- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
diablo1984
üzenetére
Jól van, de ez már dupla CF
Nekem értelmetlennek tűnik ilyenre vga-t rakni, úg látszik a GB is így van vele.
#4464 xardas: Abit KN9- überbrutál és olcsó
Igaz, hogy most szívtál asussal, de: asus M2A-VM AMD 690 chippel, kellemesen tuningos, ram időzítéseket nem lehet benne állítani, bár ezt sztem orvosolni fogják majd, 3600-os brisbane-nal 2560 hz-ig jutotttam 9x270 alapfeszen, valszeg jutottam volna tovább is, ha 7végén biosfriss közben nem fagy le a win, de lefagyott
úh további teszteket majd később tok mondani, ha cserélik a lapot vagy csinálnak vele valamit...
Biostar TF550, ezt még nem sikerült kipróbánom, de csak jókat hallottam róla.
Amim most van kölcsönbe: asus M2N4-SLI- lóx@r lap, ilyet véletlen se vegyél, a kis 690g-s lap xarrá veri tuningban, ráadsául olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autóhifi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem értelmetlennek tűnik ilyenre vga-t rakni, úg látszik a GB is így van vele.
úh további teszteket majd később tok mondani, ha cserélik a lapot vagy csinálnak vele valamit...