Hirdetés
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
18k, höhöhö
-
Varoz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17998 üzenetére
De. A múltkor is jó buli volt ott.
-
Varoz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17989 üzenetére
Hol???
Vagy külsőst nem fogadtok el? -
hdman
őstag
válasz
vilmaboy #17990 üzenetére
Hiába, a billentyűzet fogyó eszköz a hardcore spilereknél
Amikor fősuli alatt albiban laktam, sokszor ébredtem fel arra, hogy a szomszéd szobában a csávó izomból püföli a billentyúzetet hajnali 2kor. A sokadik alkalom után megmondtam neki, hogy ha ezt mégegyszer eljátssza, akkor átrendezem a fogait. Mondjuk utána is csinálta, de már szolidabban.
-
vilmaboy
őstag
Volt egy csajszi aki hónapokon át, minden hó elején megjelent és vett 4-5 darab billentyűt+egeret. Semmi extra, irodai cuccok. Először nem is gyanakodtunk semmire... Biztos bővül az iroda. Azért fél év után egyszer megkérdeztük tőle, hogy hova a rákba visz enyi bill+egeret. Mire elmondta, hogy a férje mániákus COD-os. Neten tolja és amikor nagyon bepöccen, akkor fogja az egeret és agyonveri vele a billentyűt... Azért kellett, hogy legyen mindig odahaza tartalék
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle #17985 üzenetére
Sör?! Tessék, hívtatok ?
-
Varoz
addikt
válasz
-
cbmfan
senior tag
válasz
az
csak alkohol nélkül. emlékeztek a betűző versenyre IT Crowdból?
-
cbmfan
senior tag
jó nektek, legalább van mit csinálni.
hétvégén valamikor elromlott a hűtő boltban. italoknak nem ártott, de a fagyinak annál inkább... ennyit az ebéd utáni desszertről.
főnök pedzegette, hogy csináljam meg, de inkább meg se hallottam
-
Rival
aktív tag
MacBook Pro esete a borral. Mint tudjuk, sajnos a gépből a felhasználó nem tudja eltávolítani az akkut, úgyhogy a bor egy kicsit megdolgozta az alaplapot. Ezt már hiába tisztítottam meg, SKSH...
-
GrandeP
addikt
válasz
macilaci78 #17972 üzenetére
Asust, jobban mondva fix direct kft-ét ismerve, bevizsgálják 20k-ért, megmondják, h 120 k a javítása, de ha nem kéred, akkor 40k volt a bevizsgálás...
Mondjuk ma/holnap Október... ezt idén már nem vizsgálják be...
-
mongi
senior tag
A notebook quest tovább folytatódik:
Aki nem ismeri visszanézheti kicsit feljebb
Reggel nyitás előtt megint megtaláltak, de most a neje az illetőnek aki az usb-be dugta a töltőt. Máris nekem szegezte a kérdést, mi van a géppel beszéltem már a Asussal a javítási lehetőségekről.
Mondom neki még nem beszéltünk velük, tekintve hogy szombaton még a fű sem nő arrafelé, nemhogy szerviz support lenne, de mondtam neki hogy a gép értékének a felét minimum elköltik a javításra.
Annyiban maradtunk, amint tudtam infot szerezni hívom.Kinyitok, alig telik el fél óra, itt a férj, aki kinyírta a gépet...
-Beszéltél már...
-Nem még nem beszéltem, tekintve hogy éppen feltartott a nejed emiatt.
-És akkor mi a baja?Na erre tényleg mit feleljek?
-
Hequila
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #17967 üzenetére
A hűtő aszimmetrikus lefeszítése miatt nem érintkezett rendesen a procival, ami így túlmelegedett, és lekapcsolt.
-
Hequila
őstag
Találjátok ki, miből volt a célszerszám!
-
Hequila
őstag
Hibajelenség: egy idő után kikapcsol a gép.
[link] -
GrandeP
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17946 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
itt vagyok havernál, ezt muszáj megosztanom veletek
úgy néz ki bejött a dolog...
-
maláj
addikt
olyan frusztráltak vagytok mán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Armahun #17928 üzenetére
Na hallod, egy két éve találtam egy képet egy magyar oldalon ahol mutatták hogy a ddr1 ramot úgy akarták belerakni a ddr2-es lapba hogy kireszelték a ram nyákját úgy hogy beleférjen a slot-ba. Aztán mentek sírni a boltba hogy nem működik... Nem találom most, de lehet hogy ide is volt postolva.
-
mongi
senior tag
válasz
localhost #17936 üzenetére
Én az ilyet alapból elhajtom, mert az ilyenekkel van utána a legtöbb baj, mert mindent ingyen akar, és persze garaciálisan...még azt is amit a kicsi fia b@szott el.
Ja és a nyert hasznot 3x-an fizeted egy ilyen f@szjankóra vissza, szóval ennyit elbír a bőr a képemen, de ahogy elkezdené a módosítgatás módosítgatását, közlöm hogy nem lesz bolt, sajnos nem segíthetek...
Eddig elég jól működik ez, azóta kevesebb a stressz és csak "jó vevőink" vannak -
sasa311
veterán
válasz
sasa311 #17934 üzenetére
A másik hülye meg 5 napig egyeztetek vele egy melót, kap ajánlatot, aztán kap módosított ajánlatot, aztán kap módosított ajánlat módosításának módosítását is, aztán bejön (2x) személyesen, elpazarlok rá kb. 3 órát, mert teljesen értetlen. Elmagyarázom mi van, ő is mondja mit akar. Mondom akkor még a 100x módosított ajánlaton felül kéne + ez meg az. Bólogat, oké. Akkor fizetne előleget. Ja nem, kérne bekérőt és utalna inkább. Oké, elküldjük mailbe.
Megkapja az előleg bekérőt az immár személyesen megbeszéltek alapján kijavítva, erre így egy mailt, hogy mivel JELENTŐSEN változott a vállalási ár ( ~1,5%....) ezért arra számít, hogy a jövőben NEM VÁRHATÓ TÖBBLETKÖLTSÉGEK fognak jelentkezni és ezért nem kéri, köszipuszi.
-
mongi
senior tag
Na a mai best of:
Facebookon zaklassuk a boltost, zárás után közel 6 órával, otthon:
(kiegészítés: a nyitvatartásunk szombaton 8.00-12.00)"hello
szükségem lenne egy hangfalra internátra ..tehát ne csucskategoria legyen meg ne is olcso
milyen árban tudnál ajánlani nekem ?
előre is koszi
www.himihumi.com/ hangfal/xyz.jpg
ezt néztem ki..van ennél jobb vagy ez is jo ?
és ha ez jo lenne és lenne neked uzletben ilyen akkor ma vagy holnap delelott leugronák érte ugye ? mert holnap delután megyek vissza és oda kéne
vagy mondjuk gy ilyen :www.himihumi.com/ hangfal/xyz.jpg ...."Ezeknek már a hétvége sem szent?
-
mongi
senior tag
Napihülye:
Lassan battyogok nyitni reggel, sarki kocsmánál már tobzódnak a beutaltak. Egyszer csak elém toppan egy illető, és láthatóan azt akarja hogy ne tudjam kikerülni. Ó hogy az a...
egyenesen felém indul és elkezdi mondani a mondókát:
-Helloneharagudjhogymostésatöbbi....
-Hello. Miben segíthetek?
-Arról van szó, hogy reggel sötétben a lányom laptopját akartam bekapcsolni, és...khmmm..hát...izé... (nyögd már ki bammeg, sietek) szóval...
-Mi történt? Nem indult?
-Hát nem indult. Mert hát én be akartam dugni a töltőt és nem oda dugtam...
(hova lehet dugni máshova, ahol nincs másik kerek csatlakozó???) De gyere itt a kocsiban, ugye mész nyitni, nézzed már meg!
-No jól van lássuk.
-Szóval ide dugtam be, és már be volt dugva a konnektorba is (bőszen mutogatja az USB aljzatot, enyhén penetráns szaga is volt a zárlat miatt)
-Na akkor ez úgy néz ki egy lenullázott laptop, sikeresen kinyírtad az alaplapot a gépben.
- De nem lehetne megcsinálni?
- Meg lehet, de az kb. egy fél gép ára (Asus K52N-es laptop).A laptop persze döglött. Jól kezdődik a szombatom
-
ati012
őstag
Kinek van kedve egy LAN partyhoz?
Lehetőleg vegyítsük a piát.Házigazda: sose találjátok ki.
-
ati012
őstag
-
cbmfan
senior tag
végre nem engem b*szogattok ezzel...
-
Josi
aktív tag
válasz
macilaci78 #17911 üzenetére
Én sem.
Csak olvasom a fórumot. -
Josi
aktív tag
válasz
macilaci78 #17909 üzenetére
Hánynak?
-
ati012
őstag
Az üzletet kéretik privátban v. a cél topicban intézni!
Ez itt a Fáradt gőz, itt nem engedik meg az alapelvek az üzletet!!!négy!!!4444!Megyek és szólok egy moderátornak!
-
Melack
veterán
válasz
DeltaPower #17900 üzenetére
Ennél már csak a gariügyek a jobbak. Régiós garanciáról fogalmuk nuku, mindenki "majd amcsiban megveszem" hozzáállással jön. Szerinted mit válaszolnak arra, hogy akkor az itthon nem garis? Volt pár érdekes véleménynyilvánítás.
Öcséd még hisz a mesékben?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest