Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42761) zsuha válasza Coyote05 (#42760) üzenetére


zsuha
aktív tag

Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kicsit olvasgattam neten is, érdekes, hogy egymásnak ellentmondó infok vannak a hajók játékbeli árával kapcsolatban.
CR valahol említette, hogy 60 óra játékidő lesz megszerezni egy connie-t, máshol pedig arról nyilatkoztak, hogy a játékban majd sokkal nehezebb lesz megszerezni egy hajót, és a mostani árak igen jónak számítanak ahhoz képest, amennyi játékidőt bele kell majd feccölni egy ladik megszerzésébe: szerintük most rendesen alul vannak árazva a hajók. És ha majd megjelenik a játék, és UEC-ben szeretnénk fizetni egy hajóért (az UEC-t pedig real money-ért vettük), az sokkal többe fáj majd, mint most egy hajó mostani megvásárlása.

Akárhogy is, biztos beletelik majd egy jó időbe, míg lesz valakinek egy jobbfajta ladikja. Minden kiderül majd, ha kidolgozzák a gazdasági rendszert. Még annyi érdekesség, hogy a hajók fullos felszerelése mindenki szerint kb több pénz lesz, mint maga a hajó ára :)

Én úgy gondolom, hogy igen, érdemes lehet egy értelmes összeget még beletenni az elején, mert biztos hamarabb lesz érdekesebb és változatosabb a játékélmény. Túl sok időm nekem pl sose lesz játszani majd, sajnos :D És nem szívesen várnék egy fél évet, míg egy Freelancerrel röpködhetek.

A Freelancert nagyon ajánlják, mint egyik legjobb mindenes hajót most, vagy az Avengert, mint jelentős aurora update, pénztárca-barát áron.
Egyik reddit cikkben elég jókat ajánlottak, ha vkit érdekel: [link]
Egyik srác szerint nem biztos hogy jó ilyen mindenes hajót venni (avenger), mert igazából semmire sem lesz nagyon jó, csak mindenre egy kicsit. Szerinte érdemes minden tevékenységre egy arra speciális hajót megszerezni.
Meg túl sok érdekes tevékenység van ahhoz, hogy előre választani tudnék, mit szeretnék majd csinálni. Milyen szívás már ha vesz vki egy sabret egyedül harcolni, aztán a végén mégis az fog a legjobban tetszeni neki, hogy egy nagy hajón cuccokat csempésznek a többiekkel együtt, vagy felfedeznek csillagrendszereket :D

Talán veszek majd egy concept hajót LTI-vel, ha lesz sale, azt pedig upgradelem majd valamelyikre azok közül ami tetszik, így az is LTI lesz. Az ilyen upgradelésnek az egyetlen hátránya, hogy olvasztás esetén kevesebbet ér az egész, mintha alapból azt veszem meg,ugye?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.