Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Tothgera30 #44661 üzenetére
De ahogy látom, HD Sentinel prora, arra fussa
neki
-
Balinov
titán
válasz
quailstorm #43435 üzenetére
Ez a real deal, Srácok [link] lokál kamionos cég
-
Balinov
titán
válasz
DeltaPower #42638 üzenetére
pedig ha jol remlik Samsung gyartmany, Intel CPU-val, Broadcom WIFI+GB Lan, csak mar vagy 8 eves hw, eljart felette az ido. (lehet hogy lesz az 10 eves is, asszem itt 2010 korul kezdte el az NTL/UPC (mosma' Virgin) tolni az egyebkent korrekt es porgosebb 100-as lanos Cisco 8685dvb helyett). Ez a Virgin Hub 3.0, amit most adnak, mar egy fokkal (tobbel) szerethetobb. Ha nem fizettem volna ki a januari tripleplay elofizut, mar mennek is a 360-as Naked netre, melle meg az IPTV
-
Balinov
titán
Azt az upc (virgin) horizon boxot ne is akarjad. Nekünk 6-7 éve az van, új korában is laggolt a menüje, GB lan az elment, de buta az admin felület, hiába tudja a HW az 5ghzt, évekig fwbol tiltva volt, szetszedhetetlen, pororoszlanok ezáltal nem tisztítható, tulmelegszik, olyankor dobálja az artifactokat, ütemezett felvetelt csak beallitani engedi, megszuntetni nem, egy fos, bárkit akit kérdezek róla, szidja mint a bokrot.
Halistennek, tavalytol, kaptuk az új virgin media hub 3.0t, hálózatra az egy fokkal jobb, de a horizon meg így is kell a tvhez.
Ja, Bridge módot hivatalosan tiltja fwbol
-
Balinov
titán
Hulyek mindehol vannakItt egy amerikai tulajdonu multinal dolgozom, disztributorokkal, esetenkent OEM userekkel. UK-val is. Sok bibolo UK cegnel tiltva van a nemzetkozi hivas (igen, a VOIP koraban elunk, de 200kGBP-s csekket kuldenek at a ir tenger tuloldalara sima 1.17£-s belyeges Royal Mail nemzetkozi levelkent, sajat szemmel lattam!, de egy havi 50 fontos VOIP pakkert sajnalja kiadni a manit...)
Nade, van Boltonban iroda, ott be van love evek ota egy switchboard telszam, amit a britt atyafiak helyi tarifaval hivhatnak. 4 opcio van, konyhanyelven elmondva ekes oxfordi angollal,hogy melyik opcio melyik termekcsoport customer experience teamehez kapcsol. En 2 termekcsoportot viszek (olajiparnak, ill pneu membranpumpak, jellemzoen vegyipar, keramia,stb).
Ehet tortenese.
ember hiv, kene neki egy 250kW-os kompresszorhoz potalkatresz.Ez persze ugy 5-6 mondat utan derul ki, addig csak folyamatosan huzodott felfele a szemoldok,hogy ebbol mi a 'som fog kisulni???
. Mondom, elnezest kivanok, de en total massal foglalozom. De o csak eroskodik,hogy neki mi kell es hogy all a gyar, amit a 250kW hajt. Mondom, sajnalom, de ha kompresszorhoz keres, akkor miert nem a kompresszoros menut valasztotta, mert en biza ilyenekkel vagy ilyenekkel foglalkozom.
Ooo, hat o azt nem tudja, mondtak neki,hogy a 3-ast nyomja.
Mondom, csokoltatom aki ezt a tippet adta, de ami maganak kell, az az 1-es menupont,
ooo..elnezest, nem is figyeltem.
Mondom, legyen szives ujrahivni az UK szamot (ami egyebkent ingyenes asszem a hivonak) aztan tessek mar a 1-est megbokni, mert en tuti nem fogok tudni neki segiteni, akarmennyire akarok (akar a hoher!) de ha eltalaja a gombot , ennyi ido alatt mar kb kapott volna a masik csoporttol megfelelo utbaigazitast, neadjisten telefonon mar arajanlatot is.
Jo, hivom uj...lebassza a telefont
Par percig megint vegre a sajat dolgommal foglalkozhatok, megint csorog, hivoszambol latom, ez biza megint a switchboard szam lesz.
Felveszem, ugyanaz az ember, mar ahogy a hellot elkente valami boszme tajszolassal leesett, hogy a nagybetus Vevo megint...
Mondom, hat, joember, mellenyomott megint?
Kiderult, a 4-est nyomta meg (ami a masodik linkelt termekekhez tartozik). Na itt szakadt el a virtualis cerna. Mondom neki,most vagy leirja egy celtire onmaganak, hogy az 1-est nyomja, vagy 5font/perc hivofelnek kiszamlazott percdijert atkapcsolom a masik teamhez...Hallottam, ahogy elakad a lelegzete...aztan thanx, bumm, lebaszta megint.20 percre ra jon at a kollegina a masik teambol, mondja, Bali, hallom a te ideget is huztak vagy 10percig az elobb. Mondom neki, megtalalt a joskapista a szaraval? Meg, de kiderult egy olyan cucchoz keresett az ember, amit nem is mi, hanem a konkurencia gyart (AtlasCopco)..15 percbe tartott az embernek felfogni, hogy hiaba kompresszor, ez biza nem mi vagyunk. Kiderult, hogy egy tobb10m£-os forgalmu gyogyszergyarnal karbantartasi igazgato az ember..ilyen kvalitasokkal
menjen inkabb fuvetnyirni a golfklubba... Kollegak persze mellettem mar sirtak a rohogestol, hogy en kapom ki mindig az ilyen egysegsugaru britteket..
Masik kedvencem, masik ember, mult hetrol, negyedevzarasos oruletben, amikr szarni alig tud elmenni az ember...Nem tudja osszekotni a szavakat a szamokkal (megint rossz opciot valasztott). Kiderult valami UK szervizes csoka rendelt a Farnell-tol (ok RPI ertekesitok UK-ba) valami elektromos lofaszt, de elbaszta a szallitasi cimet es a DHL nem tudja kezbesiteni. Hogy adjam meg neki a helyes cimet. En, mondom, dehat en Dublinban vagyok, honnan a Viktoria anyakiralyno terdekalacsabol tudjam, mi a tokomrol van szo, plane meg hogy kirol...??
De hat egy ceg, nem? Mondom ja, de van vilagszerte vagy 50ezer+ alkalmazott, honnet tudjam, mirol van szo. meg kulonben is, en a szomszed orszagban vagyok.
De hat akkor kapcsoljam at a masik osztalyra? Mondom melyikre? Legalabb egy nevet mondjon mar, hogy az outlook cimtarbol hatha ki tudok egy telszamot keresni? Hat o azt nem tudja, valami fiatal srac volt, a delangliai szervizkozpontbol. Mondom ott ahol kb 150-en dolgoznak csak szervizesek? Kizart dolog, mert nem tudom.
30 mp hummoges utan, jajbazdmeg, itt a telefonszam a megrendelesen. Joember, ha ott sikit elotted, miert nem azt hivtad, miert raboljuk egymas idejet?
Ez a ketto felorat elvett az eletembol, adott egy marek uj osz hajszalat. Csoda, hogy nem tudok leszokni igy a cigirol?
B
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #38547 üzenetére
Ne fogd vissza magad, a mai napnak már úgyis lőttek
-
Balinov
titán
válasz
DeFranco #37841 üzenetére
Konkretan toluk vettem T420-at, w7prox64, i5, 2x4GB, 320GB hdd (ssd utolag kerult bele) patika kozeli allapotban jott. ja, es 160-as hdd-vel rendeltem
Ollie, Ollé. Link lemaradt
ez csak egy ebayes elado, lattam csomo UK vagy Germán eladot aki erre van raalva.
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #37729 üzenetére
na, akkor total outsiderkent nem is altam annyira messze a tippemmel a valosagtol
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #37555 üzenetére
passz, pedig volt 2x2MB edo ramom..DIP rambol is volt, hogy a kukazott 286-os lapbol atlett a Trideng 8900-asba mutve
ganyolas lvl 100 anno
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #37552 üzenetére
hianyos, MFM vinyo nincs is benne
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
cbmfan #36208 üzenetére
jesszus! hány gyarto rakott ilyen hutest..aszittem az asus EAH4870/HTDI/512M hutese egyedi (szar)...nem is porcica, hanem pororoszlanfalka lakott benne, hiaba volt 2-3 havonta a szonyegpadlos lakasban kipucolva koppra
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #35420 üzenetére
talan sonka-gomba-kula?
-
Balinov
titán
válasz
LamerGyuri #35056 üzenetére
Nem ruhaszabót keresel inkabb?
-
Balinov
titán
válasz
macilaci78 #34494 üzenetére
NAS - instrumental verzio
-
Balinov
titán
válasz
macilaci78 #31676 üzenetére
megjobb. ámen!
-
Balinov
titán
válasz
wolfman #31674 üzenetére
ez akkor lenne jo, szerintem, ha lenne valami ON ill. OFFTOPIK archivum, oda szepen at lehetne mozgatni az ilyen csontvaz a szekrenyben topikokat. Esetleg RIOS keresot is ugy beallitani alapertelmezettre, hogy ne keressen az archivalt topikokban, csak ha user beikszeli, hogy biza ott is keressen.
-
Balinov
titán
válasz
TESCO-Zsömle #31062 üzenetére
:0 ezen nem veszunk ossze
amugy rosszul mondtam, angol bloody-t hasznal, ir mondja a bleeding-et...
-
Balinov
titán
válasz
TESCO-Zsömle #31059 üzenetére
angol inkabb finoman a bleeding-et hasznalna, nameg nem $-t, hanem £-t
-
Balinov
titán
válasz
TESCO-Zsömle #28014 üzenetére
mint az allat..11eves ph!-s palyafutasom ugy tunik igy visszanezve, mint ha 2 nap lett volna..
-
Balinov
titán
válasz
Sanyi.mTs #26940 üzenetére
TV sem bolondbiztos. 3 hete anyam asztali gepere ugy 30 perc szajkarate utan sikerult beroffenteni. 2x mentem ki az erkelyre kozben egy cigire, mert mar alig birtam cernaval. A nemes cel miatt nem basztam le szegenyt (ujszulott onokarol 500+ kepet tartalmazo SDHC-t sikerult leforraznia.., Recuva rulz!)
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #26702 üzenetére
koszii,megvan.
baloldalt, a dsub melletti az 2.0-s, a jobb oldalon a 3-bol 2-nel ott az ss jel, az esata/usb kombo csati is usb2-nek nez ki.
-
Balinov
titán
hamar dell, Latitude E6430-nal (i5vpro-s cucc) melyik usb az usb3.0-as? ugy remlik, usb3 aljaztok kek szinuek, de ezen nincs egy deka kekszinu se, eszkozkezelo szerint viszont az usb hub usb3-as
-
Balinov
titán
válasz
westcoastog #26230 üzenetére
detto ilyen hibauzenetbe en is belefutottam egy acer jovoltabol. igaz, az egy 5920G, T5x00-el es gyari Vista HP-vel, gyari acer driver nem ment fel, windowsupdaterol viszont lekapta a megfelelot.x akta.
-
Balinov
titán
válasz
quailstorm #25470 üzenetére
vagy amikor a gagyitron haz eseten a cd/dvd egyseg meg az alatta/folotte levo ratyi 5.25"-os muagyag takarolemez koze tuszkoljak be a lemezt..
-
Balinov
titán
csak abban nem vagyok biztos, hogy MSO 2007-nel is mar ugy volt, mint pl. a win7-nel, hogy telepitokeszlet azonos, csak az s/n mondja meg az installnak, mik azok az MSO komponensek, amiket megvett az user.
S/N el, hivatalos, dolgozoi ceges kedvezmenyes vasarlas, van email szamla,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest