Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozso
őstag
válasz
Kicsirics77 #19998 üzenetére
talált
-
gozso
őstag
nah, az emberi hülyeség határtalan
júzer laptop táskát vásárolt, több mint 45k volt az ára. valami marhabőr vagy mi a jó ég.
jött a kívánság, táska van, kellene bele laptop is. igen ám de abba a ku...va táskába a 15.6-os laposok nem férnek ám el. nem sok, 1-1.5 cm kellene. hallani se akar a 13 " körüli laposokról, szegénykémre a vakond ráverne pár másodpercet százon... a mostani notebookján is öklömnyi nagyságú ikonok vannak.ötlet: vágjunk ki egy laptop méretű (15.6) fa kockát, téglatestet, hasábot (nem kívánt törlendő), vizezzük be a bőr táskát, tapossuk bele a fa árut majd nyúlik az
nem ismerem a bőr (argentin marha) fiziológiáját, biológiáját, sugárzási képességeit stb, de vannak kétségeim.
az is biztos, ha bele is tudjuk majd taposni a lapost, abba a tatyóbe nem hogy töltő, de egy jegyzetfüzet se fog beleférni...
erről jut eszembe:Három kicsi naspolyácska
laposra van taposva,
és megszólal a legkisebb:
miért nem lettem én alma?Mert ha alma lettem volna,
nem lennék most naspolya,
és nem lennék az út szélén
így laposra taposva.találós kérdés: miért emeltem ki az alma szót?
-
ati012
őstag
válasz
cbmfan #19985 üzenetére
Nem tudom miért az az aláírásom. Református vagyok. Viszont hallgatom a Katolikus rádiót...fene se érti. Tegnap mindenesetre nagyobb mellűnek tűnt.
de legyek on is:
Csináltam egy új fészbukk profilt.Gyűjtöm az ismerősöket, aztán jön a marketing, hogy honnan vettem új számítógépet
Meglepő módon nagyon sok idős ember percenként posztol. -
sasa311
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19988 üzenetére
Az egy vallási ereklye!
-
adax01
tag
Erről jut eszembe.
Ha már a csomagolás is számít. -
cbmfan
senior tag
mi van? bár elsőre nekem is fájt
-
cbmfan
senior tag
válasz
macilaci78 #19978 üzenetére
-
Ygg
senior tag
válasz
macilaci78 #19972 üzenetére
-
DeFranco
nagyúr
válasz
aztakiskésitneki
egy NSFW taget kitehettél volna, most faszán ott lesz a napi riportban hogy mellbimbókat nézegetek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-
macilaci78
nagyúr
-
Sytex
tag
Okosan irkáljatok, mindjárt jön a NAV.
Egyszer tettünk haverom "kettesgolfjába" használt sütőolajat, 5litert egy tankhoz. több méterről olyan szag volt mintha a lángososnál állnánk. -
-
maláj
addikt
2 gyöngyszemet kaptok így alvás előtt
"hello ez 469-es proci vagy mien de amugy érdekelne ha muküdik?"
"szia.pisziáskártya.kölbele.hütövel4000ft.tudok,adni,tl06702572070.azelérésem"
-
ati012
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #19959 üzenetére
Nem mindenkinek van trakija. De egy robi kapa, benzines fűnyiró mindig elérhető
jajj mit csinálok, adócsalásra biztatlak titeket.
Ha bele öntöd a kocsidba, meg kell fizetned a jövedéki adót!! -
True
aktív tag
Erre még jobb példa az új akció, "hozza le használt sütőolaját" akcióval...
Ingyen beviszi a sok balga, ezek leszűrik, és a több millió literbe bekeverik a 4,4-5%-ot, majd újra megveszik mint "Diesel" üzemanyag biotartalommal...
Így lesz az ingyen bevitt olaj ismét 450-es üzemanyag... Amit ismét boldogan megvesz mindenki...
Azért ez is elég durva... -
bobsys
veterán
válasz
Biznisz Elek #19950 üzenetére
Mi az a forditott afa?
-
bullseye
addikt
A szép ebben, hogy 2000 körül mesélték a vámosok (ha jól emlékszem), hogy éppen megszüntették a jogi lehetőségét a "szabolcsi almaturbónak", ami nagyjából így működött. Export Ukrajnába mezőgazdasági támogatással, onnan az árú megy át Szlovákiába, onnan meg importálják, szintén mezőgazdasági támogatással.
Tehát számomra nyilvánvaló, hogy ezt a módszert nem ismerik a rendfenntartók...
-
stol
addikt
válasz
Jazzos #19945 üzenetére
De precíz vagy!
A MOL ezt csinálja milliárdos szinten.
A magyar Hungarna KFT. lepárolja azt az etanol mennyiséget, amit 5%-ban a benzinhez kötelező keverni.
Viszont!A Hungarna eladja ezt ÁFA és jövedéki adó mentesen papíron Szlovákiának, mivel unión belül erre törvényi lehetőség van.
Majd, a MOL visszavásárolja ezt szintén papíron szlovákiától, szintén ÁFA és jövedéki adó mentesen, mert erre jogi lehetősége van.
Az etanol egy métert sem tett meg Szlovákia felé.
Hány milliárdos csalás megy végbe az ország orra előtt totál legálisan, állami vállalat által? -
localhost
Közösségépítő
válasz
Jazzos #19937 üzenetére
Ugyanezen sírtam én is egy hónapja.
-
Jazzos
őstag
Miért van az, hogy bármilyen notit próbálok nézni ügyfélnek, az árgépen mindig megtalálom ugyanazt, csak nagykerár alatt? Neki kéne állni áfát csalni, vagy mi a t*köm? Kezd elegem lenni ez eladásokból. Át kéne állni 100% szolgáltatásra.
-
adax01
tag
Non demotiváló. -
cbmfan
senior tag
apropó, ha valakinél pihen három pár sín, akkor adnék érte némi pénzt, vagy bármi vackot.
-
cbmfan
senior tag
ha már gány... íme az "orvosi ló"
VGA egy Giga 9600GT, tápból kiszuperált Sanyo Denki ventilátorral 5 Voltról hajtva.
ház egy HP XM600 volt valaha, dual P3 belsőséggel. 3.5-ös sín csak egy pár volt, az elég winyónak. 5.25-ös helyhez szerencsére megvolt mindhárom, így ment SSD középre. flopinak sajnos nem jutott hely, kártyaolvasót pedig műtakony tartja helyén
előlapon egy diagnosztikai LCD volt négy gombbal, amit lecseréltem egy kivágott DVD tokra és egy nyomógombra.
-
Szakbarbár
aktív tag
Jaj, ismerős, ilyenhez nekem is volt szerencsém. Szerencsétlen 8600 GT-nek megállt a ventilátora, a jómadár kiszedte belőle, és beletett egy komplett P3-as hűtőt (borda+venti). És ugye nincs gány drótozás nélkül, azzal rögzítette a videokártyához
Aztán csodálkozott, hogy időnként lefagy a gép.
Ha megtalálom a képeket feltöltöm. -
Szakbarbár
aktív tag
Nekem egy jó kis Cyrix 486 DX2 50 MHz-es gépem volt 16 MB memóriával. Warcraft 1 nálam simán ment, Transport Tycoon 1-el sokat szenvedtem, azt kb csak 50 vonatig lehetett használni, mert utána nagyon belassult a játék.
X-Com: Terror from the deep volt a másik olyan játék, ami miatt majdnem megbuktam suliban
-
Alg
veterán
válasz
Szakbarbár #19912 üzenetére
486-oson Warcraft1, de csak úgy indult ha "csökkentett módban" bootoltattam (máig nem tudom miért, de ha jól emlékszem shift-et kellett nyomni boot közben)
-
Ygg
senior tag
válasz
Szakbarbár #19900 üzenetére
-
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19889 üzenetére
Tisztában vagyok, de itt a szóvicc volt inkább a lényeg, de hát akkor nem jött át...
-
ati012
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #19905 üzenetére
Jaja, kemény 250 Ft-ért.
Lábakat már vissza hajlogattam, kondit lecserélem aztán próba.
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #19914 üzenetére
burzsulyosztalytarsam Cyrix 6x86-osan mikor meglattam a WC4-et majdnem elsirtam magam, jo joy-al iszonyat elmeny volt vele jatszani, meg az vesa lokolbaszos 2mb-os S3-as cuccal gyonyoru volt.. ha jol emlekszem 6db cd volt, ebbol kb 5 a video, a maradek meg a texturak,stb.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Szakbarbár #19912 üzenetére
Doom2?. Azon javában a wolf3d- t toltuk :-) de a warcraft az jól ment. Emlékszem egy ismerős 486 (talán dx2) gépén futott a Wc2. Le voltam nyűgözve a grafikájától.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
MR_Joe #19910 üzenetére
A pontos típusára nem emlékszem, de az első PC-met Trident 512kb-os kártyával vettük. A Doom 2 is szaggatott, vissza kellett venni alacsony felbontásra a játékot
De legalább a Warcraft 1 és a Civilization 2 ment rendesen. Pár nyarat / telet elvoltam ezekkel a játékokkal.
-
Vicoo
senior tag
válasz
Szakbarbár #19908 üzenetére
"Főnök, mi küldtünk, csak tudja pont az halt le, így senki sem kapta meg !"
"Ja , jóvanakkor."
-
MR_Joe
senior tag
A régiszép idők... emlékszem hogy szerettem rajzogatni egy progival. Full ki kellett üríteni a memóriát,hogy elinduljon... Akkoriban egy Trident 9100 /512kb videokarival toltam. :-) kinek volt ilyen szörnye?
-
Lengyi
aktív tag
Üdv!
Bocs az offért de hátha valamelyikőtöknél fellelhető még ezenírók egyike. Amúgy tetszenek a történeteitek 1-2-n jót mosolygok!
-
ati012
őstag
Ahogy számítgatok, feltehetően én vagyok a legfiatalabb köztetek.
Mai jeap: srác hoz lga775 lapot, vegyem meg tuti működik.
Szakszerű kondi javítás (csavarhúzóval vissza nyomva)
Pár görbe láb....és vagyok olyan eci hogy ki se próbálom
-
cbmfan
senior tag
válasz
Szakbarbár #19900 üzenetére
neee, ez most ütött
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
- Seagate 4TB Alkatrésznek
- Eladó Whiteshark Commandos magyar nyelvű gamer billentyűzet!
- Hibátlan - KINGSTON 16GB (2x8GB) Fury Beast DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Új BONTATLAN Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 Laptop Ryzen 5 6600H/8Gb/512Gb/RTX 3050 165Hz 3 Év Gari
- BMW Jubíleumi vagy M Power felnikupak szettek 68mm és 56mm átmérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest