- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
-
arnikusz
veterán
válasz
SütiGTi #43193 üzenetére
Nem vagy lemaradva van még idő.
Nálam a 20-ból 7-van meg.
Főleg LMB területen, a küldetések mellett az 5 db LMB PVE boss, napi /heti HVT-k LMB-ez is.
Azt kell eldöntened az Assault Achikat akarod megcsinálni, vagy GE ládákból az új CF szetteket.
Csinálj napi 10 Lexit a ládákért és utána az Assault Achikat.
Én szombaton és vasárnap tervezem, a fekvés, heal nélküli és távcsöves+ gránátosokat megcsinálni, ha jönnek a Játékostársak, ha meg nem lesz meg majd legközelebb.
-
Anonymus23
veterán
Lexi rushra olyan build kell, amelyik ulti visszatöltős.
Az egyik ismerősnek van, gyakorlatilag minden szakasznál végig ultival írtjuk le a mobokat, mire lejár vissza is tölt neki, ha figyelek arra, hogy ne én végezzem ki a mobokat.
Ha nem kell a loottal foglalkozni, akkor nagyon sok Lexi kört le lehet nyomni. -
SütiGTi
senior tag
Mit érdemes farmolgatni, hogy a GE listán kicsit előrébb lehessen lépni? Tegnap este folyamat mentem, de valahogy nagyon le vagyok maradva
A hoki maszkot sikerült összehozni az orosz konzulon a többi annyira nem vonz. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #43191 üzenetére
Mindegy.
Én mondjuk csak ezeröcsis ládákat veszek.Eddig 15 jött össze a 2 napból és ha nézzük 15 CF esett.
5 különböző Striker.
Reclaimerből és Sentryből 4-4 különböző, meg 1-1 mindkettőből ami azonos.Ma viszont 20-kor indulok egy 1 órás Lexi rushra, aki gondolja csatlakozhat.
-
-
dvd24
senior tag
Közben összejött a 6 sentry is, de konzolon ez felejtős - egér híján necces a gyors és pontos fejlövések leadása.
-
-
dvd24
senior tag
válasz
TommyS_27 #43175 üzenetére
a 6-os bónusz miatt egyből le lehet rakni újra ha emp-vel kilövik
Support station gains a 50% chance to have no cooldown triggered when it is destroyed by an enemy. This chance is increased by 10% for every 2000 Electronics (instead of 1000).
tehát 10000 electronicsal mint nálam is letehetem egyből újra ha kilövik
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #43175 üzenetére
Igen de mit csinálunk majd ha kempelnek egy jó magas helyet ahova fel is kell menni + a ládát jó helyre dobja a taktikus. Eddig egy reclaimer tudott kb 19-20k-t gyógyítani a csapaton. Most 31k+ Szóval több mint 50%-al erősebb a láda. Véleményem szerint ezt most lebaxták de nagyon Tommy.
-
HKorn
veterán
Összeraktam eg elég aprítós szettet kifejezettem erre az Assault GE-re dedikálva, 2 predator, 2 D3FNC, 1 nomád, 1 Ninja, 8K FA-val, 51% elitsebzéssel, 42% EAD-vel, gyakorlatilag úgy futok végig vele egy 5-6 fős Mob bandán, mint a kés a vajban.
Viszont kötsög a rendszer, előre eldöntöttem, hogy striker és reclaimer szettet fogok gyűjteni, erre már dobott 5-6 Sentry CF-t, mígy reclaimer és striker csak 1-1 van.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #43161 üzenetére
Bezony bezony.
Ha nálam összejön én egy Turret flame fogok berakni, míg nem jön a Firecrest classified jó lesz perzselni.
Anno az első LS altot firecrest/taktikussal csináltam meg.Viszont az esemény lezárását követően ( kvételt képezenek a loot generátort birtokló Fórumtársak) kíváncsi leszek, hogy fognak esni a most már 6 CF szettek.
Mert ugyebár csak 1.8-al jön majd az, hogy bárhol eshet CF.
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
Várjanak fórumtársaim egy kicsit, holnap lesz egy 8 órás karbantartás és leghamarabb hétvégén próbálják újra.
Ez a nyomi szerverek meg PTS hozamánya.
Tegnap már beírt egy olyat a Massive, hogy elérték a felső kapacitást.Agents! We're nearing max server capacity for the new Global Event. You might experience queues and redirections to other data centers.
-
arnikusz
veterán
-
-
Ez már nem PTS-es PVE cucc.
Az M4 nem tökéletes Pusztító-Gyors-Vérengző 22% Páncél sérülés,de használható (ezt tudtam kalibrálni kb 40-ből),fél tárból lefeküdt a dagi Lexi-n.
Mellényt DZ6 vettem,hogy tudjak rá páncél sérülést tekerni,maradt rajta az élet,ami inkább tűzfegyverre kellett volna,ez van.
Nem volt miből dolgozni.Lőttem két képet a küldi közben.
-
törölt tag
válasz
Lifer092 #43148 üzenetére
Jaj ne.
legalább a mostani szettek legyenek meg. Nincs szükség arra, hogy még jobban csökkentse vmi az amúgy szr drop esélyeit.
Az open world bossok dobnak régit is.
Ahogy olvasgattam, ez a med skilles achi bugos. Van, aki szerint a pulse okés, mások szerint nem. Elvileg a nomád 3-4 bónusz, ill smart cover heal mod is “medical skill”. Ha tippelni kéne azt mondanám hogy még a dev se tudja mit kell csinálni.
A relentless táska viszont okés.(#43149): a hvt ontja magából a GE pénzt. Igaz korlátozott, de csapatban nagyon gyors.
-
arnikusz
veterán
Mindegyik maszk, de különösen a Disznó egy hulladék.
Én célkitüzésként a napi 5 ládát irányoztam elő.
Tegnap 2 és fél óra játékidőm volt és még mára kezdésnek maradt 4334 GE credit, de ugyanaz lesz a metódus péntekkel bezárólag 8 kör Lexi - ma a Közgyűlés, az Orosz nagykövetség és a PVE Bossok.A PVE Bossok a korábbi 3 CF-et dobálják esett egy Csillag, meg egy Skull.
Hétvégén meg Játékostársakkal megcsináljuk a fekvés, heal nélküli tokeneket, meg a Falcont.
Ha esetleg az idényen belül esik Striker azt pörgetés nélkül meglesem, mert drága a játékidő , hogy pörgetéssel teljen.
-
xyvalaki
aktív tag
Az előző GE jobban tetszett. Egyedül a Sólyom ahol a sniperekre kell vigyázni. A többi olyan mint a normál küldetés.
-
IntelKiller7
veterán
Xboxosok vannak erre? Anno megvettem, de egyedül nem éreztem magam jól benne. Ha esetleg lenne valakivel akivel el lehet poroszkálni a fő küldetéseknél megköszönném.
GT: Alwin4K
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43135 üzenetére
-
42861
senior tag
Ezt vágom, be is jönnek a grindes játékok, pl. Diablo 3. Ott élvezetes a grindelés. Itt ugyanaz a tizenpár küldi, ugyanazzal a négyféle ellenféllel akik ugyanott bukkannak fel.
Ha már a D3 kb. 70%-át lenyúlták, hozhatták volna még a nephalem rifteket is. Tudom, az undergroundban megpróbálkoztak vele, dehát a randomitás ott sem túl változatos pályák terén. Vagy legalább ezt hoznák fel a föld alól a felszínre. -
42861
senior tag
Sziasztok. Ez az első global event amin részt veszek. Nem tudom mennyi volt eddig. De ez tényleg csak ennyi, hogy a már 3 csilliószor lefarmolt sztori küldiket farmoljuk még húszezerszer egy hétig, csak most lilával van jelölve, meg van pár nehezítés? Vagy valamit nem veszek észre?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43135 üzenetére
Beraktam a megállítót, krit heal + Fogékony tálentekkel az achi miatt, azóta csak azzal nyomom, nagyon durva
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43134 üzenetére
6 láda 3 classified. Kicsit még tekernem kell a generátoron mert közel sem tökéletes.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43133 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy akiknek még nincs meg, azoknak nem biztos, hogy most lesz meg a hibátlan Falcon.
Viszont legalább a shotisok átélik azt, amit eddig tőlük kaptunk, egy elite dagi kb 10-20 golyó fejbe közvetlen közelről. De legalább nem fertőznek közelről.
A szerverek ultra laggosak, erre azért készüljön fel mindenki.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43129 üzenetére
Durván jővő év decemberig még nem,aztán megint lehet majd vasárnap éjjelre is menni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43129 üzenetére
Na most már biztos nem hagyományozzá át a loot generátorát Fórumtársunk magára.
Egyébként meg mondja csak Assault-e már.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43128 üzenetére
Helyes
Vasárnap nem kell az Audikat gyártani? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43123 üzenetére
Mondtam hogy nem leszek,ráadásul mehet szombaton is melózni szóval farmoljatok ezerrel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43126 üzenetére
Uplay, Maintenance will be taking place on Thursday Oct 5th from 12am - 8am ET [4am - 12pm UTC] and will impact our online features and services.
During this time you may get disconnected from multiplayer portions of games and be unable to reconnect to other online features, devices, forums and websites. (Single player and offline play should still be available, minus leaderboards).
We're sorry for any inconvenience and thank you for your understanding as we work to improve our services and ensure the best experience for you this upcoming holiday season.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43124 üzenetére
Akkor az az alt felejtős.
Estére a pajzsosba próbaképp belerakom ezeket a lila módokat.Ákos valami nem jó a masinádon mert már a 3 új szettet kéne dobálnia.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #43122 üzenetére
De pl tegnap Ghiova mentem egy kört, neki folyamatosan dobálta a cuccokat, míg nekem nulla megint.
Szerintem azt a karaktert nem szereti a játék, mert azzal szinte nulla CF item esett boss körönként, de szerencsére tegnap meglett az achi ami ehhez a karkterhez kötődött, így a többivel is sűrűbben fogok menni bossolni. -
-
Lifer092
senior tag
Tegnap este nem tudom milyen szerverre kerülhettünk. De kb. 40 perc alatt:
2 CF Deadeye táska
1 CF Végső tok
1 CF Deadeye mellény
1 CF Deadeye kesztyű
1 Exo Ninjabike táska
1 Exo Shortbow térdvédőEz nagyjából, 19:00 és 19:45 között volt.
.... Nem vagyok elégedetlen, de végső maszk akkor sem esett természetesen.
De sajnos vége is lett a jó életnek, mert megjöttek a CCCP meg a TP klán neves tagjai... ^^
-
Anonymus23
veterán
Én alapvetően ezzel készülök a GE-re:
+Ugye a 15% védelem az elitektől sem jön rosszul valószínűleg, az M4 majdnem maxos sebzésű +Vérengző van még rajta. Amint esik egy jó Striker vest, megy is a virgonc helyére.
21% skill haste van így.De Tomitól ellesve az ötletet, kipróbáltam milyen a +20% elite sebzés, és ez jött ki belőle:
Az LVOA-C is majdnem maxos sebzésű, a Kérlelhetetlen+Vérengző adott volt, Pusztítót kellett rá pörgetni, de mivel ezekkel a módosítókkal megvan a 4790 stamina, így gyakorlatilag még jónak is tűnik a Kérlelhetetlen, mivel viszonylag ritkán leszek full healen ilyen kevés elektronikával.
Itt is pluszban a +15% védelem az elitektől. 7% skill haste van ezen.Gyakorlatilag jobban járok, ha nem nehéz szinten, hanem kihíváson tolom a küldetéseket, a pont miatt is, és a +sebzés miatt is.
-
flash-
veterán
könnyűgéppuskás buildre van tippetek?
milyen itemek kellenek milyen statokkal, stb,melyik fegyó?
egyáltalán van értelme?
vagy nincs mert a gépkarabély sokkal jobb? -
arnikusz
veterán
Én a következő 2 szettet fogom használni, a Csillagnál az Lvoa-C-re és az Mg5- nnél is ment egy -egy vérengző itt még kérlelhetetlen a 3. talent. Nekem ez jön be ezekkel gyakoroltam az elmúlt héten. A d3-firecrest-ninja, pedig hozott Játékostársakkal egy Stolen Signalt is.
Mindenkinek sok szerencsét a Classivadászathoz.
-
Lifer092
senior tag
Ezek a maszknak nevezett trágyák nem tudom mit keresnek a játékban..... Már tiszta elvont idiótaság lesz az egész. De jó lesz, majd minden harmadik player disznófejűként fog rohangálni a DZ-ben. Némelyik mikrofonba majd röfögni is fog legalább, amennyi IQ -val van megtoldva pár játékos....
........ A mostani maszkok még elmennek, de ezek....
-
Anonymus23
veterán
válasz
flash- #43106 üzenetére
Kraftoláshoz alapanyag:
Amikor a boss köröket csinálod, akkor érdemes közben 1-2 utcát bejárni, mivel egy csomó alapanyag van mindenfelé...
Viszont a saját tapasztalatom, hogy sokkal nagyobb eséllyel esik mobból (főleg DZ) használható cuccos, és érdemes a heti kínálatot nézegetni, van sok olyan cuccom, amit a hetikből vásároltam, be.
Kraftolással nagyon ritkán esik normális cuccos. -
TommyS_27
senior tag
-
flash-
veterán
kicsi markolatból lehet olyan hogy 19 kritikus sebzés, x kritikus találati esély, és még vmi?
már milliót gyártottam de csak olyad ad amin krit sebzés van..együtt la kettő lenne a tuti..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #43103 üzenetére
Rossz válasz, egyes, üljél le!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43095 üzenetére
Szerintem pedig a puszta véletlen, hogy sokszor azonos szerverre kerültek. Kétlem, hogy minden alkalommal amikor belépett a dz ajtón pár percen belül megtalálta őt Widz és sleppje. Ha valaki félreteszi a sót és kicsit objektíven szemléli akkor rájön, hogy nem olyan vészes a helyzet.
Ez a játék közel sem olyan különleges (és a vele játszók se azok) mint ahogy sokan beállítják annak.
Egyetlen dolog van ami valóban különleges és nem emberi, Sniper loot-ja.(#43101): azért tehetik meg mert mindenki leszarja a játékot. Ha tippelni kéne azt mondanám, hogy sose codoztal. Ott még több a csaló mint itt. Semmi spéci nem volt abban sem, pusztán a dev telibe kakkantotta megjelenés után a multit (pl mw3 v ghots ezek az utolsók amikkel játszottam).
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43097 üzenetére
Ő meg a CCCP csapat szerinted miért teheti meg amit akar? Miért nem bannolják őket? Ha ismered Pixelt, kérdezd meg hogy mit csináltak velem. Amúgy meg lesz..rom. Egyet vettem. Van a lányomnak, a vejemnek és egyet kaptunk a laptophoz. Nem esek kétségbe. Néha használom a Clean-t is, de ezen jobb a felszerelésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spotify
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- ASRock P4i65PE Retro 478 alaplap, 2 GB DDR RAM, 2,8 GHz Pentium proci
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest