Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
Nem értem a "problémát". Pár mili mocorgás megengedhető minden további nélkül még nem leszorított bordánál, mivel a paszta összenyomás előtt eléggé sikamlós felületet ad.
Régi csupasz magvas AMD K7 és vagy coopermine Intelnél problémát okozott volna valóban."Pár éve volt,...Egy Hyper 212+ -t "
Nevezzük kettő évnek kb.
Mi meg már (ÚRISTEN!!) több, mint tíz éve csücsülünk a seggünkön a púlt mögött és vagy a szervizasztalnál. -
szumo
senior tag
2001-2002 környékén mikor rendszergizdáskodtam, a legszebb volt egy komoly közgazdásztól, a c:\ megosztva, a jelszava pedig nem csalás nem ámítás: c volt
Kicsit más!
Napokban megkeresett egy középiskolás srác, hogy xyz suliban informatikát tanul, és szeretne látni egy pár gép szerelést, meg ha valami érdekes dologgal találkozok, akkor azt szívesen megnézné.
Most miért ne! Legalább nem hal ki a szakma teljesen.
Aztán ha látok benne fantáziát még forrasztani is megtanítom -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
localhost #19689 üzenetére
Minap jutott ez eszembe. Pár éve volt, amikor még nem mertem hozzányúlni ilyen téren az alaplaphoz. Egy Hyper 212+ -t kellett felrakni,így bevittem, felrakta az ürge, kifizettem, elhoztam otthon meg rakom össze gépet, és látom hogy keresztbe áll a hűtő. Mondom wtf? Nézem, látom jó ember úgy csavarozta fel a hűtőt, hogy a lefogató kis mélyedésében nem volt benne a bordán lévő pöcök. Ami meg ugye pont az elmozdulást akadályozná meg...
-
Sytex
tag
Hogy szokták itt egyesek? Így?
GTFO -> http://prohardver.hu/tema/szamtechboltban_vasarlok_memoarjai/friss.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az milyen már amikor egy számtech boltba bevitt alaplapra, a hűtőt úgy teszi rá a mesterember, hogy csúszkál rajta? És még pénzt is kér el érte.
-
Sytex
tag
2003 környékén az akkori melóhelyemen win2000 serverek, tartománnyal. Mikor az a rendszer épült egy "nagy agy" kitalálta: vándorprofilt mindenkinek, mert mekkora királyság, hogy gizike odaül marika gépéhez és mindene meglesz.
Új user érkezésekor elmondtuk, a C-n van egy privat nevű mappa, oda pakolja a maszek sz*rjait mert nem kerül a mentésbe (és a vándorprofilba se).
Rendszeres volt a "k*rvalassanlépki" és a "k*rvalassanlépbe" hibatelefon.
Persze hogy az Asztal és a Dokumentumok mappa volt tele a maszek dolgokkal. És csodálkoztak hogy lassú a profil szinkronizálása. A rekord 32 gigányi film, mp3, kép, stbstb az asztalon egy mappában. És mondanom sem kell, hogy akkoriban gigabites hálótól még csak nem is álmodtunk (max a gerincen).persze vezettünk jelszó toplistát is, nem emlékszem a pontos sorrendre, de ilyenek voltak rajta: 123456, start123, valamint a usernévvel egyező jelszó.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Szakbarbár #19671 üzenetére
Nalunk is sokaig tart egy ujraindulas, de szerencsere a legtobb user inkabb bevallalja, mert egyebkent nem tud dolgozni. Ami pedig a zeneket meg ilyesmiket illeti: nalunk az a gyakorlat, hogy a munkahz szukseges dolgokat termeszetesen elmentjuk a magancuccokert nem vallalunk felelosseget. A legtobb user ugyis a Dokumentumokba meg az asztalra menteget, esetleg csinal maganak kulon mappat a sajat konyvtaraban, azt hali. Ha vissza akarja kapni, toltse le megint iTunesrol vagy Google Musicrol.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Ha van WSUS, akkor mezei júzer ne is frissítsen saját gépet a melóhelyen
-
stol
addikt
-
Ygg
senior tag
Mind szép és jó, de:
1. Win, és nem UNIX/Linux
2. nagyon szép, és jó, hogy ilyet nem teszek fel, meg nincs Java, meg nincs Flash.
Nem Te szabod meg, hanem a központ. S ha onnan rád nyomnak egy fosch programot, nem tiltakozhatsz...
A fejlesztő tyúkszemére meg nem lépkedhetsz, ha magas szinten van érdekszövetségben, és ha kiabálsz,
a Te fejedre lépnek...
Szóval szép dolog az ideális környezet, meg hogy hogyan kéne optimális esetben működni, de a valóság sokszor mást mutat... -
Xero
nagyúr
Pontosan ezt akartam írni. Egy *NIX környezetben valóban csak a fogyasztás indokolhatja a rendszeres restartot. Ami pedig memory leakel, azt élből kukázni kell céges környezetben, de minimum rálépni a fejlesztő tyúkszemére.
(#19678) tlac: Az OS X is Unix 03 desktop OS. Flash-t meg élből nem pakolnék céges környezetben semmire. Java-t is csak ha feltétlenül igényli valami.
-
tlac
nagyúr
abban van igazság, hogy ha hónapokig nem indítod újra a rendszert, programokat és aktívan használod is gépet, akkor előjöhetnek furcsaságok
csak pl. gondolj arra, ha memory leak-es egy program, idővel szépen felzabálja a memóriát
neked szerencséd volt, de úgy látom Ygg nagyobb halmazból jutott a tapasztalatára -
biker
nagyúr
Ne vedd sertesnek, de hulyeseg
1: a sleep eseten csak a ramok kapnak tapot mig hibernalas egyenlo kikapcsolas, kit erdekel 500 sleepelt gep?
2: ha megnezned mivel foglalkozom rajonnel ceges kornyezetben futNaponta 4-5x valtok halozatot, helyet, az osx is tobb helyi es tavoli megosztast figyel, a win a parallels alatt hol irodaban helyi belepes alatt van hol itthon vpn-en szamlazok a navisionnel
Bent belepek tartomanyba, majd kilepes nrlkul lecsukom, itthon folytatomSemmi baja
Ha folyton hibazik es restartolgatni kell, ott valami nem jo -
Ygg
senior tag
Na ya..
De céges környezet
Új policyk..
indításkori automatikus installok..
stb..
Napi újraindítás nem árt.
Teljesen más tészta, mint az otthoni.
Meg képzeld el, mekkora fogyasztásbeli különbség, ha 500 felhasználó nem kapcsolja le a gépét...
8 órát dolgozik, 16-ot feleslegesen megy a gép.
Meg 500 userből 50 azért hívogat, mert megoldaná a gondját egy újraindítás, de nem, azt nem, véletlenül sem, egyszerűbb felvenni a telefont, és az IT-t cseszegetni... -
biker
nagyúr
válasz
amióta osx és ubuntu amin élek, kifejezetten frusztrál, ha restartolni kell mondjuk egy update miatt, átlag uptime 100 nap feletti nekem is, gond nélkül
de a parallels alatti win7 is csak updatekor indul újra, egyébként hibernál
-
cbmfan
senior tag
válasz
esetleg nem tervezed pofán verni őket egy nagyobb albummal "nesze neked fészbúk!" felszólalással?
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
cbmfan #19668 üzenetére
Csak kapnának, ha lenne internet hozzáférésük. Pont ez a baj, lehet hogy ha tudnának netezni, nem filmet néznének munkaidő alatt. Csak kicsit idegesítő, hogy az adatmentés 4 órát tart egy gépen, mert 25 GB zene van fent. Bár a proxynk is érdekes, arcoskönyv - tecső mehet, de a windows update honlap tiltva van
SityiSXT
Múltkor jött egy user, hogy xy program nem megy. Az esetek 90 %-ában egy mezei újraindítás megold minden problémát, ezt mondtam is neki.
A válasz: - Ő nem indítja újra a gépet, mert az sokáig tart.
Kb két havonta egyszer ha kikapcsolja, addig csak hibernálja, és csodálkozik hogy nem működik neki semmi. -
SityiSXT
őstag
Miert van az, hogy ha azt mondom a szerencsetlennek, hogy jelentkezzen ki, majd be (log off, then back on), akkor reflexbol ujrainditja az egesz gepet?
Mondjuk megy a munkaido ilyekor is, de nehany user Darth Vaderkent szuszog a telefonba, ami viszont nagyon idegesito tud lenni...
-
cbmfan
senior tag
válasz
Szakbarbár #19662 üzenetére
ej, de csúnyák egyesek
ha usb tiltva, rákapnak a streamre
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Szakbarbár #19665 üzenetére
zsiványak
-
bugizozi
őstag
válasz
Szakbarbár #19665 üzenetére
Itt tedd föl a kérdésed, hátha
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
bugizozi #19663 üzenetére
Ezt ismerem, de azt kifelejtettem, hogy sokan vannak akik használhatnak pendrive-ot adatmozgatásra, így ezt nem lehet letiltani. A policy módosításhoz nincs jogosultságom. A legjobb lenne ha nem lehetne megnyitni videót vagy zenét, de azt meg megoldják portable programokkal.
-
szumo
senior tag
válasz
policy beállításokkal.
-
bugizozi
őstag
válasz
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
A kézlevágáson és az usb portok pillanatragasztóval való telenyomásán kívül ti hogyan védekeznétek a céges gépre történő film, zene és más oda nem illő dolgok másolgatása ellen? Hogy megkönnyítsem a dolgotokat, fizetős programok kizárva
Én mondjuk letiltanám a szükségtelen meghajtók betűjelét kezdésnek, bár ha meg telepíteni kell valamit, csak saját magamat szívatnám.
-
tserrof77
őstag
Győrben is volt egy ilyen pincepatkány, aki szétlopta a tudatlan júzer gépét. Egyiket volt alkalmam "utótesztelni" még anno 98-ban vagy 99-ben. Lényeg: alaplap, egyik ram, a vudukettes meg a cédéírója bánta a bácsinak, hogy nem megfelelő kézbe adta a gépet. Ja,a röhej, hogy azzal kapta vissza, hogy jó, csak a vindózt kéne rajta újratelepíteni
Itt jöttem a képbe neki én, hogy telepíccsemmáfölneki a 98at... Csak amikor összedugdosva a gépet se kép se hang, kezdtem gyanakodni...
Ja, úgy hozta el, hogy ott be se kapcsolta neki a z a népművészetiagyagedény. Bácsi meg volt annyira bátortalan hogy nem ment vissza a szemétládához reklamálni. Pedig volt vagy 120kiló a bácsi a lopós meg 80... De aki hagyja magát...Egy szűk éve sikerült 2 gép vga kártyáját összekevernem, amikor az a sok vihar volt. Két majdnem kopp egyforma Dell gép volt, egyikbe 7800GT, másikba 7950GTX vagy mi a rák volt. Spéci, delles cucc. "Természetesen" aki a jobbat kapta vissza, váltig állítja, hogy nemnenemazenyémbemindenokéjókártyavan, a másik meg jogosan rugdalta a seggem szét a "Csere" miatt.. és még magyarázkodhattam...
Természetesen horror pénzért kotorhattam neki bele másik kártyát... Hát igen. Csak az tévedhet, aki dolgozik. Meg senki se tökéletes... én se... hiányzik belőlem a hiba
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19657 üzenetére
pff... szívesen elbeszélgetnék azzal az ismerőssel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
cbmfan #19656 üzenetére
Gyerekeknek kerestek valami olcsó, de jó gépet. Tőlem kérdezték telón, hogy jó-e, és olvasták a kamu stat-ot. A stat jó volt, az ár hihető, úgyhogy belementek. Aztán érdekes volt, hogy ilyen faxa gépen lassan indul az XP, hát bekukkantottam a BIOS-ba és néztem, mint a gázálarc... Valami ismerősön keresztül szerezték elvileg. Ennél többet nem mondtak, csak hogy utánajárnak.
Sztem nem lesz belőle semmi... A házépítésnél is minden vállalkozó átverte őket...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19653 üzenetére
idióta barom, aki képes így beetetni az egybites felhasználót... bár kiváncsi lennék a sztorira, hogy sikerülhetett ezt összehozni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kicsirics77 #19654 üzenetére
Nem kérdeztem, nem az én dolgom. Csak gondoltam szólok, hogy van még ilyen...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19653 üzenetére
becsületes
kinek van bőr a pofáján eladni egy ilyet??? -
szumo
senior tag
Én sajna hallottam, és láttam is pár ilyen "kifosztott" gépet.
Nekem meg kemény harcokat kellett vívni, hogy az ügyfelek bizalmát elnyerjem/megtartsam.Szerencsére/szerencsétlenségünkre, egyre több a noti amiből ugye elég nehéz bármit is kilakoltatni, cserébe sokkal nehezebb javítani, meg megmagyarázni a tulajnak, ha a dolog kuka érett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
localhost #19649 üzenetére
Igazából én ilyenről soha nem is hallottam.Mondjuk anno nálunk vidéken a faluban meg a kisvárosban sok értelme nem is lett volna. Ott inkább olyan volt hogy a Tesco-ban a bundle gépekből kirámoltak mindent, és még úgy is eladták a gyanútlan vevőnek...AZ meg jött vissza hogy nem megy a gép, és rásóztak még pár dolgot.
-
cbmfan
senior tag
régi, szép idők, mikor kezdtek elterjedni USB-s egerek, billentyűzetek. ember vitt egyet, még aznap hozta vissza, hogy nem működik. lapos, vagy kis, esetleg nagy gömbölyű a dugó? utóbbi volt... ember megoldotta! AT-PS/2, PS/2-USB átalakítóval...
elég rákeresni a "pen drive ps2 port" kombóra. elég érdekes kérdéseket és válaszokat lehet találni
-
localhost
Közösségépítő
Még mindig él a legenda, hogy a számtechboltosok kibelezik a gépet?
Azt hittem ez már évek óta kifulladt...Példa : " A kérdező kommentje:
holnap lehet elviszem az egyik városi informatikushoz, csak félek, hogy kilopkod néhány cuccot:"
-
tserrof77
őstag
Mai gyöngyszem...
Néni be:
- Jó napot, máúszt szeretnék. (Itt már láttam hogy szakkifejezéseket nem kéne használni)
- Lapos vagy kerek csatlakozóst tetszik kérni? (gy.k. USB vs.PS2 )
- Nem, nem kereket, az nem jó! Esetleg kerekes és világítós van? (mondtam én, hogy nem szabad itt szakkifejezéseket használni...)
- Igen, ezek már olyanok! 1500Ft-tól indulnak.
- Hú, az is már majdnem drága. Használtja nincs?
.ilyen alapon használt óvszert is lehetne árulni
- Hát jó.. kérem...
Fizet, távozik. Kb 1 óra múlva csávó beviharzik, kezében az ominózus világítósaljúkerekes egérrel...- Tesó,eznemjócseréldki. Pechemre pont hegesztett fóliást adtam neki, de én ugye kreatív vagyok.
Gépre rádug, működik. Akkor..?? Problem...???
- A dugójanemjó.
- De jó, hát be tudtam dugni.
- Nemúgyhanemnincsolyandugórajta. Sájsze, milyen őskövülettel nyomjátok ti meg
- Mégis az a kerek dugós kéne, nem?
- Nem, olyanom nekem is van, azzal nem működik. Na bazz, ez kezd érdekes lenni, DE!
- Ok, tudok adni USB-s bővítő kártáyt,a kkor pendrájv, meg külsővinnyogó, meg vebkem, meg kiskutyaharagja is ráköthető. 4 portos, 3500Ft.
- Jó aggyad, de ha nemleszjóvisszahozomvisszaveszedmerthanemakkor...
- Persze... csávó el...
Újabb egy óra eltelik, lassan gondolatban már épp az ebédre készülök, amikor csávó lihegve beesik egy géppel. Ránézésre se egy mai darab. Csávó 2 percig csak káromkodott, közte családfaszidás is bőven.Lényeg. Egy 486-os géphez kellett volna az a qrva egér. Még vezalókolbászos alaplap volt benne, PCI sehol. PS2 dettó sehol.
Laposlaposlapos... ja.. csak SOROS egér kellett nekik! De 2-3 perc aktív turkálás után sikerült még egyet az egyik polc mögül előkotornom
Usb kártya visszavesz, USB-s egér meg tesztfázisba visszaavanzsál. Csávó még morgott a két plusz kör miatt, de mondtam, hogy a felhasználó tudatlansága által okozott károkért nem vállalok felelősséget, ráadásul a bontott egérrel én is bukok...
De ennek örömére mehetek ebédelni, ők meg végül is kaptak egeret.
-
SityiSXT
őstag
Errol jut eszembe: napokban hiv a user, hogy egy kepet akar nyomtatni, es erre lefagy a gepe. Ahogy bedekaztam a gepebe, kiderult, hogy azert eros csusztatasokkal lehetne ez igaz... Nem fagyott le a gepe, csak a Chrome kergult meg, ami valahol talan jogos is, hiszen egy oriasplakatot akart nyomtatni a lelkem a maga kb. 7000x4000 pixeles felbontasaval (es gondolom ennek megfelelo DPI-vel) - nem csodalom, hogy a preview generalas hosszasra sikerult... Aztan amikor mondtam neki, hogy mondjuk egy kepszerkesztovel kene inkabb probalkoznia (plane, hogy 1 db A4-es lapra szerette volna lekicsinyiteni), akkor nagy mergesen azt mondta, hogy neki erre nincs ideje, es lecsapta a telefont pont akkor, amikor ugyanazt a kepet mar megnyitottam neki Paint.NET-ben.
Vajon a File -> Print ment neki onnan?
-
Ygg
senior tag
válasz
DeltaPower #19619 üzenetére
Ohhh, ez simán előfordul. Nekem is a napokban küldtek úgy hibát, hogy a monitor lefényképezve...
Városi legenda szerint volt egy faszi, aki arra topa volt, hogy a poreszfilmet két videóval átmásolja.
Beállította hát a kamerát, és felvette a TV-t. Ez eddig még rendben is lenne, csak sajnos a TV-n tükröződve látható a felvételen, hogy közben vadul.... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #19626 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy akár meg is tarthatta volna.
-
gozso
őstag
van valaki, akinek rég árlistái megvannak? akár nagykeres is.
egy termék kb 5 évvel ezelőtti ára érdekelne, leltár, selejtezés miatt
HP 5610 -
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #19619 üzenetére
elozo munkahelyemen az egyik angol kuncsaft screenshotbol csinalt pdf-et, azt kinyomtatta, majd elfaxolta. Onnet tudom, hogy screen->pdf, hogy trial pdf printert hasznalt, benne volt a trialnak a vizjele,a fax meg egyertelmu volt
-
SityiSXT
őstag
Mai napi gyongyszem:
Usertol kertem screenshotot. Mibe kuldte? PowerPointban! -
tserrof77
őstag
Tuti hogy járvány van... 3 nap alatt már a 7. noteszt hozták hogynemindullassúmencsedmegmertnemtokfészbúkozniiiiiiiiii...
A ma reggeli ingyenfitnessz vizes havat lapátolni eörööebódotááá meg bedurrantotta a derekam, szóval ma csak dupla óradíjért csinálok bármit is...
-
SityiSXT
őstag
Na, jol kezdodik a mai nap is...
1. User felhiv, hogy nem tud az egyik szerverre menteni. Mutatom neki a sajat gepen, hogy ha a Windows azt irja ki, hogy 4 kilobyte szabad hely van, akkor nem is nagyon fog tudni... Aztan meg 5 perc magyarazas, hogy mi csak szolgaltatjuk a tarhelyet, az adataitokkal mar ti gazdalkodtok - ergo honnan a banatbol tudjam, mi a fene torolheto...
2. Email (avagy hany egyetem diszdoktoranak kell lenni ahhoz, hogy egy ketsoros hibauzenetet elolvassunk, ertelmezzuk, aztan ennek megfeleloen cselekedjunk): "Hello, a halozati nagy nyomtatok egyike kiirta, hogy baj van, kapcsoljam ki, majd be, aztan ha ez a hibauzenet megint megjelenik, hivjam a szervizt. Ujrainditottam a nyomtatot, de meg mindig ez irja ki. Mit csinaljak?" Mit lehet erre mondani? Mennye lekvart kaszalni, b+... Mondjuk ugyanebbol a nyomtatobol a szervizes mar kihalaszott egy csavarhuzot, amit valamelyik trefas kedvu lelek hagyott benne - persze senki sem vallalta a felelosseget. Egyes userek igen kreativak tudnak lenni, hogyan kell egy papirelakadast minel destruktivabb modon megoldani.
Es meg csak fel tiz sincs... -
Melack
veterán
Igazság szerint azért nincs, mert nincs rá akkora kereset, hogy érdemes legyen tartani ilyenféle vadhúst (nyúl). Meg azért ezekkel macera is van, ha éttermi részről nézed.
A birka meg sok helyen tájjellegű kaja, nálunk az Alföldön két havonta van, mert szeretjük, de volt pároméknál Zalában speciel mindenkit a méla undor fogott el, amikor említettem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
poffsoft #19610 üzenetére
Az egész hambi téma gáz az ilyen gyorséttermekben. Ha hambira vágyok, akkor elmegyek az egyik kedvenc büfésemhez, ahol egy ódivatú ősrégi, olyan jó igazi hamburgert kérek. Olyat amilyet a mekis soha nem fog látni.
" vitális uborkáról"--- báz nagyon reggel van, virtuális uborkának olvastam.
-
poffsoft
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19611 üzenetére
mer? az védett állat?
-
poffsoft
veterán
Mondjuk én meg azt a "húspogácsát" nem igazán díjazom, amelyik harapásra csipog/nyávog/ugat/karmol..
A harsogón zöldellő vitális uborkáról (aki magától odébb mászik) nem is beszélve.
Pedig azok tuti élők, nem gusztustalan dögök....(#19609) szumo: mer' az összes gyorsaság az étterembe' van, a szakácsba már nem jut. Így persze ezeket már nem éri utol.
Viszont remek csigapaprikást (paprikás csigát) kaphatsz ott... -
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #19604 üzenetére
ti mindannyian
-
cbmfan
senior tag
marhák!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
- Seagate 4TB Alkatrésznek
- Eladó Whiteshark Commandos magyar nyelvű gamer billentyűzet!
- Hibátlan - KINGSTON 16GB (2x8GB) Fury Beast DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Új BONTATLAN Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 Laptop Ryzen 5 6600H/8Gb/512Gb/RTX 3050 165Hz 3 Év Gari
- BMW Jubíleumi vagy M Power felnikupak szettek 68mm és 56mm átmérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest