- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Csoffadalom #43399 üzenetére
10 perc ahogy a landmarkok is újra élednek.
-
Csoffadalom
tag
Lehet buta a kérdés, de DZ-ben a Divtech ládák mennyi idő után nyithatók újra?
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #43392 üzenetére
Ahh ok, ezt nem tudtam, hogy 4-ig megy, csak 5,6 nem.
-
arnikusz
veterán
Próbálta már valaki a következő új kombót:
Barrett-Specialized-4db CF Striker- láttam egy videjót és ott DZ-ben adta a rugó killeket.
Ha nem úgyis megpróbálom, mert a Barretek között van egy 95%-nak mondható, meg egy jó Specialized is. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43394 üzenetére
Oké viszlát!
Írtad is hogy nem próbáltad még 4 cf mellett,én megnéztem nem megy szóval korrigáltam az állításod,úgyhogy
:
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43386 üzenetére
Majd a GE 3-on megcsináljuk, Végső és Reclaimer ajánlott akkor.
De igaza van Anonymusnak 1 óra biztos lesz míg átpakolok mindent az eladós karakterre és megyek DZ divtechet gyűjteni mert csóré vagyok 1210 van csak.Tegnap meglett a 10 ezeröcsis láda, meg 10.000. GE credit.
És biztos, hogy nálam bugos, mert amikor Anonymussal és a többiekkel csináltuk a stopperes óra futást meglett 7800-8000, között, de azóta is csak a múlt szerdai 6304-et mutatja amivel szintén dob 2 ládát azokat se bontom 1.8 ig.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43393 üzenetére
Visszhang
-
Vityaa
tag
Azért az elég gáz, hogy 50 ládából nem jött össze annyi, hogy egy csapásmérő szettet összetudjak rakni.
Szerintem egy időre elég volt ebből a játékból. Ennél többet már nem lehet farmolni. Bezzeg barettet dobott vagy 5-öt, amiből 1 használható kis túlzással. Szenvedek e GE ládákkal és sima+exo cuccot dobál. Az milyen már.
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43383 üzenetére
Amúgy Ninjánál nem úgy volt, hogy CF itemekkel nem érvényesül?
-
válasz
Snip3r_HUN #43383 üzenetére
Siettünk is rendesen,jó kör volt az utolsó.
--------
Nekem is Tier 2 lett a vége.
Kaptam is egy jó csapásmérő mellényt PVP-re az egyik ládából. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43380 üzenetére
akkor ma stolen signal halál nélkül?
-
Anonymus23
veterán
válasz
5150head #43381 üzenetére
Mi is szívtunk vele tegnap, de mi nem adtuk fel, meg is lett az eredménye, csak sikerült, igaz vagy 3 órába került mire meglett. Volt olyan kör, hogy mentem felrakni a 4. bombát, amikor ránkéledtek a mobok, 2 lövés voltam a rugónak
Ehhez képest a heal nélküli gyerekjáték volt. Tegnap végül is én 2x nyomtam le a fekvés nélkülit, estefelé még játszható volt, éjszakára már nagyon laggos lett.
Érdekes módon az esti az elsőre lement, az éjszakai az talán 5-6. próbálkozásra.
A heal nélküli meg levezetésnek jó volt. -
5150head
senior tag
válasz
Anonymus23 #43380 üzenetére
Hatalmas volt a lagg nálunk. Robival meg akartuk csinálni a Falcont, hogy neki is meglegyen a maszk, de egyszerűen játszhatatlan volt a game.
Nem sebződtek a mobok, teleportáltak, nem jelezte a gránátot a játék, engem fedezék mögül lőtt ki a sniper, 3-4 próbálkozás után feladtuk. Így nem lehet megcsinálni egy achit.
A végén lenyomtunk egy boss kört meg kifarmoltunk 10e kreditet, pedig teljesen mást terveztünk... Nekem nagyon elegem lett most egy időre a game-ből. -
Anonymus23
veterán
A Deltákkal kapcsolatban:
Tegnap mit tapasztaltatok, mennyire volt vészes a játék?Azért kérdezem, mert kicseréltem a 2 routert, amit eddig repeaternek használtam azt beállítottam fő routernek, és tegnap egyetlen egyszer sem volt Delta/Mike és társai. Az igaz, hogy Modem->router->Szgép közötti kábeleket is átcseréltem máshol használt kábelekre, de nem gondolnám, hogy ez volt a gond, mert azt már máskor is próbáltam másik kábellel.
Sehol máshol nem tapasztaltam egyébként netes vagy kapcsolódási problémát egyébként csak itt a Divisionben, és itt is csak 1.7 óta.
A csapatból volt aki elszállt egy időre, de nekem csak kisebb/nagyobb lagok voltak... -
Lefty
addikt
Az jo ha 25 superior ladabol 2 reclaimer CF esett?
Tragikomedia ez a lootminoseg mar nalam.
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy CF reclaimerből hogyan tudnék dps-t csinálni? Mondjuk dz-ben jól jönne. Nem szeretném elrontani pörgetésnél a statokat.
-
Konzol PTS holnap 10:00-tól elérhető, pre-load ma este 20:00-tól (aki kapott jogosultságot/jelentkezett)
-
válasz
Ricsimokus #43350 üzenetére
Szia,
szerintem nem lesz gond vele, GTX860M-en is vígan fut 50-60 fpssel low beállítással és úgy sem csúnya.
-
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #43362 üzenetére
Én is két sniper fegyóval csináltam sentryvel.
Direkt nehogy véletlenül átváltsam.Nem adta be.
-
Anonymus23
veterán
Nekem akkor nem adta be, amikor volt másfajta killem is, pl turret vagy seeker.
Másiknál meg akkor nem adta be, amikor volt nálam másfajta fegyó is, nem emlékszem, hogy lőttem volna vele, az biztos, hogy átváltottam rá, de szerintem nem lőttem
A vége az lett, hogy beraktam két snipert és úgy toltam le sentryben, akkor beadta. -
törölt tag
Hali,
probalta mar valaki mobil nettel a jatekot? Kis baratom 1 megas UPC mobilnettel probalna meg, a kerdes van-e ilyesmivel tapasztalat?
elore is koszi.
-
válasz
birorichard #43356 üzenetére
Csoportról nem tudok, de én ps-n tolom
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43355 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a 3. GE-hez elég sok egzotikus ellenállásra lesz szükség...
Ezt mondjuk nem teljesen értem:
Ally to ally explosion damage is increased
Eddig baráti tűz nem volt, max az effectet nyelte be az ember pl egy stickynél. Nem így volt?
A hármas bónusz nem lesz rossz, gyakorlatilag láncreakcóban robbannak fel az ellenek néhány 2 killel, mondjuk ezzel együtt mi lehet a "too much damage" az megint kérdés
De most meg mi fogunk úgy kinézni mint egy karácsonyfaVégső+Reclaimer jól fog jönni az biztos...
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
A GE eseménynél van egy olyan achi,hogy mesterlövészpuskával kell végigvinni pályát
Megvan mindegyik kivéve a közgyülés.
Most csináltam meg az előbb sniperrel és nem adta be.
Másnak is bugos? -
birorichard
őstag
Sziasztok, van itt olyan csoport, aki még aktívan tolják ps4-en?
-
arnikusz
veterán
A tervzett, de még nem végleges 2 GE:
GE 3: Strike
Modifiers
Strike
Always active; enemies explode after a delay when killed.
Pre-emptive Strike
Strike behaviour, plus too much damage triggers a small explosion on the Agent.
Tactical Strike
Pre-emptive Strike behaviour, plus Strike explosions mark nearby enemies. Marked enemy kills damage all enemies. Ally to ally explosion damage is increased.
Playlists
lincoln tunnel
lexington
time square
warren gate
stolen signal
Classified sets
nomad
d3
alphabridge
bansheeGE 4: Ambush
Modifiers
Ambush
Always active; agents deal increased damage while stationary.
Covert Ambush
Ambush behaviour, plus damage then health diminishes while moving.
Strategic Ambush
Covert Ambush behaviour, plus damage diminishes when close to allies.
Playlists
queens tunnel
dragon's nest
time square
broadway emporium
police academy
Classified sets
firecrest
hunter
predator
tactician -
Krissz1983
aktív tag
Nekem 43 nap játékidő után esett 1 darab urban mdr 😊 szóval a loot mint olyan elmehet a pics@ba 😫😁😁
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43347 üzenetére
hát azután a "sikeres" sólyom után nem játszottam többet. amíg kábelről voltam 1-2 lag volt, amit pl te is mondtál a drónos résznél, de semmi más probléma nem történt. még a killeket is jobban adta, nem mind a tiéd lett.
ugye én korábban is így játszottam és akkor se voltak delta gondjaim. az egész akkor jött, amikor váltottam.(#43348) arnikusz: pedig vártuk, hogy gyere.
ha ez vigasztal sokadik próbára se sikerült.
-
arnikusz
veterán
válasz
flash- #43349 üzenetére
Magányos Csillag CF és Striker CF.
1.8-ban buffolják a sebzését pozítiv irányba.
Szerintem PVE tökéletes darálni, de néha DZ-ben is használom Landmark takarításra a Magányos Csillag cf Berserker-jével veszett.Alakíts hozzá egy szettett, de a kézreállót pörgetném legalábbis én. A parancsolót használhatóbbnak tartom.
Az eventen ezzel a rusholtam, a Vérengző ment rá, de majd visszajön más ezután.
-
Ricsimokus
újonc
Sziasztok. Egy olyan kerdesem lenne hogy valaki jatszik-e HD7850es kartyaval.? Szerintetek menne vele gond nelkul egy i5 2500k es 8gb ram mellett?
-
flash-
veterán
na beadta ezt a megállító fegyót.
kézreálló és parancsoló talentekkel. melyiket mire rolloljam szerintetek?
és milyen build való hozzá? vagy nem egy nagyszám ez a fegyó? -
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #43345 üzenetére
Meglett tegnap a maszk, láttam gyűrtétek.
Frici holnaptól akkor már 6 CF eshet a korábbi 3 helyett.
Gondolom ezért találták ki a maxoló rendszert 1.8-ra, így ha van alacsony páncélos CF-szettelemed azt felpörgeted.
Tehát goback DZ és összeszedni 4000 Divtechet.
Ne feledkezzünk el a Halloween eseményről sem akkor is lesz valami.
-
törölt tag
1200 óra után most esett Bullfrog először. Bár most kettő is.
De a múltkori GE-hez képest ez maga volta kánaán. Igaz, hogy 75 ládát nyitottam ki, de mindhárom készlet (csomó item duplikálva), Bullfrog, Warlord, MDR, szóval rengeteg exo esett, jó néhányszor harmadik tárgy is bónuszként. Amúgy 90%-ban LS-t játszom, ott 1.7 óta gyakorlatilag nem esett exo vagy classi láda. PVE bossokból se. Gondolom holnaptól megint csak a garantáltatk.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43340 üzenetére
Kedves Fórumtársam esetében pedig méginkább ajánlott a módszer, tekintettel az eredményes generátorára.
Mindezek mellett hangsúlyozva az én esetemben az elmúlt 2 napban minden körben esett 1 exo és egy CF.
Skull kesztyűből 4db, Tenebrae és Caduceus 4-4. A CF -ekből viszont a kis hamis még mindig nem adja a Deadeye térdvédőt. -
Anonymus23
veterán
Értem én mire gondolsz, és abban egyetértek, hogy nem lehet tudni, hogy honnan fog kiesni, ha kiesik.
Amit mondani akartam, hogy legalább a fixen exo-t adó ládából azért annyi esély van, hogy legalább exo esik, míg mindenhol máshol tényleg bármi.
Statisztikailag minimálisan de több az esély így az MDR-reEz kb olyan mint Dumb&Dumber és az 1:1 000 000 esély, azaz van esély
-
5150head
senior tag
Nekem GE ládából esett Bullfrog most vagy 3 is bónusztárgyként, (előtte két darabom volt egy még 1.6ból jött, meg egyet nyitottam, de dobott Barettet meg Pachant is. MDR-t meg pl Lexin dobott cst-nak amit meg is kaptam
Nincs egy egyetemes formula amit ha végigcsinálsz esik az adott ittem ilyen, az RNG. Másik cst-nak pl classi Deadeye mellény nem esett még, csak én dobtam neki amikor a boss dobott (pedig az jobb volt mint az enyém, csak érted... legyen már meg neki is)
A "Tűzvarázsló" karakteremnél nem használom már az MDR-t mert most LovaC van bent. Exo itemet most Ninjan kívül nem is használok. Ládákat is most a Divtech miatt farmoljuk.
Felesleges erőlködni ilyeneken szerintem, majd esik, vagy kidobják a társak ha nekik esik és kész, persze ehhez játszani kell. -
válasz
Anonymus23 #43335 üzenetére
Azért van némi különbség aközött, hogy azt mondod, hogy "próbálj több exo-t farmolni altokkal hátha nagyobb szerencséd lesz" vagy "dobálja az exo, nekem már adott x darabot". A kettő között lényeges az eltérés jelentésileg. Amúgy ez az egész kis vita inkább a szemantikán megy és nem a játékmechanikán
Amúgy felőlem csinálhatsz statisztikát, nagyjából annyira lesz hasznos mintha én csináltam volna statisztikát arról a DZ körről amikor Szatyorékkal mentünk pár hete és az egyik boss 2 classified-ot dobott egy másik meg 1 exo-t és egy classified-ot. -
arnikusz
veterán
Ha valaki szeretne még ma 10. ezer GE creditet összegyűjteni és kevés ideje van rá pl. max. 2 óra.
Akkor a Lexi Clear Sky mellett egy másik módszer a következő:
Kell hozzá 4 alt.
Mindegyikkel végig rush a 15 PVE bosson és 1db Lexington.
1 kör így 3038 GE credit X 4= 12152.Én így csináltam szombaton és Vasárnap.
Még annyi lesz, hogy a meglévő 4 láda mellé veszek 6db-ot (tegnap csak bontottam még 6-ot).
De most már van 7700 GE credit, így a fenti módszerrel meglesz a 10 ezer és a plussz 6 láda. -
arnikusz
veterán
válasz
PVE bossból jelenleg Skull, Tenebrea és Caduceus eshet.
Heti ládából, exo ládából minden.
DZ Bossokk Midas, Hungry Hog, Tommy Gun elsődlegesen.MDR eshet, DZ-ben de minden változni fog 1.8-al a DZ-javára.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Ismerősömnek esett DZ-ben egy MDR, én is alig hittem el.
-
Anonymus23
veterán
Mégis hol a francban eshet nagyobb eséllyel exo cucc mint exo ládából???
Persze, nincs garancia, de a PvE bossokkat miért mondjam, amikor onnan még egyetlen MDR sem esett, egy valakiről tudok akinek, de Tenebrea, Skulls az már egy rakat a bossokból, szóval ha az kellene, akkor a bossokat javasolnám.
De MDR-hez pl DZ bossok is dobtak párszor, de az is nagyon rare.Egyébként biztos megzavar egy újoncot, amikor az egész loot 99,99999%-a kuka azonnal.
Van kb 30 exo láda meg pár heti jelenleg már elrakva, 1.8-ig gyűjtögetem, csak neked fogok egy statisztikát csinálni, hogy mit fogok nyitni belőlük...
Ami persze semmit sem jelent, mert random loot, tudom, de akkor is, ott legalább biztos, hogy exo lesz, igaz hogy Damascus vagy Cassidy, de akkor is exo -
válasz
Anonymus23 #43332 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy egyre inkább zavar, mert a jelek szerint még mindig akad 1-2 újonc akiket összezavartok és aki próbálkozik annak se adtok hasznos tippet ezekkel a "de nekem sikerült" jellegű írásokkal mert nem tudjátok ennyi idő után sem a helyén kezelni a loot rendszert.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43326 üzenetére
Próbáljatok ki egy magas elektronikás 6 classified sentry + pajzs + pisztoly kombós support-tankot. Emellé egy fullos healer reclaimer és két Final Measure.
Persze ezt csak elméletben írom, gyakorlatban nem próbáltam, de egy ilyen csapatban a DPS is rendben lenne, a gránátokból sem lenne baj és a végére is lenne elég shield kapacitás
-
válasz
Anonymus23 #43325 üzenetére
Ha nem tudod, hogy mennyire tolja akkor ne általánosíts légy szíves, hogy az "exo-kból esik szépen". _Neked_ esett és ennyi, csak ebből sikerült megint messzemenő következtetést levonnod. Egy szavam nem lett volna ha csak annyit mondasz, hogy próbáljon meg több exotic-ot farmolni altokkal, hátha picivel nagyobb szerencséje lesz a célirányos farmolással.
Igazából 2000+ óra játékidővel sem vagy jobb reprezentatív minta (sőt inkább az egyik végletet képviseled, másrészt 1-2 kiemelt példával maximum torzítani lehet a statisztikát mint sem alátámasztani) mint az akinek csak 3-400 órája van benne mivel illene tudni már, hogy a loot random és pusztán csak a szerencsén múlik, hogy kapsz valami jót vagy sem. Nem a Division az első játékom ahol szembesülök azzal, hogy mennyire tud büntetni egy ilyen loot rendszer.
p.s.: Őszintén gratulálok (de tényleg), hogy neked esik, meg 1-2 másik szerencsésnek, de a hajam égnek áll az ilyen marhaságoktól, hogy csináld ezt meg azt mert nekem dobott.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43326 üzenetére
Hétvégén megcsináljuk, vannak ötleteim, de előtte még a Napalmcsi is kellé nékem, meg kezdhetjük megint az exo gyűjtést.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #43324 üzenetére
Gyakorlatilag mivel kettőt lehet rajtuk rollolni, ezért lehet próbálkozni, csak credit kell hozzá elég.
Én tegnap az egyik DPS karakterre összeraktam az alábbiakat, hogy megcsináljuk a hibátlan ellopot jelet, de sajnos nem jött össze a csapat:
Staminás reclaimer (~230k körüli képzettséggel + Stamina, hogy ne azonnal feküdjön egy gránáttól)
Ninja + 3 CF Végső + Virgonc + Defence
Ninja + 3 Defence + Virgonc + Ragadozó
Plusz ami amúgy is rajta volt Ragadozó DPS (PvE) + Dead Eye CF + 50-50% elite-páncélsebzéses build.Nem tudom mi lenne még jó az ellopott jelhez, hogy minden pályaszakaszra legyen megfelelő
-
Anonymus23
veterán
Nem, nem már megint az, hanem arra utaltam, hogy exokból esik szépen, én elég sokat farmoltam, honnan tudjam mennyire tolja ezt?
Nekem is millió szutyok esik mellette, de a heti 10-20 közötti exo ládából plusz néha bossokból azért esett rendesen.
De pl a randomokkal való játék is jó lehet, vagy 2 hete az egyik csapatban az egyik nyitott egy exot, és kapott egy majdnem fullos Ninját, kidobta, senkinek nem kellett, így felvettem
De MDR-t is kaptam már így, volt, hogy esett rákérdeztem, hogy milyen, mondta, hogy nem tudja, neki nem kell odaadta, kifejezetten jó volt. De volt olyan is, hogy olyan Malacot kaptam valakitől, ami nagyon nagy sebzésű, pár százzal több mint az addigi összes, pedig azt hittem, hogy közel max sebzésűm van, de az összes többi leértékelődött hirtelen.
De a legtöbbet exo ládákból kaptam. Mivel elég sokat toltam ezt a szutykot, gondolom mintacsoportnak jó vagyok...(#43323) baker_
Nem bántásképpen akartam vagy kivagyiságból, számomra furcsa, mivel gyakorlatilag mindig esik valami, és én sem keveset toltam ezt, és furcsa hallani, hogy van ami még sohasem, vagy csak 1.
Bár valamelyik nap is volt olyan, hogy valamilyen cuccost odaadtam csapattagnak, akinek még soha nem esett, közben nekem már a sokadik (és felesleges). -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43321 üzenetére
Én DPS Reclaimerben gondolkodom 193 ezres képzettség, 7800 tűzfegyver és 300 ezres szívósság mellett.
Mit szólsz hozzá?
Különösen a Legendarykra, UG Hunterekre és a Resistance Játékmódra.
A láda mellé Pulse Turret ami már bizonyított a Legendarykon.
Bár láttam pár PTS videót és ott az Alpha volt a sztár a Resistance módnál és UG-ban is.
-
Lefty
addikt
válasz
En elhiszem, meg latom, hogy masnak esik. El nem tudom mondani hany exo ladat nyitottam mar, nem meg semmi nem dobott. Viszont a pakhant es damascust nem gyozom bezuzni.
-
válasz
Már megint ez a "mert nekem jó a drop rate ezért másnak is biztosan az" marhaság.
Attól, hogy neked esett 8 még nem jelenti automatikusan, hogy másnak is hullani fog. Nekem például annyira esik, hogy én hónapok óta most szombaton kaptam először MDR-t (talán idén ez volt az első) és az sem exotic cache-ből esett.
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #43318 üzenetére
Mai napig tovabbra sincs meg egyetlen MDR-em...
-
Hálisten nem fenyeget a veszély, hogy bármelyik maszkot beszerezzem most ezek közül a csodák közül
Cserébe két patch is megvan és kiesett a második MDR Lexingtonból, ami erősebb, mint az első, bár mondjuk a talentek hulladékok rajta.
-
törölt tag
válasz
lucfenieux #43312 üzenetére
Az meg kicsoda
-
arnikusz
veterán
Kétféle az egyik Barrett, Ferro, Shortbow, Specialized, Skull, Nimble- ez ha egyedül vagyok bármely területen.
Virgonc, Refressed, vagy Tenacious, Shortbow, Specialized, Skull, Nimble.
Skull kesztyű volt 2 jó, de az elmúlt 2 napban a PVE bossokatmind a 4 alttal megcsináltam és még 4 esett.
Alig váron 1.8-at, hogy kimaxoljam mindkét változatot.
A ferro maszk változni fog kap még plussz tulajdonságot. -
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #43302 üzenetére
A nem kell gyógyítóban meg lehet feküdni, sőt volt aki mondta, hogy full wipe is volt nekik és mégis beadta.
Nekem az alábbiak gyűltek össze eddig
Striker 4 komplett szett (ami tegnap óta esik azt szelektálom, a legrosszabb mindig szanálva van)
Reclaimer 3 komplett szett + amiknél már van 4 cuccos is de itt is 4 feletti darabszámnál már adom el az adott cuccot ami a legrosszabb.
Sentry: 2 komplett szett + a fentiek, van amiből már 8-10-et is dobott már kukázva lett egy jó része.
-
arnikusz
veterán
Reggel a napi 5. Ládából meglett a hiányzó Striker kesztyű 856 páncéllal.
1.8 ban majd felpofozzuk. Így már több ládát nem veszek, a 10.000 jó lesz a következő eseményre. A Reclaimerből, meg fogok egy DPS t csinálni,van 3 szettrevaló, a Sentryből meg négy teljes.
De fő szett továbbra is a Csillag, meg az Exo arany lesz.
DVD 24 ott lesznek a heti HVT-k 4 alttal hoznak szépen. A napi 2-3 óra alatt a napi 10 láda meglesz. Szerintem most se vettem 50-nél többet. -
dvd24
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #43300 üzenetére
És nem csak csökkentik a pontokat (ergo lassabb lesz a GE credit gyűjtés), de a következő két eventben már 4-4 set lesz, nem három mint eddig.
Szóval mindenki készüljön lélekben egy nagyobb lélegzetvételű farmolásra a mostaninál, aki mindent össze akar szedni
-
xyvalaki
aktív tag
A "Nem kell gyógyító"-nál nem írja hogy nem lehet letérdelni. Jól értem? Csak mert 30x neki estem, de de eléggé béna randomokkal. Mire leértem az alagútba valamelyik megfeküdt. Legtovább az ötödik hullámig bírták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged