- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
24100
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Armagedown #24095 üzenetére
Muhaha. Nem ért hozzá, de fotóboltolt az kell nekijje.
-
Armagedown
őstag
Ez már zsíros meló volna
-
ViZion
félisten
válasz
DeltaPower #24092 üzenetére
Mert jelent haza, fut örökké, etc... WinCDemu-t kipróbálod és nem akarsz majd mást
-
ViZion
félisten
válasz
Gézengúz #24090 üzenetére
Jajj. Sírva könyörgöm, ne legyél n00b!
1. Avira vagy BitDefender live letölt, pendrive-ra telepít.
2. Pendrive bootol, ezek linuxon futó gyári antivírusok, frissítenek majd scan, tök automatikusan, bolondbiztos
Avirában talán mér némi registry-szerkesztő is van.
3. amíg az AV frissül, felcsatolom a win partíciókat és törlés (csak shift+del, mert amúgy linux is lomtárazná):
sys vol infó, hiberfil, pagefile, temp tartalma (mappát nem), átnézés progi files-be és még azon belül a common files-ben is törlöm, amiről tudom, h f@s. Utána user folderek takarítása, minden fura nevűt, ismeretlent az app datából...Közben beizzít az AV engine, szépen átnyálazza az egészet, kiírja, kitörli. Reboot win-be. Win7-nél nincs para, ott a win fájlok ritkán fertőződnek, XP-nél sajna kiírthatja a fél OS-t is egy fain vírus.
0. lépésként win-be bootolva uninstall, amit lehet és tudom, h csak retek (toolbarok, optimalizálók, fizetős crackelt sz@rok, amik helyett van free)
Amiket telepíteni szoktam: WinCDemu (DT helyett), 7Zip, SMPlayer, Adobe reader, Chrome, G.Earth, flash (ha IE-t használna), Avira, meg ilyesmik...
-
Gézengúz
addikt
válasz
localhost #24088 üzenetére
ha már vírusoknál vagyunk...ezt a rohadást alig bírtam eltávolítani, MSIL/Riskware.Crypter csak külső oprendszer alá bedugva a winyót sikerült..a tulajnak sikerült leszednie egy ezzel megfertőzött Minecraft.rar-t.....
a telepítést így sem úszta meg mert átírta elég sok windows mappa tulajdonjogát, egyszerűbbnek láttam egy telepítést
-
localhost
Közösségépítő
"Segítségre lenne szükségem.. :
A Számítógépemben 2 Winyó van mind a 2 seagate barracuda .. a lényeg hogy van 1 SATÁS és 1 ATÁS.. a Satáson van a rendszer ami tök jól működik semmi baja.. elméletben az ATÁS is jó amin nagyon sok fontos adat van Be is van kötve pörög is mikor bekapcsolom a gépet, a Bios is felismeri De nem hozza ki a Windows7.. ergo nem mutatja pl a sajátgép de ez kb 1 hete van.. azelött rendesen kihozta mint külön merevlemez demost eltünt.. kérlek segítsetek mert nagyon nemjó ez így :S
(Atáson nincs Jumper egyáltalán.. csak a Satáson master slave)" -
válasz
deicide #23941 üzenetére
Meg azt, hogy romlik a memoriaja.
A TX-es lap Pentiumokhoz volt, mig az 5x86 egy turbozott 486 volt. Bar elegendo erovel lehetett a kettot hazasitani, de az tuti, hogy meg egy nyikkanast sem adott volna ki magaval. A 286-os lapokon 99%-ban foglalat volt, abbol lehettt csavarhuzoval kikapni az IC-ket.
A csaladi ZX-81 kitet Apam hozta angliai kikuldetesbol. Emlekszem, hogy nem sokkal korabban mutattak be a Deltaban, amit minden vasarnap egyutt neztunk. Kesobb ez lett az elso sajat gepem, amikor Fater +4-re upgradelt.
-
cbmfan
senior tag
válasz
ViZion #24079 üzenetére
erre csak annyit mondok, hogy xbox sign out!
-
ViZion
félisten
Nah, jött egy cerka 2,8 GHz gép... 0,5 GB rammal. Természetesen W7 ultimate fent (meg is lepődtem, h nem a 64 bites...), valami széthegesztett verzió, ami csak lehet kalóz progi rajta (DT pro, TC, WinRAR, és játékok minden szvsz...). Természetesen 200 féle toolbar, speedup és optimizer. Amin igazán habzom, hogy halom hack progija is van a kis majomnak... ezek természetesen a vírusírtó áldozatai lesznek
.
..amúgy vírusírtó nincs rajta, gondolom nem fért el.Játszáshoz miért kell hack (multiban, single bocsánatos, ott nem teszed tönkre más játékát)? Ha béna, akkor
rohadjon megokosan játszon, taktikázzon. Így csalással boldog? Ma is belefutottam pár ilyen köcsögbe BF3-on, száradjon le a pöcsük miután kistesót csináltak maguknak... -
Mardel92
tag
válasz
localhost #24077 üzenetére
Ha neked jó, a 17. kerületben pár ezresért vagy jóféle házi sörért megcsinálom neked
(Noti pontos típusa se ártana.) Amúgy tuti a zsanér a rossz? Általában inkább a műanyag házba süllyesztett anyák szakadnak ki, lazulnak meg. Maga a zsanér elég masszív cucc, a felfogatásai a problémásabbak.
-
localhost
Közösségépítő
Megcsinálod nekem ?
-
-
mongi
senior tag
válasz
E.Kaufmann #24066 üzenetére
Na így már leesett, csak kissé feszült vagyok mert most lépett le egy Columbo házaspár is.
A fene megette ezeket, kérdezgetnek, én korrektül válaszolok, megmutatom, elmagyarázom, persze nem vásárolnak majd elhúznak a vérbe. Mindeközben meg a többi fizetős meló áll mert velük baxakodok.
Majd pár nap vagy hét múlva hozzák be az új szarukat amit persze máshol vettek (és persze a szarabbat mert az "ócsóvótateszkóban" (persze nem volt olcsóbb mint kiderül sokszor, csak szarabb) ), hogy próbáljak belőle gépet faragni.Kezd elfogyni a türelmem, és ez nem túl jó ebben az iparban.
Azt hiszem ez az infó-sarok megszűnik, ha fizet akkor kapnak szakmai tájékoztatót, ha nem akkor szevaaasz... -
mongi
senior tag
válasz
E.Kaufmann #24062 üzenetére
persze, skizó vagyok és magammal beszélgetek
-
mongi
senior tag
Titeket is időnként társalkodónőnek néznek? Van ugyanis egy idősebb fazon aki mindenféle hülyeséggel traktál rendszeresen, persze mikor már indul mindig eszébe jut még egy kérdés mint Columbonak
-
SityiSXT
őstag
Bucó, Szetti és Tacsi - rémlik valakinek?
-
Sunsetjoy
aktív tag
EH, én csak Búvár zsebkönyveket találtam 38-at
KJK nekem még papíralapú van, pár tucat. -
G@ben
addikt
válasz
-=RelakS=- #24049 üzenetére
Tudtam, hogy pontatlanul fogalmazok.
Szóval Garfield összes képregény magyarul, képként, pdf-ben, akárhogy, ami gépen nézegethető.
-
G@ben
addikt
Garfield összes lelőhelyet nem tud valaki?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #24039 üzenetére
Én csak cheateltem keményen, ment a quicksave (5 slotom volt rá
) meg egyértelmű volt hogy autokill és autoluck ON
Megvolt, és meg is van a Gyíkkirály szigete, A varázsló kriptája, az Égi fejedelem és a Sherlock Holmes megoldatlan esete (ez az utóbbi nagyon érdekes, mert harc nem volt benne, viszont angolul és magyarul is ment párhuzamosan a sztori).
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeFranco #24038 üzenetére
ühh, most esett le, mi az a KJK...
Két ilyen könyvem is van, kockás lapon csináltam neki térképet, hogy melyik fejezetből melyikbe lehet eljutni, majd reverse engineering, hogy hogy kell "végigjátszani"(értsd: Győztes fejezettől visszafelé a hálózatban az elejéig megnéztem, melyik fejezetek érdekesek
)
Van baj, mi? -
SityiSXT
őstag
válasz
Lord Myn #24033 üzenetére
KJK konyvek letoltheto formaban, ingyen
Itt az osszes, csak PDF, Word, ilyesmi formatumokbanDeFranco: Ezeket az ujakat meg nem tudom, hogy kell, de a regieknel (masodik link) az "egy ujj - ket ujj - huszonegy ujj" technikat nem sikerult alkalmaznom...
-
Balinov
titán
válasz
E.Kaufmann #24035 üzenetére
jolvan, te nyertel. mondjuk en voltam vagy 11-12eves..
-
pycur
tag
Amit tudtam megtettem. Akinél van papíron hiányzó szám, az jelentkezhet pü-ben.
Bár így is tartalmas az oldal, kb 3000 pdf, 160 gb méretben. -
szumo
senior tag
Akit érdekel a kockás az küldjön egy pm-et és elküldöm neki.
Pycur a linkedet meg megsasolom, ha hazaértem.
-
Josi
aktív tag
És a Mozaik képregény? a 3 manóval
Meg Asterix és Obelix képregény. -
pycur
tag
Van egy zsák hahota és kockás a nagy N betűs magon
-
Ygg
senior tag
Ezek engem is érdekelnek.
Hahotát láttam valahol, talán megtalálom. -
localhost
Közösségépítő
Hp notebookban kicserélné valaki a zsanért nekem? Bontott zsanér van... illetve lenne. Budapest előnyben
-
pycur
tag
válasz
cbmfan #24013 üzenetére
Itt van e: Régi Bravo Újságok
És hogy ON is legyen, felhívott egy kuncsaft:
-Valami nem jó a nyomtatóval, nem megy.
-Mi a hiba?
-Mittomén csak villog és kiír egy fordított 3-ast.
-Mondom neki igen az egy E betű.
-Azt mondja jáá tényleg!A nyomtatóval ugyan nem tudtam mit kezdeni, de visszavitték a patront ahol vette, ott bevizsgálta az eladó vmi cuccal és megállapította, hogy tényleg hibás, adott másikat és jó lett.
De ez nálam az év poénja lesz
-
pycur
tag
válasz
-=RelakS=- #24010 üzenetére
Itt meg egy pdf verzió
https://www.mediafire.com/download/98c9c57k2e21mnx/CoV+Évkönyv+1993-1994.pdfTovábbi retro újságok itt (ha szabad)
cbmfan: van 3 számom pdfbe, szólj ha érdekel
-
Jazzos
őstag
CoVboynál kinek hány levele jelent meg?
Sőt, ki tudja, hogy miről beszélek?
-
zetorg
senior tag
ha valaki keres budapesten szervizes állást, várom a privátokat!
-
mongi
senior tag
cbmfan tombolni fog hogy nem az Övé lett a 24.000
A kocsmás game nagyon vad volt, már akkor a kihajtható hangszóróval
Nekem is a sógoroktól hoztak nagymutterék egy ilyen casio quartz órát:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest