Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nah ez szép nem gondoltam volna hogy pont itt ph-zol Remélem én nem voltam tul "hülye" vásárló És szivesen megyek hozzátok mégegyszer is ha kell valami
tlac: Nem ugy gondoltam az ellenpéldát, hogy nekiáltam höbörögni a boltossal hanem hogy vannak jo boltok is..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Jazzos #16188 üzenetére
Meg egy webshopban hogy rakják össze a gépet? De oké, összerakják, de akkor mindent egy helyen kell megvenni. De minden alkatrészben egyszerre nem lehet a legolcsóbb az adott webshop... Igenis van létjogosultsága a PC-boltoknak még ma is. Persze ha a volumen jó része kiszervezhető a webshopba, akkor kisebb bolt, kevesebb alkalmazott is elég. De akkor embert kell elküldeni, az meg rossz szájízzel jár. De tudomásul kell venni, ha nem megy a szekér, le kell szállni róla. Esetleg a munkavállalók miben tudnak segíteni, tudják-e tolni a szekeret valahogy? Nem ingyen munkára gondolok, hanem sokkal inkább forintosítható tudásra, valamire, bármire.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Balinov
titán
válasz Jazzos #16344 üzenetére
hulye, asus-t otthon sose gariztattam, itt meg a bolt elkuldte a nemet asus szervizbe, es visszakaptam egy vacsiujat (mas volt az s/n-je)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Darkness
aktív tag
válasz Jazzos #16394 üzenetére
ok, mind a két megoldás érdekel. Győrbe is el tudom juttatni a HDD-t és a 3K -t ha azon múlik, hogy legyen új, garis 1TB -os HDD -m.
A másik megoldásról még nem hallottam...Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Jester01
veterán
válasz Jazzos #16494 üzenetére
Erről ez jutott az eszembe:
A hentesnek fél órával a zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és miután hosszú hétvége következik, szeretne tőle megszabadulni. Jön is egy vevő, és éppen egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre:
- Uram, ez 1 kiló 20 deka.
- Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi a vevő.
A hentes hátrafordul, tesz, vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne.
- 1 kiló 60 deka. Megfelel?
- Rendben. Elviszem mind a kettőt.Jester
-
-
GrandeP
addikt
válasz Jazzos #16871 üzenetére
Vagy pl, máshol ugyan drágább picivel, de ott van a polcon, már is elfelejtette a rendelést...
Nálad meg ott van egy egyedi analintruder amivel nem tudsz mitcsinálni, nagyker kisebb összegért veszi be, másnak nem biztos h pont ugyanaz kell....Nyilván most nem az állandó forgó árura kell gondolni...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Beri
addikt
válasz Jazzos #16871 üzenetére
A hangsúly a "ha nem az első vásárlásom ott"-on van. Ha már elköltöttem ott mondjuk 50ezret (hasraütésszerűen mondtam egy számot), ráadásul egy összegben, egyetlen arcizmom rándulása nélkül, akkor legközelebb ne kérjen tőlem ötezret azért, hogy rendeljen egy új processzort jövő csütörtökre.
Ez a "hetente egyszer jön áru" dolog is olyan, hogy annyi idő alatt úgy is ideér a cucc, ha én rendelem meg. Hajlandó vagyok (igen, volt már rá példa) plusz pénzt fizetni azért, ha sürgősen akarok valamit. Igenis megoldható, hogy másnapra a kezemben legyen az áru, gyorsabban, mintha egy random webshopból rendelnék. Az ilyen dolgok miatt megyek kiskerbe. Más értelme úgysem lenne. Megfogdosni nem tudok semmit, mert zéró áru van raktáron, rengeteg dolgot eleve nem tudnak (vagy nem akarnak) beszerezni (mint az európai kiosztású Sidewinderem például), a garanciális ügyintézés semmivel sem rövidebb (sőt, van nagyobb kereskedés, amelyik benyeli a hibás terméket és már aznap hozza is vissza a futár a bontatlan új alkatrészt - az egyik lapommal történt már ilyen és nem, nem voltam 8, vagy tudomisén hány napon belül), a garancia ideje alatti szállítási költséget is benyelik többen, tanácsért sem boltba megyek, stb.
Értem én, hogy nincspénzfőnök, meg eltaposamulti, de ha nem nyújt a kisker plusz szolgáltatást a többiekkel szemben, mért fizetne az ember felárat azért, hogy ott vásároljon? Mért várna tovább? Mért hozna kompromisszumokat csak azért, mert a kisker nem tudja beszerezni az adott terméket?
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Jazzos #17313 üzenetére
Nekem jó lenne Nahátszentpéter is, csak furcsán adná magát, ha budapesti létemre győri szervizbe vinném a routeremet. Tehát nem FELTÉTEL, hanem JAVASLAT a főváros. (vagy Tatabánya)
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Hequila
őstag
válasz Jazzos #17430 üzenetére
Packard Bellről jut eszembe:
Egyszer egy ismerős hozta be a gépét, hogy valahogy mindig egyre több csavar van a laptoptáskájában, nem érti. Mint kiderült, a zsír új Pákárgya vedlik, és potyog az aljából a csavar. Hozzáteszem, a gép soha nem volt bontva, és újonnan vette kb. 1 éve.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
MR_Joe
senior tag
válasz Jazzos #17471 üzenetére
Bevallom őszintén én nálad láttam így szerelve, azóta én is lopom Nekem semmi gondom nem volt eddig vele.
Ellentétben egy drága vérpistikével.. Korábban szerelt géphez hívtak, hogy fagyogat, stb. Meglestem... a korábbi táp helyén (fsp 400-as) egy noname 550-es táp, és egy frissített (talán 5750?) videokártya ferdén berakva a lapba. Az FSP-t azért dobták ki (szó szerint.. a kukában landolt legalábbis állítólag), merthogy nem bírja el a 400-as táp az említett videokarit az ismerős hozzáértő szerint. Megköszöntem a hozzáértést és vissza irányítottam őket a hozzáértőhöz. Más baromságával nem akarok szívni...Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Varoz
addikt
válasz Jazzos #17736 üzenetére
Nem onnan indult a dolog. Olvass vissza!
De mindegy.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
MR_Joe
senior tag
válasz Jazzos #17740 üzenetére
Ott a pont! Mea Culpa
Amúgy amit após gépéből kiszedtem 12cm-es ventit az most itt pörög mellettem... fantasztikus teljesítmény.. szinte 0 levegőszállítás, ráadásul az előlapra szerelve kifele fújta a levegőt. Ergo semmit nem csinált. Nem értem mindek gyártanak ilyen házakat ...Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
cbmfan
őstag
válasz Jazzos #19140 üzenetére
ki mondta, hogy annyit kapsz? keret 15k, adtam volna érte egy tízest más pénzét költeni könnyű... de nekem is kell némi haszon
írtam egy tucat embernek még tavaly, hogy helló, kellene a proci, mikor, hol? ketten voltak képesek válaszolni, azok is eladták korábban.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
biker
nagyúr
válasz Jazzos #19369 üzenetére
Ez imap eseten nem muxik
Neki innen jon minden levele, s olyan usernel aki ott sipakol, hogy de eddig ez nem igy volt!
Ott magyarazd el miert kell ezt tennie
Mert szerinte az informatikusok hulyek, mert a masik 3 gepen es az adott gep masik useren nincs gond
Igen. Adott gep masik usere outlook 2003, masik 3 gep win7 outlook 2010-el illetvlive mail-elElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
tserrof77
őstag
válasz Jazzos #19475 üzenetére
Szerintem is, ha kellően nagy betűkkel kiírod, hogy x összeg alatt NEM fogadod el a kártyát, szerintem nem köthetnek bele. De hát a rossebb tudja, ki mit alá a tetves bankkal, amikor leszerződik velük...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest