Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
valentinho #4490 üzenetére
Most nézem ezt jól megaszontam
De többé-kevésbé igaz
De legalább közben megtaláltam azt a lapot, ami helyett nem kell keresgélni egy ideig másikat
-
katt777
félisten
válasz
valentinho #4275 üzenetére
Nálam sosem tette. Maguk a lapok tehát nem rosszak, csak az MSI képtelen mostanában használható bios-okat kiadni. HA tehát egyébként semmilyen gond nem mutatkozik a rendszerben, nem valószínű, hogy később lenne. Orthos sem 100%-os tesztprogram.
-
katt777
félisten
válasz
valentinho #4260 üzenetére
Attól a rendszer még teljesen OK lehet.
Nálam C&Q-val pirosodik, ugyanakkor még PCMark-is, meg minden teszt gond nélkül lefut, és játékok alatt sincs gondja. Szóval, ha minden más OK, én nem aggódnék a helyében, az MSI meg a bios-aival menjen oda, ahová gondolom. -
Chaser
legenda
válasz
valentinho #4181 üzenetére
Ntune-nal pl lehet, 250FSB-ig lehet húzni a procit, nem sok, de több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest