- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Ezt a Wikipedia-s oldalt elég rendszeresen frissítik. Sok hasznos info fent van, érdemes elolvasni.
Közben megtaláltam a választ a kérdésemre is: [link]. Tehát az IGP kapcsol le ha nincs szükség a nagyobb 3D-s teljesítményre, és ezért a diszkrét VGA-ra kell csatlakoztatni a monitrot is.
Végül pedig ECS A780GM-A.
-
-
Oliverda
félisten
Pont arra gondoltam én is, hogy bizonyos körökben konkurenciája lehet a 790FX-nek (nálam legalábbis biztos
). Bedugsz mellé egy HD3850-et és kész.
Viszont azt nem tudom hogy Hybrid Crossfire esetében az integrált VGA-ra kell-e csatlakoztatni a monitort vagy magára a kártyára?
-
ftc
nagyúr
AMD 790GX chipset to replace discrete chipsets?
ezt mintha linkelték volna más forrásbol
AMD 780G with GPU @900MHz + sideport enabled is 364% faster than AMD 690G
-
oil
tag
válasz
greatchaos #7376 üzenetére
ok! akkor ennyi! ez tényleg ALAPlap
-
Oliverda
félisten
AMD 7-Series Integrated Chipsets
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #7376 üzenetére
Látod csak nem vagyok még annyira öreg
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #7370 üzenetére
Nem, csak azóta jóég tudja hány lap volt a kezemben
Feszemelésre viszont határozottan nem emléxem annál a lapnál.
-
oil
tag
válasz
greatchaos #7368 üzenetére
Ctrl+F1.... nem jött be semmi extra....viszont miután frissítettem a BIOS-t utána megint ctrl+f1....és siker!! kösz a segítséget!
már csak a fesz.emelés hiányzik üdv
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #7368 üzenetére
Erre már nem emlékeztem
-
oil
tag
válasz
greatchaos #7366 üzenetére
alapon megy 200 fsb-vel..2210 Mhz.. a BIOS-ban nincs lehetőség állítani semmit! 4200+ x2 2x1gb kingmax ddr2 800 mhz. a laphoz kapott driver cd-n van egy olyan hogy Easy Tune5, de ott nem aktív az over clocking mód miután feltelepítettem......egy csomó programmal próbálkoztam már de sehol sem lehet állítani rajta semmit.. meg sem jeleníti azokat a funkciókat....
-
adam84
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről az alaplapról? MSI K9N Neo V3
-
bazza
tag
hali!
770 és 790 chipset között mi az érezhető különbség?
Azért kérdem, mert a giga 770-es lapja kb. egy árban van az msi k9a2-cfel.
A giga szimpibb márka, de nem vesztenék sokat a kisebb chipszettel? Tényleg: mit vesztenék? -
oil
tag
Üdv!szeretném húzni a procim,de sehogy sem sikerül!!vszínű h a lap miatt:
Gigabyte GA-M61SME-S2 v2
ha vki esetleg tudná hogyan sikerülne egy kicsit tuningolni a procin az írjon!! vagy ez a lap abszolút olyan hogy tuning ellenes?? -
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #7347 üzenetére
Arra való a manuális felpörgetés/leszabályozás trükk. De hogyan mehet 112%-on?
Megnézem én is az AT-t. Azt mondták, hogy az nem műxik, én hülye meg elhittem.ATT persze nem OK, sajna.
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #7336 üzenetére
Pedig de. RivaTuner 2.06 beállítások + trükkök itt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tudok egy jónevű culágert aki hoz ha kell.
Bon3ss: azt a játéknak nevezett siralmat semmire sem írták, csak az utókornak.
Mondjuk ki színtiszta lehuzás, annak is a nonplus ultrája.A 780-s igp meg igen is erős vrammal. Az a kérdés egy 3400 és ez hybridben mit karcol.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #7338 üzenetére
Viszik, mint a cukrot. Én még várok VGA-val. Meglátjuk AMD-nél hogyan alakulnak a dolgok, CeBIT még messze van, így a B3-as Phenomok is, meg a 780-as lapok megjelenése (legalábbis az EU-ban).
-
bnss
veterán
válasz
Crysis nem AMD/Ati-ra készült. S1 és egy 12cm-es venti, aztán lehet még pöckölbi egy kicsit feljebb az órajeleket.
-
diablo1984
veterán
jó, de a crysis-t azt nem földi gépre irták! minden fullon hasit, de az az nvidiapárti veszettfejszenyele, nem földieknek valaó, csal sli, cf, 4-es vga összekapcsolással, etc!
szóval jó, de a molyoknak nincs mit rágni a buxámban......jah, meg egy s1-es hűtő kellene rá, mert vista64 alatt semmivel sem tudom a ventifordulatát állitani! -
-
Thrawn
félisten
-
lverti
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki véletnelül, hogy BIOS-ban a channel interleaving alatt ezek a beállítások mit jelentenek?
Address bits 6
Address bits 12
Xor of Address bits [20:16, 6]
Xor of Address bits [20:16, 9] -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #7325 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
Gyuri27 #7314 üzenetére
Szerintem szép!
Közkívánatra: Triple Core Phenom 8600 Benchmarked
-
Gyuri27
félisten
-
Antimatrix
senior tag
A J& W videokártyákat hoztam eddig semmi gond nem volt velűk
doboz semmi csicsa
belűl csak a szükségesek drivercd + kábel
a kártya piros nyák és nagy bordás+ ventis viszonylag halk hűtés 7300Gt & 7600Gt irokaz alaplaopkat most kedzték el forgalmazni
az áruk nagyon jó mert alatta van mindennek de ez a közvetlen gyártói beszerzésnak köszönhető - ha az importőrtől veszed - és nem a minőség rovására megy -
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #7310 üzenetére
mekkora van a gigán..? biostaron sincs szerintem nagyobb s tulhuzva az intVGA akkor is csak meleg... igaz CPU kicsit ráfuj
-
TomBoy1986
veterán
válasz
commanDOS #7294 üzenetére
Nekem mint írtam van NF is és AMD is, s az AMD-set javaslom. Ha nem tudsz ilyet szerezni, akkor a szokásos Giga 690G lehet jó választás.
MSI K9N-ből meg rengeteg féle van. Nekem Ultra van, nem rossz lap, de a chipseten akár grillezhetsz is. Tuningban jó lehetőségek vannak benne, de van egy furcsasága - amit időnként előhoz - magasabb tuning (s főle HT) mellett az újraindítás=kikapcsolás. Érdekes jelenség szerintem...
Na ebben a lapban(K9A2 CF) ez megszűnt teljesen.
MSI-ből még amivel személyes tapasztalatom van, az a Neo2-Digital HDMI, de azzal az a probléma, hogy a HT-t nem tudod visszaosztani. Bár a 690G általában magas HT-t tud, de ez akkor is egy jelentős gát. Ebben az a jó még, hogy Phenom kompatibilis.
A Neo-kat meg NV fronton - ha tuningolni akarsz - akkor nem javaslom.
Én úgy szoktam vásárolni, hogy megnézem előtte a manualt, hogy mit is lehet állítgatni.
-
commanDOS
senior tag
válasz
diablo1984 #7304 üzenetére
Vágom, ezzel nem voltam tisztában, nem igazán figyeltem a dolgokat, egészen mostanáig
De gondolom, hogy 2.0-s vga attól még műxik 1.0-ás PCI-E -en.... -
diablo1984
veterán
válasz
commanDOS #7302 üzenetére
pci-e 2.0-ás karim van, őszintén nem vágtam hanyatt magam tőle, 60k-s ára meg most inkább a zsebem is húzhatná....sajnálom, hogy nem kissebbet vettem, hisz úgysem kell nekem ekkora kari, főleg mióta megvan, hirtelen 1-2 órát teszteltem, azóta gémet nem is inditottam...
szóval nem számottevő a difi, főleg ha egyáltalán létezik....de agp és pcie között sem volt semmi, csak a csatit váltották le, ezzel még akkora lépést sem tettek!
MOD:nvidiás sli-s lapban nvidiás kariból tudsz sli-t kreálni, atikkal nem, mig amd-s lapban nvidiákból sem tudsz CF-et csinálni!
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #7301 üzenetére
az anno én jetwayem olyan intel chipes volt, hogy az abitból ebből a chisetből szupertunningos lapok kerültek ki! jetwayéknél az opció megmaradt, de lehetőség nem....
-
commanDOS
senior tag
válasz
diablo1984 #7300 üzenetére
Értem, ez korrekt válasz volt.
PCI-E 2.0 sávszélességét mennyire tudják kihasználni a mostani kártyák?
Gondolom eddig sem a PCI-E sávszél votl a szűk keresztmetszet.
Meg egy idióta kérdés: nforce 570 sli-s lapban tudok két ati (amd) vga-t használni SLI/CF-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest