- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
cbmfan #17395 üzenetére
Már hogyne lenne mindjárt az első találat
Amúgy hányat szeretnél -
cbmfan
senior tag
valaki ismeri mélyebben HP szerverek lelkivilágát?
adott egy HP Kayak XM800. szokásos nem indul hiba, diag LCD kijelzőjén Post Code 67, booting stopped felirat. manualban ez áll: Initialize Multi Processor APIC. segítsetek, mit kezdjek ezzel? próbáltam 667es, 866os, 933as P3 procikat párban. egyedül nem megy, nincs hottá terminator.
-
Armahun
addikt
Öt éve dolgoztam Nagyváradon.
Ott már akkor azt volt a kérdés, hogy:
A tied hány dzsigás? -
bullseye
addikt
Használhatom a képet esetleg a bejegyzésemben frissítésnek?
amúgy jó gép, gyenge VGA, közepes CPU, erős ár
-
mongi
senior tag
Na az X54hr notiról kiderült, bekapcsoláskor semmi kép a kijelzőn, ez is "eredj vissza lesz a szarvízbe"...
-
mongi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #17384 üzenetére
kaptam! kösz
-
mongi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #17380 üzenetére
ez melyik cég? (priviben)
-
mongi
senior tag
Napi szopás sorozatunk legújabb része:
Tádádádáááááá.... MEGINT EGY ASUS NOTEBOOK!!!
Tegnapi raktársöprős akciómmal eladtam az utolsó elötti Asus notebookot egy X54HR típusú csodát (Pentium B960, 4GB, 500GB hdd, 7470 1GB..stb.).
Este telefon:
Elvitték, 3-4 óra szórakozás után elment a kép a notin, külső monitoron megy, a saját displayen halványan látszik minden.Én már tényleg beleb@szok ebbe a szutyokba, nem hiszem el hogy ennyire kókány lett ez a márka.Rosszabbak mint az olcsó HP-k
Az előző sztori is bonyolódik, jóváírás lett a notebookból, most megy a hirig, hogy ki és hogy fog visszautalni nekem mindent, cseregépként meg adok inkább egy toshiba C855-12K-t a srácnak, még jobban is jár vele...
-
MR_Joe
senior tag
-
cbmfan
senior tag
apuka visszajött, van-e bele való processzor készleten. kapott egy Celeron 440et hétezerért, ez volt a legolcsóbb. és hogy szerzi vissza a régit, na az jó kérdés
-
mongi
senior tag
sportoljunk kockatársak
egy gyöngyszem a mai fakkbúkból (powered egy Slovak elvtárs): -
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #17363 üzenetére
Egyik előző munkahelyemen előre összeszerelt gép kint figyelt a polcon. Jó egy év után vitte el egy jóember, majd egy órával később csörög a telefon: gép se kép se hang. Ugyan ugorjak már ki meglesni. Mivel ismerős ismerőse kimentem. Bekapcs, sípolás. Miután gyárilag nem volt garmatrica oldala lekap, belenézek, hát láss csodát: memória sehol a gépben. Tuti nem jóember szedte ki, mert baromira nem értett hozzá, szóval esélyes, hogy gyárilag úgy érkezett... kapott bele memóriát valahonnan, azóta semmi gondja
-
cbmfan
senior tag
gépet hoz be negyvenes fazon. hibajelenség a szokásos: nem indul. pulton szedem szét, furcsán áll s775 hűtő, konkrétan egyik pöcök nincs benyomva. leveszem hűtőt, proci sehol. ember hívja fiát, aki mondja, hogy eladta gépből a procit másik vérpistikének
némi anyázás, elnézést kér a zavarásért, és viszi gépet. ilyen se volt még...
-
adax01
tag
Én meg lenovo asztali gépekkel szenvedek amd Athlon 64 X2 procik vannak bennük.
-
mongi
senior tag
Mai szopás 02:
Alany: mily furcsa ismét egy Asus notebook: Asus X5DAB
Az "akció" tárgya: Optikai meghajtó csere
Cummantás: az a szájbavert tervező miért is nem NEM SZABVÁNY NB ODD-t tett ebbe a csodába, hanem SUPER SLIMET, ami persze beszerezhetetlen. A helye alapján ebbe belemegy a normál NB optika is, minden passzol, helye is pont akkora, de sem az előlap a tálcán , sem a kiadógombjával egyetemben, megint egy elbaszott ASUS tervezés, semmivel sem kompatibilis... Szarjanak sünt egy hétig, ha eddig nem utáltam őket, ezután lepisálom még a sírját is az asus cuccainak az hótziher
-
-
mongi
senior tag
HP-t már nem árulok, Asus a mai nappal kifuttat... Marad a toshiba, az új fujitsu, Lenovo, esetleg az új acer. Dellre itt nincs fzetőképes kereslet, msi-is problémás. Maradt egyáltalán használható, megbízható márka?
Levél elküldve, furcsa mód rögtön jóváírás lett a dologból, már csak arra leszek kíváncsi ezt hogyan és mennyi idő alatt zargatják le.
-
-
mongi
senior tag
Mai szopás 01:
1 hónapja elküldtem a drágalátos Asusnak egy notebookot (K53SD - 2 év gari), ami 2 hónap normál használat után (filmet néztek, kikapcs, és onnan se kép-se hang) megdöglött.
Szervizbe lejelent, futár elporzott vele (ez is majd 1 héttel a lejelentés után!).Addig faszoltak vele az Asus servicében, hogy ma kaptam emilt, hogy sajnos nincs még kész (jé tényleg???) , kicsúsznak a 30 napból (nem is vártam mást),
DE NAGYON SZÍVESEN FELAJÁNLANAK CSERÉT: EGY KICSIT ERŐSEBB, FELÚJÍTOTT (ergó valami szarrá nyomkodott kiállítási darab kivaxolva kívülről) GÉPET, 1 ÉV GARRAL!!!
Persze ez nem volt részletezve, hogy milyet, ja és azt is 3-4 hét szállítással.Ha nem fogadom el akkor meg úgy veszik, javítgassák még a végtelenségig...Hát az ASUS innentől kezdve elmehet a Jóqrwa Éde @nnyába, a mai nappal vége a termékeinek forgalmazásának nálam. Amúgy is kezdenek sorba dögleni a K53-as ócskaságaik ( a héten még 2 géppel jelentkeztek hogy gondjuk van abból egyik már másodszor és szintén K53-as(!), 2 hónapon belül)
ASUS innen üzenem neked:
-
draco31
veterán
válasz
ati012 #17333 üzenetére
Azok akkor innen mehettek hozzád.
Az ismerőseim 99%-a szerint az számít, hogy mennyi ram van a VGA-n. Ha kitennétek eléjük egy nVidia 9500 GT-t 1Gb és egy GTX 460-at 768Mb akár egyforma árban is, na melyiket választaná szinte mindenki?
Igen az 1 Gb-ot. Pedig mindegyiküknek évekkel hamarabb volt gépe, mint nekem, és elvileg nagy játékosok.
És az a legrosszabb, hogy még bosszankodom is ezen az FX5500-ammal...Egyébként szeretem ezt a fórumot olvasgatni, sokak nevetek, és sokszor együtt is érzek veletek.
Kitartás mindenkinek, és mindíg csak a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, még ha nincs is!!! -
ati012
őstag
A vevőért mindent!
Főleg amikor össze sutyorognak hogy "hű bameg 1gigááás, ezt nézd". Sunyin vigyorognak, hogy jó üzlet volt 12ezerért a használt 4550 1GBMúltkor jött javításra egy gép. Még tőlünk vették valamikor, de én már elfelejtettem mi is volt az. Kinyitom az oldalát:
ATI Chipsetes 775-ös Asrock lap
2,93GHz Cerka
2 x 512 DDR2
ATI 9600GTX 512MB.Nem értem mi a francot keres benne az a videókártya. De a miénk volt, rajta volt a signo
-
mongi
senior tag
A rendelés leadva, kártyák jönnek
Bloodie Steve rohamra lelkileg rákészülök.
Vazze ezek szaporodnak!!!
MSI GeForce GT 630, 4GB DDR3 (128 Bit), HDMI, DVI, D-SUBNa a pesti piacos Pistikék lerohannak majd mindenkit mert "négygigásak vazze"
-
Ygg
senior tag
válasz
Dr. Romano #17324 üzenetére
Ha meglátják a 4GB-osat nálad ott fognak neked szobrot állítani.
Menten besz*rok.
-
mongi
senior tag
"földműves látását zavaró" grafikus kártya:
ZOTAC GeForce GT630 Synergy Edition, 4GB DDR3 (128 Bit), DVI, miniHDMI, LitePack
szerintetek itt vidéken vinnék?
Gondolkodok, berendelek vagy 2 darabot
-
Ptech
addikt
Készletnyilvántartónak tudtok ajánlani valami programot ami megéri a pénzét?
Főleg használt és bizományi értékesítés menne, ezt lenne jó esetleg átvételi és szervíz munkalap nyomtatási lehetőséggel kombinálni. -
adax01
tag
válasz
cbmfan #17315 üzenetére
Hát akkor te még jól jártál mert nekem meg annyi melóm volt hogy azt hittem hogy gumit köpök kínomba ma reggel 5 órától 23 óráig mást sem csináltam mint tápokat alaplapokat és vga kártyákat javítottam meg szervert élesztettem újra,
És még vasárnap is lesz egy csomó javítani valóm úgy hogy ez ma már egy kicsit sok volt ma nekem. -
cbmfan
senior tag
kb. egy órával ezelőtt indo-magyar betévedt.
- mönnyi egy tállet?
- negyvenezer.
- oszt az megyen jól?
- megy hát!
- nem kő zsebkés ezerér?ment vita, kétszáznál többet nem adtam volna érte. öt perc dumálás után kizavartam, mert jött vevő.
-
localhost
Közösségépítő
Vakuszervizet valaki ajánlani ? (nem google!)
eBay-ról vásárolt Speedlite vaku márkája TRIOPO, javításához...
-
localhost
Közösségépítő
Szóval routerről villámcsapás szakvéleményt utoljára valaki ? Számlaképesen?
-
poffsoft
veterán
válasz
robotjatek #17265 üzenetére
Azt miért kell kérdezni?
[download more ram] -
maláj
addikt
látom mindenkinél beütött a melegfront
a saját szakvélemény + necces sztem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest