahogy állítod, 5x szinten kevesebb mint 3000 DZ credit járt a level 1 rogue státusz túlélésért.
-
Durva dolog az a shotgun es az eleterotoltes. Te kraftoltad vagy esett a tied?
Az enyemen ugye 27% fejloves bonusz van, 3% eleterotoltes kritikus talalatnal es 13% +sebzes ha 10meternel kozelebb vagyok.
Tegnap valtottam 4 striker + 2 sentryre. Kegyetlen jo. A shotgunnal pedig elealltam a nagy behemot langszorosnak, es csak lottem, lottem. Ha van nagy pulse a csapatban, egy lovesbol 3-4 crit. A strikert is feltolti pillanatok alatt. Tegnapi proban az aug sokat fejlodott a 4+2 szettnek koszonhetoen. Eddig 170-eket dobalt, most meg lattam 220at is tole.
Sniper : ha jol tudom, neked ia shotgunod van. Milyen talentekkel?
[hun] warhead : +1
Es most komolyan kerdem! Milyen jo hangulatban telt mar a tegnap esti dz. Folyamatosan rohogtem. Elvezet veletek egyutt menni. -
[hun] warhea
tag
ne haragudj, nem mosdattam senkit. en csak ezt a tipikus peldajat nem szeretem az eszetlen hulyesegnek. a nyakamat rateszem, hogy elkuldte a kepet, de RECSKA nevvel, pedig jatekban ugye nem is az a neve. plusz melle a kepen nem is latszik ki az. igy igazabol ot kerlekszepen a rosszindulat vezerelte es nem az, hogy egy csalot nyugovora kuldjon hanem "vilagitsuk at a masik 4et"
amivel racseszett mert a teambol mindenki tiszta volt azon kivul aki a kepet csinalta
Ha reportolni akarnank elmondom a ph-s kozosseg jo nagy szazalekat lehetne
ezek teljesen egyertelmuek ki mit csinalt, megsem kovezitek meg oket. (kovizzatok. igy helyesebb) legalabb ertekelnetek, hogy bevallalta es ugy rakta fel a kepet. 8an voltunk ott tudta, hogy a 8bol 5 legalabb eliteli a csalast de nem kamuzott, nem szarozott. az oszinteseg becsulendo.
Hunner:
Nincs is bajom a report ellen, szamtalan cheatert riportoltam en is es szerintem pont Te vagy az egyik ember a sok kozul aki tudja, mennyire fontos szamomra a tiszta jatekmenet. DE.Van egy ember aki bevallalja azt megkovezzuk es a maradek 30 lapit a fuben? Nincs kimondva de mindenki tudja kikrol van szo. Jo kovimester lehet nem tudja, de aki aktivan jatszik a kozosseggel az tudja.
Te reportoltal barkit is kozuluk? Elmondtad a velemenyed, hogy ezt igy nem kellene, en is meg mindenki. Pedig ok rpmhack teleport radar esatobbi szarokat tolnak nem holmi torpefetissel rendelkeznek.
Pedig van aki azert nem rak fel screent mert igy nezne ki:
szamomra ez a csit leginkabb
mindezt pedig fuggetlenul azert mondom, hogy a mieink-e vagy sem.
-
Brownage
tag
Na meg túl kell lépni azon, hogy meghaltam 3x, vesztettem X-et, nem megyek többet harcolni. Nagyon sokszor haltam és halok nap, mint nap. Sose jöttem még ki úgy DZ-ből nap végén, hogy mínuszban lettem volna. Sőt.
Egyébként kedv függő nálunk. Egyre gyakrabban van az, hogy a szóló játékosok nem feltétlenül célpontok. Sőt volt, hogy fetrengett valaki a földön épp haldokolt a társa meg elfutott tőle, mert rogueként közeledtünk. Pont lejárt rólunk a rogue státusz, felcsavartam a srácot a földről ő meg csak pislogott, hogy az exrogue mentette meg az életét
De az egyik francia srác mondta jól múltkor, mikor lelőtt egy szóló srácot:
"Ez egy multiplayer játék. Veszélyes itt lenni egyedül. Én csak ösztönzöm, hogy keressen magának barátokat és játszon csapatba, mert úgy sokkal nagyobb élvezet."És ez valóban így van. Én nem is tudom megmondani, hogy mikor voltam utoljára egyedül DZ-ben. 500 óra játékidőn vagyok túl, de összesen szerintem 5 órányi időt se töltöttem szólóban a DZ-ben. És nem azért, mert félnék, hogy leölnek a rogue-ok. Hanem mert egyszerűen az számomra unalmas. Nekem ez a csapatról, a társaságról szól. Még ha épp üres is a szerver és nincs semmi harc, akkor is élvezetesebbé válik egy picit a monoton bossfarmolás azzal, hogy dumálunk a többiekkel, ugratjuk egymást, nevetgélünk, stb.
De mondjuk számomra egy Diablo és más multi játék is erről szólt. Én nagyon régen leszoktam már a single player feelingről. Kb mióta megvettem az első modememet és kijött az első 20 ezres telefonszámla
De akkor rákaptam az ízére.
És a Divisionben szerintem épp az a nagyszerű, hogy nagyon könnyű új ismerősöket szerezni. Két nagyon jófej német rogue ismerősöm pl. onnan van, hogy üldöztem őket, lelőttem egyiket, a másikról lejárt a rogue státusz én meg megkérdeztem, hogy nincs-e hely a csapatban. Egy Hawaii sráccal is úgy ismerkedtem össze, hogy rogue volt, lőttük egymást és nagyot nevettünk, hogy mindketten összeestünk, társaink máshol voltak pont, így mindketten meg is haltunk. friend request és azóta játszottunk együtt többször is. Nem kell ám utálni a rogue-okat, akik normálisan mennek. Pl én tök sokszor van, hogy Publicba szólok, hogy Well Played, ha lelőnek az engem kergetők, visszaszólnak, hogy Thanks man és nem az van, hogy fuck you bitch. Nem feltétlen kell, hogy anyázásról szóljon.
Nekem pl ezért nem jönnek be a személytelen COD/BF/CS játékok. Bemész a szerverre, összesorsol randomokkal, senki nem szól senkihez, hisz nincs idő, ne afkolj, ott nincs az, hogy felveszed x meg y-t. mész és kb majdnem ugyanaz a feeling, ha nem baráttal együtt tolod épp, mintha single player lenne, csak nagyon ügyesek az AI-k és elpicsáznak
-
Hunner
senior tag
válasz
RECSKA #16026 üzenetére
Én is erre hajlanék amugy, hogy ne rágjuk már ezt mint egy gumicsontot. Mindenki levonta a számára megfelelő következtetéseket, és ha úgy gondolja játszik / nem játszik adott emberekkel.
Haladni kéne előre, max 3 hét és jön a következő kontent patch loot 2.0-val. Inkább arra kéne ráfeszülni.
-
válasz
Hunner #16025 üzenetére
Nem is ez verte ki a biztositekot, hogy engem repoltolt. Fingom nincs hanyan repoltoltak mar, mikor 1 hiteltem az m1aval meg a shotgunnal ( feltoltott striker... Vagy nevezhetitek 1 hit csitnek is, nem izgat xD ), megsem kaptam kitiltast. Ha most kapok, eloveszem a masik accot
) Az a durva, hogy azokat, akik semmit sem tudtak errol
Mindenki : Zarjuk mar le a temat.
Szepen felkavartam itt az erkezo incurson elott az allovizet.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #16017 üzenetére
Mondjuk azért arról ne feledkezzünk meg, hogy alapjáraton amit tett az szvsz helyes. Ha zero tolerancia van a csalókkal szemben, akkor legyen zéró tolerancia akkor is ha a mi kölkünk az.
Az egy elcseszett hibás lépés hogy mindenkit reportolt akit látott, de az alapeset, hogy a képet beküldi az ubinak Recska nevével szvsz nem ördögtől való...Lehet munkásőrözni meg vamzerezni, meg arra fogni hogy a közösség aktiv tagja és segítőkész, de az én értékrendem alapján aki csaló/hekker/glicser azokat a közösség minden gondolkodás nélkül kellene hogy kivesse magából...Érdekes, hogy az emberek mindig másképp viszonyulnak ahhoz, ha valami a közelükben történik. Olyankor már nincs véresszájú boszorkányüldözés, csak a szolid hümmögés... -
utomi
senior tag
válasz
Ez az.
Nem is egy ovodás csinál ilyet hanem egy felnőtt intelligens ember. Neked is csak gratulálok.
Ilyen egy érett felnőtt ember. Én is megmondalak a tanítónéninek.
(#16025) Hunner
Hatalmas +1!
Megy a mosdatás meg, hogy akkor nyomjuk fel kovimestert is de, hogy miért vagy minek az nem számít csak mert egy havernak ártott aki amúgy korrekten reagált a dologra! -
.LnB
titán
válasz
Brownage #16018 üzenetére
Bizony, mostanra szépen kitisztult a DZ. A régi idők (nem is volt olyan rég) visszatérni látszanak.
És igen rugózni nagyon kifizetődő. Nem is nagyon szoktam gondolkodni mikor egyedül játszó játékost látok és team-ben vagyok. Csak megkérdezem, hogy mehet?! Szemétség, de kifizetődő, egyszerűen a kérdés sem merül fel bennem, hogy lelőjem e?! Aztán 90mp-ig vagy futás vagy camp.
A másik, hogy rugókat kell ölni. Ha közel vannak akkor mindig meg kell próbálni. Tegnap Sniperékkel így lett meg a 140-150k DZ credit. Mondjuk abba volt egy teljes 4fős manhunt kill is. És beszéltük is, hogy milyen jó volt. Nem csaltak, mi se csaltunk. Izgalmas harc volt.Meg is van a 204-es M1A, már csak egy balanced craft kellene, bár nem tudom érdemes e vesződni vele a nerf miatt.
-
birorichard
őstag
válasz
haha, troll.
Nem rossz.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Valaki felmenője tuti munkásőr volt.genetikával meg ugye nem lehet mit tenni
-
Brownage
tag
válasz
-
Brownage
tag
válasz
pendre54 #16006 üzenetére
Annyi a titka, hogy nem kell fosni a Rogue rendszertől. Ez a játék mozgató "rogue"-ja
Nagyon sok emberen látom azt, hogy ha lát egy rogue-ot, akkor messze elkerüli, folytatja a kis saját monoton farmkörútját. Vagy éppen üldöznek rogue-okat, akik felbosszantották, de nem érik utol időben, és a timer lejárta után hagyják a francba. Akik utána általában ismét ledarálják hátulról az embert. Tökösnek kell lenni. Ha egyszer valaki felbosszantott és beleöltem 2-3 percet, hogy a fél pályán végigkövettem, akkor ne hagyjam már röhögve elsétálni. Lődd le. Kapja meg a halált. Legyél rogue. Fuss el, éldd túl. Egyrészt izgalmasabbá is válik a játék, másrészt sokkal több xp-t tudsz összeszedni és pénzt is.
Egyetlen killért kapsz mondjuk 5-6ezer XP-t? Meg 8-10 ezer DZ Fundsot? Most pontos szám nincs előttem. De emellett a meghalt játékos elejtett pénzét is lootolod. Nem tudom most pontosan hány NPC-t kell megölni 10 ezer pénzért, de gondolom nem dob mindegyik fixen. Ha dob, akkor kb 400-at dob? Ha minden 3. dob 400-at, akkor 4ezer pénzhet 30 NPC-t kell megölni. Tehát 10k DZ pénzhez kb 80-at? Na mindezt roguevadászat közben 2-3 perc alatt szerezheted meg.
Egyre kevesebb cheaterrel lehet találkozni, így egyre csökken a rizikó, hogy olyan rogue-ot üldöz az ember, aki mindenkit megöl, akit csak lát az útjában.
4 fős csapatban kell menni. Ha nem elég tapasztalt a csapat, akkor nyilván nem érdemes egy 4 fős manhuntos rogue csapatra ráugrani, mert valsz nem fog sikerülni megölni őket, de mondjuk én egyedül is elmegyek legalább a környékre, hogy lássam mi van ott. Nem egyszer volt már olyan, hogy 10-12 player összegyűlt és rájuk rontva én is kaptam a jutalomból. Nyilván egyedül nem ugrottam volna nekik.
De nagyon sok 1-2 fős rogue is van, akiket azért 4-en, signature skill használatával könnyedén le lehet ölni. 3-4-5 DZ kulcs esik ki belőlük, jó pénz esik ki belőlük és jó xp is jár értük.
-
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #15975 üzenetére
Koszi a reportot kovi. Halistennek a kepen vagyok es tiszta a lelkiismeretem. halistennek bekuldted multkor a uplayed ugyhogy elkuldtem a kepet az ubinak es megirtam hozza hogy aki csinalta a screent az pont te vagy. Ha nincs felnivalod nem fognak kitiltani. Jo hangulatban eltoltott kovetkezo kovetkezo 2 hetet kivanok. Gondolom a szomszedot is lejelentetted mar mert neki van jakuzzi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na persze hogy PC-n.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16009 üzenetére
Azért 4 emberes csapat 2-3 óra alatt komoly összeget össze tud aprítani.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pendre54 #16006 üzenetére
Nagy része rugók levadászásából jött össze,dz ládák is adnak 1100-at,a mobok meg ~3-400-at. Eddig mindig meg tudtam venni a heti fegyvert a dz3-as vendortól,kivéve persze akkor nem amikor még nem volt meg a lv75 (jelenleg lv89). Többségében egyedül kezdem el dz1-től dz3-ig haladva,aztán általában vagy becsatlakoznak vagy behívnak.
-
TommyS_27
senior tag
napi cheater: [link]
-
válasz
Snip3r_HUN #16003 üzenetére
Azért erre én is kíváncsi volnék, hogy mégis mi merre, hogy lehet egy nap alatt ennyit összeszedni, mert én kb. 200 óra után, még mindig csak a 66-os szint környékén bóklászok a DZ-ben, és összesen nem tudtam még ennyi idő alatt összeszedni 267e kreditet. Ja, és egyébként én csapatban járok ismerősökkel.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16003 üzenetére
Valamikor nekünk találkoznunk kell
-
drmazsi
aktív tag
Üdv!
Érdemes most megvenni a set tervrajzokat a BoO-nél lévő vendornál? Ha igen melyik-et? Sentry? Striker? Tactician?
Még sosem voltam Falcon-on, így ezért kérdem. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest