- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
Cucuska2 #30112 üzenetére
Példa:
Céges gépemen közel 1GB-os frissítés várt hétvége előtt. Persze az a redvás MS office az, amihez állandóan jönnek a nagyméretű pakkok. Pedig úgy emlékszem, hogy pár héttel ezelőtt szintén közel 1GB frissítést tolt fel rá. Az ms féle update úgy van beállítva, hogy csak jelezze, de ne töltse és ne telepítse magától, mert nem kockáztatom azt, hogy szétessen a rendszer egy bugos update miatt vagy 2 órát várjak mire összeszedi magát.
Tárgyalós gépeinken rendszeresen szívunk azzal, hogy előző kikapcsoláskor még frissítéseket telepített és bekapcsoláskor is 5-10 percig malmozik. Rosszabb esetbe kikapcsoláskor az előző felhasználó ráhajtja a kijelzőt és bealszik a gép mielőtt végezne. Persze ez utóbbi beállításokért inkább a rendszergazdánknak kéne panaszkodnom. -
SityiSXT
őstag
válasz
Cucuska2 #17883 üzenetére
Ez most Snow Lopard egy Mid-2010-es gépen, szóval mást kell kitaláljanak. Amúgy az a gép végre visszajött, és a szervizes nagyon mondogatta, hogy abból az OS X-ből készítsünk image-et telepíteni, nem a mienkből. Nézem a verziószámot: 10.7.3. Mi 10.7.4.-et használunk.
-
mongi
senior tag
válasz
Cucuska2 #15070 üzenetére
Na volt pár jó ötlet, még a csavaros volt a legközelebb.
Történt ugyanis az egyszeri droid vérpistike kicsifija, valahol talált 2 felesleges távtartó csavart (szerintem a régi vga kártyájukról, abbóla vékonyabbik fajtából).
És az egyszeri egysejtű beletekerte a VGA 2 rögrítő csavar helyére, ezután persze sehogy sem tudta bedugni a monitortMikor behozták a gépet + a monitort (!), néztem a kábelt, ok, akkor a foglalatot. Fogtam egy csavarhúzót, méla unott pofával kicsavartam a 2 csavart és visszaadtam a döbbenettől szólni sem tudó gazdiknak a gépet
-csak ennyi? Ezért kocsikáztunk 20 percet? Na csak érjek haza...
-Vszlát!A gépet amúgy 20km oda-vissza utat tett meg, 2 csavar és szerintem egy későbbi kiadós nyakleves zápor miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest