Hirdetés
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swollen
csendes tag
válasz
macilaci78 #16199 üzenetére
De van, elvileg csak külön fb alkalmazáson belül lehet nyereményjátékot csinálni.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Swollen #16196 üzenetére
Nem akarok gonosz lenni, de a "Próbálkozok majd facebook nyereményjátékokkal," sajnos eléggé törvénytelen, még akkor is,ha sokan űzik ezt a formát. Űzik, űzögetik, aztán jön a NAV és ...
A Szerencsejáték-szervezés ugyanis minden formájában állami monopólium...
példa egy szabályos nyereményjáték - kiírásra adatkezelési azonosító és ilyen rémisztő dolgokkal...
-
Swollen
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek srácok
Végülis arra jutottam az ötleteitekkel együtt, hogy átköltözünk a szomszédos kisebb üzletbe, kisebb árukészlettel és beindítjuk a shopot. Próbálkozok majd facebook nyereményjátékokkal, stb. hogy jobban megszólítsam a környékbelieket, hátha átszoknak hozzánk az xy olcsóshop helyett. Sajnos amúgy azt tapasztalom, hogy csak az árat nézik a legtöbben, pedig mi 1 évig igény szerint ingyen házhoz megyünk a környéken szerelni például.
mongi hát ez elég durva csalás. Nem fél az ilyen? Ha meg bukik a bolt mint 1-2 nagyobb régebben mi lesz a garanciával? A vevő szívja meg az olcsóságot. (amiről nem is tud)
-
eziskamu
addikt
válasz
DeltaPower #16194 üzenetére
Annál a gépnél amit én láttam, nem volt ilyen gond.
-
DeltaPower
addikt
válasz
eziskamu #16193 üzenetére
Nekem volt egy ilyen esetem, 5.1-es alaplapi integráltnál bármilyen hangot át tudtam küldeni a tönkrement zöldről (front) valamelyik side/back csatornára, kivéve a flash lejátszók (youtube és társai) hangját. Azok csak és kizárólag a zöldön akartak kijönni.
szerk: mire erre rájöttem, már újraraktam a flash playert, böngészőket, több féle hangdrivert, windowst, mindent. -
eziskamu
addikt
Ahhoz a faintos laptophoz itt a fórumon 800-ért lehetne venni gagyi USB hangkütyüt, ami sramlihoz pont jó
Az pont elég olcsó
Amúgy laptop hangcsippeknél nem lehet szoftveresen átállítani pl a mikrofon bemenetet hangkimenetté? Asztali gépen bizonyos codec-ekkel/driverekkel müxik. Volt már, hogy a zöldön nem jött hang de az auto felismerésnek hála minden más csatin igen.
-
szumo
senior tag
Én is tapasztalom a nagy laptop mizériát.
Na ha már itt tartunk, akkor megosztom a múltkori sztorit:
Megyek haza, épp gondolkodok, hogy miből legyen a vacsora. Ahova járok rendszeresen boltba, ott jól ismernek, beszélgetek az eladók nagy részével, sokszor felderítem estefelé a napjukat. A biztonsági őrök is ismernek pofázmányról, hogy nem lopni akarok. Nos néha szokott lenni egy varacskos disznó szagú biztonsági őr, az mindenáron beszélgetni akar velem valamiért. A srácnál defektes az egyik kerék, és a felni is sérült (szóval nem 100-as a delikvens). Szóval és tetvel, miközben a vajakat sasolom, odajön, hogy van neki egy FUJICISIMENSes nagyon faintos laptopja, aminek nincs hangja. Gyorsan válaszoltam, hogy driver-t neki és had szóljon. Erre ő, hogy de volt hangja, egyszer csak elment, és így nem tud hallgatni lakodalmas sramli popot. Kérdem mennyi idős a gép? Mondja 4-5 éves. Mondom venni kell egy újat. De, hogy ő beszélt az utcában lévő boltosokkal, hogy hangcsipp, és hogy 25+fá-ért ki is cserélik neki. Mondom akkor hajrá. De, hogy én nem tudnám e megcsinálni olcsóbban? Püff Kisördög belső hanggal (persze és még fizetek is, hogy megcsinálhattam a gépet). Mondtam neki, hogy nem, és ha nekik van olyan chipjük/eszközük, amivel megjavítják, ők az emberei. Kérdezgette, hogy ő otthon ki tudná e cserélni, és én ki tudnám e cserélni, és ha én nem miért nem, és ha igen hogyan. Semmi kedvem nem volt már hozzá, én csak haza akartam érni, és lefürdeni, vacsorázni. Még erősködött vagy 3 percig, aztán illedelmesen elköszöntem, és a pénztár irányába osontam.
Szerencsére azóta se volt abban a boltban, és nem hallgattam meg a nagy sztorit az ő kis FUJICISIMENSes nagyon faintos laptopjáról. -
eziskamu
addikt
válasz
macilaci78 #16189 üzenetére
Pedig sajnos, javítsatok ki, ha nincs igazam, csökken az igény az összerakott gépek iránt, a laptopok és okostelefonok javára. Aki nem tervező, vagy nem ragaszkodik a PC-s játékokhoz, annak egy laptop és egy okosteló is megteszi. Nyugatabbra meg jobban divat a márkás PC, mint a nulláról összerakott. A Webshopnak is lehet amúgy szervíz részlege, legfeljebb Józsinak hívják, aki egy kis pénzért összedobja a gépeket a megrendelés alapján
Mondjuk jártam már úgy, hogy a rendelt komplett gépet nem rakták össze, de már nem volt idő emiatt reklamálni, egy oviban összedobtam a gépet egy vékonyabb laposfejű csavarhúzóvalmert más nem volt a közelben
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jazzos #16188 üzenetére
Meg egy webshopban hogy rakják össze a gépet? De oké, összerakják, de akkor mindent egy helyen kell megvenni. De minden alkatrészben egyszerre nem lehet a legolcsóbb az adott webshop... Igenis van létjogosultsága a PC-boltoknak még ma is. Persze ha a volumen jó része kiszervezhető a webshopba, akkor kisebb bolt, kevesebb alkalmazott is elég. De akkor embert kell elküldeni, az meg rossz szájízzel jár. De tudomásul kell venni, ha nem megy a szekér, le kell szállni róla. Esetleg a munkavállalók miben tudnak segíteni, tudják-e tolni a szekeret valahogy? Nem ingyen munkára gondolok, hanem sokkal inkább forintosítható tudásra, valamire, bármire.
-
Jazzos
őstag
válasz
DeFranco #16186 üzenetére
Én is majdnem ezt írtam le, de aztán visszatöröltem. A végével nem értek egyet, nagyon sokan nem értenek a számítástechnikához, kb. az emberek 90%-a. És nem szégyen inkább a boltban megvenni, ahol segítenek is. Lehet azt sem tudná ha egy webshopra téved, hogy mit akar vásárolni...
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
Swollen #16182 üzenetére
Üdv
Egy mint az előttem szóló is mondta, egy webshop csak jót tesz a boltnak, persze van egy hátránya is mivel versenyezni kell a többi webshoppal így az árrés is kevesebb lesz, viszont ami többet számít, az a szolgáltatás a webshop mellet, itt gondolok a kibővített garanciára, a szerviz szolgáltatásokra, kiszállásos szerviz. Szóval szerintem a szolgáltatás még talán fontosabb is mint egy webshop.
Üdv
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Swollen #16182 üzenetére
Amivel tudsz versenyezni, az a szolgáltatás. Árakkal nemigen, azzal levernek. Példás ügyfélkezelés, példás garanciapolitika, (lásd logitech, kiváló a garanciájuk, ez jó marketing, aki teheti azt vesz) esetleg házhozsszállítás meg olcsó, seggny*ló dolgok. Kis cukorka kirakva, aki konfigot rakat össze kap valami filléres meglepetés ajándékot, esetleg ha van rá lehetőség, és nincs nagy hajtás, akkor leülteted egy kávéra amíg átbeszélitek, hogy korájöt legyen dédéerhárommal etc. Aki még boltban vásárol, az vagy nagyon tudatlan, vagy a sznobhatás miatt teszi, mert neki kell a körítés. Én erre játszanék rá.
@Jazzos: az megkéri a szomszéd pistit, bugáz egy selejtezettet a cégtől, vagy haver cégétől, vagy megveszi az osanban... a te 90%-odnak a [nagy] százaléka úgy vesz gépet, mint mikrót. Mi van ráírva (hápé) és mennyibe kerül, bónusz 0% THM.
-
Jazzos
őstag
Egymás alá verni az árakban, ez a legnagyobb kukaság amit lehet tenni. A végén minden bolt nullhaszonnal ad mindent. Abból meg lehet élni?
-
mongi
senior tag
válasz
Swollen #16182 üzenetére
Az árakat egyszerűen elcsalt áfával tudják alacsonyan tartani, sokszor a nagyker beszerzési ár alatt. Hogy hogyan? Egyszerű: Körbeutaztatja az EU-ban több országon, mindenhol 0% vámmal, és persze mintha az adott országba exportálná. Adót (helyi-áfa) visszaigényli mindenhol, majd megjelenik a terméke (pl. notebook) 3-4-5-ik kiinduló országban lévő webshopban, irreálisan alacsony (pl. nagyker nettónál is kisebb!) áron. Mire megbukna, felszámolja a cégeket, és már el is tűnt a sok zsével...A NAV meg a többi hatóság meg keresi a strómanokon a kesst.
Én a helyedben nem hagynám elsorvadni a boltot, inkább kiegészíteném a webes rendelési lehetőséggel webshopon keresztül (mint egy nagy-nagy katalógusod) persze kedvezőbb árakkal. Aki eddig is csak boltban vásárolt az ezután sem fog ész nélkül a webshopokba rohanni (sokan nem bíznak benne még).
-
Swollen
csendes tag
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket, mint ismeretlen kollegáknak.
Az üzletem már majdhogynem romokban hever. Nagy értékű dolgokat (a vevők szerinti állítólagos magas ára miatt - kinyomatott webshophoz képest) az utóbbi 2 hónapban nem is tudtam eladni. Az a dilemmám, hogy megéri e áttérni a webes értékesítésre, amivel le tudnám nyomni az áraimat. Az eddiginél jóval kisebb átvevő üzletet kéne fenntartanom kevesebb munkatárssal . A szakmai, logisztikai háttér megvan, de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is, szerintem itt többen régebb óta a bizniszben vannak mint én. Sajnos az xy webshop árai alá így sem tudok menni, de az eddigi vevőim remélhetőleg továbbra is nálam maradnak ha látják az árváltozást és a fentartott minőséget. Amúgy nem értem, hogy hogyan lehet külföldről behozni magyar billentyűs gépeket úgy, hogy elvileg nem nyúltak hozzájuk, viszont árulkodói, hogy bolti gari van a hivatalos helyett. Mi lehet a trükk... Privátban érdekelne. Nem mintha élnék vele, ha "szürkéznék" nem lennék ekkora sz*rban.
Köszönöm szépen ha segítetek akár egy kicsit is.
-
mongi
senior tag
alapból van csomagolva mindegyik mellé egy "nonanemár" márkájú csingcsung elem is
Persze 1000 évig tartós van ráírva, megnyugtatva a vevőt, hogy hamarab sz@rik be a 'zuperegér mint az áramforrása
Szombati:
Bunkó paraszt Slovensko pasi boltba be, köszönés persze nyema. Kezdi rögtön:
- Neki egy öreg számítógépbe kell hangkártya.Most vette és nem szól.
- Mondom nincs, egyébként milyenre gondolt? ISA, PCI, PCIe, USB?
- Ő azt nem tudja, egyébként is 'mé nincs?
- Mondom mivel elvitték az uccsó SB Live! -ot a múlt héten, és mivel az eladásaink 99,9-%ban már laptopot keresnek oda nem kell, de hozunk keddre ha kívánja.
- Akkor az nem kell. Programot adunk-e el?
- Mondom milyet?
- Neki windóz' kell.Erre a régi gépre.98 vagy xp.
- Mondom az nincs, régiekhez az uccsó az xp volt de az már nem kapható.Csak win 7 de annyit nem érhet a gépe hogy megvegye rá.
- Ő ad érte pénzt, égessem ki a telepítőt.Megad érte 5 eurot.
- Az itt nem fog menni, nem másolunk, főleg nem kalóz OS-t.
- Hogy képzeljük, mert ő nem ad ezért sok pénzt, de ha nem kell a pénze...mindezt emelt hangon, bunkó flegma módon.
Köszönés nélkül el.
Büdös paraszt...még neki áll feljebb. -
szumo
senior tag
válasz
macilaci78 #16178 üzenetére
Azt azért nem fogja elfogadni mint alternatívát, mert ki a F.SZ fog elemet venni bele, meg mi van, ha este game közben merül le, meg amúgy sincs olyan, aminek neki tetszene a színe.
Ó de hányszor hallottam ilyet!
De hányszor. -
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16177 üzenetére
Ki lehet ajánlani hozzá USB-hosszabbítót.
Nyilván Olcsó Jánosnak ez nem felelne meg, akkor valami semmiérő vezeték nélküli egér a legolcsóbb=legjobb kategóriából. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
macilaci78 #16176 üzenetére
A párbeszéd stílusa arra enged következtetni, hogy ha nem elég hosszú a kábele, akkor nem vevő.
-
Vicoo
senior tag
válasz
föccer #16174 üzenetére
Igen, csak tudod hogy van ez: ha ez ki lesz bontva, akkor az már bontott, és nem is lehet visszacsomagolni rendesen, tehát az onnan eladhatatlan. Ráadásul egy ilyen kis értékű terméknél azért nem fogunk nyitogatni , mert nem hiszi el amit állítunk... Ja egyébként azt is sérelmezte hogy miért nincs a dobozon hogy mekkora a felbontása. Hát mert nyilván ez valami olyan magas ugye, hogy azt már érdemes ráírni. Ilyen vevőt nem kívánok senkinek.
-
föccer
nagyúr
kétezer forintos egér.
hány méteres a kábel ?
hát általában másfél .
de bontsa ki ! én ugyan nem ,és nem is szokás .
de én vásárló vagyok !Nekem ilyennel nem volt problémám. Igaz, hogy már törzsvásárlónak számítok a boltban. Igaz sosem vásárolok nagy összegben, de egész jól összehaverkodtam az eladókkal.
Volt már, hogy az egér+bill komóbt (4,5k olcsó logiteck k120) úgy vettem meg, hogy előtte megnéztük, hogy elég hosszú kábelek vannak-e rajta.
üdv, föccer
-
Vicoo
senior tag
"nekem csak akkor kell ez a telefon, ha ezt nem kell beaktivizálni meg mittudoméjn!
-nem, ezt nem kell. ez kártyafüggetlen. ehhez nem is adunk sim kártyát...
- na akkor jó. és mennyi lebeszélhetőség van ezen ?""a műholdam nem működik"
" jó napot kííívänok! a telefonkészülékemet akarnám fő'tőtetni!
-mekkora összeggel szeretné feltölteni ?
-hogy érti ?
-hát hogy ... mennyi pénzzel ?
-én nem pénzzel akarom! csak kikapcsolt ez a vacak, és azt mondták nekem, hogy itt bent fő'tőtik..."kétezer forintos egér.
hány méteres a kábel ?
hát általában másfél .
de bontsa ki ! én ugyan nem ,és nem is szokás .
de én vásárló vagyok !"csak ezek a gépek vannak amik ki vannak rakva ?"
nem. csak tudtuk hogy maga jönni fog ,ezért elraktuk a többit kibaszásból
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #16169 üzenetére
igaz. de ha a fenti eset történik, akkor bukta van. természetesen ezt egy mezei vevőnek nem mondom. de ha látom, hogy a HDD-n fizikai sérülés van, vagy visszaadom, vagy felhozom ezt alternatívaként.
-
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok boltosok
(röpke ideig én is kolléga voltam)
Lenne egy nagy gondom, amiben a tanácsotokat kérném.
Visszavittem gariba egy Samsung notivinyót egy boltba, ami most tartósan bezárt, szépen lenyelve a garis vinyómat. Telefonra, emailre nem válaszolnak. Mit tudok ilyenkor tenni?
Segítségeket előre is köszi! -
cbmfan
senior tag
válasz
#21346560 #16151 üzenetére
pedig de...
Street Rod? napokon át toltam... inkább stratégiákat kedveltem. NESen Pirates! szintén alap, természetesen németül
mai napig fejemben van teljes karibi térség térképe.
átbuherált hűtős témát már láttuk máshogy is. ha jól emlékszem, akkor 478 hűtő volt táp aljára rögzítve.
-
Syl
nagyúr
Gyerekek, ha már a hőskor nagy játékait emlegetitek, akkor az Elite semmiképp sem maradhat ki!
(#16152) LÁZ
-
LÁZ
addikt
másik topikban volt, de szakmába vág
-
Josi
aktív tag
Nekem a Lasersquad, Elite, volt a kedvenc játék.
A C64 meg egy halom kiegészítő még most is megvan.
256MB ramdisk, Speeddos, Atomic Power Cartridge, Action Replay kártya,....
Csak időm nincs -
cbmfan
senior tag
kedvenc játék?
Defender of the Crown alap, Oil Imperiumban sikerült bevételt átbillenteni negatívba 47 miliárd után
-
nyunyu
félisten
Szerintem, aki régóta a szakmában van, kevés kivételtől eltekintve mind C64, 16, +4, stb.. gépeken kezdte.
Ehh, 13k lakosu varoskankban osszesen 2 Atari 800XL volt.
Irigyeltem az osztalytarsakat akiknek C64-e volt, konnyen csereberelhettek a jatekokat egymas kozt.
Plusz Atarira nem volt turbo, igy a Spy vs Spy jatek kazettarol betoltese potom 35 perc volt
-
adax01
tag
Nekem meg Enterprise gépem volt kis meg nagy flopy val meg magnó val 4Mb rammal.
Azok voltak a szép idők mikor az ember egyesével rakta bele az új ramicket a foglalatba meg ilyenek. -
törölt tag
Nekem meg Homelab-4 -em volt
-
localhost
Közösségépítő
Első otthoni... PRIMO 64 - kutyaközönséges magnóval.
-
kisi
aktív tag
válasz
Expulso #16134 üzenetére
Szerintem, aki régóta a szakmában van, kevés kivételtől eltekintve mind C64, 16, +4, stb.. gépeken kezdte.
Nekem is megvan még a kockás füzet, de abban nem a kazetták poziciói voltak -mert az hallás után ment-(tekerés mellett óvatosan lenyomni kicsit a play gombot is..) , hanem a Lords of Chaos, és a Laser sqad nevű körökre osztott stratégiai játék saját készítésű pályái.
Pályaelemek kódjai, kézzel rajzolt térképek, és ezek átirata hexa számokra.Továbbá a Cov magazin, és évkönyv néhány programozással, hardverekkel foglakozó cikke.
Bónuszként megvan még egy "egér", ami szintén a fent nevezett játékhoz lett készítve, SZÁMOLÓGÉPBŐL!
A panel ki lett szedve, új maratva, 2-4-6-8 irányok, 5- + tűz.
Mivel a gumi gombaljak nem adtak elég üzembiztos érintkezést, palmatex ragasztóval egy - egy pici alufólia darab lett ráragasztva.De van a PC-s Online Mmorpg korszakomból automata tűzgombos egér, szabályozható kattintási idővel 5mp- 2min közt.. (lineage, craftegér.. gyártás elindít, egér a megfelelő gombon felemel, hanyatfordít, hogy ne mászkáljon el a gombról, és már csak az időt kellett beállítani...)
Egy éjszaka alatt "ledarált" a klánnak 20.000 csontot is.. -
Expulso
tag
nagyon jó topik, itt mindig van min "dőlni"
-
Akybron
aktív tag
Nekem forráskóddal teleírt füzeteim vannak, már azon is programozni próbáltam. Középsulis koromban kórházban fekve írtam papíron assemblyben Tetrist. Otthon bepötyögve viszonylag kevés javítás után működött.
-
cbmfan
senior tag
én burzsuj voltam/vagyok
C64C, 1541/2, 44 darab lemez. magnóm sosem volt
irigyelt is mindenki érte általánosban...
-
Xero
nagyúr
válasz
föccer #16130 üzenetére
Így-így.
Egy szatyor kazetta és a hozzájuk tartozó kettő-három A/5-ös füzet talán még ma is megvan a pincében. Sosem felejtem el a hétvégi rituális C16-at Videoton TV párosításokat.
Igaz én még nagyon kölyök voltam, de az indított el egy úton amit sosem fogok elfelejteni. -
cbmfan
senior tag
ilyet se kértek tőlem vagy tíz éve: Commodore 64-hez Scart kábelt. szerintetek tudtam adni neki?
-
LÁZ
addikt
válasz
forintuser #16120 üzenetére
volt, hogy nekem se jött be elsőre, csak 4-5. próbálkozásra
-
forintuser
őstag
Sziasztok szakik.Adott egy Asus Eee pc 900-s masina.Haver elhozta hogy nem jön be a win.Sebaj, majd a recovery megoldja.De itt a bökkenő.Hiába tapicskolom az f9-t, nem hozza be a helyreállító menüt.Csak kiírja hogy hardver vizsgálat, utána bejön a win logó és a végtelen várakozás.Mivel a gép garanciális, gondolom nem nagyon nyúlhatok bele.Esetleg valami ötlet amit ki lehetne próbálni?
-
stol
addikt
Ilyen nekem is volt már. Inkább mondom azt, hogy nem tudok segíteni, minthogy a kártya párosítással járkáljon vissza 5-10x. NEkem is szívás volt a DVB-C képes LG-TV + CA modullal is. Maga a CA kártyaolvasóból volt a 3., amit hajlandó volt a TV lekezelni.
-
Vicoo
senior tag
Jójó,nyilván van kártyás stick, de olyat nem tudtam adni mert nem is volt, és nem is lesz készleten, ez meg azt se tudja mit akart igazán.
-
azbest
félisten
A kábeles digi kódolatlan (kivéve prémium csatornák), dvb-c tunerrel nézhető. Nem könnyű beszerezni és nem is olcsó, de legalább 3 féle kártyát is fogadó dvb-c tuner is kapható. A többi szolgáltatónál lehet probléma, akiknél a box-hoz kötött a kártya. Cam modult fogadó tuner jó kompromisszum lehet, ha a szolgáltató ad cam modult. Egyébként kártyaolvasó nélküli tuner + usb pcsc kártyaolvasó is megoldás ha kódolt de nem kötődik szolgáltatói boxhoz (pl. homesys programmal win vagy tvheadend linux alá). Javaslom az idevágó topic tanulmányozását [link]
-
Jester01
veterán
Azért abból, hogy usb még nem következik, hogy nincs benne kártyahely. Nem csak "stick" formájú vevők vannak ám.
A kártyát beledugni még nem nagy ügy (mármint ha vettél hozzá megfelelő CA modult is), de alkalmasint működésre bírni már macerásabb lehet (digitv honlap szerint csak beltérivel adják az előfizetést, és állítólag a kártya párosítva van az eszközhöz így nem lehet másikkal használni).
-
Vicoo
senior tag
De most komolyan, mit számol?
Ja amúgy:
kellene olyan usb tuner, amivel tudom nézni a tévét a laptopon, mert digim van.
hát olyan nem lesz.
memé?
meee hiába digitális a tuner, nincs hova tenni a kártyát!
ja hogy az nem megy?
hát nem!
akkor hogy nézem rajta?
sehogy, max digitalizálón át, de annyit nem ér.minek van digije, ha nincs tévéje? ha van , akkor minek akarja a laptop 15" kijelzőjén ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest