Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
Saját operációs rendszert fejleszt a Kaspersky
újabb indok a takarításra, mert KOS-os a gép...
(oké, ez nekem is fájt)
-
HavocS
senior tag
válasz
sasa311 #18284 üzenetére
Jó, akkor após gépe egy szar, ezen még nem változtat az, hogy egy 6 éves gép 6 éves XP-vel hozhatja egy AKKORI új rendszer sebességét, ha nincs telefosva. Mert ugye ebből indult ki a dolog. 10 mp alatt meg nyilván nem egy 2005-ös 200 GB-s PATA Samsung-ról bootolnak ezek a csoda win7-ek, nem?
-
Ironsides
tag
Újabb hölgy.
Kicsit ápolatlan, kicsit büdi, jön be.
Azt kérdezi, hogy windóz szekond edisön cédérom van-e?Elővette a kukás notit ami szana-szét volt törve. Azt mondta ez a fijú, hogy az megy rajta.
Kellett pár pill, mire rájöttem, hogy win98se-re gondol.
Átküldtem a konkurenciához. Remélem, hogy tudtak neki segíteni.
-
Ironsides
tag
Ja
Mivel a laptopjukban (mert az is van) nincs wifi kártya, vettek trémobilos mobil netet!!!
...a digi mellé!
-
Ironsides
tag
Hölgy bejön!
- Wifit szeretnék!
- router-t? - Kérdem
- nem tudom, mi az, de ne kelljen a sok madzag - mondja
- akkor router - mondom- milyen nethez szeretnék használni? Digi, UPC?
- Digi
- Nagyszerű, ha behozza a felhasználói nevet és jelszót szívesen beállítom. - ajánlottam fel.
- Oké.Beállítom wan-t wifi-t mindent ami kell. Odaadom, fizet, elköszönünk.
Visszajön, hogy nem jó. A telefonon jó, de a gépen nem jó.
- milyen gép? - kérdem
- ilyen dobozos - mutat az egyik általam árult gépre.
- A router a dobozban lévő kábellel van bekötve a gépre? Vagy hol van a router? A gép mellett?
- Az előszobában, mert ott van a digikábel.
- Onnan milyen kábel van a gépig vezetve? - kérdeztem félve, de már tudtam a választ.
- semmilyen. Pont azért kellett a wifi, hogy ne legyen kábel.
.
.
.
.
.
. -
Ygg
senior tag
Látom, nem halt meg a topic, vannak még fincsi esetek
.
-
BlacKSouL
addikt
csillivilli W7ENG Enterprise
Power gomb-->Login screen: 10 s
Login Enter-->gépelés Excel cellában: 9 s
Power gomb-->Hálózati kapcsolat beállása: 35 s (+login gépelés)Hozzáteszem az asztali gépen meg 2005. november 23. a Windows mappa létrehozási dátum, XP SP3, de sokkal, nagyságrendekkel lassabban indul
-
HavocS
senior tag
válasz
GrandeP #18216 üzenetére
Viszonyítási alap após win7-es gépe i5-tel meg 6 giga rammal, amin egy hetesen telepítve nagyságrendekkel lassabban indult minden mint nálam az E6300-on 3 gigával. A pikk-pakk az nyilván nem 10 másodperc, mert egy sima PATA HDD a rendszervinyó, de xp logótól az asztalig durván 40 mp alatt ott az asztal az összes ikonnal, és kussban a vinyó.
Idle-ben 0% a prociterhelés, 0 a hálózati forgalom, a HDD is csak néha nyúl ehhez-ahhoz ami a háttérszolgáltatásoknak kell. Egyedül azzal van szopás, hogy néhány újabb proginak már nyűgje van az SP2-vel, .NET framework rendszeresen megszopat a szokásos 0 hibaüzenettel, aminél fél nap guglizás után kiderül, hogy kell egy KBxxxx patch, ami viszont magyar XP-re nem települ... szóval csak a szokásos.
Tűzfal az van, autorun letiltva, firefox popup blocker/adblock/noscripttel, plusz ami csak lehet portable. A netbookon ugyanez, ott az autorun miatt egyszer beszoptam egy trójait egy pendriveról, azóta fut az avast úgy beállítva, hogy mindenre ugorjon, de azóta se jelzett semmire (két és fél éve).De hagyjuk is ezt, mindenki röhög rajta hogy milyen XP lehet az, ami 6 éve nem volt újratelepítve, aztán eljönnek és nem értik, hogy miért lassabb a csilli-villi egy hetes win7 náluk...
Az viszont tény, hogy amíg nem volt tűzfal és közvetlen DSL volt router nélkül, két havonta kellett a reinstall. Szóval inkább ezen múlik, meg hogy ne a ruszki warezoldalakat gyűrjük esztelenül kattintgatva...
-
_AnTi_
tag
Tudtátok, hogy a hardver meghibásodásának nagyon kicsi az esélye, ha fent van a legutóbbi service pack? Ma mondta az egyik kedves vevő...
Külön kihangsúlyozta, hogy neki XP-je van, és ott ráadásul SP3 van, így az már tutibiztos!
Azt hittük, leesünk a székről! -
gozso
őstag
BTX-es házhoz alaplap kell...
de AMD-s legyen ám... -
bimbilla09
tag
válasz
Intelligencs #18261 üzenetére
-
Ironsides
tag
válasz
baró
-
Balinov
titán
válasz
-
válasz
bimbilla09 #18243 üzenetére
UPS-ről jutott eszembe:
-
cbmfan
senior tag
részeges bagázs!
annó valamelyik főnök engem is el akart zavarni csókos segghülye sráccal együtt. körberöhögtem, hogy mit akar...
-
-
bullseye
addikt
válasz
bimbilla09 #18249 üzenetére
Megmutatja mit hova kell dugni, hogy működjön a dolog...
-
cbmfan
senior tag
ő is rám eshetne, de nem pont a lábamra...
és az UPS I did it again-t ő fogja énekelni...
-
ati012
őstag
válasz
FehérHolló #18245 üzenetére
Na azt linkeljed
-
Ironsides
tag
válasz
bimbilla09 #18243 üzenetére
És meddig bírja szünetmentesen????
-
törölt tag
Na és ha ezen kell rencert frissíteni, azt vállaljátok?
-
cbmfan
senior tag
marhák
"szerencsére" túlélte...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
bimbilla09 #18229 üzenetére
Ez engem is érdekelne..
Mégiscsak aggódom.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
sasa311
veterán
válasz
cbmfan #18223 üzenetére
Oszt' a munkavédelmi (acélbetétes) bakkancs hun marad he?
ps.: Nálunk múlt héten volt munkavédelmis, apám, azt mondja látja van a mosdóban CIF! Ugye tudjuk, hogy az veszélyes anyag és SOSEM SZABAD A LEFOLYÓBA ÖNTENI?!
Mondta is rögtön kolléga, hogy ugyan már, mi még a CSAPOT IS KIVISSZÜK A VESZÉLYES HULLADÉKOK KÖZÉ ha CIF-el érintkezett!!! -
cbmfan
senior tag
mai meló: számlázó gép és komplett hóbelevanc átköltöztetése a pult túloldalára. utolsónak viszem UPS-t, kicsúszik kezemből, jobb lábfejemre. eredménye repedt csont és egy hét szabi.
-
GrandeP
addikt
válasz
HavocS #18215 üzenetére
Bírom ezt a szöveget...
Ez olyan mint amikor mondják, h ők nem használnak vírusirtót mert úgy sem mennek olyan helyre, meg
majd kihúzom mielött jönnékstb...Miután meg kitöröltem 5646513564561321 db gonosztevőt, szinte fellélegzik a gép...
Gondolom a lassúlást azért nem érzed mert nincs mihez viszonyítani és/vagy a géppel együtt szoktál hozzá...
-
HavocS
senior tag
válasz
KaiotEch #18210 üzenetére
2006-os telepítésű XP-t használok, úgy, hogy az SP2 külön lett feltúrva rá (nem integrált). A gép pikk-pakk bootol, és semmi gond a sebességével. 10 gigás a win partíció, ebből fix ~1 giga a szabad hely. Nincs a régi telepítésű XP-vel semmi gond, csak nem mindegy, hogy használod...
-
válasz
TESCO-Zsömle #18213 üzenetére
16 szerverhez. De csak azért, mert az utolsón Jóslat fut.
Ez volt a napi spekuláció.
Ja, meg tökre átalakult a hozzászólás írása ablak.
-
Melack
veterán
válasz
Szakbarbár #18207 üzenetére
Szép. Azért 5 év nem semmi egy telepítéssel... A kondik ismerősek, szülők gépe is így szállt el. Alkatrésznek sikerült eladni őket.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Melack #18193 üzenetére
2007-ben vették a gépet, azóta nem volt újratelepítve. De már nem is lesz, vesznek új gépet, Púposak a kondik az alaplapon, pár darab már szét is nyílt. Magamnak megcsináltam volna, de másnak nem vállalom. A fia műszerész, ha akarja kicseréli a kondikat. Régi 3 GHz-es Celeron konfig, bad sectoros hdd-vel. Javasoltam egy gépcserét.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18205 üzenetére
erősen valószínű, hogy erre.
-
cbmfan
senior tag
előbb "úriember", negyven körüli, foltos kezeslábasban. sztori mellékes, egyetlen gyönyörű kérdése volt:
- Alaplapomon két internet dugó van meg viffi, ha ruterbe bedugom mindkettőt meg csatlakozok viffin, akkor háromszor gyorsabb lesz a internet?
erre mit mondtatok volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
- Seagate 4TB Alkatrésznek
- Eladó Whiteshark Commandos magyar nyelvű gamer billentyűzet!
- Hibátlan - KINGSTON 16GB (2x8GB) Fury Beast DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Új BONTATLAN Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 Laptop Ryzen 5 6600H/8Gb/512Gb/RTX 3050 165Hz 3 Év Gari
- BMW Jubíleumi vagy M Power felnikupak szettek 68mm és 56mm átmérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest