- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironsides
tag
válasz
TESCO-Zsömle #19097 üzenetére
Kinagyítottam, mert egyszerűen nem tudok betelni vele!
Fantasztikus.Mielőtt rakom be a procit, mindig az a halálom, ha az egyik tüskén másképp törik meg a fény és kicsit eltér a többitől.
Akkor már veszem a nagyítót és nézem, hogy mi a baj, nem ferdült-e el nagyon?!Egy ilyet meglátnék, mikor leveszem a védőt, megállna a szívem!
-
ch003067
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #19097 üzenetére
Nem mondtam hogy photosop, csak arra céloztam, hogy szerintem egy gyári "hiba" .
-
ch003067
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #19086 üzenetére
És tettem már tönkre elég rendesen 775ös lapnak a foglalatát, de az közel se így nézett ki..... Szerintem ilyen nem lehet csinálni, még ha nagyon akarja az ember, akkor se...
-
válasz
zetorg #19077 üzenetére
Ha garos és más baja nincsen, akkor visszaküldi a disztri fizetőbe a gyártónak. Szállítással együtt megfordul a gyártónál 20-25 ezerből és a gyári garancia is megmarad rajta. 775-ös alaplappal csináltam már ilyet.
Csak 2-4 hónap amíg megcsinálják, vagy másik refurbished-re cserélik.... -
cbmfan
senior tag
ötlet: procit kupakkal lefelé rakta be, és rányomta a rögzítőt?
-
Ironsides
tag
válasz
TESCO-Zsömle #19090 üzenetére
bundata foglalkozik ilyesmivel.
De ez nem semmi!
A képet be kell kereteztetni és kitenni a falra!Nagy zsiráfság volt aki ezt tette.
Bődület és böszmeség.Nagyon szeretném tudni, hogy mit, hol, hogyan, és miért?
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19088 üzenetére
lehetni lehet, csak nagy valószínűséggel nem éri meg.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19086 üzenetére
ez egyértelműen az. fésültem már ki proci kócos lábait (AMD 939, nem volt egyszerű), 775 lapon is egyengettem néhányszor, de ez...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19084 üzenetére
hogy nézett ki aki behozta? mi volt a meséje?
találkoztunk már pár vérpistikével, de ilyen mértékű károkozást még nem láttam. csórikám bukott 55-60 ezret.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
zetorg #19077 üzenetére
És bazzeg Sabertooth deszka!! Szóval még csak nem is olcsó...
cbmfan: Lehet aszitte a korábbi prociból szakadtak bele a tüskék és ki akarta venni... Vagy csak szórakozott... Vagy egyik rokon/gyerek esett neki jóindulatból/tudatlanságból...
(#19082) zetorg: Ha tényleg ilyen volt gyárilag, akkor az Asus elnyerte a Trollface 2012 díjat.
De most komolyan... Ha a gyárban az egyik melósnak sikerül egy ilyet suttyomban beadni, akkor az utána sosem derül ki. Melyik boltos hinné el, hogy gyári sérülés, ha nem előtte bontják ki? Melyik boltos tudná a nagykernek beadni, hogy kibontáskor olyan volt? Érted...
-
zetorg
senior tag
én nem tudom mi történt
egyből jött a szokásos duma, hogy gyárilag ilyen volt...perszeRIP Asus Sabertooth Z77
-
Hequila
őstag
- Jó napot! A barátommal szeretnénk új gépet összerakni, és érdeklődnénk, hogy kb. mennyibe kerülne. A régi gépből megmaradna a videókártya, de a többi új lenne. Főleg játékra kellene.
- És mikorra kellene ez?
- Hat kb. nyár végére!
- ... -
Josi
aktív tag
válasz
cbmfan #19062 üzenetére
A JTC-nél van ilyen:
Asrock_P5B_DE_alaplap_s775_
Igaz nagyker, de hátha.
Vagy én tudok rendelni a nevemre és Te mész érte KP fizetésre. -
cbmfan
senior tag
kicsit beoffolok
urak, van valakinek készleten s775-ös, DDR2-es lapja? SOS kellene, feltétel a négy memória foglalat és nem használt. BP belváros lenne az ideális, legkésőbb holnap.
-
törölt tag
válasz
adax01 #19052 üzenetére
Enterprise-hoz lehetett kapni Spectrum emulátor interface-t is, hardvereszközként. Azon lehetett futtatni a ZX programjait, mivel a gépek procija azonos volt (ZILOG Z80A). De a beépített joystick állítólag hamar tönkrement.
Spectrumon volt a Gunfright nevű western játék, ahol fejvadászként egy körözött bűnözőt kellett elkapni. Annak a programnak a kódjába olyan szinten beleástam magam, hogy nyolc POKE-ot is találtam. A kedvencem az volt, amikor a körözött bűnöző nem lőtt vissza. De volt olyan is, hogy a városban sétálgató emberek egy helyben álltak, könnyen ki lehetett őket kerülni. És még jó pár ilyen dolog. -
TROG AIR
aktív tag
Syntax error
Ready ¤ -
cbmfan
senior tag
nekem csak C64-em volt, de mai napig
programoztam én is rajta, de ma már nem emlékszem szinte semmire.
-
adax01
tag
Nekem is volt ilyen masinám meg még enterprise gépem is és volt hogy basic ben programot írtamrá, ja még az akkoriban létező pc-k bioszát is az ep-vel másoltam.
-
törölt tag
válasz
Ironsides #19047 üzenetére
Azok voltak a szép idők. Érdekes, hogy a mai modern, hiper-szuper grafikájú játékok korában sem tudják lenyomni az akkori ászt, az Elite nevű űrkaland játékot, amiben kereskedni kellett bolygók százai között, leszállni Coriolis űrállomásokon, harcolni az űrkalózokkal, és menekülni a rendőrjárőr hajók elől. Bár a program grafikája finoman szólva is szegényes volt, de annyira ötletes és szerteágazó volt, hogy ez elvitte a hátán az egész game-et. A legjobb példa arra,hogy nem feltétlenül a szuper grafika kell egy jó játékhoz.
Én az akkoriban divatos karatejátékokat szerettem a legjobban. Főleg azt, amelyikben a bíró a küzdelem közben beszélt.
Én egyébként Spectrumos voltam. Akkoriban a C64-esek és a Spectrumosok között volt olyan szembenállás, mint most az NV-AMD vonalon. De csak egy ideig. Amikor megjelent a Commodore Plus4-es, a C64-esek őket kezdték el cikizni, és viszont. Ma viszont ez a három tábor teljes egyetértésben emlékszik vissza azokra a szép időkre. -
Pötyi
őstag
Nem a web'n'walk stick a szűk keresztmetszet, hanem az 1, vagy 1.1-es verziójú USB-vel szerelt őskori laptopok. Előfordult, hogy az még nem adott le annyi áramot, hogy elvigye a GSM-modemet. Azokhoz kellett ez:
Két aljzatból már elegendő áramot vett. (Évek óta nem láttam ilyennel működő eszközt.)
-
Ironsides
tag
válasz
#93794560 #19046 üzenetére
1986-ban bele voltam zúgva egy zx-be, de anyámék rám erőltettek egy C64-est.
Ó én szegény. De a suliban számtech szakkörön volt egy. Nagy királyság volt. Bruce Lee-t játszottunk rajta. Volt egy primo is a rossz érintő gombjaival. Azon meg a kígyó futott. Azok a régi szép idők! -
bandiras2
senior tag
-
törölt tag
Tegnap az egyik számtech. üzletben vásároltam, amikor egy negyvenes faszi bejött, és behozott egy javítandó ASUS netbookot. A típusát nem tudom, egy koromfekete kis cucc volt. De nem akármilyen!
A billentyűzet jobb alsó sarkánál először pár színes csíkot pillantottam meg. Innen már kezdett ismerős lenni. Aztán a billentyűzet fölött, a zsanér környékén, gondolom öntapadós papírra fekete háttéren fehér betűkkel a felirat: Sinclair ZX-SpectrumNem gondoltam volna, hogy vannak még fanatikusok. De a gép tök jól nézett ki. A mérete is kábé egy klasszikus ZX-Spectrum méretének megfelelő volt. Az eladó és a szervizes pasas is jó vigyorgott rajta.
-
föccer
nagyúr
válasz
Ironsides #19039 üzenetére
Ma voltam bent kedvenc boltomban. Kedvenc eladómmal dumálunk, miközben válogatok, nézegetjük a cuccokat, matekolunk, sotryzgatunk. Ő mesélte, hogy volt egy vevőjük, aki elvitt elég sok alkatrészt az idők során. Egyszer jön vissza, hogy hogy szar a lap amit vitt. (kb 100. amit elvitt) Oké, csere ugyan olyanra. Jön vissza, hogy 2-ből 2 szar. Hozza a házat, amibe távtartók nélkül benne mosolygott a lap. Az első 98 db-ot is így rakta össze, távtartók nélkül, csak eddig mázlija volt, elég jól voltak lelakkozva alapok. Mázli 2, hogy nem pukkantak el a lapok, csak zárlat miatt nem indultak.
üdv, föccer
-
Ironsides
tag
Okos apuka a tényleg kicsit nagyon okos fiával vettek ma házat, használt g41es lapot procival memóriával.
kb fél óra múlva jönnek vissza cipelik be a házat meg a többi cuccot.
Az alaplap nem megy be a házba....nem jó helyen van a lyuk...
A fiú kicsit be volt rágcsálva és folyamatosan azt kérdezte, hogy most mi lesz.Mondom akkor majd én belerakom idevele...
...a fiú csak szúrja, hogy nem jó és most mi lesz mert nem jó értsem meg még lámpával is megnézték és nem jó, nem ott van a lyuk és most mi lesz.Fogom a ház tartozék zacsit kibontom és szedem ki a távtartókat...
...fiú kérdi, hogy mit csinálok azzal...
Mondom ugye nem ezek nélkül akartátok betenni a lapot???????
Hát persze, hogy de
Miért nem mondtátok,. hogy azt sem tudjátok, hogy hogyan kell???
Hát ők már egyszer látták, de azt nem tudták, hogy az is kell.
Bár gyanakodhattam volna, amikor a 8k-s házról kérdezgették hogy van benne dvd is?Apuka: ha már ilyen szépen betettem a cuccot akkor kössem már be ezt a sok madzagot is, különben is ezek minek?
Mondom, hogy mik azok erre a fiú: akkor lesz elöl is usb dejó!!!Szóval ma már mindenki pc-t rak össze karácsonyra!!!
-
Vicoo
senior tag
ma:
notebook tartót keresnék, ami ágyban is jó
Oké, van ez , kényelmes mert párnázott.
MIT JELENT AZ HOGY PÁRNÁZOTT?USB y kábel kellene, aminek a másik vége aljzat, 3g modemhez.
nincs sajnos .
oké akkor viszek sima hosszabbítót! (wtf)"ennek a gépnek 2,9 a sebessége "
-
MR_Joe
senior tag
-
mongi
senior tag
Minden kollégának, ismerősnek és ismeretlennek ebben a közösségben is
áldott, békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok a magam és üzletünk nevében is -
MR_Joe
senior tag
Nem témába vágó:
Ismerősnek ellopták az iratait, melyek Márkus-Tamás Zsolt névre vannak kiállítva (jogosítvány, személyi, útlevél, kártyák)
Ha ilyen nevű iratokkal találkoznátok (hitel, vagy bármi hasonló oknál fogva), kérlek jelezzétek a rendőrségnek, illetve ha lehet nekem.Köszönöm!
-
Ironsides
tag
Uraim!
A szokásos: tudom, hogy nem ide tartozik, de
nincs valakinek dell optiplex gx620 v. 755 asztali géphez szükséges hdd kerete?
Vagy nem tudja valaki, hogy az ebay-en kívül gyorsba, hol tudnám beszerezni? Kéne kb.:15db. -
djdaniel
senior tag
Én az ilyen házra rá álltam a 95kg-al, és nem lett semmi baja, még be se horpadt
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest