- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
drur420
tag
Mit tudtok erről a 780G És a 790FX Chipset között mi a külömbség?
-
drur420
tag
Hmmmmm.. Nyami ez nékem is szimpi.... Van valakinek valami infója hogy kb mikor érkezik ez a csoda hozzánk?
-
Gyuri27
félisten
válasz
antikomcsi #7790 üzenetére
Itthon nem kapni. Szerintem a kinaiak már ezzel frizbiznek annyi van náluk olcsóért.
-
antikomcsi
veterán
Azért az elég megnyugtató, hogy bár kapni még nem lehet, máris van fent hozzá tölthető bios.
És még azt sem lehet rá mondani, hogy rosszul néz ki.
Nem ismerem a képességeit, de biztos vagyok benne, hogy sok helyre ennél nem is kell jobb lap. Pláne, hogy e-sata is van rajta, ami az új asusról lemaradt valamiért.
-
bnss
veterán
válasz
applause #7787 üzenetére
ECS lappal anno volt dolgom, nem egy tuningos fajta, de amire terveztek, azt stabilan biztosította. Feketébe öltözött az ECS AMD-s alaplapja - egy szösszenet róla magyarul.
-
applause
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #7782 üzenetére
Ja meg régen vga-t is gyártottak. Meg akkor volt még epox. Előtte meg egy hajós kartás bizonyos Noé.... na ez hosszú sztori.
Valamit mutatnia kell az abit-nak. Mert jön csöstül a konkurencia supox, soyo, j&w és mind elég ígéretes lapot/lapokat kínál.Ezzel az eggyel pedig nem nagyon fedi le a palettát. Ráadásul kíváncsi leszek nándi mit fog lekommandózni érte.
AMD 780G chipset can be o/c to 400HTT easily on Gigabyte GA-MA78GM-S2H AMD 780G+SB700 mainboard
Gigabyte GA-MA78GM-S2H opens up GPU clk to 1100MHzMég jó hogy szar a giga földi.
-
törölt tag
-
drur420
tag
daa-raa Úgy látom te törzsgyökeres AMD-s vagy. Hátha tudnál segíteni tudatlan kollegádnak. AMD-nél az Mhz-t erőltessem vagy inkább az időzítést kergessem lefelé. Mi a véleményed?
-
drur420
tag
diablo1984 Megdumáltál fejest ugrok Gigáékba! Nem mertem mert rossz visszhavgot halottam rólla. Illetve ph apróba volt 1 srác aki azért adta el a Giga lapját mert Elvileg AM2+ os volt csak épp a 2 magos procin kívül mással veszekedett
Fagyás system lagg stb. 2 maggal ok volt. (Nem tom má melyik lap volt pontosan ne is kérdezd annyira emléxem hogy Giga) De örülök hogy van pozitív tapasztalatod a DS4 el
-
drur420
tag
válasz
diablo1984 #7767 üzenetére
KÖSZI! Ha őszinte akarok lenni hozzád most + nyugtattál
daa-raa-nak is köszönöm a hozzászólást. -
applause
aktív tag
Én is most tervezem az átállást AMD-re, de kivárom a 780G és SB700 v. 710-es chipsetes alaplapokat.
-
törölt tag
válasz
drur420 #7759 üzenetére
A GB K8 szériája egy bazi nagy tévedés volt. Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam. A maiak azért sokkal jobbak. Bár a BIOS fejlesztés milyenségét nem ismerem mostanság náluk, 2-4 éve botrányos volt.
A VGA frontonmeg nincs teljesítménybukta amiatt, hogy a chipset és a GPU nem egy gyártótól származik.
Egyébként a chipset sokban nem befolyásolja a teljesítményt (az IMC előnyei), legfeljebb az I/O eszközök esetén. Ott meg azért az nV elég fosch.
-
drur420
tag
válasz
diablo1984 #7763 üzenetére
Köszönöm
Én most váltottam Intelről AMD-re tul. képp most ismerkedünk csak össze és szeretném ha első látásra szerelem lenne
Azzal nagyon bukok teljesítménybe ha nem ati hanem 8800gt karim van?
-
diablo1984
veterán
válasz
drur420 #7762 üzenetére
akkor mondanám am2: Gigabyte GA-MA69G-S3H- ára 16k körül
am2+fornton: -[link]-kb 19-20k
-[link]-kb28kén csak gigabyte fronton gondolkoznék, meg ati chipseten, nekem a fenti am2-es csoda van, nagyon tuningbarát, új biossal a phenom procit is fogadja, meg olcsó, de iszonyat jó és stabil!
más márkának is vannak jó lapjai, de tunning terén az msi nem nagy ász mostanság, az asus drága(hogy miért, talán a márkájának az árát kérik meg), asrock felejtős, abit talán jó, de ritka és drágább.....1szóval gigabyte!
-
drur420
tag
Akkor átfogalmaznám a dolgot srácok. Ártól függetlenül AM2+-os foglalattal
kinek mi a meglátása teljesítményben melyik a legjobb lap? Nem arra gondolok hogy tele van aggatva mint a karácsonyfa wifi + ..öm tudja bizz bazz al. Bár tom ez a 2 dolog általában eggyüt jár egymással. Illetve Sima AM2 foglalatnál ugyan ez.Nézzük főleg a tuning és stabilitás szempontokat. -
drur420
tag
válasz
diablo1984 #7756 üzenetére
Hát ez biza elgondolkodtató... Hmm.... Na se baj
Mekkk kukkantjuk ha dobol valamit.
Félre értés ne essék nem feltétel azt elkölteni
Köszi a javallatot ! -
drur420
tag
Sziasztok !
Adott 1 6400+ Black E. Proc És 2x2x1 gb Corsair Domilatod TWIN2X2048-8500C5D.
Az lenne a kérdésem hogy mijen alaplapot érdemes a csikicsék alá rakni. (MOB Ár Max 45k-ig)
Előre is köszike a segítségeteket. -
psykie
aktív tag
válasz
diablo1984 #7752 üzenetére
A boltokat néztem->van, nesa -nak->már nincs
Csak érdeklődtem hátha egy kedves PH-s kollega megválna tőle, de úgy néz ki marad a bolt... -
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy eladó Gigabyte GA-MA69G-S3H lapja!?
-
Gyuri27
félisten
válasz
#65675776 #7745 üzenetére
Ezt már mondtam, de mondom megint. Az abit ezt az egyszem lapot szégyelli nagyon! Ha itt a ph-n nem esne róla szó néha, akkor itthon az ez iránt érdeklődő szerény szurkolótábor 95%-a nem tudna róla szvsz.
Várom nagyon a tesztet. Az abit meg szálka a szememben mostanság. -
törölt tag
Eléggé le vagy maradva... Persze az is érdekes, hogy mi tartott bő három hónapig. Anno az AX8 is így járt.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Thrawn
-
Thrawn
félisten
-
Oliverda
titán
Idézet from nándika: "Na Abit még nincs de sztem 1-2hét tuti lesz mert nagy az abit készletük."
Gyuri27: Még ha a legdrágább forrással számolok és hozzáadom a 20% ÁFA-t is akkor sem több mint 23.500. [link] , [link] , [link]
Na és ezek kisker árak. Számoljuk 65 euróval, akkor cakk-pakk olyan 21K lesz durván.
-
Böcsi
tag
Valaki erre? Link
-
Gyuri27
félisten
De. Mert olyan lapot kerestél ami 2.4v-ig jó. Olyat ajánlottam. Aztuán nem hiszed amit mondok és még nem is jársz utánna.
Elmúlik ez amint itt jelented, hogy a lap működik.
Proci ha kell 5000+ be!ftc: feltétlen, ahogy a kedvenc úr mondja.
De kinél is láttam ilyen eladó lapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged