Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
pn4hvq
senior tag
válasz
cbmfan #45968 üzenetére
Nekem van ilyenem a gépben. Nem valami acélos a sebessége, hangos, és az enyémet egy WD külső házból vettem ki. Hátrány: sata tápkábellel nem indul, mert valamelyik lábat szigetelni kéne. Egy molex-sata átalakítóval tökéletesen működik. Ettől eltekintve hiba nélkül teszi a dolgát. Mint információ.
-
opr
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
cbmfan #45935 üzenetére
Ja, a bios letöltés oldalon írnak prescotot sima és E változatnál is.
Ha nem tartja a cmos-t, azért lehet foglalat vagy trace sérülés is.
A cpu socketnél érdemes nézni még nincs -e sérülés szerintem.Régebbi procival megy? Ha van valahol diff, hogy mi változott a lábaknál, akkor abból kiderülhet, melyik újabban használt lábak környékén lehet sérülés.
-
brd
nagyúr
válasz
cbmfan #45823 üzenetére
Rossz az elem (nem teljesen), zárlatos/sérült az alaplap (a nyák valahol, vagy egy konkrét alkatrésze az órának, kvarc szar, vagy valamelyik, a kvarc jelét osztó/szorzó áramkörnek), de a cmos-ban tárolt hibás adat is okozhat ilyet. Mindegyikkel találkoztam már (igaz, az első nem PC volt, de számítógép, egy AMIGA).
-
biker
nagyúr
válasz
cbmfan #45794 üzenetére
így van, nm fognak beterhelni
minden applestore vásárlás ilyen, ahol trial van, be kell adi a trial period alatt is a kártya adatot, mivel a policy az, hogy ha lejár a trial, kakor azonnal fizetőssé válik,n nem lemondássá. nyilván okosak, nem hülyék. regelsz, elfelejted, beterhelnek, yeah -
macilaci78
nagyúr
válasz
cbmfan #45667 üzenetére
Ilyen agresszióhoz nem biztos, hogy kellett a robogó. Bár igen, a robogó segít benne, mobil, nincs rajta egyedi azonosító plakett (rendszám), mobil, kicsi, el lehet vele iszkolni.
Sajnos óriási különbség van mentalitásban azok között, akik a munkájuk végzéséhez használnak járművet (pl futár), vagy csak munkábajárásra. És a vérlovagok nagyon kilógnak az előbbiek sorából, sajnos. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
cbmfan #45611 üzenetére
Nem tudom, hogy az Aquával mi a helyzet, de gondolom ők sem véletlenül zárták be egy rakás üzletüket. Maradt egy "bolt", egy "express", meg egy "webáruház".
Van mellettünk egy Computer Imperium üzlet (az is 1 a 3-ból, ha jól látom), de ők is csak a rendelések átadásával foglalkoznak, nem rendes üzlet. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cbmfan #45553 üzenetére
Az lehet, de legjobb tudomásom szerint törvény nem kötelez rá, csak ha fizikailag ki van rakva a termék, akkor kell a ráírt legalacsonyabb áron odaadni.*
Egy jó boltos megoldja, ha kicsúsztál az akcióból, stb, meg a jófejséget megjegyzi a vásárló és nagyobb eséllyel megy legközelebb is oda. Persze ehhez az is kell, he te se légy seggfej, mert önelégültségből nem lesz kéz kezet mos biznisz.
* - Melóhelyen volt olyan, hogy zsebes címke tartóba benne maradt áremelés után a korábbi címke, élelmes vevő meg fogta és kivette az újat, majd verte az asztalt, hogy adjuk neki a kiírt áron. Megkapta...
...a 4 éves, össze-vissza taperolt/karcolt, félig hiányos bemutatódarabot, amin az ár szerepelt... -
Top cat
addikt
válasz
cbmfan #45432 üzenetére
Szerencséd, hogy nem ez jött ki a fiókból.
-
user12
őstag
válasz
cbmfan #45401 üzenetére
Erről ez jutott az eszembe...
http://kecskefeszek.net/vicces-kep/gyerekek/nem-okos-de-eros-d.html
-
Top cat
addikt
válasz
cbmfan #45415 üzenetére
"azok gyárilag nincsenek a lapon" Ezt mondom én is.
Valószínűleg egy jobban felszerelt lapra kerülnek azok.
Azért a gyártók is hibáznak.
Állítólag volt olyan alaplap, amin a processzor tájoló jelzést rosszul festették fel.
Olyan is akadt, ahol fordítva volt felszerelve egy alkatrész. -
-
PROTRON
addikt
válasz
cbmfan #45331 üzenetére
A végén azthittem azt írod.
"Az lenne mókás ha bíróság is sípolna"Amúgy a boltot én nem tudtam megfejteni, ellenben végig abban a hiszemben voltam így éjjel elolvasva hogy VGA-val szívsz...pláne a fotó miatt.
Nálam mondjuk a VRM-en olyan "borda" van hogy inkább nem merem tuningolgatni a 10940x-et.
Fogtak egy alu tömböt, befestették feketére, meg belevágtak pár vájatot de úgy, hogy semmi aktív szellőzés nem tud eljutni oda, mert a ramok kitakarják az egyik felét a másiknak meg simán túl kicsi a mérete és nem tud hőt leadni...komolyan hogy lehet a természetes szellőzés és gravitációval ellentétes irányba betervezni a jó vastag "lamellát"?
A dolog nem túl kedvező szépséghibája hogy a felmelegedő borda, felfűti hátulról az USB csatikat és látványos a sebesség esés...tehát hiába működik gond nélkül adott hőmérsékleten a VRM, kell aktív hűtést biztosítanom a bordájának.Imádjuk a dizájnereket...
#45332 TESCO-Zsömle
Az egyik nagy bolt esetén akárhány usb pendriveot vettem, mindegyik a harmadát tudta a csomagoláson írt sebességnek...nem gyanakodtam, mert spóroltam.
Egyik nagy plázában van a bolt, tehát van pénz lóvéra meg üzlethelyiségre, de persze mindent weben kell rendelni, a "boltban" még készleten lévő dolgot sem engednek vásárolni, csak ha 2 órával később megkapod az értesítést hogy jöhetsz érte.Egészen addig vásárolgattam náluk, amíg máshol vásárolt ugyanolyan pendriveot nem használtam és jéé az tudta a csomagoláson szereplő sebességet...aztán a másik 2 SD kártya is...meg még 3 másik pendrive.
-
opr
nagyúr
válasz
cbmfan #45328 üzenetére
Elég zavaros nekem is a dolog.
Először azt hittem, új asztali gép, és a gyári hibás (?) táp gariztatásával szívsz, aztán elkezdtél zsanérokról meg valami kapuról vagy miről beszélni, szóval akkor lehet laptop, de a kép meg nem igazán laptopnak tűnik, meghogy most a típus szűnt meg, vagy a gyártó ment csődbe, vagy... Ok, mocskos beteg vagyok, szóval nem vagyok a toppon, lehet csak ezért, de lehet (szerintem) amúgy is... Szóval ez most magas volt nekem is, na. -
PROTRON
addikt
válasz
cbmfan #45322 üzenetére
Az az email cím se semmi "shiftingtosympathy" elsőre azt olvastam hogy "shitting to sympathy"
Amúgy nekem nincs se viberem, se whatsappom. Múltkor kíváncsiságból visszaigazoltam FB-n egy "csinos francia hölgyet" aki a 3. üzenetnél már kérte hogy had adhassa hozzá a whats app számomat, anélkül hogy előtte személyes dolgokról beszélgettünk volna.
Mivel nincs, így a sima telefonszámomat sem írtam meg.
Korábban még annyit írt, hogy kövi hónapban jön MO-ra és hogy "ecommercel" foglalkozik "half work, half travel", visszaírtam mikor utazik, mert találkozhatnánk. Azóta síri csend.2 napra rá kaptam egy SMS-t hogy sikeresen regisztrálták a számomat a whatsapp-ra.
Most vasárnap meg hogy sikeresen regisztrálták a számomat a viberre, majd 10 percre rá egy hívást egy dániai telefonszámról...este 11-kor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest