Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Erről beszélek! Egykis bug itt, egy kis bug ott és már az ember eléri azt a szintet, hogy nem mer ASUS-t venni.
És még azt sem lehet mondani, hogy egy bizonyos ár alatt jelentkeznek, mert pl: P5K Premiummal többen szívtak, mint sima P5K-val, pedig az árkülönbség legalább azt megkövetelné, hogy fordítva legyen.Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire rohannak, hogy nem tudnak egy épkézláb terméket kiadni.

-
as_Rock
őstag
No emberek, akkor most ünnepélyesen elnézést kérek a Asus lapomtól
én voltam a balfütty
(illetve nem teljesen, mert biztosan amlékszem, hogy asusupdate annó meghalt telepítés közben, de ez nem mentség
)
Jelentem hétvégén minden gond nélkül felmászott az aktuális asusupdate és szépen winfos alól frissítette a bios-omat
igaz azon kívül, hogy megjelent egy virtualization menüpont semmi változást nem tapasztaltam 
-
Chaser
legenda
Ma hoztam haza, amíg a 690g-s lap sorsa rendeződik, csak belenéztema bios-ba: procnak adható max fesz 1.3V, a 690g-sben 1.5 vagy 1.55, ramnak adható max fesz 1.95, a 690g-sben 2.1, az se sok, de azért jóval több. ezenkívül restarttal kezd mindig, mint az inteles 965-ös vagy ip35-ös lapok közül néhány, egy lapos de nagy borda van rajta, a bekapcsolástól kezdve forró, most tettem rá a kezem, olyan 60-65 fok lehet, takarítom is el, csak csinálják meg a másik lapot, vagy adjanak újat

Eddig nekem az abit jött be legjobban, újan már lehet hogy nincs, 1edül azt hiányoltam benne, hogy tuningkor nem megy a c'n'q. -
Gyuri27
félisten
-
diablo1984
veterán
most akkor a procid vagy az alaplapodat, vagy mindegyiket eladod? a memóírás/olvasás rész az függ az időzítésektől is, a prociban(x2 3800+) ugyanaz a memóvezérlő van mint a 4000+ x2-es társában, főleg, ha brisbane-ről van szó mindkét esetben, tehát procicserével nem kellene hogy változzon ez a sebesség!(mert ugyebár az amd-nél már nem a lapban, hanem a procosban van benne a memóvezérlő)
jó lap amit tudok ajánlani az a már szinte beszerezhetetlen(újonnan) abit kn9, kn9-s, kn9 ultra széria, vagy a gigabyte csodája az ati 690g(?, asszem) chippel szerelt cucckánya, mind 20k alatt valamivel!
szerintem a procosnak nem kellene hogy baja legyen, a csere meg nem annyira kifizetődő, mert azt csak szerér-hugyér tudnád eladni, mert nagyon nyomott most az áruk, és az a +200mhz nem biztos, hogy megér neked +5k-t....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És még azt sem lehet mondani, hogy egy bizonyos ár alatt jelentkeznek, mert pl: P5K Premiummal többen szívtak, mint sima P5K-val, pedig az árkülönbség legalább azt megkövetelné, hogy fordítva legyen.

(The Way It's Meant To Be Heated

(illetve nem teljesen, mert biztosan amlékszem, hogy asusupdate annó meghalt telepítés közben, de ez nem mentség
)
igaz azon kívül, hogy megjelent egy virtualization menüpont semmi változást nem tapasztaltam

Remélem abból majd abit is csinál lapot. Bár nekem úgytűnik eledták ők a lelküket az ördögnek. 

helyett hülye irc-botokkal sz.rtam el az időt