- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MIlyen alaplapot tudnátok nekem ajánlani X2 5600+ procihoz? Valami olcsó típus kellene (max 18-20 ezer) és jó lenne ha a későbbiekbe nmegjelenő amd procikhoz is jó lenne hogy ne kelljen kidobni 1 év múlva ha esetleg fejlesztek.
-
nesa
veterán
válasz
VaniliásRönk #6191 üzenetére
Es ugyvettem eszre megy a ketto egyutt bar 2 montort nem dugtam ra de felvaltva igen
annyi ha sokat van csesztetve (cserelve) az ati driver akkor kifekteti 3d alatt az nvidiat de ha siman minden felvan tolva sorba akkor semmi gond.
-
nova001
senior tag
vennék most egy ilyen procit
ITTés most ez jo..jo választás volt...játékra kellene..gondolok most itt a cash memora meg ilyenekre h megérte e
-
bnss
veterán
Ha nem fontos a tuning, akkor játszhatsz zsákba macskát, én azért megvárnám a tesztet. Mondjuk az ára valóban jó, a bazáros ára legutóbb csak 1-1,5k-val volt alacsonyabb.
(#6187) Symbio: nv kártya plusz alaplapi int. VGA nem fog együtt működni, a hybrid cf-t - ahogy már itt csevegtünk róla -, majd csak a 780-as chipset fogja támogatni (nv kártyával megintcsak lutri lesz).
-
Symbio
senior tag
Találtam egy másik másik versenyzőt: [MSI - K9A2 CF-F]. Ez már 790X-es, AM2+ lap
-
AtHoS
nagyúr
Hát az együttviselkedést valóban a letiltással tudod kiküszöbölni. Valószínűleg (99,99%), hogy nem fogod tudni együtt használni az nv karival. pl. itt más 690-es lapban nem tudták nv karival működésre bírni
-
thumb
aktív tag
Köszi a választ!
és mi a véleményetek erről a lapról:
Abit Fatal1ty AN9 32X
-
thumb
aktív tag
Szevasztok mindenki!
annyi kérdésem lenne hogy van az hogy az uj am2+-os alaplapok csak crossfire-t tudják az sli-t meg nem???
köcce
ja tudnátok nekem mondani egy jó sli-s alaplapot
köszi
-
Symbio
senior tag
Naná, hogy az ASRockot elírtam
Helyesebben ALiveNF5SLI-1394 -
Symbio
senior tag
Sziasztok! A változatosság kedvérét én is lapot keresek egy X2 5200+ alá. Nem szándékozom húzni, nem kell SLI és Cross és alaplapi VGA (van 6800GT) és nem nagyon akarnék 25k-nál többet fizetni.
Javaslatot kérnék. Jelenleg ezeket vettem számításba:
Gigabyte GA-M59SLI-S5 (tudom ez SLI-s és súrolja a lélektani határt)
ASUS M2N-E (nForce 570)
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Asrock ConRoe945G-DVI
Előre is -
gyiku
nagyúr
inye, csak most nezem mit ajanlotok, es mar megvettem a GA-MA69VM-S2-t.
meg is szivattam magam, csak 1 ide csati van a lapon, nekem meg 2 kene mindenkepp. tudtok vmi megoldast? most nehogy azzal gyertek nekem, hogy vegyek kulso usb-s ezt-azt -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cyberslider #6164 üzenetére
ha fontos a tuning de nem fontos az sli (aminek nem látom sok értelmét) akkor ott az asus m2r32-mvp. nagyon erős tuningban (400 körüli fsb), ugyan nem tudja az sli-t, de tudja a crossfire-t és kevesebbet fogyaszt valamint kevésbé melegszik.
-
Cyberslider
őstag
válasz
Cyberslider #6164 üzenetére
Na ugylátom am2+ még nemnagyon van....
Akkor szvsz sztem ez jó lenne nekem csak erősítsetek meg -
Cyberslider
őstag
Hi all
Egy elég ütős gépet akarok kirakni kb 6000+-os proci, 2GB RAM, 500as WD raid winyó szal nem lesz rossz....
Új procikra várni már nem tudok......Az alaplappal kicsit még gondban vagyok, amit kinéztem, egy SLI Asus, névszerint Asus M2N-SLI Deluxe. (23000 körül..)
Kérdésem: mi a véleményetek? Van ettől jobb akár ár érték arányú, vagy csak szimplán ami jobban megéri? Milyen lapok közül válogathatok ha AM2+ fogadására is fel szeretnék készülni, illetve van-e olyan lap amiben van wifi? Igaz ezt meg lehet oldani külön kártyával de emlékeim szerint mintha lenne wifis verzió is.
Segítsetek -
Gyuri27
félisten
-
gyiku
nagyúr
visszavetettem asrock am2nf3-vsta -t, egyszeruen nem volt hajlando menni sapphire hd2600xt-vel (agp). most ugy allok, hogy nincs lapom, bar rendeltem mar egy msi k9mm-v -t. mast agp-st nem talaltam
van valkinek tapasztalata ezzel a lappal? ez megy majd a vgaval? no meg ultimate 64 vistat hogy szereti? msi honlapon azt irjak, hogy nem szereti
vagy tudtok vmi mas lapot? -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6155 üzenetére
Már volt aneten egy video amit leszedtek 10 percen belül
ott ment
amugy értelem akkor lene ah fullra lekapcsolná a másik VGA-t...de nemleht mert abab windows belehal
-
Gyuri27
félisten
válasz
FireKeeper #6144 üzenetére
Ne kezd. Néz milyen ramok vannak alatta szégyen. Meg a finomnak már szvsz kell az 1066 cl5 (v 800 cl3). Valóban az x3 szupi olyat akarok. De sokat az x2-től ne várj. Jövöre a sempron is x2 lészen.
csibor: nem 780 lesz helyette dx10-l és 740 dx9-l AMD 700 chipset series
-
csibor
addikt
Érdeklődnék.690G helyett lesz 770G?
-
Gyuri27
félisten
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #6135 üzenetére
Lemaradtam a lapról? Nane...
-
castorr
tag
Akkor Atiba - Nvidia ok.
De Nvidiaba - Ati nemannyira. -
Gyuri27
félisten
Remélem ez segít am2 szorzók/osztók
Bon3ss: küld fény post!
-
castorr
tag
válasz
VaniliásRönk #6129 üzenetére
Ugyértem Ati lapba nvidia kari mennyire megy.
-
castorr
tag
Vajon az AMD/ATI chipsetes lap: GA-MA69G-S3H
mennyire szereti az Nvidia kártyákat? -
marcias
őstag
válasz
FireKeeper #6119 üzenetére
Az én lapom olcsó volt (22k augusztus elején) és sztem teljesen jó. (Ha még fekete is lenne, akkor lenne az igazi de úgyse látszik
)
-
marcias
őstag
Hírként még nem találtam PH!-n (a mai összefoglaló alaplapos cikk is azt írja, hogy az ASUS még nem hozta kis az AM2+os lapokat), úgyhogy gondolom szólok, az ASUS oldalán fennvannak az AM2+os alaplapok
Nekem különösen az M3A32-MVP Deluxe tetszik
Nekem M2R32 MVP van, de erre nagyon szívesen lecserélném
[link] -
castorr
tag
válasz
FireKeeper #6114 üzenetére
Sajnos asus-al kapcsolatban bizonyos fenntartásaim vannak.
Olyat biztosan nemveszek, akkor kellene csak max. ha ingyen adnákHa ennyire nemoké a Gigabyte GA-M57SLI-S4
akkor marad a GA-MA69G-S3H -
castorr
tag
GA-MA69G-S3H -on senincsen valami nagy hűtés.
Ezen legalább nagyobb a borda. Gondoltam jobb.
Tuning nemfeltétlen lesz. Nem az az elsödleges.Viszonylag olcsón, de jó gépet összehozni.
-
serito
senior tag
válasz
Gyuri27 #6082 üzenetére
Köszi a tippet megtaláltam a [legideálisabb] beállítást!
CPU +005v (3200Mhz) , Memóriák +01V (így most pont 400Mhz-en járnak 667-re visszaosztva)
THX mégegyszer! -
Rolcsi20
senior tag
válasz
VaniliásRönk #6091 üzenetére
akkoriba úgy voltam vele hogy majd veszek még egy 320as GTS-t....de ahogy látom már szart se érek 2 GTS-el
-
serito
senior tag
válasz
Gyuri27 #6082 üzenetére
Megint próbálgatom a húzást, hogy a CPU és a Memóriák is a maximumon fussanak de nem értem mitől változik a CPU/osztó! Most beállítottam 14x215=3010Mhz és az alap osztó ami( 15x200 esetén CPU/8 most CPU/9 lett. Ezt mi határozza meg? Igaz a 800Mhz-es ramokat visszaosztottam 667-re és adtam nekik +005v-ot. a CPU pedig +0.025v-ot kapott.
A 14x229=3206-hoz mennyi + fesz kellene és annak mennyi lesz az osztószáma?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest