Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GrandeP
addikt
válasz
macilaci78 #18397 üzenetére
Épp én is mondani akartam, h ez a 100 ft-os fali csatlakozók nem erre vannak tervezve, tehát ez nem a néni erőssége, hanem a csatlakozó gyengesége...
-
Pötyi
őstag
Melóhelyen a vasággyal együtt ötven kilós takker néni úgy kiütötte a fali csatlakozóból az STP kábelt a felmosófával, hogy a dugó műanyag része kiszakadt az árnyékoló fém csatlakozófejből és beragadt a fali aljzatba, a nyolc kábelér beleszakadt és még a fém burkolat is szakadva(!) deformálódott. Mondom szakadva! Szakadt a fém!
A képeken látszik, hogy az árnyékolást adó fém miatt az STP kábel mennyivel maszívabb a sima műanyag UTP kábelnél.
Sose szólj be egy takarítónéninek. Még eltöri az ember nyakát két ujjal!
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18391 üzenetére
szép! ilyet csak csavarhúzóval való hosszas feszegetés után sikerült elérnem. kellett valami proci postázásához, lekaptam foglalatot egy döglött lapról
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cbmfan #18389 üzenetére
Agyar Álint miniszter nálunk jelentette be a Sulinet program indulását.
Én erre csak úgy emlékszem, hogy TV-stábok, világítás, riporterek.. és hogy majdnem elveszítettem emiatt az állásomat, mert a termékkihelyezés nem olyan volt, mint azt elvárták volna... De hogy milyent vártak el, azt senki nem mondta előre. A megnyitón szereplő gépeket még csak a raktárban pakolták le, éppen bevételezte, mikor a miniszter úr már az üzletben téblábolt. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #18388 üzenetére
Aerocool "Deep Impact" DP-102.
sz: A cucc arról volt híres, hogy ilyet tud csinálni.
-
válasz
Ironsides #18375 üzenetére
Lomtalanítás. Egy régi PC házba belesuvasztottam csomó régi PC-s alkatrészemet, IDE kábel hegyek, régi PCI-os videokártyák, SD RAM-ok, szóval minden fejlett technológia együtt. Viszem le a kupacra, karakter már jön oda hozzám, és néz rám vigyorogva: számítógép?
Mondom neki, nem, ez csak egy üres ház. Hitetlenkedik, csóválja a fejét, átveszi tőlem, érzi, hogy nehéz, megrázza, zörög. Diadalittasan, amolyan megmondtam én neked mosollyal mondja nekem: tudtam én, hogy számítógép! Ráhagytam, hogy igen az, majd visszacaplattam a lakásba.
Sajnos nem tudtam meg, hogy mi lett a sorsa a cuccnak. Lehet, hogy a csávó hazavitte a "számítógépet", bekapcsolta és működött. Mert ha így lenne, akkor küldtem volna neki egy Nobel-díjat. E-mailen.
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #18388 üzenetére
perverz állat!
de utáltam sulinetes dolgokat intézni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #18387 üzenetére
Radeon 9600XT 256MB ViVo, Sulinetre...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Ironsides
tag
válasz
Ironsides #18375 üzenetére
Fiatal gyerek bejött:
Az alábbi konfigot mennyiért tudom összerakni?
Processzor: Intel Core i7-3770 "Ivy Bridge", 3.5GHz/3.9GHz, 8MB cache
Alaplap: ASUS P8B75-M LX, PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA-3/6G
Memória: 8GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3
SSD: 120GB OCZ Agility 3 SATA-3
Winchester: 2TB Seagate Barracuda 64MB cache, 7200rpm SATA-3/6G
Grafika: nVidia GeForce GTX 660 2GB DDR5
Ház: Cooler Master Elite Knight
Tápegység: Chieftec iArena 500W
Optikai meghajtó: SONY AD-7280S 24x DVD-íróŐ úgy látta a neten (takarodj ki
), hogy 220ezerből ez megvan.
Ha esetleg én olcsóbban meg tudnám oldani akkor itt rakatná össze.
Mondtam, hogy én 330ezerért tudom csak...sajnos -
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18374 üzenetére
Volt már ilyen sztori, hogy nem ismerte a ritkaságot a jóember,
örült, hogy eladta a szart jó áron, s tényleg volt benne érték.@Ironsides
Persze, nem lett kivéve semmi, kivéve a gyereknek a RAM, mert kevés volt, a szomszédnak hűtővel együtt kiszabva a proci, mert az övé lassú volt, meg a vinyót megtartottam, mert azon vannak a hómvigyiók...
De amúgy ezen kívül minden benne van, főleg, mert hamvvedernek használtuk 10 évig.
De vedd meg, fullos.
-
Ironsides
tag
válasz
TESCO-Zsömle #18374 üzenetére
Sajnos én nem gondolok semmit!
A lefóliázott üres házaknak is örül, hogy itt milyen olcsón lehet gépet kapni!
Akkor mit várunk?Benne van minden! Nem lett kivéve belőle semmi!
...de mi minden???
-
Ygg
senior tag
válasz
macilaci78 #18371 üzenetére
Aztán lehet, még az 5000 is bukó lenne.
Egy PI konfigot inkább el tudok képzelni ez esetben, mint "kórájhetet".
VAgy jobb esetben annyira régi, hogy már azért fog sokat érni. -
Ironsides
tag
Bejön az ördög az előbb:
- á, dejó van olcsó használt laptop, pont ilyen kéne. Van egy asztali gépem, mennyiért számolná bele?
- nem tudom, de most amúgy is sok gépem van, tehát nem tudok sokat adni érte, próbálja meg eladni valami ismerősnek, úgy jobban jár. De természetesen egy tesztelés után szívesen adok ajánlatot.
- de mégis mennyit?
- nem tudom, hiszen még nem is láttam. Azt sem tudom hogy miről van szó.
- na de mégis, na mondjon valamit!
- De hát könyörgöm mire???? Mi van a dobozban?
- Benne van minden!!!
- Az jó
-
adax01
tag
Nem lett az ellenségem de azóta sem láttam.
-
adax01
tag
Nekem múltkor jött egy ipse hogy egy tápot alakítsak át egy tápot 300W-s ről legalább 450 esre és le rakott egy gabba tápot az asztalra azzal hogy nincs pénze 450-es re.
Mondom neki hogy ez többe kerül mintha venne egy újat ha egyáltalán kivitelezhető. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
azbest #18361 üzenetére
És akkor megy a csodálkozás, hogy el vagyunk adósodva... Volt olyan év, mikor a használt-autó piac megfeküdt, mert annyi lízingből meg jelzálogból elkobozott autó árasztotta el...
Még emlékszek egy ügyre a TV ügyvédje c. műsorból. Nő telefonált, hogy megtörte az új autót, a bank meg duplájára emelte a törlesztőt. Miért?...
Mert az autó képében a hiteled fedezetét amortizáltad le, azért...
ati012: Egy Windows nem csinál helyrehozhatatlan károkat az életedben
Ha céges adatok vannak a gépen biztonsági mentés nélkül, akkor azért tud kalamajkát okozni a dolog...
-
azbest
félisten
válasz
LamerGyuri #18360 üzenetére
ezek szerződéseket is így kötnek, aztán utólag csodálkoznak az apróbetűs részen
-
GrandeP
addikt
Óóhhhh, ember!
-
Lenry
félisten
válasz
macilaci78 #18345 üzenetére
ez nekem is megvolt
-elindítom a commandert és egy csomószor kilép
-na muti
totalcmd duplaklikk - ablak a három gombbal, és ő random megnyomja az egyiket. persze épp nem találta el
-látod?
-az a rész megvan, hogy oda volt írva, hogy melyiket kell megnyomni?
-jah, hát én azt nem szoktam elolvasni -
cbmfan
senior tag
amit kerestek, úgy hirtelen:
- USB-s vasaló
- beszélő piros világítóba (headset és SPDIF?)
- színváltós ventillátor (ledes cucc)
- beszélő sörnyitó (valami Borsodis van nekem is fiók mélyén)
- tunnnnning lámpa gépbe (neon)
- zölden világító egér (szőke, piros nem tetszett neki) -
Vicoo
senior tag
Ja volt olyan is,hogy USB-HDMI kábel, mert az biztos olcsóbb mint a HDMI-HDMI
-
Vicoo
senior tag
Ügyfél :
Kéne olyan átalakító iPadhoz, ami USB .
Ööö oké, itt vannak az adatkábelek.
Neeem, neki olyan kell amibe pendriveot dug.
Ja hát olyan nincs.
Nincs?
Hát nincs,
Elmegy, majd visszajön, hogy akkor visz egy külső DVD olvasót.
Ugye nem iPadhez?
De.
De az sem fog vele menni, nincs is mivel csatlakoztatni!
Nem gond, van egy ismerőse aki elég jártas ezekben, ő majd megoldja. És egyébként is van vezetékélküli billentyűzete hozzá, ami nem BT , csak úgy megy egyszerűen.
Oké, viszlát ! -
poffsoft
veterán
válasz
macilaci78 #18345 üzenetére
mennyit röhögtetek rajtam az első két évben
Aztán meg én kezdtem csúnyán röhögni magamban... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ironsides #18340 üzenetére
"Ügyfél" hív, hogy a Total Commanderből nem tudja kimenteni a képeket, mert neki azt mondták, azok ott vannak, de indítja a képernyőn a floppyt és előjön valami ablak, és ott nyomjon meg valami gombot, de nem tudja! (shareware edition, please, press 2...)
Jajj, gondoltam magamban, van baj! -
maláj
addikt
a ma esti "örök érvényű okosság" by nagyon okos júzer
az XP azért jobb mint a W7 mert az XP professönel ...
-
Ironsides
tag
válasz
localhost #18338 üzenetére
Sajnos az az igazság, hogy én sem küldeném el.
Most csak a szám jár. A szituban, meg leszo..nám, mert ebből a k..va piacból élek és nem szeretném ha bárki is rosszat mondana rólam.
De az biztos, hogy sokáig csuklana valakije.És ezért jár be hozzám a sok retardált és kinyírnak a baromságaikkal.
Ma pl.: a totálkommanderből mentsem már ki a képeket. De ez fizetős vendég és ha ő azt akarja, akkor onnan mentem ki!
-
-
madgie
titán
De miért foglalkoztok az ilyennel? Nem lehet elzavarni, de simán oda lehet bökni neki ilyen indítás után (úgy is xy helyen veszem meg) hogy majd akkor ott adnak infót a cuccról.
Ha meg elkezd rizsázni hülyeségekről, öt percen belül megcsörgeti a kolléganő a vonalas telefont és előreszól, hogy engem keresnek.
-
Ironsides
tag
válasz
localhost #18329 üzenetére
Ilyen volt nálam is egy routerrel, de nekem a beszámoló végén mondta, hogy a konkurenciánál 2százzal olcsóbb, és ott veszi meg, de azért nagyon jó gyerek vagyok.
Ja mikor bejött kezet nyújtott bemutatkoztunk egymásnak és onnantól Lajos úrnak szólított!
Kb 1órát feltartott. Végig kellett hallgatnom, hogy milyen tabletet kapott születésnapjára.Másnap visszajött, hogy a tablethez kéne hangszóró, de csak monó és mennyiért tudok szerezni?
Mondom neki, hogy a konkinál mennyiért van?Azóta nem volt...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
concret_hp #18328 üzenetére
Azt meséltem már, amikor a NEMKUNCSAFT azzal kezdi, hogy "Kérem meséljen el mindent erről a nyomtatóról, az előnyéről és hátrányairól, a kellékeiről, de már most mondom, hogy a Hülyenemvagyok boltban fogom megvenni, mert ott 2000 Ft-tal olcsóbb"
Mivel el nem kergethettem, annyira szűkszavúra vettem a figurát, hogy az már konvergált a nullához, csakis kérdéseire válaszoltam a "Tessék, kérdezzen..." felütés után: Igen. Nem. Lehet vele. Nem. Nem. De tudja. Azt is. Nem....Huszonnyolcas. Igen. Huszonhetes. Őt is!
-
concret_hp
addikt
válasz
localhost #18325 üzenetére
hát én olyan szinten kritikán aluli hozzáállással találkoztam, hogy csak arra tudtam gondolni, hogy több profitot termel, ha a problémás esetekkel csak a minimális szinten foglalkoznak, így az a lehető legminimálisabb pénzbe kerüljön és bp-n úgysem megy híre
és többet nyernek azon, hogy 1%al olcsóbbak, mint amit buknak azon, hogy olyan a szervíz amilyen
mindezt egy kisebb városban nyilván nem lehet megcsinálni
-
localhost
Közösségépítő
válasz
ati012 #18324 üzenetére
Én még itt a topicban is azt olvasom néha, hogy nem megy a routerem, nem nyomtat szegély nélkül a nyomtatóm, satöbbi (amiből már a kérdés feltevésekor eleve látni is lehet, hogy UserError) akkor illető bekérdez... mi legyen vigyem vissza? És a tanácsok közt is van igenlő, ha ez tényleg ilyen Xar, akkor inkább vidd vissza.
Meg nem tudnám mondani, hány ilyen "visszahozott" cuccra mondtam boltosként, hogy NEM, NEM, NEM VESZEM vissza. Sokra!
És hányra mondta ezek után a főnököm, hogy Igen, tudom, hogy neked van igazad, de vedd vissza szerencsétlentől. Mindre.
És hány ilyen hibásnak visszavett terméket sikerült visszaáruzni a szállítónak? Néhányat.
Mi lett a többivel? Leselejteztük, vagy potomért kiárusítottuk. -
ati012
őstag
válasz
concret_hp #18323 üzenetére
Hülyevagyokhozzá hiba: 40-50%
Tényleges hiba: 1-2% -
concret_hp
addikt
hány %ra becsülnétek a garanciázásra kerülő termékek arányát? 2-3%?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
bimbilla09 #18319 üzenetére
Dubstep... a többi stimmel... és egy csavar fejét sem kentem el...
-
ati012
őstag
válasz
bimbilla09 #18319 üzenetére
Volt már párszor példa arra, hogy atom készen építünk konfigot
Te ilyen gombás zenékre kapod ?
-
bimbilla09
tag
Próbáltatok már részegen, psychedelik goa zenével a fületekben becsavarozni egy dvd- olvasót ?
... Nehéz ...
-
cbmfan
senior tag
sütemények, palacsinta, gyümölcslé, ebéd szomszéd étteremből, pia, amit sosem kaptam meg (bicskás internyet
), stbstb
-
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #18315 üzenetére
persze, mert csak az asszonynép nincsen edzésben!
Igaz szittya minden este szittyó -
SityiSXT
őstag
válasz
bimbilla09 #18311 üzenetére
Nekem célozta és improvizált. Valami olyasmi volt a szövege, hogy
Lassú volt a Macem,
Kibírhatatlan,
De jött ez a magyar IT-s gyerek,
És jóóóól megcsinálta,
És már a Lotus Notes is
Szélsebesen fut.
És most már szeretem a Macem,
Mert eddig utáltam.Szóval ilyen szabadvers-szerűen (próbáltam inkább a stílust visszaadni a fordítással, semmint a pontos szöveget). Azt eddig is tudtam, hogy a kreatív osztályon dolgozók lököttek egy kicsit, de hogy ennyire flógos is van közöttük...
-
Ygg
senior tag
Na, ez tényleg kemény
.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
SityiSXT #18303 üzenetére
Te a KaszaTibinek dolgozol? Annak vannak ilyen megmozdulásai
Egy kis vidámság képp egy száma: Költözz el -
SityiSXT
őstag
Es en meg azt hittem, engem mar nem lehet nagyon meglepni...
Usernek visszavittem a helyrepofozott gepet, es amig a vegso simitasokat vegeztem a Lotus Notes-an, elokapta a gitarjat, es egy rogtonzott dallal mondott nekem koszonetet, hogy segitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
- Seagate 4TB Alkatrésznek
- Eladó Whiteshark Commandos magyar nyelvű gamer billentyűzet!
- Hibátlan - KINGSTON 16GB (2x8GB) Fury Beast DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Új BONTATLAN Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 Laptop Ryzen 5 6600H/8Gb/512Gb/RTX 3050 165Hz 3 Év Gari
- BMW Jubíleumi vagy M Power felnikupak szettek 68mm és 56mm átmérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest