Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
tupacamaru #20242 üzenetére
-
poffsoft
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19849 üzenetére
6áreset, de L fogadjuk!
-
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #19845 üzenetére
Elnézést, én tévedtem.
Nálatok a pont -
poffsoft
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19611 üzenetére
mer? az védett állat?
-
poffsoft
veterán
Mondjuk én meg azt a "húspogácsát" nem igazán díjazom, amelyik harapásra csipog/nyávog/ugat/karmol..
A harsogón zöldellő vitális uborkáról (aki magától odébb mászik) nem is beszélve.
Pedig azok tuti élők, nem gusztustalan dögök....(#19609) szumo: mer' az összes gyorsaság az étterembe' van, a szakácsba már nem jut. Így persze ezeket már nem éri utol.
Viszont remek csigapaprikást (paprikás csigát) kaphatsz ott... -
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
Momentán az én bonyolult életemben egyetlen tranzakciónál sem éreztem úgy, hogy problémát okozna, ha a nagytesó pontosan követni tudja, mihogy történt....
A tranzakciós adót meg feld..hatják ahova akarják (és a többi fincsi új találmányt), de azt is látni kell, már a jövő évezredet is eldorbézolták, oszt éhes a kamarillabár ez számomra (is) elfogadhatatlan.
A kártyával meg szépen összefoglaltátok a lényeget. Ami abban rohadtul zavar az első pillanat óta: ráb.szták a készpénzhasználati büntiket (már vagy 15 éve, ugyebár), mermérnem a kártyát használom. Ezt elfogadhatónak tartom, FELTÉVE, hogy Mágocsalsómocsolád külsőn ha egy pohár ásványvízre szomjazom 150 ft-ért, nem késel meg a boltos amint kotorászni kezdek a kártya után.
Ugye emögött leginkább megint az van, hogy "jáccuk azt, minha így lenne (mármint mindenért mindenhol lehet kártyával fizetni), szedjük be a büntiket, kommunikáljuk ki a büdős nagy p..csába, hogy hűdeűberf@xamodernszuper csákók vagyunk, ha meg valaki panaszkodni merne küldjük el a ...cibe a hülyebunkómaradividéki parasztot"...
Kb. Marie Antoanette sztorija jut csak eszembe a kenyérről és a kalácsrólNMC.
-
poffsoft
veterán
válasz
Kicsirics77 #19293 üzenetére
feltéve, hogy nem amatőrként markoltál rá a spagócára...
"nagyobb gond nem lehet ": azért ezzel is vitatkoznék... -
poffsoft
veterán
válasz
Kicsirics77 #18668 üzenetére
Kicsit felületesek vagytok.
És egyszerűen ítéltek... -
poffsoft
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #18633 üzenetére
Te is benne élsz.
És akkor beszélgethetünk az egyéb jeles napokról, mióta a harácsonyt bevezették, csúnyán megszaporodtak... -
poffsoft
veterán
válasz
macilaci78 #18345 üzenetére
mennyit röhögtetek rajtam az első két évben
Aztán meg én kezdtem csúnyán röhögni magamban... -
poffsoft
veterán
válasz
DeltaPower #18315 üzenetére
persze, mert csak az asszonynép nincsen edzésben!
Igaz szittya minden este szittyó -
poffsoft
veterán
válasz
macilaci78 #17865 üzenetére
Én meg Schwarzi helyében tojásos lecsót ennék, kolbásszal
-
poffsoft
veterán
válasz
Darth_Revan #17549 üzenetére
Már ha minden sarkon lenne bontó
-
poffsoft
veterán
válasz
robotjatek #17265 üzenetére
Azt miért kell kérdezni?
[download more ram] -
poffsoft
veterán
válasz
Thulcandra #4398 üzenetére
asszem akkor valóban bioségetés lesz, mintha nem egyedi lenne a problémád...
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #4393 üzenetére
nude vga test, utána simán vga test, majd test.
Meglesz, csak nagyon sokáíg tart a 123'432'123'423'789'653'345'366' linket végig böngészni. -
poffsoft
veterán
válasz
Rover623 #4391 üzenetére
Nem értem, bevállaltam, fi.om sincs róla, ezért kértem hozzáértő segítséget.
Olvastam a fentieket angoluil, szuahéliül, talán latinul is, utána megleltem magyarul is , és mégsem volt tiszta, mi a pálya.
átvert egy boltos természetesen nem rátok vonatkozik, hanem ahol a licencet vettem a géppel.
pontosan OEM Vista business(xp downgrade) a neve, a vas nem viszi a vistát, xp-t (kérésre) feltelepítették, de mivel céges gép(de én fizetek mint a katonatiszt), mindenképpen legális oprendszer kell rá (mert a cég ellenőrzi és engem büntet). A kereskedő szerint ez az xp így teljesen o.k, de sem termékkulcsom(persze, everest megmondja, de licenc akkor sincsen), sem cd-m nincsen hozzá, ezen aggódom egy picit... -
poffsoft
veterán
válasz
Thulcandra #4390 üzenetére
bakker, nekem ilyen kreatív lenne anya...
flash előtt egyszerűbb az elemcsere ,az tuti. -
poffsoft
veterán
Semelyik boltos nem árul vistabusiness (xp downgrade) licencet köztetek? nem hiszem....
-
poffsoft
veterán
Ez most vicc, vagy komoly (kevéssé hiszem)????
Semmi konkrét válasz nincsen????
esetleg megfelelő totyik???
office: annó, valahol az ooo 1. verziójánál gáz volt a menüablakok tömkelege, de mostaniban már simán, otthon ooo, melóhelyen m$.
Sajnos, billy vigyázott rá, hogy nehogy reengineering teljesen kompatibilis alternatívát gyártson, de várjunk 1-2 évet, mire meglesz az új doc szabvány, és ez is megoldódik... -
poffsoft
veterán
válasz
Shadows #4344 üzenetére
4 ha szőke nagymellű csaj lennél esetleg: esxöm, első körben négymellű szőkének olvastam
az a tesvírem meg inkább tezsvírem, szvsz
Van-e itt valaki, aki fel tudna homályosítani Vista business (xp pro downgrade) OEM licence ügyében?
Adott az oem vistám, xp pro-m nincsen, de ezzel a licenccel xp pro-t kellene használnom az oem gépen, ekkor mi a menés?
m$ licencsupportja sokkhatást okozott, és máig nem tudtam feldolgozni: akkor megy a dolog, ha egyébként a fiókban volt egy xp pro licenc-em is. Akkor viszont mi a rák ez a downgrade jog? semmi értelme, szerintem....
bocs, megint off, de erre vannak a szakértők (remélem!)
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Thulcandra #4242 üzenetére
igen? és? 3000hsz.... de konkrétan zafír kontra asus valahogy nincsen... jártam ott, ha belenéztél, csak gondoltam, itt akadnak akik láttak már ilyent üzemelni.
TheReMixeR: köcce.
igazándiból márka qrvára nem érdekel, csak a 'lehetőségek' (saját driver, tuning),stb...
Djuree:kess nemszámít, aztat add!!
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
Skacok! asus eah2900xt vagy sapphire 2900xt a jobb választás?
feltéve, hogy azonos az áruk???
bocs az offért, de sűrgős! -
poffsoft
veterán
válasz
TheReMiXeR #4126 üzenetére
én miniPE-t használok :írtad te.
Erre én, hogy ha nem a miniPE-t, hanem a winxp PE-t használod, jobban járhatsz (mert tele van vírusgyilokkal, böngészővel, stb..)
hajnali egy után nem értem, iszom még egy jégert...: Igyámán az én egészségemre is, még vagy ötöt!
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
TheReMiXeR #4119 üzenetére
mini nélkül megfelelne a PE is....
#4124: már az egy jogsi, ha 100 év IT gyakorlattal feldolgozza az interpreter a cím(név) és IP cím közti különbséget....
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
TheReMiXeR #4035 üzenetére
windows xp live! ....
-
poffsoft
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Spórolós topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Macska topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest