Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Múltkor téma volt, hogy miért kell névjegyekhez hozzáférést adni a revolutnak, miért nem lehet megoldani máshogy.
Úgy nézem meg lett oldva, jött egy frissítés androidon, én (részben) ezt látom az alkalmazásban:Ez annyit tesz, hogy most már van egy revolut felhasználói neved (@átlagember), ami kiváltja a telefonszámot, ha minden igaz, rá lehet keresni így a cimbikre.
Valaki, kipróbhatná a gyakorlatban is, nekem nincs rá lehetőségem sajnos. -
Gabás
addikt
-
Tuomas
addikt
válasz
Serpiko #20393 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Legfőképp az, hogy ha revoluton veszek aranyat, akkor azt hogy tudom átvenni?
Ez így baromi hülyén hangzik, és gondolom, hogy valódi aranyam fizikailag nem lesz, de akkor mi a jó benne?
Bocs a tudatlanságomért, de nálam aranybefektetés címszónál az aranyrudakkal degeszre tömött svájci széfek jelennek meg. -
Serpiko
addikt
válasz
Quinine911 #20391 üzenetére
Mit kell tudni az arany kereskedésről? Minden érdekel....
-
Quinine911
aktív tag
válasz
digitalentum #20380 üzenetére
kripto nem mozgat de az aranyat nagyon várom, jó hír!
-
zsamiatt
őstag
elirtam
-
modflow
veterán
Hány napig tart a személyazonosság ellenőrzése?
Nálam már 2 nap eltelt, de semmi.... -
zsamiatt
őstag
válasz
digitalentum #20380 üzenetére
nekem eddig is volt kripto standardként. Az arany viszont jöhet.
-
Tuomas
addikt
válasz
PhaetonV10 #20384 üzenetére
Ez alapján egy kicsit most több.
-
Tuomas
addikt
-
digitalentum
csendes tag
"Remek hírünk van! A Kriptodevizák funkció mostantól Standard felhasználóink számára is elérhető, ráadásul áprilistól az aranykereskedés előnyeit is élvezhetik. Érdemes figyelni a híreinket!" (Revolut)
-
Tuomas
addikt
válasz
XboxGamePass #20378 üzenetére
Ne feledjük, nemrég léptek be az amerikai piacra, gondolom a felhasználói bázisuk most meg fog ugrani megint pár száz ezerrel, vagy millióval.
-
Oliverda
félisten
válasz
PhaetonV10 #20375 üzenetére
Ha ennyire sürgős volt, miért nem kérted express szállítással? 3-4 nap alatt kivitte volna a DHL.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
XboxGamePass #20374 üzenetére
Nálam pont tegnap kérték újra az ellenőrzést. Személyi fotó + szelfi, kb 10-15 perc alatt ellenőrizték és újra aktív lett a kártya.
-
PhaetonV10
tag
Én pont ma egy hete várok.
-
XboxGamePass
senior tag
Van olyan aki a korona vírus időszaka alatt regisztrált? Régen pikpakk megvolt a személyazonosság megerősítés. Most fél napja várunk, bár remélem nem azért, mert egy lépést kihagyott volna az illető.
-
trialboj
őstag
Ok, igaza volt
Tényleg működik és itt már az a neve h Top up. Meg is jött egyből. Lehet törölni a kérdéseimet
-
trialboj
őstag
válasz
Oliverda #20369 üzenetére
És mi a pontos menete? Főmenü - add money - ott a kártyám - add money, de itt nekem úgy tűnik hogy revolutról fog a kártyára pénzt küldeni, és nem tudom megfordítani.
Amiket neten találok kérdések legtöbbje 2-3 évvel ezelőtti kérdés, akkor még top upnak hívták, én ilyet nem találok. -
Oliverda
félisten
-
trialboj
őstag
Valami nem ok srácok.
Az ing home bankon keresztül küldenék pénzt a revolutra, hogy aztán azt át tudjam küldeni valakinek Forintban. Romániában élek, minden lejben van, akinek menne az összeg csak forintban tudja fogadni és Mo on él.
Valamiért nem találok RON/LEI iban számot a revolutnál, amit adott, arra azt írja hogy csak cross border transfers, de ez marhaság, hát senki nem küld nekem leit aki nem itt él.
Hogy tudok pénzt rakni a revolutra?
Köszönöm -
D-Phrag
senior tag
válasz
Tuomas #20356 üzenetére
Először azt kérte, de azt meg végképp nem tudtam, ill. amit próbáltam azzal nem engedett be. Azóta az elfelejtett jelszó opcióval próbálkozom, de azzal meg ott akadtam meg, hogy küldtek egy e-mailt, amivel újra hitelesíthetem a dolgot, de hiába adok meg bármilyen új jelszót, nem tudok továbblépni, mert nem ajánlja fel az "OK" gombot vagy amivel el tudom fogadtatni a választott jelszót.
-
D-Phrag
senior tag
Bocs a hülye kérdésért. Az van, hogy bénáztam és nem sikerül belépnem az appba viszont már kéri a kártya PIN-kódot is. Viszont még sosem használtam a kártyát vásárlásra és nem is emlékszek, hogy hol lett ez megadva vagy hol találom meg? Tavaly igényeltem valamikor nyár végén. Köszi a segítséget.
-
mufi
senior tag
Ha mondjuk az en lakcimemre regisztralja a kartyat, de az o kulfoldi telefonszamat adja meg az eletkepes megoldas lehet?
-
Oliverda
félisten
válasz
Tuomas #20349 üzenetére
A Revolut arra való, amit a készítők nem tiltanak a feljebb linkelt termsben.
"Feltöltöd a pénzt, átváltod, vásárolsz külföldi pénznemben és ami marad mondjuk visszaváltod. "
Csakhogy itt nem erről volt szó. Elég könnyen és jól látszik a különbség, ha valaki csak a maradékot váltja vissza, vagy egy bizonyos összeget oda-vissza váltogat, hogy az árfolyamváltozásokból nyereséget realizáljon. Aztán egyszer csak jön a blokk, az ügyfél pedig felháborodik és nem érti, mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest