- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
MR_Joe #37285 üzenetére
ehh, nem jutok el Győrbe, pedig meg kellene látogatni a rokonságot.
(#37287) TESCO-Zsömle: ez nagyon durva volt bammeg...
Múlt hétvégi epic: szüreti napok, két fiammal egerészünk, éhesek, kaját keresünk a még tűrhető tömegben. Ismeretlen polgár odalép (OK, nekem van ilyen retardságom, h a legtöbb ember egyforma, illetve kb. 20-30 féle van, kész. Szal. ha nem évekig vagyok vele pl. munkahelyen, akkor nem ismerem meg, de pár év után már akkor sem.) hogy 6 éve vette a laptopot, telepítettem meg minden, de már lassú, barátja takarította, de nem jó, meg frissített win10-re de még lassabb. Mondom már külsősként sem dolgozok ott, de a cég még megvan, beviszi, megoldják. Jajjdeneki most jó lenne, ha hétvégén blablablabla... ööö... wat?
A két éhes és ezért nyafogó gyerek nem zavarta, próbált meggyőzni, h így akár most elugorhatnánk, megvárja (OK, ezt nem mondta, de akarta
). Elköszöntem, mennem kell, ebédelünk, bocs.
Az emberek furák.
-
pikszel
addikt
-
wolfman
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MR_Joe #33732 üzenetére
A CRT-ket én is hallom/hallottam.
Egy időben jártam folyamatosan a szobát a sötétben, hogy honnan jön ez a rohadt ventilátor hang? Egyszer meguntam, mindent kikapcsoltam. Azóta tudom, hogy a saját fülemből
Egy-egy délutáni alvás után hihetetlen koncertet tudok hallani a tök csöndes szobábanSajnos ezen valószínűleg a szög sem segítene
-
ViZion
félisten
válasz
MR_Joe #33727 üzenetére
Nem a fénnyel függ össze, hanem az ócska tápokkal, amikkel a monitorokat szerelik. Érdekes, a Dell hangtalan... Mondjuk 2,5× annyiba is fájt. De mondhatnám a gagyi digiTV beltérit is, 2× cserélék táp miatt, standby sípolt, bekapcsolva meg léptette a csatornákat, hangerőt... szintén a táp instabilitása miatt.
Volt olyan ventim, ami kvázi hangtalan volt, de a motorjának van egy magas frekis zúgása... engem zavar. A VGA-n a hűtés is bizonyos fordulaton "sípol". De hallani a fénycsövek zúgását is (nyilván nem a fotonok hangja, hanem a trafó vagy a fene tudja), szerencsére kompaktnál már nem hallani.
Ha neked ezek a magas hangok nem zavaróak, akkor örülj neki. Ezzel sztem kínozni is lehetne az arra érzékenyeket -na nem akarok ötleteket adni, abból itt el vagytok látva mind
-
Akybron
aktív tag
válasz
MR_Joe #33727 üzenetére
Nem a LED villanását hallja, hanem a táp zizzen egyet, mikor megváltozik a terhelése (a ledet villogtató mikrovezérlő is nagyobb áramot vesz föl, mikor a ledre vonatkozó programrészt végre hajtja)
(Amúgy valóban létező dolog, hogy zavartatás lehet az agyi feldolgozó területek között. Van olyan ember, akinél pl. bizonyos hangok ízérzetet váltanak ki. Belefér, hogy egy villanás hangérzettel társul. A látóközpontnak szánt ingerület egy része eljut a hallóközpontba is)Az előző alaplapomon lehetett hallani, hogy milyen adat megy a soros porton
A proci tápjának tekercsei hangoskodtak ilyenkor.
Kollégámmal mindig kettesben mentünk megkeresni, hogy a egy nagy egylégterű gyártó csarnokban lévő 50 crt monitorból melyik sípol, mert az üzem másik végéből is zavart
Intelligencs: A másik szobából megmondom, hogy most éppen csatornát váltottál a lehalkított TV-n sztori nekem is meg volt.
-
válasz
MR_Joe #33612 üzenetére
Nekem is volt hasonló élményem, igaz a pcvel csak éppen csípett
Viszont a nyaralót egyszer kölcsönadtuk ismerősöknek, majd amikor mentünk le mi is a kerti villanyt feloltva megrázott a terasz fém váza. Elővettem a multimetert és mit ad a szent fólia sátor, 80V keringett ott. A kültéri lámpát az esmerős pasija átszerelte ideiglenesen hogy lásson este grillezni, csak a csokiba út nyomta bele a kézzel megsodort vezetéket h 2 szál kívül maradt és hozzáért a szögvashoz. Azóta nem adjuk kölcsön senkinek a hétvégi házat, mert csak. -
törölt tag
válasz
MR_Joe #33612 üzenetére
kapcsolós elosztóba dugtam lecsupaszított 220-as kábelt (kellett méréshez mind1.. )
Kikapcsolt állapotban megrázott, de csúnyán. Szitkozódtam rendesen, de megtanultam:
- eleve kaphatsz olyan elosztót, ami csak az egyik eret szakítja meg
- ha mégis rendes elosztót vettél, attól még lehet besülve az egyik oldal megszakítása. És bár a lámpa elaludt, a fázis még kint volt a vezetéken... -
Gézengúz
addikt
válasz
MR_Joe #32912 üzenetére
Jó pár embernek javítok gépet,(bővítés, telepítés, átalakítás) de az összes közül csak egyetlen ember van akitől mindig kifújatva tiszta gépet kapok, ez a srác az életben is nagyon pontos, megbízható, dolgaira odafigyelő ember.. Más esetben mindig porszívózással, kompresszorral kell kezdenem...
-
törölt tag
válasz
MR_Joe #32912 üzenetére
Ramból kell minimum 2GB, a procinak oda kell pörkölni valamennyit hogy még stabil maradjon bőven. Meg valami kis kártya pár évre visszamenőleg, ami épp akad.
Az ott SiS északi híd hűtés nélkül? Komoj.
Arra lehet kellene borda, ha lesz tuning. 2GHz-et ki kéne préselni belőle, hogy szép kerek legyen. Vagy akkor 266x8-at, hogy szabvány FSB-n legyen. -
-
-
opr
nagyúr
válasz
MR_Joe #32280 üzenetére
Én konkrétan azért hagytam abba a szakmát, mert tele lett a tököm azzal, hogy pár rohadék miatt az általános megítélés ez, amit mondasz. Meg mert programozással sokkal jobban lehet keresni, de ez egy másik téma.
Egyébként sjanos mai napig vannak szemét/hozzá nem értő boltosok, bár az utóbbi időben már elég kevés, talán kezd megtisztulni a szakma. Vagy csak átköltöztek a jofogas/olx/stb-re a p4-es gémergépekkel százezeré'.
-
wolfman
veterán
válasz
MR_Joe #31906 üzenetére
Most picit elkalandozok.
Erről a sulinetről most eszembe jutott, hogy pályáztunk erre az 'otthon melege' nevű cuccerájban szereplő 'mosógép csere programra'. Megadtak egy listát, hogy miket lehet igényelni ha esetleg megpályáznak. Ahogy zézegettem vagy irtó drágák vannak vagy olyanok amiket tutira nem szoktak venni boltban emberek mert valami nagyon hibázik vele, szóval ennek is részben raktársöprés szaga van. Ami nem megy, ott áll, de nem feltétlen szar, de nem vették eddig, majd most támogatással.
1.: Nem tudom, de feltételezem, hogy nagyon sok család felültöltős mosógépet szokott venni, mert azért jobb nem hajolgatni. Akiket én ismerek családok, 90%-ban felültöltőseik vannak. A programban 80%-ban elöltöltőseket lehet választani.
2.: Az A+++-os mosógépeknél is elég nagy a szórás fogyasztásban, mert 158kWh-tól 120kWh-ig vannak gépek. Amik már alacsonyabbak azok mint 200eFt körül vannak.
3.: A szegény réteget most kicsit át is verik, mert a mosógépet így is gy is ki kell fizesd teljes árában, csak majd visszakapod egy részét. Szóval akinek nincs rá pénze, az most se fogja megvenni.
4.: Whirlpool rakás sz@r. Nekünk is ez van, sok véleményt olvasok róla, tudom. Persze hogy ebből van a legtöbb választási lehetőség, de gondolom ezt veszik kevesen. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
MR_Joe #31904 üzenetére
Tecsós gépről most eszembe jutott amit apám vett hosszú évekkel ezelőtt, és hogy-hogy nem, karácsonykor kellett rendbe raknom
Persze, jött az is, hogy nem megy a nyomtató. Elég fura volt, hogy az USB-s nyomtatót összedugom a géppel, és meg sem moccan. Nem tudom, hogy pontosan hogy derítettem ki (ugye, szegecselt gépház), de a tünetek alapján sikerült a ház USB csatlakozóját fordítva rádugni. Talán még a nyomtatónak is adott szép pofont a masina. -
cbmfan
senior tag
válasz
MR_Joe #30209 üzenetére
te nem érted
pl.
"A Toshiba és az Intel is bejelentett egy új megoldást, ahol a 2D NAND típusú csipek használatával ..." utána: " A Samsung az a cég, aki egy ideje már használja a 3D NAND technológiát," aztán "Ezek az egységek nemcsak gyorsabbak, de kisebbek, halkabbak és kevésbé forróak is, mint a hagyományos merevlemezek..."
utána meg a szokásos hablaty.
-
ViZion
félisten
válasz
MR_Joe #27093 üzenetére
Azt én is szeretem, mikor ismerősök jönnek a metro/mediaM/saturn/euronics/akármi boltból, h ezt a laptopot vették, de melegszik/ez nem megy/lefagy/akármi...
Mielőtt vetted nem tudtál volna hívni? Elfelejtetted hol dolgozom, vagy mi? (gondolatban: hogy a bánatos ménkű csapna a redvás p!csádba, h akkor hívsz fel, amikor már megvan és bajod van!)
Ahogy itt írta vki: az átlag emberek hülyék, és bő 60%-uk még ennél is ostobább...
-
ViZion
félisten
válasz
MR_Joe #26731 üzenetére
Nekem a cégnél sexuális ragadozó van a fogasomra írva...
WC-n pisiltem, mostam a kezem, megtöröltem és nyitottam az ajtót. A kolléga éppen a kilincsért nyúlt... Meglepődtünk mindketten. Elmentem kávézni és mire visszajöttem, már ez volt. Szerinte megpróbáltam berántani a WC-be... Hosszú hajú, de fiú, mondom ennyire nincs nagy baj azé'...de késő már.
A kolléga meg csumpikapitány lett, de ez másik történet.
TIK -> Tényleg Igazi Kettyós
-
Szakbarbár
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest