Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
A S-ATA nem piros, hanem narancssárga! A piros kábel fekete nyáklapon működik csak, de az is akkor, ha a RAM-modulod is piros. Ezzel a színnel jelzik a Dual Channel technológiát. Hajrá Gigabyte!!!
és mi a helyzet a pici szürke kábelekkel???? Mákom van h. zöld a nyákom, mert működik vele[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
megjegyzem, én csak a másik oldalt ismerem (behatóan), de azért az picit gáz volt, amikor a szakértő kollégát megzavartam azzal, hogy akkor ez az üderszuper ddr1 ram, ami 256 mb az 333 vagy 400mhz..... röpke negyedóra alatt kiderítette a hölgyemény (by mobile).
Másik kedvencem, megtalálom szívem vágyát, és ismét negyed óra, míg kiderítjük mennyiért is vihető.... (by mobile)
De a legjobb, jártambankeltemben beesek a boltba, valami apró xarságért, és nagyon korrektül, kedvesen mondják, hogy holnapra megrendelik....... Én meg jövőre járok arra legközelebb.. (mondjuk nem szoktam szemétkedni)
de mindenki azt mondja, hogy azt kell venni!: akkor add el neki, és ne lelkizzél azon, hogy a papa nem adott pénzt az űberf@sza cserére.
Ha konkrét elvárások vannak, ne te keress kompromisszumokat - szerintem-
Keverik a szezont a fazonnal, szakértői szolgálatot játszanak, én meg kiborulok : ahelyett , hogy , és csak a távozásuk után[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
kérdésem lenne: ismeri valaki ezt a céget közületek:[link]
köüszi...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Én csak a másik oldalon szoktam állni, de kollégám mesélte, hogy autóvásárlást tervezve besétált egy w szalonba (de mivel kánikula volt, strandpapucs, trikó, sort felállásban), rajta kívűl 0. db vásárló volt a szalonban, és 15 perc kevés volt, hogy megkérdezzék: Hé, paraszt, mikőne... Ezért szépen átsétált egy más betűs szalonba, és ott vett autót.
Szóval, csak mert szakadt, nem biztos hogy csak melegedni ment be a boltba (persze 5 perc beszélgetés után már vélemény formálható...)...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Na igen, a szagokra qrva kényes vok én is, az önvédelmi illatosító/savanyúcukor/ teccett is
sas311: nem vagyok etimológus, de a szakadt szvsz az ágrólszakadt származéka, az meg üti a trikóshort combót, de a részleteken ne kötekedjünk, értjük egymást, szvsz.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz TheReMiXeR #4119 üzenetére
mini nélkül megfelelne a PE is....
#4124: már az egy jogsi, ha 100 év IT gyakorlattal feldolgozza az interpreter a cím(név) és IP cím közti különbséget....
[Szerkesztve][ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz TheReMiXeR #4126 üzenetére
én miniPE-t használok :írtad te.
Erre én, hogy ha nem a miniPE-t, hanem a winxp PE-t használod, jobban járhatsz (mert tele van vírusgyilokkal, böngészővel, stb..)
hajnali egy után nem értem, iszom még egy jégert...: Igyámán az én egészségemre is, még vagy ötöt!
-
poffsoft
veterán
Skacok! asus eah2900xt vagy sapphire 2900xt a jobb választás?
feltéve, hogy azonos az áruk???
bocs az offért, de sűrgős![ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Thulcandra #4242 üzenetére
igen? és? 3000hsz.... de konkrétan zafír kontra asus valahogy nincsen... jártam ott, ha belenéztél, csak gondoltam, itt akadnak akik láttak már ilyent üzemelni.
TheReMixeR: köcce.
igazándiból márka qrvára nem érdekel, csak a 'lehetőségek' (saját driver, tuning),stb...
Djuree: kess nemszámít, aztat add!!
-
poffsoft
veterán
válasz Shadows #4344 üzenetére
4 ha szőke nagymellű csaj lennél esetleg: esxöm, első körben négymellű szőkének olvastam
az a tesvírem meg inkább tezsvírem, szvsz
Van-e itt valaki, aki fel tudna homályosítani Vista business (xp pro downgrade) OEM licence ügyében?
Adott az oem vistám, xp pro-m nincsen, de ezzel a licenccel xp pro-t kellene használnom az oem gépen, ekkor mi a menés?
m$ licencsupportja sokkhatást okozott, és máig nem tudtam feldolgozni: akkor megy a dolog, ha egyébként a fiókban volt egy xp pro licenc-em is. Akkor viszont mi a rák ez a downgrade jog? semmi értelme, szerintem....
bocs, megint off, de erre vannak a szakértők (remélem!)
-
poffsoft
veterán
Ez most vicc, vagy komoly (kevéssé hiszem)????
Semmi konkrét válasz nincsen????
esetleg megfelelő totyik???
office: annó, valahol az ooo 1. verziójánál gáz volt a menüablakok tömkelege, de mostaniban már simán, otthon ooo, melóhelyen m$.
Sajnos, billy vigyázott rá, hogy nehogy reengineering teljesen kompatibilis alternatívát gyártson, de várjunk 1-2 évet, mire meglesz az új doc szabvány, és ez is megoldódik...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Semelyik boltos nem árul vistabusiness (xp downgrade) licencet köztetek? nem hiszem....
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Thulcandra #4390 üzenetére
bakker, nekem ilyen kreatív lenne anya...
flash előtt egyszerűbb az elemcsere ,az tuti.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Rover623 #4391 üzenetére
Nem értem, bevállaltam, fi.om sincs róla, ezért kértem hozzáértő segítséget.
Olvastam a fentieket angoluil, szuahéliül, talán latinul is , utána megleltem magyarul is , és mégsem volt tiszta, mi a pálya.
átvert egy boltos természetesen nem rátok vonatkozik, hanem ahol a licencet vettem a géppel.
pontosan OEM Vista business(xp downgrade) a neve, a vas nem viszi a vistát, xp-t (kérésre) feltelepítették, de mivel céges gép(de én fizetek mint a katonatiszt), mindenképpen legális oprendszer kell rá (mert a cég ellenőrzi és engem büntet). A kereskedő szerint ez az xp így teljesen o.k, de sem termékkulcsom(persze, everest megmondja, de licenc akkor sincsen), sem cd-m nincsen hozzá, ezen aggódom egy picit...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz parandroid #4393 üzenetére
nude vga test, utána simán vga test, majd test.
Meglesz, csak nagyon sokáíg tart a 123'432'123'423'789'653'345'366' linket végig böngészni.[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Thulcandra #4398 üzenetére
asszem akkor valóban bioségetés lesz, mintha nem egyedi lenne a problémád...
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
válasz macilaci78 #17865 üzenetére
Én meg Schwarzi helyében tojásos lecsót ennék, kolbásszal