Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6369) (ÉN)közPONT válasza looser (#6368) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Jegenye ..Looser THX :R

Van két Lukács László szerzemény és abból gyúrtam kemény 30 óra alatt ezt a kicsit piások rocker pápájáról szólónemtommit :)

Próbálok vidám vasárnapos verziót is írni :

Szól az úr az űrből...sose elég a sörből,mert a piában ott van minden ,sőt több mint amiben eddíg te és én hittem ! A sex a drog meg a rock , kútbavelük én már csak vasárnapolok ,de azt is csak igen vidáman egy zsoltár mellé egy pilseni nevet is mormolok így fix ,hogy nem leszek hibátlan ! Nincs is jobb mint az élet habos oldala ,csak ha az a hab krusoviceből habzik vala , az úr szól kelj fel lázár és járj !!! Lázár felkelt mint munkásosztály az elnyomók ellen ,de nem bírta szusszal és nem azért mert nem ment busszal , hanem mert nem volt a közelben étek s vele jóféle főzde melyben a mester a maga kézműves nektárját főzte , csakis pilsenből és némi forrásvízből , ez a nekár hírből se ismerte TS-t sem budgetet , csakis egyet , a mennyei mannát mely megfűszerezi a temérdek habját ,hogy legyen az életnek értelme , a zsoltáraimnak lelke, hogy legyen vidám a vasárnap ahol béke és nyugalom honol, hogy a papnak is legyen indítéka este felönteni a garatra , de nem ám misebor ...azt meg kell hagyni a balgáknak , nekünk csak habzó belgákat ,de nem a veszettségtől habzót ,csakis komlót , kukoricát soha mert törvényünk azt eléggé tiltja , és ha leszáll az este eljő az áhitat perce melyben keverjük a világos a barnával , a pilsenit a szlovákkal , a szezont a fazonnal , a ts-t a budget-al , az elejét a végével s ha nem vigyázunk a wc-t a csészével !

Mi atyánk ki vagy a mennyekben ? ..szenteltessék meg a te söröd , jöjjön el a te hordód , legyen meg a min 6% od, most és mindörökké ámen !!!

UI: feltámadunk !!! én tudom is hol , guldenben nem messze a szeszfőzdében , ahol főzik az apátok az isteni nektárt ,áldás legyen rá...házára és népére , arra az ördögien ;] jó folyékony kenyérre !! melyból akciósan 600 sok egy fehér palack ,de árát éri s mit árát ...lelekem üdvősségének a sorsát , mert én pokolra jutok ..mert ha módomban áll csak akciósan veszek ilyen palacokt ,mert a szentlélek megszállt vagy csak túlságossan magamhoztérem , egy padban találtam magam, körülöttem szónokok azt harsogják ,hogy még sok sok józan vidám vasárnapot :DDD :C

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.