- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
DeFranco #45507 üzenetére
Azt tudom, hogy ha hasznalva van, egy-egy jobb szeria a vilagbol kimegy, viszont van ket vinyom, amit elpakoltam par eve, es azota a szekrenyben kuksolnak. Jo lenne tudni, hogy kuka, vagy megvannak meg rajtuk az adatok. 99%-ban biztos vagyok benne, hogy minden le lett roluk mentve, ami fontos volt, de sose lehet tudni.
PROTRON: Koszi!
Asszem megvan mara a program melo utanra, regi vinyokat fogok probalgatni, hogy mukodnke-e meg, es ha igen, adatot mazsolazni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeFranco #45355 üzenetére
Lakásfelújítós topik.
Ha van egy működő proxy, azt a legtöbb kulcsmásolóban tudják másolni. Gyakorlatilag egy RFID chip van a tokenben, ami egy bizonyos infót (számsort) tartalmaz. Maga a kaputelefon tudja, hogy az adott számsorhoz mi van társítva, például mely ajtókat nyithatja. Asszem, talán 5 darab különböző frekvencia van, amik valamelyikén üzemelnek ezek.
A token biléta, vagy kártya formájú lehet. Legutóbb a Savoya Parkban sikerült másoltatno kártya formátumról biléta formátumra. A csóka persze egyből mondta, hogy a kártya nem fér be a gép leolvasó üregébe, már többször próbálta. Bíztattam kicsit, hogy próbálja meg az esetemben is. Pittyent a készülék, meglepődöttségét legyőzve nyúlt egy bilétáért és felprogramozta.Rendeltem pár éve 4 színben összesen 25 db tokent, 10 db kártyát, meg 10 db újraírható tokent és egy készüléket. Egy-két bilétát tutam vele másolni, után ugyanazt a bilétát sem.
-
iscsu
tag
válasz
Bocsánat, szakértelem nélkül belevau (csak a lakásunknál senki nem volt hajlandó nekem megcsinálni, szóval utánajártam):
ha a sima digitális/MKT Codefon, akkor egy sima 125kHz taggel, a programozási leírás alapján fel lehet tanítani a tageket a lakásokhoz. A belépési "reset" kód a kérdéses, de ha az nem ismert, akkor a lapon egy jumperrel ki lehet nullázni. -
Spet
addikt
válasz
Azonnali fáradt gőzös. (nincs biztonságtechnikia topik)
Elvét tekintve RFID technológiát alkalmaz (van egy "mikrochip" a kártyában/token-ben és benne egy antenna réztekercs).
Te akár kínából tudsz nyers RFID kártyát/tokent rendelni (akár frekvencia azonost), viszont rá kell tenni még a megfelelő információt (pl lakás szám, emelet, jogosultság). Erre vannak szakprogramok, melyekkel eltudod végezni ezt a műveletet, ehhez persze kell egy adó-vevő egység is.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeFranco #44881 üzenetére
hehe, word-excel?
Viccesebb amikor szimulálnod kell egy gép vezérlő programját, aminek van egy rakás apró ablaka a hardverek szimulálására, és még van mellé egy java-s programod, ami egy Host-ot szimulál, az is két ablakkal. Ezen felül egy marék PDF meg text fájl nyitva, mert a kommunikáció számokkal megy, amit nem jegyzel meg, meg folyamatosan követni kell a szavbányokat, hogy jól csinálja-e a program, amit kell. Persze, Teams is nyitva, ha kérdezned kell, és ha már ekkora a káosz, akkor az outlookot minek is zárnád be?Chrome is nyitva, mert hátha valakinek Azure DevOps-ban szottyan kedve kommunikálni.
-
nullpoint
őstag
válasz
DeFranco #44881 üzenetére
"...minden egyes alapművelethez be kell járni a fél asztalt kétszer,..."
Ezért fáj a szívem hogy blender a 2.8 óta ilyen lett. Gakorlatilag elvették az opensource-ság mellett az egyetlen jó tulajdonságát, azt hogy billentyűkombinációkkal ultragyorsan lehetett kezelni.
Sajnos csak újabb verziókban elérhetők azok a jóságok, amik a rendert gyorsabbá teszik, ugyanakkor ahhoz kell az oprendszer váltás is, kizárólag emiatt merült fel a dolog.
-
Hintalow
senior tag
válasz
DeFranco #44051 üzenetére
Igen a barkácsboltokkal nekem is az a tapasztalatom, hogy bár lehet jó pénzért szerezni dolgokat, de jellemzően nem igazán van online árukészletük, szóval zsákbamacska, hogy van -e pont olyan amire nekem szükségem van, másrészt meg a kártyás fizetés kb ismeretlen náluk, én meg nem igazán hordok kp-t, szóval irány az obi, ha kell valami
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeFranco #44048 üzenetére
Mondjuk a barkácsbolt nem feltétlenül jó példa. Például kis utánajárással az OBI/Praktiker majd minden termékét meg lehet venni olcsóbban.
Legutóbb az akciós ajtóütközőt kaptam meg harmadáron a sarki barkácsboltban készletről 2 villamosmegállónyira google találat alapján.cbmfan: tisztában vagyok vele, hogy a boltosnak is élnie kell valamiből, azzal is, hogy az IT termékeken lévő haszon gyakran vékonyka, de volument pedig nehéz elérni. A szolgáltatások is visszaestek, egyre több gyártó ad kész megoldást (telefon, tablet, laptop, használatra készen szerelve, telepítve).
Lassan a számtekboltos is ugyanolyan holt szakma lesz, mint az fa intarziás... -
opr
nagyúr
válasz
DeFranco #44048 üzenetére
Igy igy. Ebbol engem a kis manufakturak/muhelyek megszunese zavar leginkabb, nem a kis boltoke, akik ugyanazt a szart arultak, csak dragabban. Ok, az se jo, ha megszunik, minel kevesebb vallalkozas tud megelni, annal nagyobb baj, de az jobban faj, hogy pl normalis karpitos mar alig van, oket is megfojtotta a hulye ikea es tsai. Aki fennmaradt, az gyakorlatilag luxuscikkeket gyart, megfizethetetlen. Igy viszont eltunik a valtozatossag meg az egyediseg, minden hazban ugyanaz a fos van, ami raadasul dragan szar, borzalmas. De ez csak egy pelda volt, ugyanez igaz az asztalosra, meg minden hasonlora.
-
Spet
addikt
válasz
DeFranco #43982 üzenetére
Elméletileg Kínából tudsz rendelni ilyen VESA átalakító elemet. Aztán erre akár még láb is rábarkácsolható.
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeFranco #43473 üzenetére
A fő gond az, hogy a pénzügyes mindent Excelben akar megoldani. Igen, a példa mutatja, még a screenshotolást is. És hiába tudja, hogy ott az Access (és még ért is hozzá annyira, ami a munkájához kell), nem azt használja, hanem kezdi Excelben a 40000+ soros, 20+ munkalapos, kereszthivatkozásos, más hasonlóan komplex Excel munkafüzetekre való hivatkozásos borzadályát - mert ő már azt szokta meg, és inkább szenved, semmint rugalmas lenne, netán kicsit előregondolkodna. Mire az IT-hoz kerül a dolog, ő már teli torokból sír, hogy a fejére omlott a tyúkól. Pedig mi szóltunk az előző x alkalommal már. Nem egyszer, nem kétszer. És a vicc: annyira nem egy bonyi a cucc, hogy ahhoz saját adatbázis és miegymás kelljen, de egy Excelbe már cipőkanállal lehet beleerőszakolni.
-
solena
tag
válasz
DeFranco #43479 üzenetére
"szerintem a pénzügyes tudjon queryt írni legalább alaphaladó szinten"
Ne kérj lehetetlent, mikor olyasmiért is képesek nagy szemekkel rádnézni, mikor mondod, hogy a windows-jelszó nem azonos a levelezési jelszóval
Meg, amikor kiakad azon, hogy a jelszavakat időszakonként meg kell változtatni
(#43466) _Karesz_: Azt elhiszem
Pedig a NISZ-es környezet egyáltalán nem bonyolult, egy kicsit jobb poweruser is meg tudja oldani a dolgokat, amíg a hatásköre (NISZ-userként csak user jogok...) engedi
-
válasz
DeFranco #43477 üzenetére
Csak ne nyitogassa a ticketeket, hogy ‘fagy az excel’ meg ‘használhatatlanul lassú a rendszer’, ha ilyen végtelenszer áthivatkozott, több százezer soros táblázatokkal próbálkozik. Bizonyára lehetne normalizálni azt az excelt, de ez ismét nem az IT dolga.
inkább korrektül megfogalmazott igények kellenének az IT vagy fejlesztők irányába, hogy megfelelő sql-t rakjanak neki össze, amiből tud dolgozni, és ne a nyers adatokat varázsolja meg excelben. -
MasterMark
titán
válasz
DeFranco #43473 üzenetére
Szerintem te itt másra gondolsz. Az infrastruktúra lehet IT feladat, de itt sem most az adatokkal van gond, hanem a sok custom cuccal mellette.
Egyébként nekem úgy rémlik van valami átjárás a kettő között, szóval át lehet vinni lekérdezéseket, meg mindenféle dolgokat.
-
SityiSXT
őstag
válasz
DeFranco #43471 üzenetére
Ott az Access is a gépen. Nem tilos azt használni, sőt. De hát hiába célozgatunk probléma esetén arra, hogy talán meg kéne próbálni ezt a bődületes és komplex adatmennyiséget valahogy átvarázsolni Accessbe, nem történik semmi. Azmeg nem az IT dolga, hogy az ilyen szörnyszülötteket istápolja, esetleg plasztikai műtétnek vesse alá, mert akkor meg ki tudja, milyen pénzügyi manőverek kavarodnak el... Patthelyzet.
Amúgy bevillant (és mintha írtam is volna ide pár éve), hogy volt olyan pénzügyes kolléga, aki a hibabejelentőhöz screenshotot is Excelben küldött (mondván az volt nála megnyitva...)
-
-
Beba Snake
aktív tag
-
opr
nagyúr
válasz
DeFranco #43214 üzenetére
Ha mar ennyire benne vagy a temaban, azert remelem erzed, hogy van a bilikek szalvetan egysegsugaru fonttal felirat, es az "üstökössel, térhatással meg árnyékkal bolondított logotós levélpapír", illetve a "wingdings-animgif-neon-plasztika-hell" kozott meg egy-ket fokozat azert.
-
opr
nagyúr
válasz
DeFranco #42615 üzenetére
Neked realisnak tunik az a forgatovkonyv, hogy eleve ott volt a valszeg blu-ray lejatszoja, radugva a TV-re, de azt mondta, hogy "ejj, f@szom a nagy kijelzobe meg a jobb hangba, ugy elmeny a film, ha 14"-on nezem, laptophangszoroval!".
Nekem valahogy nem tunik annyira realisnak ez a forgatokonyv. De lehet bennem van a hiba. Ha szerinted ez realis, akkor valoban csak laikus, aki csak atdugott egy kabelt, mert miert ne. Ezt a forgatokonyvet latod realisnak?
Mert En azt, hogy blu-ray filmet akart nezni a laptopjan, ugyhogy vett blu-ray lejatszot, aztan osszedugta a lapossal, es nezett, hogy nem megy. -
opr
nagyúr
válasz
DeFranco #42613 üzenetére
"a példám meg addig rossz amíg egyszer nem vagy magadra utalva az út szélén, esetleg családdal meg egy szakadt hosszbordással."
Nyugi, nem BMW-vel jarok.Amugy volt mar ra pelda, csak epp amiatt, hogy valami barom ledobott az utra valami eles, fekete fost, amit nem lattam a vizes uton es szetvagta a bal oldali elso es hatso kereket is.
Barmilyen meglepo, a megoldas nem az volt, hogy nekialltam egy darab csavarhuzoval megprobalni lecserelni a gumikat a felnin, hanem hivtam egy gumist. Ok, 1,5 ora mulva ert ki, de kiert, megcsinalta mind a negy kereket, mentunk tovabb. Elkestunk, meg a tervezettnel bo fel evvel hamarabb lett uj gumi a kocsin, na bumm. Es akkor ez meg siman a kerek, nem a motor. Ha ezt se kezdtem el basztatni, majd szerinted a motort fogom? -
opr
nagyúr
válasz
DeFranco #42611 üzenetére
Nem, ahhoz kell sikhulyenek lenni, hogy ha valamiben laikus vagyok, akkor elobb cselekdjek meg penzt koltsek es utana kerdezzek.
Tipikus az az eset, amikor valaki annyira hulye, hogy azt se tudja, hogy hulye.Mert ha valamihez sik hulye vagyok, de meg kell oldani, akkor:
a) Utanaolvasok a temanak, ami amugy tok ingyen van, gyorsan es magyarul is elerheto az informacio az esetek 90%-ban, ha mas nem, legalabb annyi, hogy ertelmeset tudjak kerdezni.
b) Felmegyek az altalam ismert legjobb forumra, ami a celnak megfelel es kerdezek.A peldad azert rossz, mert nem akarnam visszafuzni a ledobott hosszbordas szijat, nem vagyok hulye, hivnek szakembert. Ha meg olyan hulye vagyok hozza, hogy elso ranezesre nem tudok megkulonboztetni egymastol egy tubus fogkremet meg egy franciakulcsot, ennek ellenere megis megprobalom a mutetet, akkor meg nyilvan az egesz vilag rajtam fog rohogni, ha egyszer felkerul errol egy video a netre. Mint ahogy rohog is mindenki, amikor ilyen van.
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
DeFranco #42151 üzenetére
Elég érdekesen felhúzott a srác, gondoltam itt megkérdezem már, hogy a mi pálya. Én megértem, hogy egy ilyen kis számtech bolt nem él meg szervizelésből. Semmi bajom ha megkérdezik 1-2 mondattal, hogy nem-e vennék új gépet de itt a srác nem akart leakadni a témáról, sőt érezzem én magam szarul, hogy igénybe vettem egy szolgáltatásuk. Lehet, hogy én vagyok elszokva a rögvalóságtól mert amit csak lehet online rendelek és alap dolgokat, pasztázás, alkatrész csere, op. rendszer telepítés én is meg tudok csinálni a gépen, de olyan hiba volt aminek megkeresésére se kedvem se időm nem volt, ezért vittem be. Egyébként első alkalomkor amikor mentem a megjavított gépért akkor csak a szervizes srác volt ott, vele teljesen normálisan lehetett beszélgetni, elmondta mi volt a baja, mit csinált, nem próbált eladni egy új gépet mindenáron. Lehet kifogtam egy bunkót, de ez a magatartás szerintem nem vonzza be a vevőket, főleg ha egyszer majd vennének tényleg egy új gépet.
(#42152) Pötyi: van egy eladó aki csak átveszi a gépeket de nem szervizel, rá se néz csak megírja a papírt aztán ennyi. Ő próbált meg mindenáron lebeszélni a szervizelésről, addig erősködött amíg nem állíthatott össze nekem 2 konfigot, egy olcsóbbat és drágábbat, ezután átvette a gépet.
-
Pötyi
őstag
válasz
DeFranco #41605 üzenetére
Ahonnan én rendelek, ott magára a kajás dobozra fel sincs írva a nevem.
Van két menű, a futár kocsijában reggel bepakolnak hatszáz A menűt, meg háromszáz B menűt, na és a sofőrnél egy lista van. A papírlapra van felírva a nevem és hogy én A-t, vagy B-t rendeltem. De a kajásdobozok nincsenek névhez kötve! Amikor ideér a jószág, megnézni, hogy aznap én mit rendeltem és csomagtartóból kivesz mondjuk _egy_ B menűt. De a háromszáz doboz közül bármelyiket kiveheti, tehát nekem ebben a rendszerben a szakács nem tud egy személyre szóló, fehérjével feljavított adagot kiküldeni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco #41605 üzenetére
Persze, logikus, aztán minden olyan cím/megrendelő/mobilszám esetén, ahova kamu megrendelések érkeznek és/vagy elveszik a pizzát és a pénzt is a futártól, stb. majd rohangálnak a droidok a rencergazdához, vagy külön kockásfüzetben vezetik és CB-n egyeztetnek
Szerintem a legtöbb rendeléses cég még nincs felkészülve a gdpr-re. A nagyok talán...
szerk.: És az egész innen indult, tuti gdpr kompatibilis hely
-
wolfman
veterán
válasz
DeFranco #41430 üzenetére
Nem tudom eleve miről beszéltek. Ahogy n4n3x mondja, a Fanyűvőt megtaláltam a többit nem.
Szecső, Tibortelep, Gébics? Ezekre érdemlegeset nem dobott ki a gugul!
Szóval 1920x1080-as felbontás, 72dpi, és piros vonalakkal kérném a keleti p.u.-tól megrajzolva google térképen. Ha nem nagy kérés, esetleg egy-két érdekesebb számítástechnikai szaküzletet is kerülhet feltüntetésre az útvonalon. Köszönöm!
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeFranco #40771 üzenetére
Azért irritál, mert talán az első BF-eknél voltak jó fogások (pl a Z3-mat ilyen akcióban vettem), de azóta a magyar verzió egyre kutyaütőbb. Olyan jó, mint a hírek szerint amcsiban szokott lenni, meg sosem volt. (Jó, a 25%-os engedmény mosógépre jól jött
)
Amúgy meg direkt azért, mert hogy jön a BF, vártam néhány dologgal, de úgy látszik, erről ennyit. Oázisnál ami akciós volt, és nekem kellett volna már az is "Jelenleg nem elérhető" XD
Jobban dühít, hogy amióta elhatároztam, hogy kell Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7, azóta nem kapható
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeFranco #40769 üzenetére
Engem inkább az irritál, hogy beharangozva, visszaszámláló, hű, hó, aztán annyira nesze semmi az egész, hogy egy átlagos szerda délután is elő-előfordulnak ilyen akciók, legfeljebb nem ennyire tömegesen.
Amcsiból csak a marketinget sikerült átvenni (illetve továbbfejleszteni
), a vevő szempontjából érdekes lényeget kevésbé.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
DeFranco #39854 üzenetére
Igen, meg lehet adni, mekkora lehet a maximális mérete, és ha meggondolod magad, kitúrhatsz belőle fájlokat. Persze, amíg a maximális méretet el nem éred, mert akkor végleg kukázza a legrégebbieket.
Ha nagyobb fájlt akarsz törölni, mint a lomtár mérete, be is szól, hogy ez nem fér oda, azonnal megy az enyészetbe.Shift-Del-re akkor szoktam rá, mikor feltűnt, hogy hosszú percekig töröl a rendszer egy sokfájlos mappát. Persze, mert nem törölte, hanem a lomtárba mozgatta, az meg sokkal tovább tartott. Nem tudom, hogy mi értelme, de kb olyan érzés volt, mintha a lomtárba mozgatást nem egy fájlbejegyzés átírásával, hanem a teljes fájl mozgatásával oldotta volna meg. Már nem emlékszem, hogy Win98, me, vagy xp volt a tettes.
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco #39763 üzenetére
Amikor felrakom a rendszet, az összes használt programot, frissítést, és belövök minden paramétert utána tolok egy image-et az egészről.
Kb. 1/2 évente előveszem, frissítem, ha volt még közben 1-2 program amit felraktam azt is feldobom, és ezt is lementem image-be. Mindehhez persze kell mentésenként 30-50GB (vagy egy tartalék SSD), de nyugodtabb vagyok.
Ha valami nagy b*sz van image-ből a rendszert visszahúzom, a többi meghajtón (és offline HDD-n biztonsági mentésként) ott vannak a cuccaim. -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
DeFranco #39763 üzenetére
Csinálj a lemezről biztonsági mentést és ha valami nem jó, akkor 10 perc alatt visszatöltöd és ott folytatod ahol abbahagytad.
A saját gépemet utoljára 2012-ben telepítettem amikor vettem bele egy SSD-t. Azóta nem kellett újratelepítenem. Másnál két napot nem bír ki a rendszer. -
SityiSXT
őstag
válasz
DeFranco #39760 üzenetére
Én ezért nem partícionálok. A usernek megmondom, az ő felelőssége a saját adatainak biztonsága, Win10-ben ott az automatikusan induló OneDrive, regisztráljon be, ott biztonságban van. Ha meg attól fél, hogy feltörik, a kétfaktoros autentikáció adott. Vagy ott a Google Drive is akár, és még sorolhatnám (szoktam is, ha kell). Ha meg így is bénázik, akkor nincs mit tenni: az öngyilkos lemmingeket se lehet visszafogni...
Az óradíj egyébként nálam jelöltfüggő. Eleve csak fusiban csinálom, és géptől, illetve egyéntől függ. Általában egy ötöst kérek el a munkáért, de például a múltkor a biztonsági őr hozott be egy régi netbookot SiS chipsettel - ott pár nap küzdelem után azt mondtam, hogy ne erőltesse ezt a gépet és nem kértem semmit a munkáért, mert tudom, hogy nem keres valami jól (gondolom ezért is van meg még mindig ez a gépe) -
salaud
aktív tag
válasz
DeFranco #39733 üzenetére
Csepelen átveheted, előre megbeszélt időpontban. Ennyi van, amennyit a képen látsz, ezek megmaradt, sosem használt darabok. Vagy 15 éve szereltem egy gépet, abban voltak ilyenek és az üffél nem kérte a maradékot, én meg bevágtam a dobozba, ott figyeltek idáig. Neked meg mákod van, hogy nem dobtam ki, illetve emlékeztem hogy van ilyenem.
-
axioma
veterán
-
ViZion
félisten
-
azbest
félisten
válasz
DeFranco #38525 üzenetére
az sem mindig sima... szívtunk azzal, hogy partnert nem akarták felengedni saját hálózatra és helyette egy szeparált, vendég wifi rendszerre generáltak belépési adatokat.
1. probléma: a notiáról istennek nem akart menni az enterprise wifire kapcsolódás, valami win/driver bug miatt. Egy órát tököltünk vele, mire sikerült (új hozzáférés, hátha az a baj... valami workarund a hálózat felvételére)
2. miután kapcsolódni sikerült, kiderült, hogy a vendég hálózaton kifelé is mindent szűrnek. Saját céges vpn-jükre sem tudott felkapcsolódni. Úgyhogy, itt adtuk fel és léptettük fel a saját befolyás alatt álló hálózatra.Ugyanez pepitában. A külföldi partnernél azt mondták a kollégák, hogy a vendég wifiről nem megy a vpn-ezés. Külön, erre felkészülve csináltam 80-as portos alternatívát. De helyben csak kiderült, hogy mégis megy az trükk nélkül, csak rosszul tudja a rendszergazdájuk.
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco #38525 üzenetére
A "már" elhagyható
A megbeszélések 70%-a belső egyeztetés nálunk, és a megbeszélés során dolgozunk az anyagokon. Ellenben a hálózat "néha" megfekszik, szóval a rutinosak elsődlegesen a lokális gépre dolgoznak, aztán másolják fel a közös meghajtóra az anyagokat.
Külsősökkel folytatott tárgyalásokra is előkészített doksikat visz az értelmesebb aminek már megvan a váza, csak a konkrét döntések/megállapítások adatok kerülnek bele, + ha nem tervezett esemény/felvetés van azt kell beleírni, rögtön nyomtatható, helyszínen mindenkivel aláíratható.
SityiSXT: Tárgyalóban van projektor, vagy 40"-os megjelenítő amire rádugod a notit és azon dolgozik közösen a team.
-
*Ropi*
félisten
válasz
DeFranco #38403 üzenetére
Nekem ezt a sínösszeéréses tűzijátékot egy APC SurgeArrest E10 játszotta el (elöregedett benne a műanyag és letörtek a fülek, amik a síneket tartották).
Jut eszembe: olyan, jó minőségű elosztót tudna linkelni valaki, amin egyenként kapcsolhatók a kimenetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged