- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ááá, oda se, a 3870-esem is szar volt dx10-ben, a 88gt kissé jobb, de messze vannak még a tökéletes, minden maxon dx10-ben futó vga-k! nálam sem a procilimit, hanem a látványjavitó fogta meg a vga-t! persze a BE az még húzható, de ez az alap, ha már valaki ilyet vesz, hogy kettéhúzza az agyát a cuccnak!
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #7498 üzenetére
Egy 8800GT kihajtásához is meg kellene cibálni azt a CPU-t, nem hogy kettőhöz. Szvsz jelenleg csak extrém tuninggal lehet kihajtani mindkét GT-t, ha lehet.
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #7495 üzenetére
Reggel inkább csendben maradok, amíg nem ébredek fel.
-
pigatt
őstag
HI!
Szerintetek érdemes Asus M2N32-Sli Deluxeról DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G-re váltani?
-
dezz
nagyúr
válasz
diablo1984 #7486 üzenetére
Akkor nem valószínű, hogy akár a DVI-I digitális részén független kép jön ott ki.
(#7487) ftc: Boltban nem igazán, de rendelős helyekről lehet. Nézz körül pl. itt.
Amúgy a rendeltetésszerű használat a hátsó lemezhez való csavarozás.
De nem egészen értem, mi is tört el, mi maradt a kezedben? A csati eleje? -
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #7488 üzenetére
De igy...
Ez egyenlő a rkat sz..-al. 2db pöcök tartotta a helyén fent...s ugye eltörött...
-
ftc
nagyúr
válasz
diablo1984 #7486 üzenetére
hehe LG194WT-t mind2 van
még jo hogy alaplapon is mikor kezemben maradt a DVI csati
Amúgy nem lehet valahol venni ilyet,hogy D-sub+DVI csati?
-
dezz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #7480 üzenetére
Nono! A kártyákon lévő DVI-I-n kijön a kép analógban is és digitálisban is, így egy kis adapterrel ott lesz a D-Subod. D-Sub-on viszont már csak analógban jön ki, abból nem lesz (egyszerűen) DVI-I/-D.
(#7481) diablo1984: És mi a probléma?
DVI-I-ből is "kinyerhető" a D-Sub.
-
ftc
nagyúr
Olyan intVGA-s lapot ahol DVI Dsub fölé van rakva senki ne evgyen....kezembe maradt am a DVI...
-
diablo1984
veterán
válasz
VaniliásRönk #7480 üzenetére
mert a d-sub már régi szabvány, vga-n sincs már az újakon! viszaont a hdmi-dvi átalakitóval igy ia a 690g-s gigából is lehet dvi-t nyertni.....igaz nekem is d-subos moncsim van!
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #7471 üzenetére
Én a D-subot dobnám ki végre...
Vagy oldják meg ugy ahogy ASUS... PCI-E-n kivezetve azt kész is
-
bnss
veterán
Elindul annyival a legtöbb 1066-os modul, csak nem 1066-on fog futni. Addigra már remélhetőleg bőven lesz AM2+-os lap, én lapot is cserélnék, 20k alatt már most is kapható 770-es lap.
(#7474) Komplikato: ejha, mobil szegmensben mi hozta ezt a sikert? Mobil 3xxx széria VGA?
-
lee56
őstag
válasz
Gyuri27 #7451 üzenetére
Hmm, valamikor tavasszal-nyáron szeretnék egy kicsit upgradelni phenom-1066 ddr2 párosra, de Alapot nem szeretnék ujat venni (M2N-E), csak egy a baj hogy max ram fesz. 1.95V ott, tud valaki olyan 1066-os ramot, aminek elég annyi és azért nem hótlassu késleltetésü, valami azt sugja nem fogom olcsón meguszni
-
Gyuri27
félisten
-
Komplikato
veterán
Hát nem tudom, de ha valaki új konfigot rak össze, akkor esélyes, hogy nem akarja analógba rákötni a vélhetően jó minőségű HDCP-s TFT monitorát, a HDMI meg jó esteben megy a TV-be/kivetítőbe, ha már HTPC. A többi gyártó szépen tett rá mindegyik csatiból egyett, de ennél még az is értelmesebb lenne ha 1+1 DVI/HDMI vagy 2xDVI-I + HDMI átalakító lenne rajta.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #7468 üzenetére
HDMI azért mert egyszerü átalkitobol DVI-re csinállni
SB710 kell alap felhasnálónak Raid 5 felsleegs otthnra
-
törölt tag
válasz
Komplikato #7468 üzenetére
Egy kis segítséggel még érthető formába is hozható a cikk. Csak át kell váltani URL módra, és Chinese -> English-re.
Ez pedig a hangcodec datasheetje. Szóval nincs ott szó 32 bitről, csak 24bit@192kHz.
-
Komplikato
veterán
Kínai nyelvű tesztecske a HKEPC oldaláról. Azért van pár szép kép, és beszédes táblázat.
Az eddig bejelentett RS780 deszkáknál ...
Vagy csak 2 ramfoglalat van, vagy 1sb PÍCIe 1x vagy egy se bővítőhelyből (nesze neked élettartam AM2+ laphoz), na most ezen van 3 PCie 1x, meg 3 PCI is, igaz nem is mATX méretű.
De!
Milyen megfontolásból van rajta D-Sub + HDMI? Az Isten szerelmére, a J&W rá tudott tenni egy DVI-t is! Azért analóg VGA kihalóban, akinek még is kell átalakítóval ott a DVI-I, de D-Subból nem lehet se HDMI-t, se DVI-t heggeszteni ugye.
Viszont gyönyörű ez a fekete lap.Az integrált Audi meg elég érdekes, 32 bites(?!), egyszere max. 4 befelé és 4 kifelé menő digitális hangot kezel (minek?), és IDT rövidítéssel is utoljára az IDT Winchip procinál láttam ...
Ja igen, meg van táblázat az SB700, 700s, 750, 750s déli hidakról. SB700 alap se szar, de az a Raid5 nem piskóta.
-
AtHoS
nagyúr
-
Danlod81
csendes tag
melyik lapot érdemes megvenni abit kn9-s vagy giga ga-ma 770?
-
Danlod81
csendes tag
Sziasztok!nem tudja vki, hogy kedves nagykereskedők mikor lesznek hajlandóak abit ax78at behozni az országba?
-
Televan74
nagyúr
2GB memória van kiírva. Memtest 2 ótán keresztül futott semmilyen hibát nem talált.
A memória most 2.1V kap. A probléma maradt a régi. Megfagy a kép . Még a Ctrl+Alt+Del sem működik olyankor.Csak a reset gomb segít. -
Televan74
nagyúr
Kösz akkor, megpróbálom 2.1V -ot.
Az everest is csak 1 modult lát a kettőből, az összesiítésben 2 gb van.
Ez lehet alaplap vagy proci hibája? Lehet,hogy csak okoskodom! -
Televan74
nagyúr
Sziasztok!
A problémám az , hogy a játékok lefagynak , egyszerűen megmerevedik a kép.
Most vettem , lapot, procit, és memóriát.Kezdem a lappal: Gigabyte MA790FX-DS4
Kép: [link]
Az everest szerint ismeretlen.A proci : AMD X2 4200+ Windsor 512Kb cache (65W, EE).
Kép: [link]A memória két darab kingmax mars 1Gb DDR1066. Aminek elméletileg DDR800 kellene futni.
De csak 737 -en futnak.
Kép: [link]És a CPU hőmérségletével sincs valami rendben.
Kép: [link]A Videokártya maradt a régi ATI 1950pro.(Nem hiszem , hogy a Pci -exp. 2.0 miatt)
Gondoltam még arra , hogy a 350W chieftech táp kevés neki. (1,5 éves)
Ha van valakinek valamilyen ötlete , akkor azt szívesen fogadom.
-
LazzL
tag
Közben láttam róla a tesztet, lehet állítani mindent. Tök zsír...
Mármint a GA-MA69G-S3H
-
LazzL
tag
Sziasztok, Lenne egy nagy kérdésem...
ATI vagy NForce Chipsetet ajánljátok AM2-hez?
-
-
Oliverda
félisten
-
antikomcsi
veterán
Köszi, ezt én nem is találtam meg.
Viszont minden verzió restartot jelent.
Ennyit erről, meg kell tanulnom a tudattal együtt élni, hogy nem lesz ilyen progim.
Más téma:
M3A lapokról valaki tud új linket, új típusról? Az alap az túl fapadosnak tűnik, a negytestvér meg túl drágának, miért nem lehet lapot úgy kiadni, hogy 20k és 50k közé is kerüljön valami?
-
nesa
veterán
válasz
Paul Striker #7425 üzenetére
Abitbol ha nemsurgos akkor vard meg az AX78 at eleg jo lapnak igerkezik ill ez is jo Gigabyte GA-MA770-DS3
-
Paul Striker
csendes tag
Sziasztok,
Nem ertek az AMD-s lapokhoz, igy kerdesem volna milyen lapot lenne erdemes vennem. A lenyeg, hogy olcso legyen es tuningra jol megfelelo. A Phenom proci tamogatas nem tulzottan erdekel, de johet plussz opcionak.
Tamogassa viszont a HD 3850 videokartyat!Jo am valami regebbi hasznalt tipus is, es az abit -okat, elonyben reszesitem!
Ki tudtok ebbol valamit hozni?
-
Gyuri27
félisten
Azoknak akik ezt várják Biostar launches GF8200 M2+ a GF8200 (MCP78) mainboard , J&W launches GF8200 MCP78S mainboard JW-G82UM-PVHD+
-
AtHoS
nagyúr
válasz
antikomcsi #7418 üzenetére
Még ezt is találtam a bootskin progiról:
Azt írják, hogy több helyen probléma van az 1.05 verzióval. Oda régebbi 1.02 és 1.03 verziót ajánlanak. -
AtHoS
nagyúr
válasz
antikomcsi #7417 üzenetére
Nálam engedélyezve van az általad írt BIOS beállítás, mégsem ment a bill. az XP javítótelepítés azon részén. Természetesen miután PS2-vel továbbléptem a következő helyen, mikor júzer aktivitásra volt szükség már működött a USB-s bill is.
A javítótelepítést azért emeltem ki, mert normál telepítésnél nem volt semmi probléma .
A két esetet megvizsgálva OPrendszer ill. telepítő eszközkezelési probléma következik amit szerintem egy kis odafigyeléssel el is lehetne kerülni. Az odafigyelés az OPrendszer telepítő készítőinek részéről kellene, esetleg ha a USB támogatást a legelső júzeraktivitást igénylő rész előtt aktíválnák.
A javítótelepítés kivételével nem tapasztaltam egyébként problémát USB-s billentyűvel.
A BIOS USB beállításra visszatérve régebben volt nálam olyan alaplap, amelyik alapból nem kezelte (értsd: pl. BIOS reset után) a USB-s billentyűt. Na ezeknél picit problémás XP-t telepíteni. Még mindig nem értem miért van sok lapnál alapból kikapcsolva a USB bill. BIOS-ban, de biztos erre is van magyarázat.
Bootskin progira: alaplaptól teljesen független. Maga a boot képernyő az OPrendszer kernel fájljában van tárolva. Ezzel a Bootskin progival képet tudsz berakni vagy már egy befordított krnl.exe-t pakol be? SP probléma lesz szvsz -
antikomcsi
veterán
Lenne valaki olyan szíves, és kipróbálná az alábbi linken írt progit, hogy működik e?
Előre is köszönöm, minden vállalkozó kedvűnek!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #7409 üzenetére
PL. nálam a Gigabyte GA-MA69G-S3H lapnál addig semmi gondja nincs az XP-nek (a legelső telepítéstől kezdve) a USB-s billentyűvel, míg az ember nem akar javító telepítést végezni. Javító telepítésnél a legelső beavatkozást igénylő helyen megáll a tudomány, mivel ott még nem kezeli a USB-s billentyűt
tehát tovább sem lehet lépni, mivel vár a beavatkozásra.
Egyetlen mentséget tudok felhozni. A USB-s egér a billentyű-be volt dugva, így azt sem kezelte. Ha lapra lett volna, talán úgy tudta volna kezelni, de ezt ugye nem próbáltam ki, inkább rádugtam egy PS2-es billentyűt. -
Boolash
aktív tag
Aha, köszi a válaszokat! Akkor márcsak azt nem értem, hogy a lapba maximum 800Mhz van írva mint támogatott sebesség. Akkor hogyhogy meg tud hajtani 1066Mhz-et is? (és persze nem 800Mhz-en) Vagy ez majd az FSB emelésénél fog emelkedni?
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
kinéztem a Gigabyte GA-MA69G-S3H lapot. Csak ebbe ugyebár felesleges 1066Mhz-s memóriát tenni. Van lényegi különbség 2*1Gb kingmax 800Mhz és 1066Mhz változat között? Mertha igen, akkor kellene valami oylan lap ami kezeli az 1066Mhz, de mondjuk kb ugyanilyen kategóriályú lap (árba és teljesítménybe is tettszik).
Köszi -
ftc
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mercutio_ #7400 üzenetére
Abból a képből semmi sem derül ki.
Mindössze annyit lehet látni, hogy a hagyományos kialakításokhoz képest (csak az IGP van ill. BIOSban kikapcsolt IGP melletti külső VGA) mennyit jelent teljesítményben a Hybrid kialakítás.
Ennyiből arra következtetni, hogy az IGP kapcsol le hybrid kialakításnál nem lehet, mert nem is erre készült a bemutató kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest