- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Gyuri27; Bon3ss;
Ok, már látom, valószínű ez az én lapom.
Köszi, ja és ne szívjátok mellre. -
Oliverda
félisten
AMD 7-Series Chipsets Disk Performance Utility
Esetleg ezt próbálta már valaki? Elvileg bármilyen SB600-al szerelt lappal megy.
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolni akorok egy ASUS M2A-VM lapot,
[link]
csak az zavart meg, hogy a memóriának max. 2,1Voltot tud adni és most nem tudom, hogy ezen a feszen a Geil Black Dragon DDR2/800 RAM-ok mennek-e stabilan 4-4-4-12 késleltetéssel. Esetleg ez a lap:
[link]
max. 2,2Voltot tudna adni, csak nem tudom, hogy ez mennyire megbízható márka. -
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Sok árlistában látom ezt Gigabyte MA790FX-DS4
, viszont a gyártó honlapján ilyen nincs!
Szerintetek ez hogyan lehet, talán ez akar lenni GA-MA790X-DS4?
-
Oliverda
félisten
válasz
Gyuri27 #7681 üzenetére
Ez az árnyalat, ilyen slot színekkel tarkítva.
mod: Mellékes info, de ha minden jól megy akkor majd megpróbálok valami tesztféleséggel előállni az AX78-al kapcsolatban. Feltéve ha be tudom szerezni értelmes áron.
-
Oliverda
félisten
válasz
Dr Smoke #7675 üzenetére
Abit AX78. Uff...hát ez lehet hogy 20K alatt lesz: [link]
Már ránézésre is komolyabb szerintem, illetve post code kijelző is van rajta ami jó kis segítség lehet bizonyos helyzetekben.
daa-raa: Konkrétan én sem egy Fatal1ty név alatt futó lapra vágyok, hanem inkább a Fatal1ty szintű felszereltségére. μGuru, eSATA, stb.
-
Oliverda
félisten
Én nem cserélnék csak az SB700 miatt lapot az biztos. USB-n meg csak az egerem van (néha a telefon), az talán nem terheli agyon a procit.
Dr Smoke: 2 hét és itt az abit, én biztos megvárnám a helyedben. Egyrészt ezen a Gigán nincs semmiféle borda a FETeken, tehát egy erősebb proci erősebb tuningjánál ez probléma lehet. Másrészt az NB bordája is alul lett méretezve szerintem. Amúgy elvileg az abit még olcsóbb is lesz mint ez a DS4.
-
Dr Smoke
aktív tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Még egy kérdés. Ez a lap jó választás lenne?
-
Oliverda
félisten
-
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Valaki árulja el, hogy mi a különbség az 5000+ és az 5000+ BE között, mert árban nem sok a különbség. -
Oliverda
félisten
Na, végre megérkezik az abit AX78, még jó hogy már novemberben bejelentették. Slágergyanús szerintem.
A doboz marha jól néz ki: [link]
...meg azért a lap sem rossz.
-
bnss
veterán
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Menet közben eltörte e cooler a keretet az alaplapon, nincs valakinek egy feleslegbe?
Ma át is veszi cimbi Pesten!Jöhet privibe , köszönöm!
-
Boci_83
őstag
Hát annyira nem feszegettem a végét. Igazából azt tudom még róla hogy 1,3V amit a lapommal legkevesebb feszt tudok adni, azon a feszen 3150Mhz ami stabil ha fent van a dual core oprimalizer. Ha nincs fent akkor megy kicsit többet is stabilan. Ezeket az eredményeket még a melegben csináltam, mikor jöttek a hidegebbek, gondoltam kiköltözök a garázsba, de aztán elmaradt, nem húztam mert akkor nem működik a lapomban a CnQ, és elég sokat megy a gép üresjáratban...
-
Boci_83
őstag
Tunningőrülteknek ajánlom figyelmébe az áláirásom...
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a lapról: Gigabyte MA790FX-DS4
Van esetleg valakinek valami tapasztalata az említett lappal kapcsolatban!?
Érdekes a GIGABYTE honlapján nem találtam róla semmit csak MA790X-DS4-ről és MA790FX-DS5-ról. -
as_Rock
őstag
Az jutott eszembe, hogy várható mostanában a notikba való átcsúszása a 780-as csipszetnek?
Mert egy ilyen integrálttal szerelt noti X2 prockóval már egész életképes cucc lenne -
Turmoil
senior tag
Akkor ha jól sejtem, téves információ volt egyes fórumokon, hogy a HybridCrossfire csak 34xx lapokkal működhet majd... Yeah!
-
as_Rock
őstag
Asrock lapok topicjában talán gyorsabban kapsz választ.
-
Tenki
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem h. adott egy Asrock alivexfire alaplap és nemtom hol kell beállítani a Dram/fsb ratiot... pls help!
-
rollins
őstag
Hm, van a Gigabyte M61P-S3 laphoz phenomos bios. Lehet érdemes lett volna kivárnom...
-
ftc
nagyúr
-
troly
tag
Sziasztok!
Gigabyt alaplapon van valami konbináció amit ha megnyomok több funkció jelenik meg a biosban!
Magyarul hogyan lehet előhozni a rejtett funkciókat!
Ha lehet priviben!
Végeredményben egy gigabyte GA-M57SLI-S4 alaplapon nem tudom állítani a memoriák időzítését kissebre!Geil ultra 800-as a memoria! -
Qtya72
aktív tag
Valószínü, h az lesz,de csak este tudja megpróbálni a tulaj mivel melózik.De szerintem működni fog sztereóba,legalábbis ezt sütöttük ki a haverral. Miért ezt a lapot vette?Nem tudom.COD4 kapcsán van az ismeretség,lakhelyeink közt min 200km.Lehet,h nem érdekelte,lehet,h átvágták,ki tudja.De nem is ez a lényeg.Segíteni szeretnék neki,h működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest