Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-15 12:29:40

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9685) Azurooandrew válasza n000rbi (#9679) üzenetére


Azurooandrew
tag

Nem vagy egyedül vele, sajnos a nyáron én is visszavittem egy 55W829-et, vita nélkül azonnal vissza is adták az árát amikor rámutattam a problémás dolgokra - full korrektek voltak.

- Nagyméretű felhősödés a képernyő közepén amely nagyon zavaró volt egy-egy film sötét jeleneténél (Under the Skin című filmet pl nézhetetlenné tette) és sárgászöld beütés szinte bármilyen beállításnál (hasonlóról az avforums-on is írtak felhasználók). A bekapcsolás utáni várakozásról több alkalommal esett már itt szó, a fiúk pontosan leírták, hogy mennyi ideig kell várni amíg feléled, szerintem 2014-ben ez nem elfogadható - de ettől még nem vittem volna vissza, a fenti okok azonban nagyon zavaróak voltak.

+ A banding és a DSE alig volt észrevehető és ez ekkora méretben igen jó eredmény, továbbá soha nem tapasztaltam még olyan kiváló SD felskálázást mint amit a 55W829 tudott.

Nagyon csalódott voltam, több Sony tv-m volt melyeket szerettem és a mai napig használok pl. egy S3000-es Bravia-t is, de végül minden kétség nélkül vittem vissza : (

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.