Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
wolfman
veterán
-
-
Mercutio_
félisten
-
cbmfan
senior tag
-
wolfman
veterán
válasz
Balinov #27364 üzenetére
Már régen is csak ilyen leégési problémák miatt nem volt AMD-m. Volt egy konkrét eset, amikor csak annak köszönheti cimborám az életét, hogy Intelem volt.
Történt ugyanis, hogy eljöttek barátok hozzám a szokásos baráti összejövetelre. Mivel mindig szereltünk valami apróságot a gépemen vagy cseréltünk stb. legalább egyszer ki volt szedve a helyéről és beletúrtunk a hardverbe. Haver valamit szerelt, már ne kérdezzétek mit, majd mondja egyszer, hogy ok, összerakhatom. Összeszereltem, bedugtam mindent, bekapcs, használjuk, majd egyszer belassul és leáll. Csodálkozunk, hogy mi lehet, megint bekapcs, majd 10 perc és megint belassul (már windows alatt is) majd kiakad. Ez eljátszódott még vagy 4x, majd elém raktam a gépet, akkor látom, hogy csak a CPU hűtő felejtődött el visszadugódni! Próbáltam megnézni mennyire lehet meleg, de emlékeim szerint az egyik lamella nyoma beleégett az ujjamba.
Vártunk pár percet majd mehetett tovább a bódottá.Nem tudom emlékszel-e erre TaaT?
-
törölt tag
válasz
Balinov #23650 üzenetére
Anno tartottam értékesítői képzéseket. Nulladik szabály, hogy nem kell mindenkinek minden áron eladni. Első szabály, hogy ha az ügyfél konkrét termékelképzeléssel jön, akkor ki kell szolgálni.
Hányszor meg hányszor járok úgy, hogy bemegyek valahová konkrét cikkszámmal, hogy ezt kérem. Erre elkezd kifaggatni, hogy mire kell, hogy használnám, és szerinte nem az az optimális megoldás. Volt olyan esetem, hogy lerendelt gépért mentem, lóvé előre átutalva, Intel alapú gép, az eladó srác meg mindenáron meg akart győzni, hogy ő itt most alkatrészekből összerak egy sokkal jobb AMD-t, az sokkal jobb, várjam meg, megéri, mert alig drágább, de sokkal jobb! 20 percig vitatkoztunk, mire nagy nehezen, zsarolásra, ideadta a lerendelt, kifizetett terméket...
-
SityiSXT
őstag
válasz
Balinov #23646 üzenetére
Gratulálok, Ön nyert egy vásárlásra fejogosító kupont a PC Worldbe, ahol az eset történt!
Azt mondtam, hogy a kettes számú csóka meg volt lepődve, amikor megmondtam neki a nagy beszélgetés közepette, hogy az iMac bizony laptop alkatrészekből épül fel és mint ilyen, gyengébb a hasonló paraméterekkel rendelkező sima mezei asztali PC-hez képest? -
Bopez
tag
válasz
Balinov #21447 üzenetére
Én nem tudom, de kiborultam...
Alapvetően nem borulnék ki mert ok nem ért hozzá, ok mondjuk idős, segítünk ezért vagyunk, de mikor arrogánsan kezdi el mondani, hogy Uram én nem vagyok 18 éves tini, hogy értsem mit beszél akkor már elszakad a cérna így jó pár év távlatában... -
SityiSXT
őstag
válasz
Balinov #21166 üzenetére
Na ez az, amihez nekem nincs gyomrom. Egy ticketben szepen leirom, mi volt, aztan csok. User survey ugyis kimegy, azt altalaban ki szoktak tolteni, a fonok meg meg is nezi a legtobbet (azokat mindenkepp, ahol kiugroan jol vagy leminositettek a helpdeskest). Ha azt latja, hogy "sokat" tettem a user elegedettsegere, azzal a sajat megitelesemet novelem az o szemeben, es ez fontosabb, mint par statisztikai mutato - es ezt o is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest