Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz mrhitoshi #51348 üzenetére
Egyszerre? Az durva lenne azért, akkor tényleg ki a fene venne többet játékot? Itt mi annak örültünk volna, hogy amíg a haverod játék x játékkal amit te adsz neki, te játszol z játékoddal, de sajnos ez sem megy..még, mert legalább az első lépést megtették, ez is valami!
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
mrhitoshi
veterán
Lehetne korlátozni, hogy mondjuk egy játékot lehetne futtatni egyszerre két embernek, de azt csak 1 embernek tudnád oda adni. Itt most nem a nyerészkedésre hajtanék, hanem ha van egy Multiplayer játék, vagy netán coop, akkor ki lehessen használni.
Szerk.: Bár ilyet még nem nagyon láttam semmilyen platformon.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Wolverine
félisten
válasz hoffman_ #51347 üzenetére
Amikor én jártam így (8 éves Steam kliens, sosem lépett ki, naná, hogy elfelejtettem a jelszót ), akkor beszéltem a Steam Supporttal és kértem új jelszót.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
ez arra lesz nagyon jó, hogy ha van egy játék, amiből nem elérhető demo, akkor megkérek egy havert, hogy adja kölcsön egy pár órára és nem kell lewarezolni/multi is rendesen próbálható.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz Mardel #51362 üzenetére
...vagy csak mással játszik.félreértettem a FAQ-t. nah, így tényleg necces, de még így is lehet értelme. addig origin-ezik.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Mate
nagyúr
Kártyákat akarok kipörgetni. Egyszerre mehet három játék?
-
-
Mate
nagyúr
Lehetséges, hogy humblebundle-n 1 paypallal csak 2 csomagot lehet venni?
-
addikt
válasz Arkennys #51382 üzenetére
szerintem az is számít, hogy milyen sűrűséggel veszel azzal a fizetési móddal. én pl. paypal-lel 3 HOB-ot vettem asszem, de az első és a második között több nap telt el.
-
Mardel
őstag
válasz SityiSXT #51384 üzenetére
Can a friend and I share a library and both play at the same time?
No, a shared library may only be
accessed by one user at a time.When I auothorize a device to lend my
library to others, do I limit my own
ability to access and play my games?As the lender, you may always access
and play your games at any time. If you
decide to start playing when a friend is
already playing one of your games, he/
she will be given a few minutes to
either purchase the game or quit playing.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
válasz Mardel #51385 üzenetére
Akkor ez mégsem annyira jó dolog ebben a formában. Az jogos, hogy ketten (vagy többen) egyszerre nem tudjanak játszani ugyanazzal a játékkal (a multi miatt).
Sokkal jobb lenne ha korlátoznák a kölcsönadható játékok számát (pl. egyszerre maximum 5 db) és/vagy a kölcsönzési időt (pl. 2 hét, ha lejár akkor hosszabbítható újabb 2 hétre). Viszont a kölcsönadott játékaimhoz én nem férek hozzá, csak akinek odaadtam.
Ez pont elég lenne ahhoz, hogy csak azok a játékok kerüljenek kölcsönzésre amikkel tényleg játszik a másik, illetve ez okozná a legkevesebb bevételkiesést a kiadóknak is. Reklámnak viszont jó lenne, mert ha tényleg jó a játék akkor megveszi a másik is. Ráadásul tényleg feleslegessé teszi a demo készítését, mert rögtön a teljes, korlátozás nélküli játékot lehet "kipróbálni".
Persze ehhez olyan játékokat kell készíteni, amik jók, és hajlandóak értük fizetni az emberek. Ami csak pár óra szórakozást nyújt az sajnos megy a levesbe.
Vagy esetleg megcsinálhatták volna az Origin visszavásárlási garanciájának Steam-es megfelelőjét. Az újonnan Steamre érkező játékoknak kötelező jelleggel (e nélkül nem kerül fel a polcra), a régieknél meg a kiadó döntene arról, hogy beveszi-e a programba. Egy idő után úgyis betennék azokat is a verseny miatt.
PC-s vonalon úgyis állandó probléma, hogy nem indul el a játék és/vagy nem fut megfelelő sebességgel. Ezzel kiküszöbölnék ezt a zsákbamacskát. A visszaélések elkerülése miatt meg ezen is lehetne egy olyan korlátozás, hogy a visszaadott játékot pl. 90 napig nem veheted meg újra.
-
regenmindenjobbvot...nem lehetett kolcsonadni es punktum, azota meg mindenki ekezi a steamet hogyan kellett volna csinalnia hogy mindenki ingyen jatszhasson
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mardel
őstag
válasz maross #51388 üzenetére
Egy megbizhato kulfoldit kell keresni akinel akkor van ejszaka mikor nalunk nappal. Aztan lehet egymas jatekaival jatszani.
En azt remelem, hogy ez az uj feature nem hozza magaval a 3rd party DRM-ek es/vagy a regiozar elszaporodasat.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Agyzuzo
addikt
Nem tudom mi bajotok van, jó rendszer ez. Havi 100 EUR-ért lehet nálam jelentkezni családtagnak egy kis library share-ért.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
válasz horvathd #51389 üzenetére
Csak most indult el (nem is mindenhol él még). Viszont később kénytelenek lesznek majd ehhez (önként) csatlakozni a többiek is, akiknek a játékait árulják. Egyszerűen aki nem megy bele, az kevesebb eladást tud majd csak csinálni. Nyilván lesz olyan kiadó aki nem akar majd x milló darabot eladni, de a többiek (főleg a kicsik) tutira belemennek a nagyobb eladások miatt. Persze csak az aki tudja, hogy jó játékot készített. Az ilyen 1-2 óra alatt végigviszem vagy "annyira rossz, hogy 10 perc után önként abbahagyom" játékok készítői meg nem a játékosokból beszedett pénzekből fognak megélni ezek után.
(#51390) Mardel
Szóval akkor most kezdjünk el barátkozni kínaiakkal, japánokkal, ausztrálokkal!3 party DRM meg régiózár nem hiszem, hogy csak ezért több lesz. Akik akar, már most is él vele. Orosz Steam-en szinte már nincs is olyan AAA premier, ahol a játék ne lenne régiózáras és/vagy nem giftelhető.
Most Brazília az "új Oroszország".
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Hmhm, az utóbbi időben megszaporodtak a felújított klasszikus platformerek PC-n is, egy újabb a sorban -> a Team17 (ha valakinek mond ez a név valamit..az jó játékokkal játszott régen ) klasszikus Amigás! ugrabugrája, a Superfrog !
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mardel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #51395 üzenetére
Emigralt travikat kiszurom.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Asszociációs játék. :)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Óvodások homokozója
- Hyundai, Kia topik
- Macska topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest