Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5933) (ÉN)közPONT


(ÉN)közPONT
senior tag

Látom zajlik az élet így Karácsony táján :) ....NOLFi ..most itt is ilyen igazi angolos téli idő van...furi ,de részemről jobb mint a nyakig érő jég...Bristol után esetleg a Karibi szigetvilág mint célpont?

Looser: egy ilyen söröző legalább 10-15M huf.....ha bérlemény és jó helyen van akkor 300E től felfelé / hó + 3-4 havi kaució ...+ berendezés is elég drága ...bár csak saccolok ..

Egy ilyen hely úgy tudna neked jó bevételt termelni ha első oszt helyen van ahol amennyire kicsiny országunk engedi a maradék turistákból lenne átmenő forgalom...mindezt úgy ,hogy feltétlen rajtad keresztül kell vezetnie az átmenő forgalomnak...lásd plázák..amelyik boltok a legjobb helyen vannak ott van az esély a nagy számok törvénye alapján ,hogy x emberből y vásárolni is fog.

Söröző....megvédeni ? úgy tudom ,hogy keményen létezikez a műfaj akik helyeket vámolnak mindenféle indokkal....Akarod ,hogy egybemaradjon a hely,a közönség ,te és a családod vagy 126 darabban? ára is van :-/ ...másik konkurrens bandának is akiket nem érdekel ,hogy az első banda védené a boltot :W

Biztos láttál már OTP vezér színvonalú vagy Pénzügyminiszteri felszereltségű AudiA8,Merci CLS 600,BMW 750IL ben ücsörgő emberkét pink ingben..farmerban (jobbik eset) Bertling vagy Corum órával a kezén ..és vadul ordít a nagykörút közepén ,hogy MESZES GÖDÖRBE RAKLAK HA....XY........tudod fekete fóliázás a kocsin meg a 20 colos felnik...nem nem ő nem xy államtitkár vagy kultúr attasé :-/ ...erre gondoltam

Nah erre gondoltam

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.