Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
válasz
Melack #18095 üzenetére
Szeged kilőve, mivelhogy a belvárosban tanyázom
akkor ezért hordják be a szaraikat. legalább valami használható lenne, de mind szemétre való.
prociból aranyat... jött ezzel már egy, mondtam, hogy adok egy százast a prociért (1.4G TuaCerka). nekiállt hőbörögni, hogy abba van a zarany, odaadja öccázé. inkább kizavartam...
egy kérdés vidéki fórumozókhoz: miért van az, hogy ha bárhol megemlítem a paraszt szót, vidéki azonnal nekiáll hisztizni, hogy ő nem paraszt, és ezzel most vérig sértettem? pedig köze sincs a témához, nem is neki szólt válaszom, szimplán kiragadta szövegkörnyezetből.
-
cbmfan
senior tag
hol volt lomtalanítás mostanában? rézbőrű fajtársaink sorra hordják be a lepukkant totál koszos, hiányos gépeket...
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #18085 üzenetére
ne linkelgessé mán hát látod így is mindenki engem akar inzultálni
ha nincs rikárdó hát gyünnek ezek a csavarhúzós rencergizdák -
cbmfan
senior tag
nem nyert... eléggé tucat neve van. pontos lakhelyét, életkorát sem tudom, több száz találat átnézésére nincs időm.
-
ati012
őstag
válasz
ati012 #18080 üzenetére
Bazé, szarul linkeltem...
Sasa: melyik bevállalós ex?
Az egyik megvót még az akkori asszonyság mellett. Netudd meg mit leművelt.
szerk.: 1 hete beszéltem vele, laptop vásárlásán töri a fejét.
szerk2.: milyen csajos laptopokat ismertek?
szerk3.: cbmfan -t kérdezd. Én nem voltam ott.
-
ati012
őstag
Legutóbb 2-3 éve láttam travit, beszámoltam a topicba róla. Ez a téma lassan a "hány" szintjét eléri.
-
ati012
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
GrandeP #18072 üzenetére
Én kb. 10 évig minden IT cuccot két hegyes késsel szereltem, nagy szorulás esetén a svájci bicska csillagcsavarhúzója volt az utolsó érvem.
Igaz akkor még a csavarok (mod:kemény) fémből voltak, nem krémszerűen kenhető alumíniumból.
Régenmindenjobbvót!!!
@baluka26: jogos
-
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #18071 üzenetére
Na jó, de ha valamit nem 1 vagy max 2 alkalommal kell ki/becsavarni, akkor jó lenne ha a csavar nem kör alakú lenne, hanem megmaradna a gyári "osztása".
-
cbmfan
senior tag
nekem meg van egy db csillag és egy db lapos csavarhúzóm. eddig nem volt olyan, amit ne tudtam volna szétszedni
valamelyik polcon van egy készlet, de mindig ezeket használom.
csillag egy Felo 802, lapos abszolót noname.
-
vilmaboy
őstag
válasz
GrandeP #18066 üzenetére
Nekem is volt 6 vagy 8 részes műszerész csavarhúzó készletem. cuki kék dobozba - plexi előlappal. használtam már sok mindent. Majd lekocogtam pár éve és vettem betta csavarhúzókat. csipeszeket az orvosi műszerek boltjában. kistükrös lópiszkot ugyanott. Sprayket ilyesmiket az elektronikai boltban szerzem. Van még egy kis kínai akksis gépem, de az helyett vettem egy bosch mini akksis gépet. roppantó, blankoló stb spec fogók szintén szerszámboltosok. ami lehet az nálam betta és bosch.
-
GrandeP
addikt
válasz
vilmaboy #18065 üzenetére
Egyébként ha már itt járunk, ki mit használ?
Én kezdtem a sima 6 részes óráscsavarhúzó készlettel , ez kb 2-3 hétig tartott ki, meg eléggé kevés a támogatott csavarok száma... 2-300 ft körül mozog.
Utána kaptam ajándékba egy kínai rendelés mellé ezt... [link] nem hiába volt ajándék...
volt olyan bit ami egy csavarást bírt ki...
Pár éve vettem egy alsó közép kategóriás..
extool márkanévvel. egész sokáig húzta... ebből is elhasználtam már kettőt... ilyen 3-4 k körül mozog.Jelenleg meg egy ~50k-s készletet használok, ezt a mostani cégnél rendeltettem, erről nincs kép, mert úgy van összeválogatva egy katalógusból... de van benne fogorvosi tükrös pálca, mágnesező-ellenmágnesező , mágneses flexi kiszedő stb-stb... sok részes bit készlet, eléggé qulitiy. kíváncsi vagyok meddig bírják a fejek...
Megéri -e a pénzt a felsőbb kategóriás... -
vilmaboy
őstag
Becammog fater és keres "olyan kis csillag alakú csavarhúzót". Mondják neki, hogy ez nem a szerszámbolt. Az lejjebb van 2 utcával. Mire aszongya hogy a számítógépekben is ilyesmi csavar van, hogy lehet hogy nem tartunk hozzá csavarhúzót... Majd közölte hogy ilyen xarul felszerelt boltba nem jön be többet. Bezzeg ha komplet gépet venne, ahoz adnánk biztos...
-
cbmfan
senior tag
céges mobil nálam van, és én marha elfelejtettem kikapcsolni. negyed órával ezelőtt hívott valami idióta hullarészegen, hogy mit tudom én, hogy milyen lapban megy-e az a videokártya, amit kinézett magának. burkoltan visszaküldtem drága édesanyjába, de ezután már nem tudtam visszaaludni... mindegy, úgyis ráfér Witch Doctoromra kis fejlődés
-
Hequila
őstag
Egy csapat süldő be:
- Csókolom, mennyibe kerül a legjobb videókártya?
- Százhatvanezer forint.
- Köszönöm, csókolom. -
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Mai sztori:
Csávó bejön szakadt, festékes ruhában és megkérdi:
-Mennyi egy 8 magos amd konfig min 8gb rammal?
-Mondom kb 120 ezertől indul, attól függően mit szeretne bele.
Üljünk le, adok egy pontos ajánlatot.
Mikor eljutottunk a ramig, akkor mondta hogy neki DDR3 nem kell mert az szar,
a DDR2 sokkal strapabíróbb.
Akkor közöltem, nem én leszek aki gépet ad el neki. -
vilmaboy
őstag
Régi munkahelyemen egy asztalos műhelyt vezettem történt meg, hogy bejön egy időssebb fater és besuhan a bemutatótermünkbe. Vizslatom kamerán az irodámból... Körbenéz majd elindul az irodaház első emeletére a titkárságra, ahonné az én irodám is nyílt, majd érdeklődik, hogy a tölgyfa ajtó menyibe kerül? Elmondja a titkárnőm neki 2x, majd halván hogy nem bír vele, kimegyek és én is 2x, hogy csak is borovi illetve vörös fenyő termékeink vannak... Dehát ő látott a bemutató termünkben tölgyet... Ám legyen. Nézzük meg.... Lekocogunk, majd rámutat egy tölgyszínüre pácolt borovi ajtóra... Mondjuk neki, hogy azon az ajtón, max is a küszöb ami tölgyfa (de az tutira), a többi viszont tölgyfa színű borovi fenyő. Erre rámförmedt, hogy ne nézzem én őt hülyének, ő 40 évig dolgozott az erdőn... Majd mondtam neki, hogy semmi gond uram... Kiszámlázzuk önnek tölgyfa árban... biztosan mi tévedtünk. Erre fogta magát és kiment...
hál isten
-
SityiSXT
őstag
Akkor itt egy mára a user support oldalról is:
Egységsugarú felhasználó hív, hogy a négy hálózati meghajtó közül hármat nem tud a Novell felcsatlakoztatni. Hát igen, kicsit régi a kliens, frissítsünk. Megtörténik, reboot, ugyanaz: 14b hibakód. Hívom a Novell-gurut, ő pedig néz bociszemekkel, hogy ő még ilyet nem látott... Csak azért nem szóltam be neki, mert még újonc vagyok ott, de szívesen közöltem volna vele, hogy nem nézegetni kell a hibát, hanem megoldani - ergo majdnem irreleváns, hogy látott-e már ilyet vagy sem. Felmerült bennem az is, miért kapja a fizetését, amikor olyan fél 6 körül nekiállt szervereket újraindítani, nekem meg hirtelen sok telefonom lett, hogy miért nem tud seni a P:, Q:, Tökömtuggya: meghajtókra rámászni... -
r4z
nagyúr
3x kellett megnéznem a topik címét, hogy rájöjjek, hogy tényleg jó helyen járok
Azt hittem, az SGS offot nyitottam meg
-
cbmfan
senior tag
esetleg szimplán kakilón pisztolyozza.
fene a gusztusotokat!
-
cbmfan
senior tag
telefon.
- jó napot, xy számtech üzlet.
- nem lakatos?
- nem, ez egy számítástechnikai szaküzlet.
- bipbipbip...imádok egyedül melózni...
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
GrandeP #18013 üzenetére
A magyar nyelv az ittenieket nem hatja meg igazán: világváros alatt Londont értettem, és hát errefele minden szoftver angolul próbál kommunikálni. Ettől függetlenül nem bírom felfogni, mi volt ezen olyan nehéz, valamint azt, mi volt ezen olyan színpadias, hogy így hűzni meg házni kellett.
Szarfoschgané az tény - azzal már inkább nem foglalkoztam, hogy 800x600-ban nyomatták a FullHD 50" kijelzőn...
-
SityiSXT
őstag
Burleszkbe illő jelenet főszereplője voltam. 2012-t írunk, világvárosban lakok, nagy nemzetközi multinál dolgozok, de erre nem számítottam. User hív, hogy segítsek összedugni a laptopját a tárgyalóban lévő kijelzővel. Mentem ahogy tudtam, de mire odaértem, a meeting már elkezdődött. Sebaj, behívtak, mert nagyképernyőn csak kényelmesebb, mint egy 15"-os laptopot körbebámulni.
- Külső képernyőre kell?
- Igen.
- Tessék, jobb klikk az Intel HD Graphcs ikonjára, Display options, majd Output to, és lehet válogatni a lehetőségek közül, jelen esetben az External Displayt javaslom. - és ahogy magyarázom, szépen klikkelgetek, így szépen megjelenik a PowerPoint prezentáció a nagyképernyőn.
Kórusban(!) mindenki(!!) egyszerre(!!!): Oooooooooooooh...
Fojtogat a röhögés, de sajna nem mehetek, jön a következő kérés:
- Nem lehetne úgy, hogy a laptopon is és a kijelzőn is ugyanaz legyen?
- Dehogynem, csak ilyenkor a Clone Display menüpontot kell választani. - Szorgosan kattintgatok, eredményképp most már mindkét képernyőn tündököl a PowerPoint.
Kórusban(!) mindenki(!!) egyszerre(!!!): Aaaaaaaaaaaaah...
Azt hittem, a végén megtapsolnak, de inkább gyorsan elhúztam a csíkot, met már nem bírtam faarccal... -
Melack
veterán
válasz
cbmfan #18009 üzenetére
Erről előző munkahelyem ugrik be, közüzemi szolgáltató:
- Üdvözlöm X.Y. vagyok, Z cég. Miben segíthetek?
- Megjött a legutolsó számlájuk, és magasnak találom a díjakat!
- Ügyfélazonosítót kérhetek?
- 00.....
- Hölgyem, ez milyen azonosító?
- Partneri azonosító 00....
(Tantusz: ez nem a miénk, nem így nevezik a számlán)
- Milyen színű a számla Hölgyem?
- Zöld, kis virágokkal, 5 oldal.
- Hölgyem, a miénk kék, 3 oldal, alapdíjjal, m3-ben számolva.
- Akkor ez nem az?
- Nem.
(letette, illetve rámvágta a telefont)Volt ott is pár ilyen. Speciel ott a kék szám is okozott még gondokat
-
cbmfan
senior tag
nézték már boltot sok mindennek, de UPC ügyfélszolgálatnak nem. mamika jött, körülnéz, odajön hozzám, és kezdi sorolni a panaszát. kb. öt percig megállás nélkül dumált, hiába mondtam négyszer, hogy ez NEM UPC üfsz, hanem egy számtech bolt. nem bírtam, kihívtam bolt elé.
- tetszik látni táblán bárhol is a UPC feliratot?
- nem...
- akkor?
- ide küldtek!
- biztos?
- nem...ekkor elköszöntem, és visszamentem szervizbe. nem jött vissza, valószínűleg leeshetett neki.
eddig elment két lowcost konfig, legalább van valami forgalom...
-
Rival
aktív tag
válasz
Intelligencs #18007 üzenetére
lájk ...
-
Ezért kell Thinkpadet használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest