Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
wolfman
veterán
válasz
madgie #33407 üzenetére
Szerintem nem hányat, inkább a könnyebb rendfenntartás lenne a feladata. Bár ha jó fej(ek), akkor betintázás után még hányat(nak) is, de az inkább topikszolgálat lenne.
Bár azért is kérdem, hogy lenne-e feladatuk egyáltalán, mert itt kicsit zártabb társaság, ritkábban ír ide aki még nem, nem egy központi hely ez túlságosan, kevés a vita, inkább az ismerősök, vásárlók vannak szidva.
-
tserrof77
őstag
válasz
madgie #30147 üzenetére
Rendelésre jött ma egy csini "kis" Acer VN7-es erőmű. Gyárilag 8GB ram, user kért még bele +8GB-ot. Sima ügy, gondoltuk naivan. Hátsó fedél le, ram be, csókolom. Aha perszeeee... Hátlapi csavarok ki, komplett tapipad+bill le, alaplap ki, és ram be. Mert persze okosék a ramslotot az alaplap alsó fedél felőli részre tették.
Újabb okos tervezés... Arról nem beszélve hogy az alaplap szinte papír vékonyságú. Pff.. nesze neked tartós fogyasztási cikk... és mindezt közel a 400k-hoz...
-
-
válasz
madgie #26269 üzenetére
+1
Volt, aki megmagyarázta, hogy a frissen vásárolt Blu-ray (vagy DVD, nem emléXem), fHD TV, házimozi kombóján szebb a kép scart-al csatlakoztatva, mint HDMI-vel... aham, persze.Elb.assza az ilyennel az ember az időt, felqrja magát, de meggyőzni nem lehet, végén még te leszel a szemét, aki a sz@rt akarja rátukmálni... El kell engedni, éljen a kis világában, és hasznosabb dolgokkal tölteni az időt.
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
madgie #21017 üzenetére
http://www.complex.hu/kzldat/t1200002.htm/t1200002_21.htm
És majdnem elhittem neki, hogy nem tud nyomtatni B......U... = 127.0.0.1
-
Alg
veterán
válasz
madgie #19568 üzenetére
Régebben egy közepes vidéki város egyetlen "Számtekbolt"-jában kértem a szakitól DVI-VGA átalakítót... hát elég hülye képet vágott, csak lesett rám pár másodpercig, aztán kivágta magát azzal hogy olyanja nincs
Mondjuk ott azóta is mennek a hirdetések: GAMER PC monitorral, 512Mb-os VGA-val 30.000
Igen, Prescott (esetleg Celeron), valami régi 6-os széria körüli Nvidia cucc (csakis AGP), jóféle 80as Maxtor Diamondmax, 15-ös golyó-CRT...és évtizedek óta működik, nem tudom hogy él meg belőle... (ha valami modernebbet kérek, az a webshopos áraknak kb. másfélszerese kapásból) - ellenben volt nála egy kiégett Lanboy alaplap, mikor látta hogy nézegetem simán lesz@rozta, hogy nem csoda hogy tönkrement, nem érnek ezek semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Witcher topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest