Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
szerk: inkább linkben a kép
szerk: asszem beletenyereltem egy qrva jól húzható 2 gigás kingmax modulba, 2.1V-on 1040-en még lazán ment, aztán másanap becseréltem geilre, CL6-os geilt láttaok már? én igen, ekkora egy tré valamit..azt visszacseréltem 2x2GB kingmaxra, de ha jól emléxem sajnos már más típusszámuk volt, mint amit eredetileg vettem, de őket se kell félteni, bár picit gyengébbek
szerk: jah és az első tuning most soft-os volt, BIOS-ban nem akart menni, ET5-tel meg 2 perc alatt 3G
egész jól lehet vele tuningolni, HT visszaosztásra meg ram bűvészkedésre meg ott a cpubuilder
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen széket vegyek?
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egész jól lehet vele tuningolni, HT visszaosztásra meg ram bűvészkedésre meg ott a cpubuilder