Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Na ja és emellé egy matria meg nem matrica. Az szedi le aki nem akarja.
Ezért is írtam nemrég, hogy jólenne egy terméklista, amelyeknél egyáltalán megtalálható ''lenne'' ez a kis plussz. De ilyen nincs és szerintem nem is igen lesz
Igaz nem ide kapcsolódik, de nemrég vettem egy hangfalpárt a géphez. Természetesen ennek a doboza sem volt leragasztva. Miután kibontottam látom, hogy az erősítőt tartalmazó sugárzó nylon zacsija nincs leragasztva (valamikor levolt, de a ''cellux'' már rá volt hajtva a belső oldalra) és a 220-as kábel zacsija hasonlóan van ''preparálva''.
Levontam tehát a következtetést: a hangfallal semmi probléma nincs, mert a boltban ahol vettem már ''letesztelték'', így ha lett volna gond, akkor már gariztatva lett volna még mielőtt megvettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Tenisz topic
- Formula-1
- Le Mans Ultimate
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Gumi és felni topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 2x4GB 2666MHz DDR4 kit SODIMM
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest