Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
Szvsz az lesz hogy lemegyek hozzá (ijjáááj), Everest indít. CPU típus megnéz.
Neten megmutat hogy egészséges az a 80°C. Pattogasson kukoricáááát.Legjobb az egészben hogy totál nem ért hozzá.
Mikor leszállítottam volt ott egy "ért hozzá" ember, aki most azt mondja hogy túl forró.Ha nagyon nem birok vele kap egy szakadt Centrinos Mediont.
-
ati012
őstag
Hogy lehet megértetni egy milffel hogy nem a hűtés sz@r, hanem a Prescott Pentium eleve melegedik, főleg laptopban?

-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan
üzenetére
Hjaj.. fix tv.. volt valami csoda "kvízműsor" amiben benne voltam. fixtv IRC-n ökörködtünk, és műsorkezdés előtt kb másfél órával nem volt meg a három játékos... IRC-n felkértek, hogy ugyan ugorjak má' be, mert így nem lesz műsor.
Vicces volt... Aztán akkori barátnőmnek (most már a feleségem..
) meséltem, hogy Tee.. voltam a fix tv-ben. Erre kiakadt, mert itt győrben egész más fajta csatorna a fix tv... (18+
)Szerk.: felvilágosítottak, hogy csak volt, már nincs ilyen.,..
-
cbmfan
senior tag
válasz
ati012
üzenetére
hirtelen slot A ugrott be, és erről egy gyöngyszem beszólás.
talán 2000, akkoriban indult a fix tv. mittoménki Kristóf vezetett egy népoktató műsort (már akkor sírva röhögtem a marhaságain). betelefonáló kérdezi, hogy mi a különbség a slot 1 és a slot A között. némi hümmögés után benyögi, hogy ugyanaz, csak 180 fokkal elfordítva

az adón mai napig mennek ilyen műsorok, egybites betelefonálókkal. pl. rendszeres volt cheat kérés játékokhoz, de harmadik után nem volt hajlandó érthető okokból.
(és adjatok SSDt 500 Gigás WDért cserébe, kösz
) -
ati012
őstag
Jött egy sA konfig.
Proci hűtő leszedése után, megpillantottam egy Glacialtech-es papirt a procin, szépen rásülve.
-
Vicoo
senior tag
Nálatok is haldokló hét volt?
-
ati012
őstag
Volt egy telefon hívásom kb 3 perce.

Felvettem, beszéltem, letettem.Küldetés teljesítve.
Jó éjszakát! -
Ygg
senior tag
OSX-nél nagyon kötött a hardver, azért az más világ.
Linuxban nincs akkora tapasztalatom, de láttam már Linuxot is csúful kifeküdni.
Windowsnál is az a kérdés, nagy okosan mennyire bahták össze.
Az is belejátszik.
De az mondjuk röhelyes, hogy 5x kell lefuttatni, hogy minden frissítés felmenjen.
S ha van egy frissítés, utána meg egy kumulatív, ami tartalmazza, azért csak felteszi sokszor az eredetit először.
Szóval néha vicces... -
biker
nagyúr
-
Ygg
senior tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ez szokásos a windowsnál...
Nemrégiben nálam is volt ilyen hiba.
Összeakadtak a frissítések.
Ilyenkor lehet darabokban csemegézni.
Több gép, WSUS, SCCM..
Fejlett eszközök elvileg, aztán mégis bekeveredik. -
biker
nagyúr
Masik okossag, szuper winfos
2 hete azzal szivnak, hogy leallitaskor telepitene 35 frissitest majd sikertelen, mindent visszavon
Mivel van egy osoreg zebra nyomtato ami idonkent kiuti a nyomtatosort, ha nap kozben restart kell, az 10 perc a hiba miattHibanaplo feltur, hiba oka egeszen egyertelmu es szokasos windowsos 0xec6324577753 valami
Anyadb+
Google kodszam, oka: a 35 bol az egyik csomag (meg van adva melyik) kesobb telepul mint egy masik ami a csomagban van, es ezt a qrva nagy programozok nem tudjak megoldani, telepitsem fel ezt az egyet kezzel, ott a link, utana a 34 frissites felmegyFel is ment, ujabb egyes csomagfuggoseg es telepites targybol az msnek
-
biker
nagyúr
válasz
Jazzos
üzenetére
Ez imap eseten nem muxik

Neki innen jon minden levele, s olyan usernel aki ott sipakol, hogy de eddig ez nem igy volt!
Ott magyarazd el miert kell ezt tennie
Mert szerinte az informatikusok hulyek, mert a masik 3 gepen es az adott gep masik useren nincs gond
Igen. Adott gep masik usere outlook 2003, masik 3 gep win7 outlook 2010-el illetvlive mail-el
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha az ismerősöd forgalma egy adózási éven belül eléri a 2 millió Forintot, akkor automatikusan jelenti a NAV felé a Vakera/TeszVesz (közös az adatbázisuk!) az ismerősödet. Erre figyeljetek oda!!
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Törökök nagyon királyok... egyébként ha nem jön semmi a kereszteződésben, akkor 12-nél már elkezd előre araszolni, 7-nél meg már indul is.

-
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nálunk is mutatja már több helyen.
S tényleg jobb. -
törölt tag
válasz
Melack
üzenetére
Egy barátom írt megrendelésre egy programot, amiben folyamatjelző csík volt, ügyfél panaszkodott, hogy rossz a program, mert nagyon lassan készül el "a valami".
Megoldás: folyamatjelző csík hossza 3x akkora lett, ügyfél tök elégedett lett, mert gyorsabban megy a csík... -
biker
nagyúr
válasz
cbmfan
üzenetére
csak kitekintő
és a fa....m kivan, mert mikor telepítették, nem jelölték be az "internet mail option also" rublikát, innentől telepítés után sehol nem lehet beállítani pl imap mappán hogy azonnal törölje a távoli leveleket, neked kell kézzel a "kijelölt levelek törlése" gombot nyomni, miután törléssel áthúzta a levelet, mert ilyenkor nem jelenik meg a kiürítés gomb alatt a kiürítés beállítása imap-on gomb, mint ahogy hekkelni kellett azért is, hogy az imap serverre lementse a levelet
ms tudásbázis: így kellett volna telepíteni
köszi, nem telepítem újra ezért az officet, inkább a szabály másolós verziót beállítottam -
biker
nagyúr
Ügyfél: lassú az egész gép
Én: mi lassú? (ablakok repkednek ezerrel)
Ügyfél: tegnap küldtünk egy levelet képekkel, és percekig küldte el

Az egész gép lassú, mert az imap levél letárolás elhúzódott, értem... -
macilaci78
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Levonod a költségeket, a maradékot meg elhelyezed egy takarékszövetkezetes számlán, és csókolom.
Ha már törvény:
Ruha-cipő-táska-egyéb kiegészítőket vaterázó ismerősömnek csinálnék webshopot. Amíg nem megy át magánzó vállalkozóba, addig csak a Vatera lenne a jogi háttér. Mikre kell figyelnem, mi az, ami még csak reklám és mi az, ami már kereskedelem?
Nem akarom, hogy akár feketézésért, akár a Vatera ÁSZF be nem tartásáért megbúbolják az illetőt. Hol van ez szépen, érthetően leírva? Szegedi vagyok, cégbíróságnak nem találok semmit online, a Kereskedelmi és Iparkamara a tanácsadás díját megbeszélés tárgyának kezeli, pénzt viszont nem szánnánk ilyenre. -
válasz
thesound
üzenetére
Szerencsére már ez van; nincsen utána utólagos cigánykodás. Hidd el ezért is erőltetik az ISO-t mindenkire mert így qrva nagy a káosz. Egy csomó auditációs tanácsadást tartottam már. Általában az első óra azzal telik, hogy; "jé nekem erre is kellett volna figyelnem?" kérdéssel kezdődik minden válasz...

-
válasz
macilaci78
üzenetére
De utána a gépért kapott összeget meg kell őrizned! És ha jelentkezik az emeber át kell adnod neki a költségeid levonása után! PTK 1959. IV. 196. § A törvény nem ismerete nem mentesít a betartás alól!

-
adax01
tag
Én egy javíthatatlan thermalthake tápot meg egy konplett gépet örigetek ugyan így irogatok a tulajnak hogy mikorjön de nem jön érte, és ráadásul mind 2 másiké.
És csak a helyet foglalja nekem, már meg írtam nekeik hogy ha ebben a hónapban nem jönnek érte mennek a cuccok a pinyóba, mert én nem vagyok lom tároló. -
marsu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
torzonborz utoljára 2008-02-23 18:48 -kor tűnt fel a prohardveren ...
... gondolom már azt is elfelejtette, hogy mi az a prohardver, és lehet hogy már azt is hogy valaha elküldött neked egy laptopot.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Megjavítod, feladod utánvéttel, utánvételi összeg: az, amiért megcsinálod+pk. Nem veszi át, visszajön, egy hónap után eladod aprón.
Ezt az üzletpolitikát boldog-boldogtalannak írásban hangsúlyozod. Elküldi a gépét, ráutaló magatartás. Nem veszi át, vissza jön, 30 nap múlva eladod, mint névtelen adományt. Kikiáltási ár az a díj, amibe Neked fájt tokkal-vonóval, 1000Ft-os licit, 30 napos aukció. Minek görcsöltök ilyenekkel feleslegesen?
-
Én néha kapok gépeket és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy ráírják, hogy mi a baja. Aztán, hogy kitől van az meg végképp snitt; itt a PH-n megbeszélem a hibát pl: Torzonborz nick-el; aztán befut egy Acer gép 2 hét múlva Tóth Bélától, Tápiószörcsögről. Bogarászom át a privátokat, hogy vajon kit hívnak Tóth Bélának, és ki lakik Tápiószörcsögön. Persze nem találok senkit, mert vagy nincsen kitöltve az adatlapja vagy a megtalált Tóth Béla nem Tápiószörcsögön lakik. Nem baj, azért küldök privátot neki. Persze nem tudja miről van szó, neki teljesen más gépe van, és köszöni szépen tökéletesen működik most is arról ír...
Eltelik lassan pár hónap, a gépet megjavítom, 1-2 hetente előveszem bekapcsolom, járatom a FurMark-ot, feltöltöm az akkuját... Aztán eltelik vagy 3 hónap, mikor bejelentkezik privátban egy tök idegen ember (persze nem Tóth Béla és nem Tápiószörcsögről) , hogy mi van a gépével; kérdem milyen, hát a Toshibájával mi van. Olyan itt nincsen. Pedig elküldte. Mondom, akkor elő a feladóvevényt. Persze nincsen. Szóval megy vagy 2 napig az üzengetés, mikor kiderül, hogy a Toshiba az valójában Acer és elfelejtette megemlíteni, hogy közben új nick-je is lett, mert a régihez elfelejtette a jelszót. Aztán kiderül, hogy az unokatesója adta fel a gépet, aki Tóth Béla és Tápiószörcsögön lakik, igaz, hogy a Nyugati pu-i postán adta fel... Hogy miért ezt írta fel feladónak az rejtély marad
-
SityiSXT
őstag
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DeltaPower
üzenetére
53 éves? Csak ?
-
adax01
tag
A mai sztori az hogy meg fenyegetett a boltos ismerősöm hogy még lessz belőlük egy csomó hamarosan de azt mondja hogy azok újabb típúsuak lesznek meg még tápok is lesznek.
Én annak örűlnék ha folyamatosan lenne javítani valóm nem csak ilyen hullámokban, egy pc boltot keresek ahol dolgozni tudnék folyamatosan. -
biker
nagyúr
..szameg, ezért nem szeretek ügyfélhez járni. "amióta itt volt, olyan lassú lett a gép"
ahha kapott egy sata1 160gb hdd helyett, amin a 40gb C: partición 3GB üres terület volt, egy 750GB sataII hdd-t, 500GB C: particióval, reálisan lassú lehet. az xp amikor ott voltam, kb 20mp alatt bootolt be

-
maláj
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
persze

a tulaj 70+![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tutira nagy szíder a lelkem
-
Ygg
senior tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Ő csak olcsón szeretet volna network drive-t venni.
Discount prices!
Network drives for sale!
Huge action!
Best prices, maximum warranty, polite and effective support!
Big deal of your life!
You can not miss it!If disconnected, your fine support understands your stupid, chaotic errer description, and reconnect your drive immediately for your maximum user experience!
Buy it now!
555-555-VEDDMEGBAZMEG!
LOL
-
maláj
addikt
mai telefon

bekötötték az "üvegszálas" netet (35 GB ha jól rémlik
) és lelassult az asztali gépe a tulajnak
10 perc mire 1 kattintás aktiválódik
holnap meglátom mi is az okosság
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SityiSXT
őstag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Megoldódott a diszkontmeghajtók rejtélye! A fickónak az volt a baja, hogy belépéskor nem csatlakoztak a Novell hálózati meghajtók automatikusan! Poén: ebből a mondatból az angol anyanyelvű kollégáim se tudták dekódolni, mit is akart az ürge - ők is egyből arra assyociáltak, hogy a hálózati meghajtók persze, hogy lecsatlakoznak kilépéskor... /facepalm

-
mongi
senior tag
Pont itt van a tesójuk, 7,5GB-nyi XP mappa,1,6Ghz p4 wilma, 512 ram, 20GB maxtor, és a fostalicska lassúság.

Persze úgy kellene megoldani, hogy ne legyen újratelepítve, mert semmi kódot nem tudnak, ami be van állítva a postafiókokra, msn-re (mondjuk ezt már közöltem hogy ezt el is felejthetik hamarosan--->go skype ugye). Se kedvem, se alkatrészem nincs már ehhez a "gyorssícsukmáfel" géphez... 30ojró egy 3200+os sempi konfig -na nem egy csúcs, de egy 9550-el és 1GB rammal, 40GB hdd,dvd-rw...stb.- és akkor mégis erre költene 50-et
-
adax01
tag
Hát nem lessz egyszerű a hetem mert még notebook tőltők is elkezdtek potyogni befelé.
De hogyagyan fogom őket szét szedni mert ért egy kisebb fajta baleset miközben szedtem szét az egyiket.
Nincs valakinek valami ötlete hogy mivel tudnám ezeket a vackokat szét szedni úgy hogy rendesen szét váljon a két műanyag rész?
Valami nórmális ezköz kéne. -
adax01
tag
Most engemet találtak meg vagy 60 db dell gépcsodával mind
Dell Optiplex GX240 SFF Computer P4 1.8GHz 512MB típusú és mind nek ugyan az a baja.
Íme a képek a beléről.

Ja és ezekkel tegyek csodát hogy menjenek.
Ja és valakinek közűletek nincsen e ilyen hűtőborda foglalata?
-
sasa311
veterán
-
Lehet, hogy olyan számítógépre gondolt, ami win7 alatt minimum ötös élményindexet kap?
-
cbmfan
senior tag
fenéket ötös... hatos!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem ez már azthiszem kimarad. Itt győr környkén nem jönnek ezek a csodaadók

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) és lelassult az asztali gépe a tulajnak