- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tserrof77
őstag
Lúzerjúzer vs vérpistike... Illetve jelen esetben kettő az egyben... Lényeg, elvitt egy AM2+ 7750-es procit. Direkt megkérdeztem, hogy kezeli-e a lapja. Igenperszemindentkezelkioldjaa szempronybólisa6magot...
Tessék az eredmény:
Ja, és még NEKI áll feljebb, hogy ménemcseréledkitegnapvettemeznemazénhibám...
-
cbmfan
senior tag
nem nyertem PH-s egérpadot
-
cbmfan
senior tag
-
GrandeP
addikt
válasz
tserrof77 #16686 üzenetére
Igazából, azért mert te hádéeminek mondod meg én is, attól még a "hivatalos" megnevezése, inglisül... Éccsdíemájj!
Ez olyan mint az enájszi, meg éjszer.... vagy az ánusz...
Egyébként dílen vannak ilyen szutykok 1-2 dollárt, de még nem láttam embert aki használta volna...
-
tserrof77
őstag
Üdv, Kollégák...
Mai fárasztás. Srácgyerek bejön (vérpistike kinézet... sztk szemüveg, pattanás hegyek, foxabájzó hiánya..)
- ööö. jónapotkívánok...!
- szerencsédhogynemcsókolomésnemöreganyámnakszólítottál Szia. Tessék...
- Olyan.. izéé.. éccsdíemmájjjszkártátalakítót szeretnék...
-
- Éccsdíemájj... a végéákártyát akarom régi tévére rákötni...Itt esett le.. éccsdííemáájj = HDMI
- Csak aktív jelátalakítóval lehet megoldani, kb 18-20e Ft lenne.
: De én láttam olyat, hogy a éccsdíemmájjból dívííájj, abból végééááá abból essvidijóó abból errcééááá és abbólszkárt...
- Sok sikert hozzá... qrv@anyázósgondolatbanseggetszétrúgós emotion hegyek...
- Akkor ilyeneket nem tud adni.. ?
- Nem.
- Akkor.. akkor.. viszont látásra... -
-
GrandeP
addikt
-
cbmfan
senior tag
ma már a harmadik vérpistike jön be azzal, hogy tudunk-e vendégbelépőt Diablo III-hoz. ennyire nagy szám lett hirtelen?
-
ati012
őstag
válasz
TheReMiXeR #16680 üzenetére
Pedig az "omladék"-ban van kihívás, ami néha nem árt.
-
ati012
őstag
válasz
TheReMiXeR #16678 üzenetére
Ezek a gépek arany bányák.
Felpöccösíted a lehető legjobb cuccokat bele rakod azaz kb +256MB SD meg egy nagyobb procc. Újra telepítés. Ez már 4-5ezer Ft.Elviszi, spanolsz vele. Meg megemlíted hogy van nííígyes gép 12.000 Ft-ért.
2 nap múlva vissza megy megvenni a p4-est, mert alapjába véve nem lesz internetképes a régi gép.Egyébként miért csak új termékeket forgalmaztok?
-
TheReMiXeR
senior tag
Hella!
Hogy mennyire nincs manija az embereknek... a hetet kettő db friss gép tuningolásával kezdtük volna...
1., HP Pentium III 500-as Slot1-es procis gép...
2., Egyedi Celeron2 300 SLOT1-es procis gép...Mindezeket felújjjjjjítás gyanánt...
Ui: mi csak új gépekkel, alkatrészekkel foglalkozunk, használt semmi nincs...
-
ati012
őstag
Voltam háznál (tudom, már jól indul).
Hibajelenség: gép nem ad képet.Fogad egy "gép" meg egy burkolat nélküli CRT monitor.
A gép: valami alaplap, 850MHz Duron, 256MB RAM, 20GB HDD, 2 db Floppy, 2 db cd-rom.Maga a szerviz nem volt vészes, S3 PCI vga bepattint, bekapcsol.
Amibe be építettem az S3-mat:
A ház alján volt valami ragadós izé. Ez már fel volt törölve.A 2 db floppy össze volt kötve egymással. Áramot nem kapott. Én meg választ nem kaptam arra hogy minek van benne floppy.
Kérdezi: mi az a foppi?
Én: olyan mint a cd csak rosszabb, biztos nem kell nektek, és ezzel a mozdulattal téptem ki a kábelt a floppyikból.Vinyó fejjel lefele berakva, áramot nem kap. Folyik rajta a fentebb említett izé.
De, itt nem volt letörölve. Vastagon állt a tetején és a nyákon a cucc.
Ragadós, fekete, használt motorolajtól jóval sűrűbb izé. -> mi ez?A 2 db CD-ROM se kapott áramot.
Össze rakom, bootol. Öröm-bódogság.
S3 vígan mosolyog a maga kis 800 x 600-as felbontásán a burkolat nélküli monitoron.Következő hiba: nincs hang.
Hol a hangszóró?Elő vesz valami sound technikát. 230V kábelről hiányzik a dugvilla. Jeeaaah
Ok, ő kókányol én nézem hogy van-e driver. Volt, csak épp le volt tiltva.Hangszóró össze kókányolása utána már valamit duruzsol. Headsetemmel megy a gépről a hang. Ez is kész.
-
lapuli
tag
Egyik sokboltos számtech boltba felvették volt kollégámat kb egy 20000al kap kevesebbet mint 2 éve a régi helyünkön mikor kerdeztem van e hely mondta hogy van de inkább tescobol csábítanak embereket mert sokkal olcsobbak és eladni mindenki tud.
-
cbmfan
senior tag
negyed egy, eddig hat billentyűzetet vittek. mondom én...
-
cbmfan
senior tag
előbb hív régi haver:
- te, nincs egy fölösleges monitorod és billentyűzeted?
- de, pincében tuti van pár. miért?
- nem megy a battle.net szerver, és szétvertem billentyűzettel a monitort...urak, készülhettek a rohamra!
-
eziskamu
addikt
Ja a háromdés nyomtatók új generációja, de még csak egeret tud nyomtatni
Erről valamiért a régi szovjet vicc jutott eszembe. Kérdezik a hűtőgyári munkást, miért nincs hűtője? Sose hordta haza az alkatrészeket? Erre: De csak mindig tank jött ki belőlükJa hogy kapcsolódjak is, egy régi HP reklám:
[link] -
forintuser
őstag
Az ér hogy gaz nőtt a klaviban?
-
gombcomp
senior tag
válasz
GrandeP #16662 üzenetére
Amikor még kiszaladgálós szervizes voltam kaptam egy címet az ujpesti
OBI-ba,hogy "büdös a nyomtató" hibával.Kimentem,de nem éreztem semmilyen
szagot nekiláttam az OKI lézer szétkapásának.A burkolat levétele után gyanús
idegen valamit fedeztem fel a hálózati kapcsolóra ragadva (egy szerencsétlen egér
volt).Eltávolítás,nylonzacsi stb...A biztonsági őr megjegyezte,hogy néhány napja
egérinvázió van,még a fűmagos zsákokat is szétrágják.
Visszamentem a "bázisra" és mondtam a diszpécsernek,hogy egy hibát sem
vagytok képes normálisan felvenni.
Nyomtatóhibával vettétek fel,és közben egérhiba volt...
Ja,és a hülye rendszergazda megkérdezte,hogy fertőtlenitettem e a gépet,
gondoltam "ja any@dat te hülye" (amúgy jó haverom volt). -
ati012
őstag
Úgy látom nem sok szűz van itt
és még a kockákra mondják hogy nincs életük... -
cbmfan
senior tag
nálam nem volt egér, csak róka. az ér valamit?
-
GrandeP
addikt
Komplett villás reggeli laptopban?
Amugy van otthoni gépen olyan kép ahol Grabowskit megcsapta a codegen táp. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #16652 üzenetére
Madarat kéne Veled fogatni.
-
ati012
őstag
válasz
Kicsirics77 #16650 üzenetére
Azért verebet már csak találtál...lényeg hogy dög legyen.
szerk.: pók az nem számít! Szarvasbogár igen. Azt de rühellem mikor valami nagy fekete bogarat találok...
-
adax01
tag
Én már találtam mumifikálódott egeret is számítógépben meg ilyesmit.
-
Akybron
aktív tag
válasz
shteer #16641 üzenetére
Akár az én munkahelyem is lehetne, max 3 év alatt. Valamiért az asztalon tartott gépek 1 hónap alatt több koszt gyűjtenek be, mint az otthoni gépem földön tartva 1 év alatt. Pedig nem jár porral a munka. A mobil rack szellőzőrácsa és egyéb előlapi nyílások fél év alatt "gyapjasak" lesznek.
-
cbmfan
senior tag
kissé köhögök, holnapra beteget jelentettem. plusz megjött Diablo III gyűjtői kiadás...
-
shteer
titán
-
Jazzos
őstag
válasz
GrandeP #16637 üzenetére
Így van, mindig van választás! Ha úgy érzed, hogy a munkáltató csak lehúz, akkor tessék szépen saját vállalkozásba kezdeni. Mondjuk számtech boltot nyitni, legalább akkor lehet ide irogatni a rémtörténeteket.
Egy bibi van, ha az ember egyedül csinálja és sok pénzt beleöl és rájön, hogy havi 4 kilót keresett de az adók és a költségek után marad 85e ft-ja, akkor meg majd néz. -
GrandeP
addikt
Mindenki a saját szerencséjének/életének kovácsa... mindig van választás!
Nekem a minimálbér a túléléshez sok, az életben maradáshoz kevés, akkor meg már inkább méltósággal, emelt fővel, a szemébe mondom a munkaadónak h bassssameg a minimálbérét!
Ennyi.Lehet mondani h nagyképű vagyok, de én így gondolom...
Nem szabad beletörődni és/vagy ledegradálni saját magad, csak azért h munkaadó még gazdagabb legyen, neked is ugyanannyi jogod van a "jó" élethez, mint másnak...Na offnak ennyi bőven elég is volt...
-
Hequila
őstag
Mondok jobbat... Itt helyben (JNSZ megye) sokan örülnek a híres (hírhedt?) 47000Ft-nak is, mert előtte csak 28500Ft-ot, idén január 1.-től meg 22800Ft-ot kaptak.
Rengeteg ilyen ismerősöm van, köztük diplomás is.
A vörös csürhe sem volt semmi, de ezek a narancsosok túltesznek rajtuk. Az alsó társadalmi rétegnek 2010 óta látványosan romlik az anyagi helyzete. -
-
GrandeP
addikt
válasz
sutykuru #16630 üzenetére
De hogy, a Dell meg Lenovo havi forgalmának 1%-a!
Nyilván az általam a boltban eladott dolgok után, ennek az a szépséghibája h jobbról balról pár méterre van jobban felszerelt, régebb óta ott lévő, közkedvelet és nem mellesleg olcsóbb boltok...
Kb notinként 1-2000 huf.. sztm évente nem adnak el 10 notit... egyébként csak egy példa volt...
Kb 10-20 percet beszéltem a főnökkel, de képebe röhögtem szószerint... -
mongi
senior tag
válasz
sutykuru #16630 üzenetére
a féláfásan eladott "mennyitengeccafelébőtesó" bevétel 1%
Gondolom az általa forgalmazott bevétel 1%-a, ami ha veszel egy 140K-s átlagárat akkor nem lenne rossz (havi nettó ebből qrwakevés tudjuk mindnyájan, párszáz lenne gépenként), már ha van forgalom...de mint tudjuk válságvaaaaan... -
Jazzos
őstag
válasz
ati012 #16626 üzenetére
A "sehol semmi" meg az "1 helyen volt" kissé üti egymást. Végülis akkor volt, csak drágállottad.
A hülye boltos meg a hülye vevő között azért van különbség. Ha hülye boltosba botlassz, azonnal kifordult a boltból és el van intézve. Utóbbi esetben ezt nem nagyon tudod megtenni.Egyébként mindegyikből van sok.
-
GrandeP
addikt
válasz
ati012 #16626 üzenetére
Előfordul, igazából nem szakmunka... aztveszik fel aki a legkevessébért elvállalja és valamennyire értelmesen néz ki...
Nekem a notebookstore ajánlotta fel pár hete h minimálbér + a nettó forgalom 1%-a heti 49 óráért....
Kiröhögtem, erre egy srác elvállalta csak a minimálbérért... és még a facebookhoz sem ért..
-
ati012
őstag
Mai epic fail:
Tudom hogy ez kiakadós topic, de most a pult másik oldaláról akadok ki, mint vevő.
Akit ez zavar kérem ne olvassa!Szükségem volt egy s478-as hűtőre. Nekem nem volt, csak az itthoni gépben, sürgősbe kellett. Körbejártam a többi sztech boltot, hátha van valahol.
Egyet szeretnék kiemelni, ez egy pár éve becsődölt üzlethálózat nevét viseli:
Helló, s478-as hűtőtök van használtan?
Srác: megnézem, pill. Itt is van....és mutat nekem egy am2-es Cooler Master hűtőt.
Nézek rá meglepődött arccal.
Kollégáját megkérdezi hogy ez az-e?
Az mondja hogy fogalmam sincs milyen hűtő, de valószínűleg nem 478-as.Tudomásom szerint 10 éve megvan az a bolt, de ilyen apróságot nem tudni az már gáz.
Átnéztem még a többi boltot is, sehol semmi. 1 helyen volt, 2ezret nem adok érte.
szepi79: ezt még egyszer, kicsit bővebben kifejtve.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16619 üzenetére
1000 - 1200 a kilós ára, de akkor már nagyon tudod, hogy hova kell vinni. Nem volt 4 kiló az egész pakk, és nem kellett vinni sehova. Időben és házhoz jött, nem válogatott és kp-ban fizetett...
De persze lehet lehurkázni, ha valamit elszámoltam
szerk: kiszerkesztetted, de azért válaszoltam
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tserrof77 #16612 üzenetére
Tőlem a héten vittek el 6 db S370-es alaplapot összesen 3000-ért, meg egy kerámiás 5x86-os procit, meg egy fémtokosat együtt további 500-ért. Házhoz jött a srác (persze látszott rajta, hogy "fémben érdekelt", csomagtartóba bizniszelés volt meg minden) és/de rendben fizetett.
Csak rá kell bízni a romákra, és pörög a recycling, a hulladékhasznosító lehúzdák fasorban nincsenek ezekhez képest.
-
-
Hequila
őstag
Kis kedvcsináló, ha esetleg valaki ebben a szakmában való elhelyezkedésen törné a fejét.
Egy átlagos napon, átlagos ügyfél. -
localhost
Közösségépítő
Fővárosi államigazgatási cég egy tételben értékesítené elöregedett(*) asztali PC-it, monitorjait, nyomtatóit, notebookjait PÁLYÁZAT keretében.
(*) ügyviteli célra a mai napig használatban.
Ha érdekel, dobj egy PÜ-t vagy mélt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged